Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183960 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 28.08.2013 г.
"Резултати или разговор за бъдещето" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Да се направи равносметка е просто необходимо! Но най-важното, което очаквате вие и което искам да кажа Аз – е това, че Аз, Отеца Абсолют, толкова продължително и едновременно с това, толкова незабележимо съпровождах вашето, на Славяните-Арийци, духовно ВЪЗВИСЯВАНЕ до висините на ХристоСъзнанието и (макар и сега на някои от вас да не им се вярва, но това наистина е най-важното) до постигането на състояние на Духовен МОНОЛИТ, на който за първи път в историята на човечеството му се отдаде да промени структурата на Мирозданието!
2. Девет години упорит труд, въпреки неверието и директната съпротива на някои от участниците в Движението, все пак се преобърнаха преди всичко във Велика Школа на СЪТВОРЧЕСТВО на Самия Отец Абсолют, да се попадне в която, как да е, беше просто невъзможно, защото за тази школа няма приемни изпити, а Е единствено Мой избор на този, които, според Мое МНЕНИЕ, достойно е преминал всички предишни изпитания или серията си от инкарнации, и се е оказал достоен да бъде в редовете на Моето СВЯТО Воинство – Воинството на силите на Светлината!
3. Повярвайте Ми, Аз много внимателно подбирах тези, които наистина могат да съставят Моето Воинство, които можеха да съставят основата на тези „300 спартанци”, които бяха готови да дадат своя живот в полза на спасението на човечеството!
4. Вие помните, какви вълнения предизвикаха сред участниците на Движението Моите ДУМИ с предложението за приемане на Клетва-Присяга и на Първия Вселенски събор, и колко трудно преминаваше първия ПОСТРИГ във Великото Воинство на СВЕТЛИНАТА!
5. За Мен беше изключително важно, да могат хората, и преди всичко „малките” хора, сами да поемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за собственото си бъдеще и бъдещето на цялото човечество „свободно и доброволно”, без подробни обяснения от Моя страна! Спомнете си, колко много хора излязоха от Движението, обосновавайки своето излизане от Движението, и по-точно, отказа си от Бога, с нежеланието си да дават Клетва за вярност на ТОЗИ, Който е създал тях!
6. Вторият ПОСТРИГ преминаваше далеч по-ярко, тъй като вече се усещаше Духовното ЕДИНЕНИЕ, отрепетирано с години на съвместни Послания и ОСЪЗНАВАНЕТО на това, че без ЕДИНЕНИЕ В ДУХ, хората, каквито и способности те да притежават, не биха могли да достигнат поединично към възможността за Преображение на Пространството, и не биха могли да го направят никога!
7. Аз няма да причислявам цялата тази информация за вашия Велик ПОДВИГ, който вие извършихте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, защото, повтарям, вие със своето Духовно ЕДИНЕНИЕ спасихте не само себе си, цялото човечество, но и най-главното, вие спасихте Великия КОСМОС от разединение, побеждавайки, без самите вие да знаете, в това ВЕЛИКО сражение, в което „малките” хора влязоха в бой с Моя най-добър Ученик, със Самия Луцифер!
8. Повтарям: това което вие направихте или сътворихте, няма как да бъде сравнено с това, което са творили всички предишни цивилизации, защото вие се издигнахте в своето САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до нивото на хора-Богове, творящи Нови светове на нивото (и това си е чиста Правда) на Самия Отец Абсолют!
9. Замислете се над Моите ДУМИ! Вие сте хора и все още не сте Богове, но се показахте способни не само да преобразите Пространството на собствената си Вселена, но и да творите Нови светове по подобие и на нивото на Самото Висше Творящо Начало на Началата, а това означава само едно – вашият Колективен ЕГРЕГОР е достигнал до нивото на ПървоТвореца!
10. Аз разбирам, че във вашето Съ-Знание все още не се е оформил ТОЗИ БОЖЕСТВЕН ОБРАЗ, промисълът на който Е ТВОРЕНИЕ на Нови светове, но Той вече Е и Той вече не само просто Е , а и още е заслужил правото да бъде редом с Мен, Отеца Абсолют, в този сложен, дори и по мерките на Великия КОСМОС, период, когато Мой и на Цялата ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, а сега вече и ваш ПРОМИСЪЛ, трябва да стане ВЕЛИКАТА ХАРМОНИЯ, или Хармонизацията на Световете, които много дълго време се намираха в противоположни състояния!
