Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184021 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.08.2012 г.
 06.08.2012 г.
" Начало на отброяване на Новото време " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Хората вече много добре са разбрали, че нищо случайно няма и не може да има
 в този Свят, дори и затова, че АЗ САМИЯТ, вашият Творец, контролирам, тоест, проследявам всичко, което се случва в това Пространство ! 

2. Затова и всички диктовки или Послания, получавани от хората, са също така набор от инструкции, а и по-често предупреждения за тези събития, които ще трябва не просто да се случат, а да покажат, случвайки се, началото на веригата от тези исторически събития, влияещи сега вече на бъдещето на цялото човечество !

3. Предишната диктовка определи за хората ( на Русия и цялото човечество) началото на отброяването на Новото време, което не само се ускорява за Съ-Знанието на човека, но и се пресова ( сгъстява) в събитията, такива каквито не е имало и няма в цялата съвременна история на Петата цивилизация.

4. Всичко, което е било казано от Мен преди това, директно е определило критериите за участие на хората на ВЯРАТА в историческите събития на предстоящите дни или в Квантовия преход.

5. Това, че част ( след Моята предишна диктовка) от хората е излязла и още определена част от хората ще излезе от Моето Движение, говори единствено за това, че повишаването на честотата на вибрации на Пространството и необходимостта от адаптация към тях под формата на Обръщение или КЛЕТВА към Твореца, много здраво е почистило редовете на СъТворците !

6. За Мен беше крайно необходимо такова почистване, защото то трябва да остави само тези, които по Дух трябва да съставят истинното ВОИНСТВО НА СВЕТЛИНАТА, задачата на което е спасяването на хората, които до момента така и не са се определили в своя избор !

7. Повярвайте Ми, когато става дума за необходимост от КЛЕТВЕНО ОБЕЩАНИЕ, при това, подчертавам, абсолютно ДОБРОВОЛНО, отчитайки Правото на Свободна Воля, Тъмните или сивите сили просто не могат да се докоснат до ПървоТвореца, тъй като те си имат свои „ Богове ”, на които те вече са се заклели да служат вечно, съблюдавайки най-строга дисциплина, не допускаща право на самоопределение!

8. Затова няма чак толкова нужда да се опечалявате за това, че част от хората са напуснали редовете на СъТворците, защото си отиват тези, които с някаква предумисъл са се включили в Движението за да създадат условия в него, несъвместими с Единството на Духа !

9. Това, че в някои от регионалните отделения на Движението се получи смущаване и Духовно блудство, е точно резултат от присъствието в Моите редове на Тъмнина, която чрез Моите думи носеше пълен разпад в единството на Духа, без който би могло да бъде изгубен смисъла на Духовното Единение !

10. Не тъжете за заминалите, та нали те са направили своя избор, радвайте се за останалите, защото – това са истинните воини на Светлината !

11. Ето сега, когато се определя ОСНОВАТА или Основният състав, Божественото воинство, тоест, определя се и ОСНОВАТА на Шестата раса, може да бъде запуснат пусковият механизъм на Квантовия преход, който трябва да ускори началото на трансмутацията или Преображението на Пространството.

12. Затова днес Аз мога да ви кажа, че процесът на трансмутация на Пространството, включително и на биологическите обекти, е стартирал в пиковия си режим, подготвяйки Пространството ( в това число и хората) за края на декември през тази година на Бога, и по-точно – за изключителната дата 21.12.2012, която по никакъв начин не може да бъде наричана « край на Света », но която ще определи временната граница на Квантовия преход !

13. Аз говорих на хората преди много години, че първият етап на Квантовия преход ще продължи 8 години започвайки от 2008 г., но пикът на този етап, хората ще го почувстват и по-точно, ще го видят, в края на тази година!

14. Но най-важното е, че и самият пик на Квантовия преход също ще продължи 8 месеца, което ще бъде възприето от хората като буреносен фронт, променящ Пространството според движението на своето преминаване !

15. Хората, приели Моята Програма за Преображение на Пространството и направили Я своя цел в живота си и цел на своето СЛУЖЕНЕ на ПървоТвореца, независимо от вътрешната си Дуалност, ще могат правилно да преценят условията на прехода в Новото Пространство !

16. Затова, независимо от болката на прехода, хората са длъжни да преодоляват всички тези трудности и да влязат в Новия Свят вече узрели СъТворци, които в Сънастройка с Твореца ще са способни да ТВОРЯТ Нови Светове !

