Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184067 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 01.05.2014 г.
"Руският Свят Е (СЪМ) Свят на КОСМОСА" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз съм просто принуден да напомня на тези, които наричат себе си стопани на този Свят, че те много дълбоко се заблуждават, тъй като Стопанин, според човешката терминология, винаги съм бил Аз, Отец Абсолют и Аз обявявам това днес толкова ОТКРИТО само заради това, че Великият Експеримент (или Вселенската Програма за Преображение на Пространството) най-накрая завърши, при това завърши успешно в полза на Силите на СВЕТЛИНАТА благодарение на Хиперборейците, или казано по по-съвременен начин – благодарение на Руснаците!

2. Аз вече говорих, но повтарям още веднъж, че сега и ЗАВИНАГИ Аз поех ВЛАСТТА, но по-добре да кажа, УПРАВЛЕНИЕТО на Планетата в Свои ръце и ви го говоря това Аз САМ и съвършено открито, за да няма повече в никого съмнение в това, тъй като двувластието, и по-точно властта на Отец Луцифер завърши и сега вече при възстановяване на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, Аз, Отец Абсолют, СЪМ ЕДИНСТВЕН и ЕДИНЕН Ритмоводач не само на Планетата Святая Рус, но и във Вечността, и следващите 26000 години (напомням: това е продължителността на Слънчевата година) в СъТворчество с Мен Планетата ще управляват Хиперборейците! При така получилата се ситуация, когато огънят достигна до прага на Хиперборея, Аз съм принуден да уточня, за да може на всички хора по цялата Планета да им стане окончателно ясно, че с Мен в СъТворчество Планетата и цялата Слънчева система ще управлява СВЯТАЯ РУС, заслужила това ПРАВО със своето хилядолетно постигане на Истинната ВЯРА!

3. Говоря ви така, защото твърде много хора на НЕВЕРИЕТО днес са се опълчили против тези, които постигнаха ПОБЕДА над Тъмата за първи път от много хилядолетия насам и укрепиха за Петата раса ЗНАМЕТО НА СПАСИТЕЛ, тъй като това, което беше направено от Хиперборейците, да бъде наречено по друг начин е просто невъзможно! И сега, когато целият Свят наистина се е опълчил против хората на ВЯРАТА, Аз мога само да предупредя тези, които не разбират и не искат да разберат, че Воинството на СВЕТЛИНАТА е НЕПОБЕДИМО и То по Мое пряко указание води хората към Светлината не само на Знанията, но и към Светлината на БЪДЕЩЕТО, защото без настояще няма и Бъдеще!

4. Започва това, което очакваха хората (Аз говоря за Великото Преображение или за Квантовия преход) и инициатор на Началото на Началата съвсем не Е (СЪМ) Бог, тъй като Аз на няколко пъти отлагам началото на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството, разбирайки, че далеч не всички хора са готови да преминат този Велик и Последен Изпит достойно! Най-активни днес са хората на НЕВЕРИЕТО, затова и те поемат ОТГОВОРНОСТТА за съдбата на хората, дори и не желаейки да разберат, че огънят и враждата ще се разнесат като смерч по цялата Планета и ще пламне толкова бързо и толкова мощно, че много, твърде много хора ще бъдат обхванати против тяхната воля не от огъня на ПРЕЧИСТВАНЕТО, а от огъня на унищожението!

5. Днес, така както никога досега, Светът се е доближил много близко до Великата война на промените и да спре този огън на ненавистта може да единствено Святая Рус, тъй като на Нея и единствено на Нея и е съдено да стане СПАСИТЕЛ на Света, тъй като Новият Свят ще бъде Светът на Святая Рус, ще бъде Светът на РУСНАЦИТЕ, и колкото и да му е неприятно да чуе това на някого си, но Светът на Бъдещето е РУСКИ Свят, при това Свят на най-близко Бъдеще, и Е (СЪМ) Свят на Великия КОСМОС, Е (СЪМ) Мой Свят, в който Историята на човечеството вече се пише на РУСКИ език, и този който осъзнава Началото на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и на човечеството, просто ще трябва да учи този език – езикът на общуване на хората-Богове с Бога, езикът на Шестата раса!