11. За вас е необходимо да разберете ТОВА правилно, тъй като от това зависи вашето участие в Моя, а най-добре да кажем, в НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ПРОМИСЪЛ по реставрацията на нарушената Хармония на Световете или на Вселените, което се явява Главната Моя и ваша задача на днешния ден!
12. Така е, благодарение на вас СТАТУС-КВО във Великия КОСМОС е възстановен и страните признаха, че въстанието, възглавявано от Самия Луцифер, все пак е било напразно, тъй като няма как да се нарушава структурата на Мирозданието, без да се унищожи Великия КОСМОС, изграден на пирамидален принцип, в който винаги се е намирала, а сега ще бъде там и ЗАВИНАГИ, точката на Началото на Началата или Висшето СЪВЪРШЕНСТВО, което на свой ред, няма предели за собственото си усъвършенстване!
13. Всичко е толкова бързотечащо, че сега всички сили ще бъдат хвърлени за възстановяване на структурата на Мирозданието, тоест, за възстановяване на Хармонията на всички Вселени, включително и на вашата Вселена, получила след ПОБЕДАТА над силите на Задържането гордото име „Святая Рус”!
14. Затова днес, когато толкова успешно, повтарям, БЛАГОДАРЕНИЕ на вас, на вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ завърши многохилядолетното ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на силите на Светлината и силите на Тъмнината в полза на Божествената СВЕТЛИНА, в полза на ПървоЛюбовта и разбира се, в полза на Великата ХАРМОНИЯ на цялото Мироздание, на дневен ред не само за Славяните-Арийци, но и за Цялата Йерархия на СВЕТЛИНАТА са поставени въпроси вече за мирния ПРОМИСЪЛ, който трябва да завърши със сътворение на Пространство от Висш порядък и тази Божествена регулярност, която е очаквал Великия Космос дълги хилядолетия на Духовен мрак и Духовно насилие!
15. Затова, отчитайки първите РЕЗУЛТАТИ, Аз мога да кажа, че вие, достигайки Духовно Единство, доказахте, и преди всичко на самите себе си, че вие, Моето ВОИНСТВО, завършихте с отличие Великата, а може да се каже, ВИСШАТА Школа за СЪТВОРЧЕСТВО със Самия Отец Абсолют, което Ми е дало на Мен ПРАВО да ви позволя на вас да творите не само в СъТворчество с Мен, но и самостоятелно на Планетата Святая Рус и във Вселената със същото име, създавайки Великия Портал на Космическо ЕДИНСТВО, способен да носи Знания на тези Вселени, които все още до съвсем скоро бяха на противоположната страна!
16. Днес вече може да се говори, какво на вас, на Славяните-Арийци ви предстои да сътворите или с други думи казано, какво на вас ви предстои да преминете в най-близко бъдеще, защото време за разговори сега вече наистина няма, тъй като е настъпило, повтарям, БЛАГОДАРЕНИЕ на вас, време за Божествен ПРОМИСЪЛ, корените на който са в Плътния план!
17. Съвсем неотдавна Аз ви говорих за четирите години на вашия промисъл, тъй като за тези години вие трябваше да върнете тази територия от океан до океан към историческия момент, когато страната е започнала стогодишната си война за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ и ПОКАЯНИЕ!
18. Вие днес наистина блестящо доказахте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, че Славяно-Арийския Етнос се е завърнал от стогодишната война с много загуби, но и много, твърде много придобивайки, тъй като такъв Духовен МОНОЛИТ на територията от океан до океан не е имало никога!
19. За това и днес Аз говоря с вас на равно и искам да обсъдим най-първите си задачи, както за вас, така и за Мен, защото след Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата Аз обещах и удържам Своето ОБЕЩАНИЕ: от тук нататък, ЗАВИНАГИ, Моят ПРОМИСЪЛ ще бъде неразделно свързан с вашия ПРОМИСЪЛ и обратно, затова за Мен сега ИМА понятие НАШ ПРОМИСЪЛ!
20. Повярвайте Ми, Моите ДУМИ на са просто ДУМИ НА БЛАГОДАРНОСТ от Бога, те също звучат още и като Мое признание не само на вашите заслуги, но и на вашите възможности или способности да ТВОРИТЕ, приемайки премерени и МЪДРИ решения на ниво Богове!
