Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181496 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 15.07.2017 г.
15.07.2017 19:59 - Всичко е в нас!
 Искаш ли нещо да ти кажа, миличка, всичко е в теб и така е с всеки един. Вие сте Мои фрактални подобия и няма нещо, което да го има в Мен и да не присъства във вас, пък било то и като зародиш само, като потенциал, очакващ да се разгърне. Дерзайте! Открийте се, опознайте се, дайте си свободата да бъдете най-доброто от себе си. Аз съм ви дал всичко! Вие често ме молите "Господи, дай ми това, дай ми онова...", това е нелепо, Аз всичко вече съм ви дал, всичко е във вас, открийте го и го използвайте. Чакате отгоре, но вие сте Мен, активирайте се, стига чакахте наготово. Всеки от вас е цяла Вселена, Пространствата са във вас, Енергията ми е във вас, Любовта ми е във вас, надарени сте и с Моята Вяра. Сега имате честта и отговорността да използвате всичко, което съм ви дал, за да спасите себе си, близките си и цялото човечество. Вече не е въпрос на Време, а е въпрос на Вяра, защото времето свършва, а изпитът за Вяра тече. 

Вие виждате как се случват нещата с хората на неверието, те нямат готовност за прехода и са обречени да минат през цикъла живот- смърт, вместо да направят квантов скок във Вечността с тела. Това са тежки загуби, ние ви искаме всички горе - във високите измерения, а не да започнете да се инкарнирате отново, но това не е възможно и мнозинството ще започнат своята Еволюция отначало при още по-тежки условия. Това е толкова тъжно при шанса и възможността, които ви се дават в момента, при положение, че сте били благословени да сте тук и сега в тези Велики Времена в края и началото на Началата. Ще е добре да се подготвите за това да приемете положението, развоя на събитията, ако не сте успели да ги промените. Всеки ще си отиде на мястото, всеки ще получи заслуженото му. Справедливостта ще възтържествува и вие ще трябва да я приемете, независимо дали ви харесва. Използвайте всяка секунда да се пречиствате, да си простите, да израствате и се самоусъвършенствате, да достигнете това ниво, това стъпало, от което скокът ще е възможен и реален. Разбирате Ме. Във вас Съм и ви обичам!

Ваш Любящ ви Отец

чрез Деляна Ангелова

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове: 4
  Когато искаш да получиш нещо е важно да си на вълна - даване, защото горните най-обичат да дават на даващите. Така, те са спокойни и щастливи, че това, което се дава няма да зацикли в един, а потока на даване ще продължи като - предай нататък.
Може да звучи абсурдно, но истинското получаване е даването, защото това удовлетворение и осмисляне, радост, които душата изпитва давайки, не може да се сравни с нищо друго.
Освен това, балансът даване - получаване е изключително важен и когато се наруши има беди и страдание. 
Така че, всеки може да почувства и обмисли как стоят тези неща вътре в него, какво и на кого, как би могъл да дава, сам или в група, общност, за да бъде максимално полезен на себе си и на другите.
Това автоматично осмисля пребиваването ни на Земята, то е като да намериш себе си и мисията си. И човек вече е със съвсем друго самочувствие, самоувереност и излъчване. Хората обичат даващите, защото има какво да получат от тях и да се обогатят. Така че, даването създава гравитационно поле, което привлича. Ей така, автоматично и естествено, от само себе си, без някакви специални напъни и усилия (насилия).
Който дава получава.

image
 
Категория: Изкуство
Прочетен: 6135 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 15.07.2017 19:35
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181496
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2017  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31