Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2550947 Постинги: 1121 Коментари: 962
Постинги в блога от 16.05.2016 г.
 Санат Кумара «Пробудилите се помагат на всички»

Скъпи мои земни хора, дойдох днес да ви разкажа за процесите, които протичат във вашия свят. Всичко се променя много бързо, навярно и вие го забелязвате.
Променят се земните матрици и решетки, както и всеки от вас. Всички сте в процес на глобална трансформация и преобразяване.
Но мнозина от вас забелязват, че губят надежда за проявяването на новия свят. Очакват и се надяват, че всеки момент ще се прояви наоколо, а света не се променя. Какъвто си е бил живота, такъв и продължава да е.
Не си отива подтискащото човечеството правителство, не се променят хората: както и преди следват илюзорния си живот, бягат за ненужни материални ценности, удовлетворяват нисшите си потребности…
Но в действителност, не е точно така! Виждате само външната картина на процесите. Много малко хора успяват да видят по-широко и да забележат искрите светлина, които проблясват дори и в най-«тъмния» човек.
Разбира се, вие сте много напред в сравнение с тези, в чиито сърца едва сега започва да се възражда Божествената светлина. И ви се струва, че нищо не се променя, тъй като няма никакви външни прояви. Но в действителност, те също се променят.
Това съвсем не означава, че всички хора ще започнат изведнъж да четат духовна литература, просто, в тях постепенно се пробужда Божествената любов.
Мнозина от тях се страхуват да споделят с някого своите истински чувства, страхуват се да не им се смеят…
Опитват да ги заглушат по всички възможни начини, тъй като им е много трудно да живеят знаейки, че не всички техни постъпки са за благо, не всички мисли са прекрасни…
А пробудилата се в сърцата им любов ги кара да се замислят за смисъла на живота: как, и за какво пилеят безценното си време.
Вгледайте се по-внимателно, хората започват да си спомнят законите на Мирозданието, тъй като ги има във всеки от вас.
Във вас са заложени всички жизнени принципи по Божествените закони. И само единици могат да се съпротивляват на планетарното преображение, на промените в света и човечеството…
Всички хора се пробуждат постепенно, но с разна скорост! Те може изобщо да не се интересуват от духовна литература. Но без да разбират защо, искат да живеят по нови жизнени принципи: за всеобщото благо.
И точно вие, възлюбени мои, ги будите! Вие вече сте толкова много, че стартирахте глобален процес на пробуждане. С всеки изминал ден, все повече и повече хора се изключват от ценностната система на отиващия си свят, променят възгледите си за живота, желанията си…
Ние нищо не бихме могли да направим без вас, именно вие издърпвате цялото човечество. Колкото повече напредвате по духовната стълба, толкова по силно дърпате след себе си и другите хора.
Това е енергийния закон на Единното Цяло. Всички сте свързани помежду си като единна паяжина, като енергийна мрежа…
И ако част от цялото, дори да не е много голяма, се е устремила към Бога: променя своите възгледи, своите мисли и планира напълно различно вълшебно бъдеще, в тази посока се устремяват и всички останали.
Благодаря ви за пробуждането, за това, че не сте губили вяра в себе си и в Бога, за това, че винаги вървите напред, преодолявайки препятствията по пътя си. И независимо от всичко, рано или късно, ще стигнете в новия свят…
Аз Съм Санат Кумара.
14.05.2016 г.
Приела Магда
Превод: Йосиф Йоргов

http://novzhizn.ru/sanat-kumara-probudivshiesya-pomogayut-…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9699

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1606 Коментари: 0 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2550947
Постинги: 1121
Коментари: 962
Гласове: 3625
Календар
«  Май, 2016  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031