Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181434 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 25.06.2014 г.
10.11.2007
"Велико време да мислите" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Не бързайте с изводите, вие и така сте прибързвали столетия наред, приближавайки, без да съзнавате това, края на човечеството. Настъпило е време, когато е нужно да спрете и да помислите, какво е това животът и какъв е смисъл му?

2. Всички текстове, които Аз ви давам, са насочени към това да помислите (всички да помислите), независимо от всичко, защото е дошло "време да се събират камъни"!

3. Тези думи касаят всички хора по Земята и, разбира се, хората, живеещи в просторите на Русия и преминали в пълна степен Голгота, заслужили да приемат пречистването на Душата и възвисяването на Духа!

4. Сега не е нужно да се прибързват събитията, те и така настъпват като снежна лавина! Останало ви е достатъчно време само за това, да се вгледате в себе си и да се опитате да помислите кой е човекът и каква е ролята му или мисията му в Космоса!

5. Всички Знания, които вие имате сега, са насочени само към едно - да ви накарат да мислите, да ви накарат да анализирате себе си, своето място в този Свят и в края на краищата да разберете себе си.

6. Настъпило е Велико време да мислите! Да мислите преди да направите избор между Доброто и Злото, преди да направите крачката, отделяща ви от миналото.

7. Светът трябва да се измени, но Той ще се изменя заедно с вас и в известна степен благодарение на вас и този процес на изменение (еволюция) на Пространството е неизбежен.

8. Въпросът е само един и той е най-важният: готов ли е човекът да участва в тази еволюция, готов ли е човекът да бъде активен участник в този процес и готов ли е човекът да бъде редом със Създателя?

9. Отговор на този въпрос (или въпроси) трябва да даде самият човек, но не набързо, а да помисли, задълбочено да помисли за себе си и за своето място в този Свят и за своето родство със Създателя!

10. Отговорът на въпроса (въпросите) ще стане този ключов момент, който ще определи бъдещето на Земята в Галактическото Пространство!

11. Всичко това е толкова важно, че Аз съм принуден Сам, именно Сам, да контролирам процеса на формиране на вашето Съ-Знание, тъй като всяка дума или действие може да доведе до катастрофа.

12. Затова призовавайки ви към отговорност за вашите мисли, думи и действия, Аз на свой ред разбирам и Своята отговорност, тъй като енергията на Моите Слова трябва да намери отзвук във вашите сърца, защото Хармонията между човека и Създателя е ключът за успеха на Квантовия преход.

13. Нека не ви се струва странно, но Аз, Създателят, Планетарният Логос осъзнавам степента на Своята отговорност за вашите Души, защото едно Мое невнимателно изказване (мисъл, разбира се) може да предизвика цяла буря от емоции и нещо още по-лошо, буря от отрицателни, тоест разединяващи действия.

14. На Мен ми е много необходимо вашето Духовно единение, тъй като само така е възможно да бъдете спасени и изведени от безизходността към висотите на Духовността на Шестата раса.

15. Затова Аз така внимателно ви давам Знания и на тези, на които им се струва, че няма нищо ново в Моите Думи, Аз ще кажа, че Светът е разбираем само за тези, които са с Бога в Душата си, които са редом с Бога!

16. Човекът, твърдящ обратното или човекът, считащ че е разбрал Света, е толкова далече от Истината, колкото е далече от Мен, Създателят!

17. И в това е трагедията на човечеството, тъй като на вас винаги ви се е струвало, че всичко ви е известно и че вие не виждате ролята на Създателя в своя промисъл, защото (по вашему) Създателят е само в Духа и за Него няма място в реалиите на живота!

18. Изобщо не е така! В това е вашата основна заблуда!

19. Създателят или Цялото, е навсякъде, защото Аз съм енергията на Цялото; вашият Свят на плътна енергия и други Светове с по-малко плътна енергия съставят това енергийно Цяло! Човекът е част на Цялото и не може частта да знае повече от Цялото!

20. Не се заблуждавайте в своите способности, защото вашата мисъл идва от Мен и затова Аз ви давам именно това, което ви е необходимо за вашето усъвършенстване.

