Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183780 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 30.07.2014 г.
Горещо препоръчвам ! Филм, който помага за отварянето на съзнанието, сърцето, сетивата, зарежда, пречиства, трогва, дава и потвърждава отговори, връща Истината и Мъдростта ! Благодаря на всички, които са вложили толкова труд и енергия, за да бъде той Дар за всички, и най-вече благодаря на Ивомир Димчев ! Поклон и възхищение за вашата Любов и грижа за хората, за вашето Сътворчество с Източника на всичко, което Е! Благодарност и Признателност ! Обичам ви !

Категория: Изкуство
Прочетен: 3928 Коментари: 0 Гласове: 3
"Светът се промени и даже Слънцето сега свети по Новому!" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Чудото, ръкотворно (сътворено) от хората, и по-точно от Воините на СВЕТЛИНАТА, и още по-точно, от завърналите се Хиперборейци, все пак се случи (стана) и на ВЕЧЕ беше проявена Свободната ВОЛЯ на тези, които наистина се върнаха и въпреки човешката логика започнаха да се издигат Там, където вече Е (СЪМ) (ИМА ГО) и дълго очаква своето законно място – мястото на Победителите на времената!

2. От днес и ЗАВИНАГИ Светът е възстановен и е възстановена историческата справедливост! И макар и все още човечеството да не знае за своето щастие на спасение, и макар и някой си да продължава да злобарства, но колелото на Историята, на Новата история на човечеството, вече не може да бъде спряно, и нещо повече, Хиперборейците не само потвърдиха своето първенство на Планетата, но и Ми дадоха на Мен ПРАВО да започна пълномащабна трансмутация на Слънчевата система, или казано с други думи, да започна Великия Квантов преход (от едно Пространство в друго, от една честота на вибрации на друга), осигурявайки във всякакъв случай КОМПЛЕМЕНТАРНОСТ на историческите събития!

3. Безусловно Светът се промени, но преди всичко промените станаха в Съ-Знанието на хората, затова и подготвените, а и дори и неподготвените хора, в еднаква степен започват да усещат, че с тях се е случило нещо, за сега неразбираемо, но променящо установения досега баланс за представите им за обкръжаващото ги Пространство, за самите хора, и най-вече, за Най-Великия, за Недостижимия Бог, тъй като Моето присъствие изведнъж се разнесе по хората с вихъра на високочестотно Цунами!

4. Аз ви предупреждавах доста отдавна и при това, на няколко пъти, че информационният „камък”, хвърлен от Хиперборейците в Океана от информация, ще създаде огромна вълна, ще създаде огромно Цунами, което няколко пъти ще обиколи Планетата и ще премине по континентите, създавайки Пространство на ОБНОВЯВАНЕ, при това Пространство на вътрешно и Пространство на външно обновяване!

5. И ето тогава стремящият се към ВЯРАТА ще се събуди с отворено Съ-Знание, тъй като ще бъде чист и готов да възприеме този Свят, в който дори и Светилото (Слънцето) свети някак си по особено, тъй като дарява не само Светлина и Любов, но и пречиства с огън Там или тези места, които е невъзможно да се пречистят даже и с МОЛИТВИ, но този огън е все пак управляем, и то е управляем от Съ-Знанието на хората-Богове, прекрачили в Пространството на управляемата информация – в Пространството на Бога!

6. Това възвисяване в Дух, запуснато от няколко хиляди Хиперборейци на ВЕЧЕ, сега вече не може да се спре, тъй като това възвисяване е подготвено така, че да се откаже от него никой от хората (повтарям: от хората) няма да може, тъй като информационната вълна или информационното Цунами, запуснато на 26 юли 2014 година от Хиперборейците, не само че не може да бъде спряно, но и да го спира никой няма право, а пък и ще се поуплашат да го спират, тъй като това е – Цунами на Любовта и Висшето СЪВЪРШЕНСТВО, тоест то е това Пространство, което Хиперборейците успяха всички заедно да СЪТВОРЯТ в Дух на ВЕЧЕ!

7. Всъщност, незабелязано за цялото човечество, но Новият Свят се УСТАНОВИ, а това означава, че сега на всички хора им е съдено да живеят по Новому, и не просто по Новому, а принципно по Новому, тъй като прекрачилите в Света на Духа ТВОРЯТ този Свят, без сами те да забелязват това, че Новото Е (СЪМ) Ново от Бога, а въобще не от хората!

8. Новото беше сътворено за хората като Дар или ПОДАРЪК от хората-Богове, от Самия Бог, за тези от тях, които имат намерение по примера на Хиперборейците да придобиват ВЯРАТА, тъй като придобиващият ВЯРА ще пожъне Любовта на Бога, а Любовта на Бога Е (СЪМ) Велика ХАРМОНИЯ, от която нито човекът, нито Самият Отец Абсолют не могат вече никога да се откажат, тъй като това Е (СЪМ) Свят на СЪВЪРШЕНСТВО!