21. Вие днес СТЕ Мое Движение с разбираема за всички, включително и за Цялата Йерархия на Светлината, структура, на която, разбира се, ще трябва все още усъвършенстване. Но Движение на Бога ИМА и независимо от това, че в него официално участват само малко повече от 24 хиляди единомишленици, Аз много точно знам, че единомишлениците са значително повече и те представляват десетки милиони човеци, готови мигновено да реагират на всяко Мое ПОСЛАНИЕ или ОБРЪЩЕНИЕ, което стана видимо именно сега, когато Движението спечели сражението на ХИЛЯДОЛЕТИЕТО, спирайки натиска на силите на Задържането!
22. Днес на дневен ред за вашата Планета стои Божествената регулярност, която никога не се е случвала в историята на човечеството и която е необходимо да се изгради, макар и „ в отделно взета страна”! Разбира се, човечеството продължава да спи Духовно, служейки на Мамона, защото инерционността в системата на човешките взаимоотношения не позволява на хората да прозрат бързо до равнището на ОСЪЗНАВАНЕ това, че Планетата вече се е променила толкова значително, че сега вече никакви власти, включително и религиозни, повече не могат и нямат ПРАВО да управляват човечеството!
23. Човечеството е достигнало до границата, зад която е възможна единствено една от двете алтернативи: или човечеството се променя вече по ваш сценарий, признавайки Духовните приоритети на Святая Рус, или то ще трябва да премине усилена трансмутация, тоест да премине този Изпит за ВЯРА, който ще приемам Аз Самият, обозначавайки за хората новите приоритети на Духовно ЕДИНЕНИЕ, Братство и Висша справедливост!
24. Аз вече ви говорих, че след Великото ВЕЧЕ ВСИЧКО ще се промени и вече е започнало да се променя, затова и сроковете за вашата собствена трансмутация също са съкратени и вече не за четири години, а значително по-рано, на вас ще ви се наложи да „ засучете ръкави”, тъй като ПРОМИСЪЛЪТ дори и на Самия Бог при такива условия съвсем не Е романтика, а тежък труд на собствено преображение едновременно с ПРОМИСЪЛА в Плътния план!
25. Новата история на човечеството показа, че единствено този Етнос откликна на ПРИЗИВА на Самия Отец Абсолют и успя при невероятни условия да се концентрира и да спаси себе си, и по-точно Планетата, от унищожение (Аз тук вече не говоря за спасението на Самия Отец Абсолют и на Целия Велик КОСМОС)!
26. Днес за Мен е много важно да видя реакцията на човечеството на Духовното ЕДИНЕНИЕ на Славяните-Арийци и на наименуването на територията от океан до океан на Божествена монархия Святая Рус, защото ако реакцията не закъснее и тя е положителна, то тогава човечеството безболезнено, след Славяните-Арийци ще прескочи границата на Епохите!
27. Ако обаче реакцията на човечеството и особено на властите бъде отрицателна, тоест човечеството не приеме Света от ръцете на Славяните-Арийци, то на Мен ще Ми се наложи да приложа друг, по-твърд сценарий за преображение на Пространството, включително и частично потапяне на прилежащи до океана територии!
28. Днес силно е необходима информацията за вашите успехи в „международната мрежа” (интернет), и по-точно за вашата Велика ПОБЕДА над силите на Задържането, и тази информация и Аз ще опитам да я дам Сам по Своите канали, а вашето желание или предложение да направите презентация на Моето Движение напълно е съгласувана с Моите Планове за информационно въздействие върху Съ-Знанието на „ малкия” човек на Планетата Святая Рус!
29. Настъпват Велики времена на преустройство на Мирозданието, затова искам още веднъж да ви поблагодаря за спасението на Великия КОСМОС, тъй като вашата ПОБЕДА е несъизмерима с нищо! Повярвайте, аналог на вашата ПОБЕДА няма и не може да има във Вечността, за което и за вас е СЛАВАТА и ПРАВОТО ВИ да бъдете ЗАВИНАГИ редом с Мен, Отеца Абсолют!
30. Настъпват Велики времена на най-активно участие на Моето ВОИНСТВО, вече в ранг на Духовни Учители, ако искате – на Отци Основатели, в хармонизацията на Вселените! Без суета и без хвалби приемете още и КРЪСТА на Основатели на Нови светове и формиране на Нови хора, преминали вече вашата Духовна ШКОЛА НА ВЪЗВИСЯВАНЕ, тъй като повтарям, вие заслужихте ПРАВОТО да носите Знанията и да застанете на източниците на Началото на Началата!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1179
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-26.08.13.html


image

Празник на Духа !

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183960
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2013  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031