Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194605 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 16.06.2014 г.
"Божествената нишка на Вярата" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз се надявам, че вие си спомняте, че първата Дума в Моето Последно ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век беше Думата ВЯРА, тъй като само ВЯРАТА Е (СЪМ) това, което свързва ЗАВИНАГИ човека с Бога!

2. В продължение на ето вече почти десет години Аз, на практика във всяко Послание, ви споменавам за необходимостта от ВЯРА, разделяйки хората, при това много рязко, на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО, опитвайки се да ви докажа, че за Мен хората на НЕВЕРИЕТО не само не са интересни, но и са опасни, защото със своето НЕВЕРИЕ, тоест със своите изкривени представи за Божественото Пространство, те не само внасят смут в Съ-Знанието на обикновените хора, но и формират основите на това общество, и по-точно, на това Пространство, което не позволява на човека дори и да се доближи до осъзнаването на това, че във Вселената ВСИЧКО е от Бога!

3. Наистина може да си говорите колкото си искате за Бог, за ЕДИНИЯ Бог, за ЕДИНОТО Божествено Пространство, но без разбирането за това, че „ВСИЧКО е от Бога”, човекът по никакъв начин няма как да осъзнае, че това идеално Божествено Пространство е сътворено въобще не от хората! Хората за толкова много хилядолетия не само, че не са се приближили до възможността или вероятността за самостоятелно творене на подобното, но те дори и не са се приближили до усъвършенстването на собствения си разум, и най-вече, до усъвършенстване на собственото си Съ-Знание до равнището на Творящо Начало на Началата!

4. На Мен Ми е смешно, когато хората, не приемайки и не осъзнавайки нивото на СЪВЪРШЕНСТВО на Творящото Начало на Началата, започват да изричат за Мен примитивни Истини, посрещайки „с бурни аплодисменти” новите изобретения на човешкия разум, който (разум) стои все още на позицията на „мравките”, опитвайки се да се съревновават и да спорят с този, Който е сътворил не само тях самите, но и ЦЯЛОТО Пространство, в което ВСИЧКО е прецизирано така, че никога да не може да има никакви изкривявания във Великия КОСМОС, да не говорим вече за Природата на тази Планета!

5. За човешкото Съ-Знание, не подготвено все още за решаването на тези задачи, които Аз съм поставил, създавайки Белтъчната форма на живот (на проява на Разум) на Планетата, е много трудно да осъзнае, че ВСИЧКО, повярвайте, ВСИЧКО, и във Вселената, и на Планетата, Е (СЪМ) Мой ЗАМИСЪЛ, и разбира се, Мой ПРОМИСЪЛ, и не е работа на хората да обсъждат, какво става в Пространството, тъй като ВСИЧКО, което ги обкръжава на много милиарди светлинни години, Е (СЪМ) Пространство на Висш Космически РАЗУМ, ТВОРЯЩ ВСИЧКО, включително и разумен живот, тоест, и хора, повтарям, като Белтъчна форма на проява на живота!

6. Несъвършения разум и несъвършеното Съ-Знание на хората постоянно изисква доказателства, потвърждаващи Мое присъствие и Мое Участие в СЪТВОРЕНИЕТО на цялото Божествено Пространство, тъй като хората са неподготвени за разбирането на това, че ВСИЧКО в това Пространство е СЪТВОРЕНО от Мен, от Висшия Космически РАЗУМ, и че вашият живот ви е бил ДАРЕН на вас, на хората, като част от Моя ПЛАН за еволюцията или усъвършенстването на всички частици, сътворени от Мен по целия огромен, и по-точно, безкраен КОСМОС!

7. Човечеството въобще не е сътворено вчера, но ето че вече няколко десетки хиляди години то се опитва да се разбере със себе си, и най-вече, безуспешно се опитва да разбере, че ВСИЧКО наоколо Е (СЪМ) разумен живот, сътворен определено не от хората, а СЪТВОРЕН от Висшия Космически РАЗУМ, форма на проявление на който СА (СЪМ) и хората, не разбиращи засега механизма на взаимодействие на ТВОРЯЩОТО с творимото! Всеки научен опит да се докаже присъствието на Бога дори и не предполага, че между хората и тези, които са ги СЪЗДАЛИ, съществува никога не прекъсваща се връзка, така както Аз ви казах, тънка информационна нишка със Създателя, която в човешката среда се нарича „ВЯРА”!

8. Аз искам днес да ви обясня, че „ВЯРАТА” е не просто Дума, а програмирана от Мен форма на енергоинформационно взаимно проникване на две системи – на човека, като част от ЦЯЛОТО или част от информационното поле на ЦЯЛОТО, и на Самото ЦЯЛО или на Висшия Космически РАЗУМ, и без тази тънка нишка на връзка, човечеството е обречено на самоунищожение, тъй като тази „тънка нишка” Е (СЪМ) енергоинформационната „пъпна връв”, чрез която става обмен на енергия и информация, и по-точно става подзахранването на тези частици на РАЗУМА или на Разумния живот, които все още не са готови за самостоятелно съществуване в Пространството на Висшия Космически РАЗУМ!

9. Хората са не само неподготвени към самостоятелно „плаване” във Великия КОСМОС, те не са подготвени дори и да си помислят за това, да се изключат от това подзахранване, тъй като без енергоинформационно подзахранване от Висшия Космически РАЗУМ, от Бога, животът, и по-точно, разумният живот, може да бъде прекъснат, и при това да бъде прекъснат ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ)!