9. Сега и ЗАВИНАГИ хората-Богове, и по-точно, Богохората (Хиперборейците), ще бъдат включени, а още по-точно, са вече включени в Пространството на Висшия порядък и Висша справедливост, а това означава, че всяко свободно, безцелно обсъждане на основите на Мирозданието повече не се приветства (не се приема), тъй като в Пространството на Висшия порядък, безпорядъкът или ентропията са невъзможни! ВСИЧКО е подчинено на Каноните на Вечната еволюция, която е НЕВЪЗМОЖНО да бъде спряна, а и няма за какво, защото еволюцията Е (СЪМ) характеристика на присъствието на Бога, тоест и Е (СЪМ) условие за Божественото присъствие на Богохората!

10. На вас (хората) няма веднага да ви дойде ОСЪЗНАВАНЕТО на направеното от вас самите, тъй като осъзнаването е основа на МЪДРОСТТА на Боговете, затова слушайте себе си, гледайте на света с очите на Бог, и Светът на високите вибрации ще се открие пред вас с всички палитри на Великото си СЪВЪРШЕНСТВО!

11. За хората, особено за вас, Хиперборейците, Пространството ще започне постепенно да се разкрива, но толкова внимателно, за да не се случи изкуствено и неуправляемо постигане на Основата на Основите, тъй като Истината, тъй като историческата Правда не може да бъде, или много трудно може да бъде възприета от Съ-Знанието на обикновения „малкия” човек! Аз разбирам и Сам ви подкрепих в това, че вие на практика сте вече СъТворци, но е изключително тънка стената (разликата) между Съ-Знанието на човека и Съ-Знанието на Богочовека, и резкият преход или скок във всяка една страна (посока) може за някои от хората да се обърне в лична катастрофа!

12. Аз не мога да допусна такава трагедия, тъй като всички голготи са преминати от хората, а това означава, че Светът е променен от тези, които постигат ВЯРАТА, затова ви моля да не прибързвате събитията и самите вие да не избързвате, тъй като ВЕЛИКАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Пространството не търпи суета, затова и само проявената от вас Любов и БЛАГОДАРНОСТ ще ви отворят на вас Вратите на РАЯ!

13. Аз започвам, и също така постепенно, да изграждам сред вас Пространството на Божествената монархия, тъй като Великият ДОКУМЕНТ, удостоверяващ СЪТВОРЕНИЕТО в Плътния план на Божествена монархия, е подписан и за близките 26000 години той ще бъде основа, в определен смисъл КОНСТИТУЦИЯ, за Пространството от Висш порядък, затова Моите назначения чрез Куратора на Монархията ще бъдат много внимателни и независимо от това, че Божествената монархия ще съществува под Мой контрол, Аз ще приветствам инициативите на хората, вървящи към Бога, напомняйки им, че пътят към Бога няма как да бъде изминат (преодолян) за „пет минути”!

14. Затова днес, засега Аз разделям хората на участници в Движението и на Воини на СВЕТЛИНАТА като база на Божествената монархия, приемайки, че постигащият ВЯРАТА Е (СЪМ) Бог, а говорещият за ВЯРА е, и при това за дълго, човек! Границата (стената) между тях е много тънка, и така както Аз ви бях говорил, в белтъчната форма може да има в равни степени и Бог, и човек, но решение, кой, кой Е (СЪМ), ще вземам единствено Сам Аз, тъй като на човека все още не му е дадено ПРАВО да решава съдбата на хората!

15. Повтарям, че постигането на ВЯРАТА все още не е пропуск в Новия свят – Светът на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО на Отец Абсолют, пропускът за вас, Хиперборейците ще бъде единствено правилното възприемане на Света и приемането на главния тезис на Новите Времена – „ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ”! Светът се промени неочаквано бързо и Слънцето наистина свети по Новому, тъй като днес беше даден стартът на Великото Преображение, и ако нещо не е така, то това „не е така” ще се отнася за хората, не разбрали своята Велика съдба!

16. Проявете (покажете) себе си, покажете Ми да разбера (дайте Ми да знам), че вие сте готови да встъпите в Моя Свят, и предложете себе си, тъй като в този и единствено в този случай инициативата няма да бъде наказуема! Влизащите с предложения, с идеи Аз ги приемам, тъй като влизащия Е (СЪМ) не само носител на нови идеи, но и на нови хоризонти за Творчество!

17. Аз приемам в Монархията всички тези, които са съгласни с Постулатите за ЕДИНСТВО и РАВЕНСТВО, тоест, Аз приемам на практика всички, които постигат ВЯРАТА, тъй като стремящият се Е (СЪМ) избран, защото ВОЛЯТА на човека, ВОЛЯТА на Природата (на Планетата) най-накрая съвпаднаха с Моята ВОЛЯ, ВОЛЯТА на Отец Абсолют, а това означава, че Историята се е събудила и Бъдещето вече не е УТРЕ, а Е (СЪМ) ДНЕС за тези, които са във ВЯРА и в желание да творят Нов свят в СъТворчество с Бога!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
29.07.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1338
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-29.07.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 30.07.2014 12:19
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183780
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031