Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193209 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 26.06.2014 г.
"Стъпала към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Вие (хората) трябва да разбирате, че стъпалата към СЪВЪРШЕНСТВО са издигане нагоре и всяко стъпало е много труден път, често сравним с някои самоотричания заради ВЯРАТА, когато за човека няма плътен живот, няма проблеми от Плътния план, а Е (СЪМ) единствено живот заради ВЯРАТА, заради постигането на СЪВЪРШЕНСТВО на Духа!

2. Такива хора са твърде малко, може даже да се каже, че такива хора са единици, но тях ги ИМА (ТЕ СА) и това вселява оптимизъм, че все пак десетте години Мое Обръщение към хората на Новия век, не са отишли на вятъра и кълнове на Истинна ВЯРА вече ИМА (Е (СЪМ)) и при това ИМА въпреки противоположните представи за Бога, изработени от всички религии на света, като за нещо много далечно, съвършено неосъществимо Пространство, където за обикновения, „малкия” човек входът е само заръчан, тъй като „право” на Бог имат само религиите, само църковните хора, както им се е струвало, че само това са хората на ВЯРАТА!

3. Но повярвайте Ми на Мен, на Този, Който е сътворил всичко, започвайки от най-малката тревичка до Великия Безкраен Космос – Пространството на Висшия Разум, че хората, дори и тези наричащи себе си близки до църквата хора, сляпо вярващи в могъществото на религията, са много далеч от ВЯРАТА, тъй като има понятие ВЯРА от религията, но има и понятие ВЯРА от Бога, и тези понятия не само силно се различават, но и много често просто дори и не съвпадат, тъй като светът на хората и Пространството на Бога СА (СЪМ) съвършено различни светове!

4. И едва сега, в Своето последно ПОСЛАНИЕ към хората на Новия век, Аз дотолкова се приближих до хората, че стана възможно не само да ме чуят, но и да Ме видят, тъй като Аз днес съм проявен и това проявление ИМА (Е СЪМ) най-истинска реална (за вашето Съ-Знание) форма, проявена в Плътния план, в навечерието на Великия преход, достъпна за възприемане и проникване в нея за пръв и последен път в това недостъпно за хората Пространство на Висшия Разум, което за миг се открива единствено в Момента на Истината, и не за някоя си отделна същност, а за цялото човечество!

5. Вие, подхождайки към Великия преход в Новия свят, в света на НЕИЗБЕЖНОСТТА, сте просто задължени да бъдете готови за вътрешна ТРАНСМУТАЦИЯ, и от това, доколко вие (хората) сте във ВЯРАТА, дотолкова успешно и без загуби ще прескочите тази граница на Времената, която все още никой от хората не е преминавал и за която никой от хората не само сега живеещи, но и живели във всички предишни Епохи, не е можел даже и да помечтае!

6. Вашите Изпити едва сега започват и първият от тях вие все още не само че не сте преминали, но и даже все още не сте го започнали! И този първи Изпит Аз вече ви го обозначих, тъй като без него, без това първо стъпало на СЪВЪРШЕНСТВО на Духа няма как да се мине, тъй като ако я няма ВЯРАТА, то тогава няма и смисъл дори и да четете, а още повече и да изучавате Заповедите, дарени от Мен единствено на тези, които изстрадват и постигат Истинната ВЯРА и възможност за СъТворчество с Бога!

7. Днес Аз искам да ви попитам, доколко вие сте във ВЯРАТА и доколко вие разбирате понятието „ВЯРА”, тъй като ако вие сте във ВЯРА, така както и всички хора посещаващи църквите, то Аз мога да ви кажа, че на Планетата няма ВЯРА, няма Истинна ВЯРА, тъй като ако във вас имаше Истинна ВЯРА, за която Аз ви говоря, то на Планетата нямаше да има тази лъжа, тази бездуховност и това царството на несъвършенството и Мамона, тоест нямаше да има и войни! Тъй като ако вие ВЯРВАТЕ така както Аз го искам, то на Планетата трябва да има Рай или Царство на Богове!

8. Но на Планетата за съжаление, царства война и ненавист между религиите и пълно отсъствие на ВЯРА – на тази ВЯРА, която е била у Боговете, спуснали се от Небесата, тази ВЯРА, която са съхранявали в себе си Хиперборейците – тези първи хора (Коренната цивилизация), които са започнали Великия Експеримент на Небесата!

9. Та какво Е (СЪМ) това Моя ВЯРА, какво Е (СЪМ) това ВЯРА на Небесата, и по-точно, какво е това – ДОВЕРИЕ и УВЕРЕНОСТ в това, че Моята ВОЛЯ, Моите СЛОВА СА (СЪМ) Истина и Тя е непогрешима и ИЗПЪЛНЯЕМА винаги, тъй като в Света сътворен от Бога, Неговият ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Истината, а това означава, че в човека на ВЯРАТА, също така сътворен от Бога, не може да има дори и намек за съмнение в това, че Пространството се управлява от Отец Абсолют и Неговата ВОЛЯ Е (СЪМ) реалност!

