Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184684 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 05.05.2014 г.
"И няма сред вас първи, и няма сред вас последни" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. На Мен Ми се налага да повторя Думите на Първата ЗАПОВЕД за участника в Движението и пак на Мен Ми се налага да ви помоля вас, вместо приетите Послания за Духовно ЕДИНЕНИЕ да повтаряте всички ДЕСЕТ Заповеди, дарени ви вече като на Воини на СВЕТЛИНАТА, Залог (Обет) за които Е (СЪМ) Святая Рус, само поради това, тези ДУМИ да не останат просто думи, макар и много красиви, а да станат за вас ръководство за действие, за ПРОМИСЪЛ, тъй като в Тях е заложена Философията или ИДЕЯТА за Бъдещето на цялото човечество!

2. Повярвайте, ако вие погледнете Историята на човечеството дотолкова, доколкото това е възможно, то много лесно може да проследите, че все още никога вътре в човечеството не е имало РАВЕНСТВО – подчертавам: РАВЕНСТВО, дарено на хората от Бог, тоест това РАВЕНСТВО, което Е (СЪМ) на Небесата, защото това РАВЕНСТВО предполага преди всичко РАВЕНСТВО НА ДУХА, обосновано от нивото на Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, тоест от възможността да се Твори Ново Пространство!

3. Погледнете историята на човечеството, прочетете Старозаветните Писания и вие ще видите, че НЕРАВЕНСТВО, тоест присъствие на власт, винаги е имало и е било приемлива необходимост, а това означава и потребност да се управляват хората, което никога не е задоволявало всички страни от участниците от общожитието, на много от хората обаче им се струва, че такова НЕРАВЕНСТВО е имало винаги и произхожда от източниците на човечеството, от Началото на Началата!

4. Но искам да ви напомня, че човечеството (Коренната цивилизация) според произхода си СА (СЪМ) все пак Богове, спуснали се от Небесата, и те по никакъв начин няма как да са привнесли със себе си НЕРАВЕНСТВО между хората, тоест, НЕСЪВЪРШЕНСТВО в отношенията между Боговете, а сега и между хората! Повярвайте Ми, няма как Боговете, стъпили на Твърдта в един миг да се разделят на първи и последни, или казано с терминологията на Стария Завет, изведнъж да станат едните стопани, а другите роби!

5. Възниква въпросът, кой първи е измислил разделянето на хората по класи и кой първи е решил, че той е първи, а всички останали хора (народи) трябва да се подчиняват на силата, и не просто на силата, а на силата на Мамона! Мога веднага да ви кажа, че НЕРАВЕНСТВОТО на Планетата е било внесено от тези цивилизации или от представителите на тези цивилизации, които нарушавайки Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, тоест, нарушавайки Вселенската Програма за Преображение на Пространството, са направили десант на Планетата, изкривявайки със своето присъствие чистотата на Експеримента и създавайки допълнителни трудности за Коренната цивилизация при формирането и на Съ-Знание на човек-Бог!

6. Този род намеса във Великия Експеримент е станал наистина допълнително условие при формирането на съвършеното Съ-Знание на човек-Бог, което е отдалечило (и при това за доста голям срок) времето за завършване на Вселенската Програма! Затова и ако не беше Коренната цивилизация и ако не бяха Хиперборейците, сплотили се около ЕДИНИЯ Бог, ЕДИНОДУШНО предали УПРАВЛЕНИЕТО на Планетата в Мои ръце, то това време би могло и да не настъпи никога или да настъпи едва след няколко слънчеви години!

7. Но край, всичко свърши! И Духовното ЕДИНЕНИЕ даде своите наченки и сега, дори и в такива сложни условия на днешния ден, когато огънят на НЕВЕРИЕТО руши народи и цели континенти, може да се каже съвършено уверено и твърдо, че човечеството е СПАСЕНО и Новата история на човечеството започва да се пише на Руски език и от Нов (чист) лист, на който с ГОЛЕМИ (ГЛАВНИ) БУКВИ са написани Думите на ОТЕЦ АБСОЛЮТ: „и няма сред нас първи и последни”, защото това са Думите на Началото на Началата на Новото човечество, на Новите хора – хората-Богове!

8. Искам да ви кажа, че тези Думи в Първата Заповед са НОВИ за човечеството за цялата негова история, тъй като преди всичко това са ДУМИ НА БОГОВЕ, които са произнесени в този момент, когато Боговете, и по-точно, Хиперборейците, са стъпили на Твърдта, тъй като това са ДУМИ на НЕБЕСАТА, това е Истината на НЕБЕСАТА – Истината на СЪВЪРШЕНСТВОТО!

9. Затова и искам днес да уточня, че Първата Заповед предопределя целия смисъл и задачите за тези от вас, които първи достигнаха до ниво на Съ-Знание на хора-Богове и на които Сам Отец Абсолют им е забранил, или може да се каже, им е препоръчал да не нарушават никога Заповедите, тъй като там, където има НЕРАВЕНСТВО сред хората-Богове, няма СЪВЪРШЕНСТВО, а това означава, че няма Бог, а ако няма Бог, то Великата еволюция на ЦЯЛОТО губи всякакъв смисъл!