17. Това, че хората активно откликнаха на думите на НОВОТО ПОСЛАНИЕ, единствено потвърждава факта за Духовно прозрение и най-истинско Духовно ЕДИНСТВО, без които, повярвайте Ми, е съвършено невъзможно, каквото и да е движение в посока на формиране на Колективно ПървоСъзнание, тоест, Съ-Знание на СъТворци !

18. Аз винаги съм ви казвал и ще повторя още веднъж, че за Мен е много важна позицията на СВОБОДНИЯ в своя избор човек, тъй като единствено в този случай ПРАВОТО на Свободна Воля представлява ИНСТРУМЕНТ на Бога, тоест, реализира се Вселенската Програма за Преображение на Пространството, и по-точно, Вселенската Програма за ЕВОЛЮЦИЯ Съ-Знанието на човека, намиращ се в далечната периферия на Галактическото Пространство.

19. Днес, така както никога досега, е много важно да се прояви ЕДИНСТВО НА ДУХА и тази наблюдавана от Мен активност на хората на Духа е вече не просто НАДЕЖДА, а е Моята твърда УВЕРЕНОСТ, че РУС и нейният Народ от океан до океан ще може да изпълни своята историческа мисия – да стане МЕСИЯ в Новия век и чрез себе си (чрез своя пример) да изведе хората на релсите на човешкото общество на висша справедливост !

20. Днес е даден вече старта или отброяването на Новото време и сега вече всяка минута, всяка секунда приближават хората към МОМЕНТА на всеобщо Духовно ПРОЗРЕНИЕ, и разбира се, към Духовна трансмутация, и ако някой си, по някакви си, каквито и да било причини е решил да се самоотстрани, то това сега вече е избор за неговата си съдба !

21. Задачата за Моето Движение за най-близко време – не само да затвърди редовете на СъТворците, но и да започне да формира Божествена регулярност преди всичко в Съ-Знанието на хората, защото Новата страна, ако искате – Божествената регулярност, е Новият човек или човекът с Ново Съ-Знание !

22. Задачата на Движението е със своя пример да промени или да превърти Съ-Знанието на „ малкия ” човек, правейки го способен ОСЪЗНАТО и ДОБРОВОЛНО да приеме Моите УСЛОВИЯ за своето бъдеще с Мен и под Мой контрол !

23. Повярвайте Ми, когато Аз ви говоря тези думи, Аз по никакъв начин не намалявам силата на дареното от Мен на човека Право на Свободна Воля ! Аз единствено направлявам общото движение към СВЕТЛИНАТА, заграждайки човека от напразното губене на време, тъй като днес това не трябва да се случва по никакъв начин, защото е твърде голяма цената на грешката или напразното губене на време ! 

24. Отчитайки, че настъпва период на пика на Квантовия преход, за хората се изгубва правото на грешка, защото сега хората са длъжни да демонстрират пред Мен, а преди всичко – и пред самите себе си, че те вече са достигнали до Духовното ЕДИНСТВО и представляват този Духовен МОНОЛИТ, който носи името АРМИЯ НА СВЕТЛИНАТА !

25. Още веднъж искам да подчертая, че хората (човечеството) встъпват в период, когато пространствените промени (катаклизмите) ще бъдат не просто усещани, те ще засягат всеки един човек, независимо от мястото, което той заема на стълбицата на съвременното общество, защото тя, все едно, ще бъде разрушена, погребвайки под себе си тези, които така и не са могли да направят своя СВОБОДЕН избор, тоест не са могли да преодолеят вътрешната си Дуалност !

26. Пространството на Планетата вече е на границата на епохите, отброяването на Новото време е вече дадено и времето е определено в своите граници, хората вече не са в състояние да повлияят на хода на историята, освен в избора си на своето бъдеще !

27. Аз също вече не мога да повлияя на хода на историческите събития и искам да успокоя тези, които са се доверили на Мен, на своя Творец, защото „ каквото и да прави Бог – всичко е за добро” ! И с тези думи, като с молитва, хората трябва да посрещат това, което при обикновените условия на миналото никога не би могло да се случи !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1034

http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-06.08.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/01/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-31-07-2012-%D0%B3-%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81/

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3873 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 07.08.2012 23:44
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184021
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031