6. Хората на НЕВЕРИЕТО обрекоха Света на ускоряване на процеса на ТРАНСМУТАЦИЯ, затова Аз, повярвайте Ми, по никакъв начин не мога да оставам равнодушен и да допусна НЕВЕРИЕТО отново да върне към себе си правото да твори този Свят, затова на мен Ми се налага да се намеся и във връзка с това, че Хиперборейците доказаха своето ПРАВО да бъдат редом с Мен ЗАВИНАГИ! Аз просто съм задължен да охладя главите на безразсъдните политици от двете страни на океана и още веднъж да напомня, че територията от океан до океан Е (СЪМ) територия на Божествената СВЕТЛИНА, която е затворена за цялата нечистота, за цялото невежество също ЗАВИНАГИ!

7. Това, което се случва на Планетата и особено до границите на Хиперборея, по никакъв начин няма да се докосне и няма да повлияе на това, което е набелязано да СЪТВОРИТЕ вие заедно с Мен, тъй като така както Аз ви говорих, днес е постигнато ТРИЕДИНСТВО и Волята на Планетата, Волята на хората-Богове (Хиперборейците) и Волята на ПървоТвореца съвпаднаха, а това означава, че Пространството на Висш порядък и Висша справедливост с названието Божествена монархия Святая Рус ще бъде, и при това ще бъде ЗА ВЕЧНОСТ!

8. И ако има проблеми или трудности при ТВОРЕНЕТО на тази Велика ПИРАМИДА на Века, то повярвайте, те не са някъде отвън, а вътре в Движението, когато като че ли ни се струва, че хората-Богове замълчават или престават да бъдат Богове, спирайки своето Духовно развитие, а без постоянно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, без упорит промисъл да се надявате на връщане на Олимп е просто невъзможно! Искам да напомня на всички още веднъж, че няма сред вас първи и последни, защото над всички СЪМ единствено Аз, и по какви нива на Моята ПИРАМИДА на Висше СЪВЪРШЕНСТВО ще ви поставя – това мога да реша единствено Аз САМ, предавайки тази информация чрез Своя, повтарям, също така ЕДИНСТВЕН Посланик!

9. Няма как да има за вас многообразие от Богове, вие достигнахте до тази точка, вие се издигнахте до такова високо равнище в Йерархията на СВЕТЛИНАТА, че пред вас СЪМ само Аз ЕДИН и ЕДИНЕН – Отец Абсолют, и всякакво съмнение, а още повече, НЕВЕРИЕ, трябва да бъде изключено, тъй като НЕВЕРИЕТО поражда единствено НЕВЕРИЕ, а в Моето Движение, в Моята ПИРАМИДА НА СЪВЪРШЕНСТВО това е недопустимо!

10. Настъпва Време на Велики промени и от вашата ЧИСТОТА на Духа зависи, колко хора на Планетата ще видят във вас Духовни Учители, които знаят „как”, затова от вас днес зависи „кой” и „колко” ще се спасят, тъй като ще трябва да се спасят милиони, но не и милиарди, защото откриващото се Пространство на Светия Дух с названието Божествена монархия Святая Рус Е (СЪМ) много труден Изпит за човечеството в огън, и с това няма какво да се направи!

11. Много е тъжно да видиш, че Хиперборейците по границите на Святая Рус са допуснали огъня на НЕВЕРИЕТО, или така както Аз ви казах, огъня на ненавистта, в който изгарят и правите, и неправите, защото този огън – не е Огънят на Бога, а огънят на хората, който не познава различието и носи беди на всички, не само на хората, но и на целия Етнос!