10. Ето защо Думите на Първата Заповед трябва твърдо да залегнат в Съ-Знанието на хората-Богове като ИСТИНА, повярвайте въобще не илюзия, а именно ИСТИНА, дарена на хората-Богове от Самия Отец Абсолют, защото в противен случай никога не би могло да бъде достигнато СЪВЪРШЕНСТВО от хората-Богове! Повтарям: няма как да се събере НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на хората (ако има разделяне на първи и последни) със СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

11. Аз ви призовавах и ви призовавам към формиране не само на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, но и на Колективно ЦЯЛО, което не може да бъде достигнато никога, ако има НЕРАВЕНСТВО, ако в Цялото има разделяне на първи и последни! Повярвайте, няма как да се случи Божествената монархия Святая Рус, ако изначално в Нейната основа е заложено НЕРАВЕНСТВОТО! И ако някой от хората си мисли, че Божествената монархия е копие на човешката монархия начело с някакъв монарх, то той дълбоко се заблуждава, защото в основата на Божествената монархия е заложено обсъждането между равни хора-Богове, но няма и не може да има сред Боговете първи и последни!

12. И ако на тази огромна територия от океан до океан на някого му се е сторило, че човешкият принцип на НЕРАВЕНСТВОТО е възтържествувал, то Аз мога да кажа, че тези хора са пообъркали вратите, тоест, те не могат (нямат право) да участват в Творенето на СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като самите те са вътрешно НЕСЪВЪРШЕНИ! Нещо повече, мога да кажа: хората, съгласили се на тези условия на НЕРАВЕНСТВО, са също НЕСЪВЪРШЕНИ, тоест, за сега те не са все още хора-Богове, защото са се съгласили безропотно на Духовен произвол и не са успели да противопоставят своето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО в отношенията между хората!

13. Аз не искам днес да упреквам когото и да е било, но да изисквам изпълнение на ЗАПОВЕДИТЕ и преди всичко на ПЪРВАТА ЗАПОВЕД, Аз просто съм задължен, тъй като ако от хората няма изпълнение на Първото условие – условието за Духовно РАВЕНСТВО, то тогава няма и смисъл да се изучават и останалите девет ЗАПОВЕДИ! Неизпълнението или невярното тълкувание на Първото УСЛОВИЕ на Новото Пространство вече би било Трагедия превръщаща хората-Богове в обикновени, „малки” хора с тяхното изкривено Съ-Знание, тоест, с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

14. Светът е на границата на Велико пречистване с огън, който, така както Аз ви говорих, беше разпален не от хората-Богове! Задачите, които си поставиха пред себе си тези, които поеха върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството, повярвайте, съвсем не са Божествени, затова и Аз не мога да поддържам тези хора, и на Мен Ми остава единствено да съжалявам, че хора-Богове се оказва че няма там, където всичко е започнало!

15. Оказва се че хора-Богове няма там, където царяха напразните думи и Духовно блудство, и това за пореден път говори за това, че не трябва да се играе с думите и не бива да се играе с Бога в игри на НЕВЕРИЕТО, и ако изборът на хората ги тласка към самоунищожение, то Аз няма да поддържам или защитавам тези хора, дори и заради това, че от тези хора вече е бил направен избор в полза на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, в полза на Хаоса, тоест направен е бил избор от човека, а не от човека-Бог!

16. Аз ви говоря толкова дълго за значимостта на Първата ЗАПОВЕД, защото заради неспазване на тази Първа степен (на това първо стъпало) към Олимп на Боговете се унищожават цели народности извън територията на Хиперборея, а такова нещо просто не може да се случва, защото Бъдещето на човечеството, и разбира се, и Бъдещето на Хиперборея е свързано с Главния КАНОН на Божественото Пространство – „Боговете помежду си са равни”!

17. Аз предупреждавам вече и хората-Богове: не се опитвайте да пренасяте човешките отношения на Олимп на Боговете, защото това, на първо място, е невъзможно, а на второ, това никой и няма да допусне, и този, който счита себе си за първи, ще стане последен! Такива хора трябва да преминат Школата по МЪДРОСТ на Богове повторно, защото сред Боговете няма НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тоест, няма НЕРАВЕНСТВО! И ако участниците в Движението на Самия Отец Абсолют разберат това, то за човечеството ИМА Бъдеще, а ако сред избраните от Мен се е събудил инстинкта на НЕРАВЕНСТВОТО или инстинкта на избраността, то мога да ви уверя, че за такива хора няма място сред хората-Богове, творящи днес Ново Пространство – Пространство на ВИСШ порядък и ВИСША справедливост!

Амин!

Отец Абсолют.
05.05.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1295
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-05.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1501 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.05.2014 22:15
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184684
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031