Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192046 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 06.07.2015 г.

Послание на арктурианците

Скъпи мои, ние знаем добре за чувството на разочарование, което изпитват мнозина от вас, понеже ви се струва бавно появяването на Новия век. Защото, това, което наблюдавате, не съответства на представите ви, какво трябва да стане. В това нямате вина, понеже е просто отражение на навика ви да живеете в тримерната енергия.
Вие очаквате, еволюционните промени да се проявят по определени известни ви начини, но не забравяйте, че човешкото съзнание разполага само с това, което вече е известно. Бъдете отворени за неизвестното, понеже промените се проявяват по най-неочакван начин. Знайте, че се вливат постепенно нови мощни енергии и те са достъпни за всички, но не винаги се проявяват така, както очаквате. Голяма част от това, което възприемате като хаос, е очистване от старите енергии.
Много е важно, през деня да отделяте време за почивка, за да интегрирате тези нови и мощни енергии, които често карат човека да се чувства обезсилен. Дори и в плътен работен или семеен график, е важното да включвате малки почивки, които да ви позволяват просто да бъдете под душа/ваната, зад затворена врата и да си починете в продължение на няколко минути в осъзнаването «Аз Съм». Ако е възможно, най-добре, поспете малко.
Процеса на интеграция не става бързо, но е много важен процес. Бъдете търпеливи, Скъпи мои, и избягвайте изкушението да смятате, че нищо не правите, просто, защото с вас и света, не се случва това, което сте очаквали - засега.
Някои, усещайки се сънливи посред бял ден, се съпротивляват, смятайки го за мързел или физическа слабост, което не се е случвало преди. Важното е да не се съпротивлявате, понеже интеграционния процес изисква голямо количество енергия и остава малко за активен начин на живот, към който сте свикнали. Човек, който настоява да продължи стария си навик да върши, да върши, да върши, независимо от необходимостта още повече да почива, скоро ще почувства енергийно изтощение.
Да заделите време да се спрете и да починете, не е безделие, както може да ви се стори, това е неразделна част от процеса освобождаване/интеграция. Вие сте програмирани да смятате, че заетостта е еквивалент на продуктивния и успешен живот. И училището, и родителите са ви учили, че когато нищо не правите, е безделие и това е лошо, както и много други убеждения, но това е просто концепция, предавана от поколение на поколение.
В миналите ви животи е било действително така, и затова мнозина още носят в клетъчната си памет, когато тези, които не орат, не събират реколта, които не работят дълги уморителни часове за някого, няма право да яде. Това не означава, че всеки един момент от живота ви трябва да е борба. Знайте, че енергиите на радостта и веселието са най-близки до Божествената.
Вие забелязвате, че много от това, което преди сте смятали за истина, постепенно е започнало да изчезва от клетъчната ви памет. Започнете да разбирате, че не сте просто физическо тяло, а съзнание в различни състояния на разбиране, избрало за цел обучение и опознаване на материалния свят във физическо тяло. В това се състои борбата на тези, които не се чувстват комфортно със своя пол или цвят на кожата.
Клетъчната памет, натрупана за много животи, живени в един пол, който доминира в съзнанието на човека и това няма никакво отношение към тялото. Понеже тези хора не разбират картината като цяло, смятат, че е станала някаква физическа грешка и се стремят да я поправят, променяйки пола си на този, с който повече резонират. Гендерният избор е решение, прието от всяка душа преди раждането, за да интегрира мъжките или женските енергии, необходими за създаването на цялостност и баланс.
Постарайте се да не осъждате и не сравнявате своето пътешествие с другите, а вместо това, да изучавате внимателно всичко, което все още не разбирате в своите или в световните събития, стремейки се да намерите скритите уроци - бисери на мъдростта, очакващи своето разкриване. Пътешествието на всеки един е индивидуално и основано на събитията от миналите животи.
Все повече и повече, миг след миг, започвате да резонирате с новите и висши честоти на Светлината, а също започвате да виждате и чувате енергиите на висшите измерения. Не се страхувайте, когато се случи това, доверявайте се на случващите се промени - нищо не трябва да остане непроменено. Няма от какво да се страхувате. Тези, които се опитват да задържат това, което е завършило, ще се вкопчват във въздуха на разтварящия се свят.
Искаме да поговорим за благодарността, която е измерение на любовта. Благодарността, в истинския смисъл на думата, е признанието «имам», а не казаното «мерси» за получените блага, както е прието да се смята. В по-дълбок духовен смисъл, благодарността е осъзнаване, че всяко благо, което изглежда, че идва отвън, в действителност, е проява на винаги съществуващата цялост и завършеност. Благодарността произлиза леко от осъзнаването на вродената завършеност и богатство вследствие единството с Източника.
Неизразената благодарност, ако може да се каже така, действа като блокировка на потока, понеже любовта и благодарността се уравновесяват една друга. Представете си монета - любовта на едната страна, благодарността - на другата. Бъдете благодарни във всяка една област на живота си – благодарете за всичко, което имате и дори за това, което смятате, че нямате, независимо дали е емоционално, ментално и духовно, понеже събитията с недостиг, служат за важен прозорец в системата от възгледи. Винаги помнете, че болезнените уроци са избрани като необходими за израстването и развитието, към които се стремите.
Започвате да разбирате, че сте творци, че думите и мислите ви получават форма и проявление. Акта изразяване на благодарност, служи за пробуждане на клетъчната памет от недостиг до «имам. Аз съм богат и благословен със силата на Единството с Източника». Живеейки всеки ден, позволявайте си да изпитвате енергията на любовта и по-дълбоко да разберете необходимите уроци.
Понеже благодарността е аспект на любовта, тя трябва да се интегрира с всички други аспекти на любовта, в крайна сметка, ставайки постигнато състояние на съзнанието, напълно обединено и проявяващо се като безусловна ЛЮБОВ.
Проявлението на благодарността за прости неща не изисква велики декларации, а простото разбиране: «Аз имам, защото аз съм». Достигайки на работното си място, благодарете на улиците и пътните знаци, правейки покупки, благодарете за простотата и достъпността на това, което ви е необходимо.
Благодарността може да се проявява на всяко ниво. Материално, можете да раздавате тези неща, които вече не са ви необходими или, които не ползвате (не боклуците), казвайки на клетките си: «Благодарен съм, че имам достатъчно, за да споделя с другите». Емоционално подложете рамо, признавайки: «Благодарен съм за уроците, които са ми предоставили широки рамене». Ментално, разговаряйки с хората, предоставяйки информация и интелектуално ръководство на тези, които търсят на това ниво, кажете: «Бях там, мога да споделя, как беше при мен. Благодарен съм за възможността да помагам на другите».
Дори стотинка, пожертвана в духа на любовта, носи мощна енергия, понеже Духа не знае материалната парична стойност, а признава само намерението.
Бъдете благодарни за това, че сте се развили и можете да признавате Божествената природа на всички, с които контактувате. Изказвайте благодарност за нечия усмивка, за пеенето на птиците или хубавата книга и бързо ще разберете, че всеки момент на обичайния ден, съдържа безкрайно много възможности за благодарност.
Това е пътешествието, към което се стремите, затова сте тук. Вашето време на Земята е привилегия. Максимално я използвайте.
Ние сме Арктурианската група.
21 юни 2015 година

http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=8931
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8603

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2381 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192046
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031