12. Аз вече ви предупреждавах, че хората на НЕВЕРИЕТО, които не са готови да приемат Новите ритми на Шестата раса, вече се превеждат на Нова планета, която въобще не е в Слънчевата система, и макар и на нея условията да бяха създадени почти идеални, нежелаещите да чуят Моите СЛОВА ще бъдат отлъчени от своите корени! Аз не мога да постъпя по друг начин, тъй като този избор е направен от хората самостоятелно!

13. Аз предупреждавах хората за това, че те сами, повтарям, самостоятелно решават своята съдба, и в това, че една част се превежда, при това една доста голяма част от човечеството, се превежда на Нова Планета, няма никаква трагедия, защото няма унищожение, но изоставането с 26000 години от хората-Богове, си е направо нещо много по-лошо от наказание!

14. Днес Аз искам да подчертая, че ще Ми се наложи да отменя времето на прекъсване (на отдих), което Аз ви предоставих на вас, на Хиперборейците, забавяйки Своя СЦЕНАРИЙ на Квантов преход, защото Светът пламти, изисквайки от вас, Воините на СВЕТЛИНАТА, активиране на своя промисъл, тъй като вие и само вие – Святая Рус – можете да спрете хората на ръба на пропастта и чрез себе си, чрез своето Духовно ЕДИНЕНИЕ да ги спасите, защото повтарям, вие и единствено вие СТЕ (СЪМ) СПАСИТЕЛИ на Света (на Мира)!

15. Днес самата История ви принуждава да направите крачка в посока към човечеството и това, че сега никой вас, РУСНАЦИТЕ (РУСИЧИТЕ) не ви чува, повярвайте, е единствено заради това, че вие се изплашихте от ОТГОВОРНОСТТА! Но трябва ли точно вие да се страхувате, когато с вас е САМИЯТ БОГ, САМИЯТ ОТЕЦ АБСОЛЮТ?! Повярвайте, на Планетата няма никой освен вас, избраните, който би могъл да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството и ако тези думи вчера все още ви се струваха далечно Бъдеще, то днес те са вече най-истинско настояще, и от това, кога вие ще ги произнесете, зависи „кой” и „колко” ще се спасят!

16. Повярвайте, Аз, Отец Абсолют, ви дадох ПРАВОТО да творите Нов Свят и този Нов Свят трябва да бъде РУСКИ, и затова макар и на някого, и особено в Украйна, някак си меко казано да не им се харесва, мога да кажа, че ако ненавистта започне да се прокрадва сред Хиперборейците, то Аз САМ решавам, кой е прав и кой виновен, и в качеството на отговор на този въпрос Аз ви казвам, че бъдещия език на общуване на всички хора на Планетата (уточнявам: става въпрос за тези, които остават на Планетата Святая Рус) Е (СЪМ) РУСКИЯТ ЕЗИК!

17. Аз не променям Своя избор, защото не мога да оставя без поддръжка тези, които спасиха Небесата и възстановиха НЕУТРАЛНОСТТА на Боговете, затова цялата Небесна РАТ (ВОЙСКА) трябва да помогне на тези Хиперборейци, които от океан до океан изповядват ЛЮБОВ и Висша СПРАВЕДЛИВОСТ! В ненавистта не може да има сила, тъй като силата е единствено в ЛЮБОВТА и ВЯРАТА, и верни на тези принципи се оказаха само РУСНАЦИТЕ – РУСИЧИТЕ, и ако това не се харесва на някого от хората, то те могат все още да обмислят тези думи, но вече на друга Планета! Повтарям, Аз никого не плаша, но просто съм принуден да предупредя хората (повтарям: от двете страни на океана), че разпаленият от тях огън ще достигне най-напред до тези, които направиха това и които не видяха, че ИМА БОЖИ СЪД, който ще присъди за всички! Повтарям, че Бъдещето на Планетата Святая Рус Е(СЪМ) РУСКИ Свят, Е (СЪМ) РУСКИ Език – единственият език за общуване на хората-Богове с Бога!

Амин!

Отец Абсолют.
30.04.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1293
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-30.04.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!


Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.         

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1513 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 01.05.2014 23:22
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184067
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031