21. Кармичните дългове са тези мисли, които човекът е длъжен да разбере и приеме като част от Великото преображение.

22. Мислете и още веднъж мислете, защото Знанията ви се дават за постигане на Истината, но Истината се открива само на тези, които преминават целият цикъл на обучение без да пропускат нищо от това, което Аз съм ви дал и ви давам в Откровенията.

23. Аз вече Съм ви казвал, няма начин да прескочите на по-високо равнище на Знанията без да познавате Основите, тъй като това е безполезно и дори опасно, доколкото човекът без Знания е агресивен, неосведомен за своя път и неразбиращ степента на отговорност за своите дела в този Свят.

24. Аз също така съм ви казвал, че Светът, който ви обкръжава е много сложен (за вашето равнище на Съ-Знание), тъй като противопоставянето на Доброто и Злото е реалност в Галактическото Пространство и за вас просто е необходимо да бъдете готови за срещата с Новият за вас четиримерен Свят!

25. Хората на Шестата раса ще пребивават в други условия, в правото си на активни участници в Галактическите процеси, когато думата ИЗБОР ще бъде естествено състояние за тях, тъй като борбата между Светлите и Тъмните сили е най-истинска реалност в бъдещите времена.

26. Вие засега се намирате (в известен смисъл) в "парникови" условия, тъй като Божествените сили ви защитават, давайки възможност за развитие на вашето Съ-Знание до висотите на равнището на Човека-творец, но това време си отива, отстъпвайки пред новите хоризонти.

27. Това, което очаква вас (човечеството), изисква формиране на Съ-Знанието ви, а най-добре да се каже, такова възвисяване на Съ-Знанието ви, което би дало на вас Надежда, а на Нас - увереност в това, че ще преминете достойно през всички трудности в Галактическите Простори!

28. Всичко е в ръцете на Създателя и Моят Промисъл е бил неизвестен за човека. Но настъпва Велико време, когато в ръцете на човека ще бъде предадено неговото Бъдеще и промисълът на човека ще бъде разбран от всеки един от вас, тъй като Моят Промисъл и промисълът на човека ще бъдат едно и ще съставят Цялото!

29. Но, за да се стигне до това състояние - Хармонията между човека и Създателя, е необходимо не само и не толкова време, колкото е необходимо решението на човека да приеме този път на единение с Бога!

30. Да приемете - означава да бъдете готови да съедините своята съдба (съзнателно) с Бога, да станете част от Бога, да бъдете Него!!!

31. Ето в тези думи е заложена тази степен на отговорност, която отделя обикновения човека от Човека-творец като Човек-част от Бога, защото велика е СВОБОДАТА, но е велика и ОТГОВОРНОСТТА!

32. Възниква въпрос: готов ли е човекът да бъде с Бога, да бъде в Бога, да бъде част от Бога?

33. Отговорът на този въпрос лежи дълбоко в Душата на човека и никой не може да реши вместо него, и никой не може да помогне на човека да направи той самият този исторически, епохален избор!

34. Затова и не чакам бързи отговори, затова и ви давам време до Квантовия преход, напълно достатъчно, за да мислите за своето Бъдеще!

35. Въпрос прост и едновременно много труден: "Вие с Бога ли сте?"

36. Отговорът не трябва да се прибързва, трябва да съзрее в Съ-Знанието на човека, тъй като от този отговор зависи толкова много, включително и Бъдещето на вашата цивилизация.

37. Моля ви, мислете непрекъснато, защото отговорът трябва да се формира на равнището на Съ-Знанието, на равнището на Тънкия план, тъй като само вашият Тънък план е чист и няма наслояванията на Материалния Свят.

38. Изборът е ваш, отговорът е ваш, а Мои са Знанията и Бъдещето на вашата цивилизация, което вие трябва да определите с Моя Помощ!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=592
http://www.otkroveniya.ru/tolk2/t2-10.11.07.html


Имайте в предвид, че посланието все пак е от 2007 година и част от нещата са променени, но основните въпроси си остават.    

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181434
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30