Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181281 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.08.2014 г.
СаЛуСа
8 август 2014 г.

Нещата напредват по план и можем да ви уверим, че няма да ви се наложи да чакате дълго да стане очевидно, че наближават основни промени. На света бе обещано, че повече няма да се позволи намеса в плана за вашето освобождаване от тъмните сили. Техният път е определен и скоро властта им ще бъде така намалена, че съдбата им ще е доста по-различна спрямо техните планове. Разбира се определени личности все още упражняват достатъчно власт, за да пречат, но те действат под определени ограничения. Няма да им бъде позволено да променят хода на марша на човечеството към Новата Епоха и свободата, която я придружава.
Продължаваме на наблюдаваме всички събития на Земята и разбира се ще припомним, че няма скрито място от нашата технология, която може да види навсякъде. Следователно можем да ви кажем, че имаме властта и пълномощието да гарантираме, че бъдещето ви е според Божествения План. Разбира се, то ще бъде повлияно от свободната ви воля, но няма да промени хода на съдбата ви. Вие вече се придвижвате в по-високите вибрации и ако можехте да отделите време да се убедите, че сте напълно подготвени за тях. За вас е време да се концентрирате върху еволюцията си, да сте сигурни, че не сте се отклонили от целта си.
Много очи се фокусират върху мъничката ви синя сфера и вие сте почитани заради вашата смелост и отдаденост на Светлината. Вашите опити ще помогнат на други в еволюцията им и някои от вас ще отнесат знанието си и опита си далече във Вселената. Следващата ви стъпка в еволюцията ви ще е, когато придобиете пълно съзнание и тя не е толкова далече, както бихте си помислили. След като достигнете този етап, вие сте напълно свободен дух и творческите ви сили ще са безгранични. Обаче именно ваш избор е кой път да следвате и няма да има липса на напътствие и възможности. Настоящият ви живот е далече от това, което може да очаквате да дойде с времето. Всъщност вие сте на път да завършите опитите си в по-ниското измерение и ще го напуснете със силно разширено ниво на съзнание.
Може да поставите толкова високи цели, колкото желаете и с времето ще получите възможността да ги реализирате. Някои души са затворени в капана на по-ниските вибрации на Земята, но им се дава всяка помощ, след като изразят желание, да се извисят. Никой не е оставен напълно сам, но ние сме подчинени на Вселенски закон да даваме помощ само когато тя е желана. Това може да звучи грубо, но трябва да се зачита и приема свободната воля на отделната душа. По този начин еволюцията им може да се случва по начин, който е най-подходящ за нуждите им, и всъщност им дава цялото време, от което може да се нуждаят. Времето, такова, каквото го разбирате, не е истинската реалност в по-висшите измерения. Обаче, вие осъзнахте, че то не е постоянно във вашата Вселена.
Имате много да учите за истината за нещата отвъд собствената ви планета, дори Земята има много тайни, които да сподели с вас. Например е известно, че тя е куха и че Същества живеят вътре в нея, а след Издигането ще се срещнете с тях. Те всъщност са по-напреднали от вас и ще се радват да споделят знанието си с вас и да ви помогнат да напреднете по-бързо, отколкото бихте напреднали в противен случай. Те наблюдаваха напредъка ви еони от време и са наясно с нуждите ви. Те ще са от голяма помощ за напредъка на бъдещето на хората и Земята и ви се гарантира, че всяко усилие, което влагате сега, ще си струва, тъй като мирът ще дойде много скоро. Когато хората научат какво е планирано за бъдещето ви, ще има голямо обединение, защото най-сетне вие истински осъзнавате, че Всички сте Едно. Това би трябвало да е лесно за разбиране, когато приемете, че през многото животи, всички вие сте живели в много различни култури и религии. Как по друг начин, Скъпи души, си представяте, че бихте еволюирали и достигнали по-висшите измерения.
Ние знаем, че някои от вас се изморяват от привидно продължаващата битка с тъмните сили, но бъдете спокойни, че вече сте в крайните времена и навлизате в Новата Епоха. Нямаме против да ви припомним, че наблюдаваме всички събития на Земята и това е вашата гаранция, че няма да се върнат старите начини на живот. Наистина старите начини вече остават назад и много нови неща чакат да бъдат въведени, те ще ви тласнат в Новата Епоха. Както винаги това зависи от подходящия момент, а ние няма да изложим на риск бъдещето ви като се придвижваме твърде бързо. След дългия период на мрак ние подбираме момента, за да ви доведем в Новата Епоха, когато тъмните сили не са в състояние да влияят или да се намесват в плановете ни. Те в крайна сметка ще бъдат премахнати, когато Новата Земя няма да е място за такива ниски вибрации. Радвайте се и се веселете, тъй като пътуването ви почти приключва и даровете на Бог ви очакват, а мирът и просперитетът ще са ваши.
Като придобивате знание, има изкушение да искате да го разпространявате, но ние предлагаме докато говорите да не се опитвате да налагате възгледите си върху другите. Ще откриете, че други души ще са насочени към вас, когато е подходящото време за тях. Върху никого няма натиск, тъй като имате цяла вечност, в която да еволюирате, но ние обаче ще упорстваме да ви подтикваме от време на време, за да продължавате да търсите по-голяма истина. Често това може да се случва, когато на пътя ви е поставен източник, така че е мъдро да разпознавате такива възможности и да им отделите необходимото внимание. Ние чуваме, че някои питат как биха могли да знаят кога да отговорят и нашият отговор е да вярвате на интуицията си.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да ви държа в течение на събитията, които определят степента на напредъка ви. Светът продължава да е в смут, тъй като се разрешават дълготрайни проблеми. По природа те са кармични и трябва да стигнат до край. Както често става в крайни времена, върху хората се оказва силен натиск. Обаче, всеки един от вас е където трябва да е, за да може да се изчисти всяка останала карма. Така че, моля ви, направете всичко възможно, за да се справите с нея и тя да приключи напълно. Това ще гарантира, че вие може да се радвате на преходния период и да сте напълно подготвени за бъдещето. Галактическата Федерация ви изпраща любовта си и ви уверява за силния си интерес към вашето добро.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
You can subscribe to the mailing list for these messages by going to:
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/8-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181281
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031