10. Не забравяйте за това, че вие, Хиперборейците, имате Божествен или Космически произход, тъй като заради Великия Експеримент, Същества от Висше ниво на Разум (Богове) са се съгласили да участват в този ЕКСПЕРИМЕНТ, за да докажат, че дори и най-несъвършената частица в Просторите на Великия КОСМОС, в „самостоятелен полет” може за много хиляди години да достигне до ниво на Съ-Знание на Богове, подчинявайки се и адаптирайки се към тези Канони на Мирозданието, които са ЕДИНИ за ВСИЧКИ и ВСИЧКО в безкрайното Пространство на Великия КОСМОС!

11. Затова, за да се „впишат” в този безкраен Свят на РАЗУМ, хората са били поставени в условия, когато единствено усъвършенстването на разума им, и разбира се, на Съ-Знанието им, е представлявало цел на тяхното проявление в изкуствено създадената за това Слънчева система, идеално подготвена за този Велик Експеримент на Небесата, не прекъсван вече ето толкова много хилядолетия!

12. Когато Аз говоря за целите на проявление на хората като елементарни частички на Висшия Разум, способни в процеса на еволюция да достигнат до самостоятелност и възможност за СъТворчество с ЦЯЛОТО, трябва да уточня, че осъзнавайки трудностите, с които биха могли да се срещнат хората, заложени съгласно Моя ПРОМИСЪЛ, като Изпити, Аз съм подготвил възможност и енергоинформационно подзахранване (помощ) за тези хора, които първи осъзнаят своята съпричастност към Великия КОСМОС като ЦЯЛО, сътворило Свое ПОДОБИЕ!

13. Затова и в Думата „ВЯРА” Аз съм закодирал тази ПОСТОЯННА връзка на хората с Висшия Космически РАЗУМ (с Божественото Пространство) позволяваща им да имат КАНАЛ за връзка с ЦЯЛОТО, за пряк обмен на информация (енергия) между всички частици на ЦЯЛОТО и ЦЯЛОТО! Искам още веднъж да подчертая и Аз се надявам, че във вас няма съмнения за това, че Аз, Висшият Космически Разум, СЪМ СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като създавайки хората, Аз не бих могъл да не сътворя подобно на Себе си СЪВЪРШЕНСТВО, затова „ВЯРАТА” Е (СЪМ) този КАНАЛ на енергоинформационен обмен, който е позволявал и позволява на хората (на човечеството) да се усъвършенства не само под Моя пряк контрол, но и с Моя Помощ, тъй като в Думата „ВЯРА” са заложени тези вибрации, този РИТЪМ, който задавам Аз, Сам като РИТМОВОДЕЩ, за целия Велик КОСМОС!

14. Повтарям: Думата „ВЯРА” е не просто дума, а Е (СЪМ) Единен РИТЪМ на цялото Пространство и ако човек не просто употребява тази Дума като характеристика на своята принадлежност към тази или онази религия, а истинно ВЯРВА и разбира, че той Е (СЪМ) частица от Великия КОСМОС и че той трябва да живее по Каноните на Мирозданието, то КАНАЛЪТ за връзка на този човек си остава винаги отворен за енергоинформационния обмен, а това означава, че този човек на ВЯРАТА Е (СЪМ) човек на Бога, намиращ се винаги под Моя защита!

15. Повярвайте, ако човекът се намира във ВЯРАТА, в състояние на ВЯРА, без да изисква каквито и да е доказателства за своя Божествен произход, то Думата „ВЯРА” за него Е (СЪМ) ПАРОЛА, която открива (за него) не само СЪВЪРШЕНСТВОТО на КОСМОСА, но и в самия него се формира СЪВЪРШЕНСТВО, вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Белтъчното проявление на Великия КОСМОС, и ако този човек не отстъпва в своя промисъл, в своето виждане на себе си като част от КОСМОСА, то той става наистина СЪВЪРШЕНСТВО – СЪВЪРШЕНСТВО на Бог!

16. Не може човекът на ВЯРАТА да не се усъвършенства, тъй като КАНАЛЪТ за връзка с Бога, с Мен, Отец Абсолют, му осигурява неговото вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО – това СЪВЪРШЕНСТВО, което е недостижимо за обикновения „малкия” човек, най-често и преди всичко съмняващ се, а още повече (е недостижимо) за човека на НЕВЕРИЕТО! Без КАНАЛА за връзка на човека с Бога, човекът никога няма да може да се издигне до върховете, така както Аз ви говорих, на ХристоСъзнанието, и затова такъв човек на Мен не Ми е интересен като частица, не осъзнала себе си като част от Великото ЦЯЛО, а това означава, че за такъв човек няма място Там, където управлява СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

17. Помислете над Моите Думи, тъй като настъпва ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИ ПРОМЕНИ! На Мен ще Ми се наложи да разделя човечеството на хора на Истинната ВЯРА и на хора на НЕВЕРИЕТО, тъй като първите ще ТВОРЯТ заедно с Мен на Планетата Святая Рус Божествена монархия, като образец на абсолютното СЪВЪРШЕНСТВО за целия Велик КОСМОС, за всички форми на проявление на Разумен живот, а вторите ще трябва да се прехвърлят на друга планета и да продължат там еволюцията на своето Съ-Знание в Моя КАНАЛ и под Мой постоянен контрол! Повтарям: при подбора на хората в две категории Аз ще се ръководя от това, как хората отварят в себе си КАНАЛА за връзка с Мен наречен „Истинна ВЯРА”, тъй като без пряк КАНАЛ на енергоинформационен обмен между човека и Бог, частицата на ЦЯЛОТО не е способна да съществува самостоятелно!
Амин!

Отец Абсолют, или Висш Космически Разум.
15.06.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1316
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-15.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ОБЩЕСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ 20, 21 и 22 юни 2014 г.
Равда - България
https://www.facebook.com/events/650690051684597/

Категория: Изкуство
Прочетен: 1641 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 16.06.2014 16:09
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194605
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30