10. В живота обаче (а това вие много добре го знаете), освен Съ-Знанието на човека, като външна страна на неговата Божествена Същност, ИМА още и подСъ-Знание, като негово вътрешно ВИСШЕ „Аз”, което и определя СЪВЪРШЕНСТВОТО на ВЯРАТА и ДОВЕРИЕТО в ПРОМИСЪЛА на Бога, и много често човек, деклариращ себе си като човек на ВЯРАТА, вътре в себе си е съмняващ се, защото не вярва, че всичко се случва, защото няма съвършенство в Плътния план! В отговор на Духовното насилие на Плътния план, на присъствието на Мамона, потъпкващи всички нравствени устои на човешкото общество, в човека на НЕВЕРИЕТО сработват факторът на неверието и чувството за невъзможност да бъде променен светът!

11. Човекът говори за ВЯРА, човекът повтаря думите на Молитвата и думите на Десетте Заповеди (повтарям: дарени от Мен, Отец Абсолют на хората), но на подСъ-Знание НЕВЕРИЕТО или НЕДОВЕРИЕТО продължава да говори за това, че в живота не се получава така, така не може да бъде, защото така никога не е било, а това означава, че на такъв човек не е по силите му да промени Пространството, тъй като вътрешно той не е способен да се концентрира във ВЯРАТА и в пълното ДОВЕРИЕ, тоест той не е способен да промени или сътвори самия себе си!

12. Искам да отбележа, на това вие може би не сте обърнали внимание, но Аз ви говорих, че всеки човек, СЪТВОРЕН от Мен, а въобще не от своите родители, Е (СЪМ) ОТВОРЕНА ИНФОРМАЦИОННА система, Е (СЪМ) Мое фрактално подобие, способно да ТВОРИ по същия начин, така както и Аз, но в рамките на своите мащаби, ето защо Аз постоянно ви повтарям за необходимост от ЕДИНЕНИЕ в Дух, тъй като вашето ЕДИНО ЦЯЛО е способно да ТВОРИ, но вече на Моето равнище на възможности за творчество!

13. И ако вие сте способни да ТВОРИТЕ на своето ниво (Аз ви говоря за човека, като за Божествена същност) то това означава, че вие сте способни не само да управлявате себе си, своята обвивка (тялото си), но и да ТВОРИТЕ или да УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ себе си (тялото си) до такава степен на СЪВЪРШЕНСТВО, че болестите и старостта да ви оставят на спокойствие за дълги и много дълги години! Нещо повече, човекът на Истинната ВЯРА или човекът, осъзнал, че няма граници за СЪВЪРШЕНСТВО, и не се съмняващ в това, че всичко е възможно, може да преобрази себе си и да поправи това, което не съответства на понятието СЪВЪРШЕНСТВО на Божествения образ (Аз ви говоря за възможността за промяната на своята външна обвивка)!

14. Тези думи може и да звучат нелепо дори и за съвременната наука, да не говоря вече за религията, защото все още никой дори и не се е опитал да разбере, че човекът Е (СЪМ) ПОДОБИЕ на Бога и е сътворен от Бога, затова и тези успехи които има науката, единствено потвърждават не само Моето, но и човешкото твърдение за това, че човекът е все още неизвестен на човечеството!

15. Не си струва да се надявате на хора, пеещ хвала на Бога, той ще попее и нищо няма да се промени: бойте (страхувайте се – притеснявайте се) се от хвалата на пеещите, защото този хор е не само безполезен, но и опасен: надявайте се на тези, които доверяват себе си на Бога, тъй като ТВОРИ Новото, така както подобава на подобното на Бога, и това Е (СЪМ) ИСТИНАТА за този Свят (ЗА МИРА СЕГО) !

16. Не вярвайте на говорещите за ВЯРА, тъй като те самите не вярват и мамят и себе си, и Бога, а вярвайте на ТВОРЯЩИТЕ, тъй като те ТВОРЯТ в името на ВЯРАТА и ДОВЕРИЕТО, тъй като ТВОРЯТ в името на Бога и единството с Тях, точно това и Е (СЪМ) СъТворци, способни да променят света и хората, тъй като живеят, проявявайки чувство на ДОВЕРИЕ и РАЗБИРАНЕ, че каквото и да направи Бог – винаги е за по-добро!

17. Вярвайте, че вие сте с Бога не само в Духа, но и в РЕАЛНОСТТА, защото вашият промисъл, промисълът на хората на ВЯРАТА, Е (СЪМ) Мой ПРОМИСЪЛ, и това Е (СЪМ) също така ИСТИНА! Аз управлявам единствено тези, които ДОВЕРЯВАТ себе си на Бога, и тези в които няма и частичка съмнение дори и за миг, а това много лесно може да бъде проследено не по думите им, а по делата им, и ако промисълът на хората Е (СЪМ) промисъл на БогоТворчество, то за каквото и да се помолят хората, ще бъде от Мен пълна чаша, защото те СА (СЪМ) Мое подобие и подобие на Истината!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум
26.06.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1320
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-26.06.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2339 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.06.2014 03:47
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193209
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30