Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193947 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 08.05.2012 г.
08.05.2012 14:30 - Пробуждане !
 " Пробуждане " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз твърде дълго наблюдавах и продължавам да наблюдавам, колко трудно преминава Духовното пробуждане на Народа, и колко неохотно хората се стремят към Бога, макар и съвременните хора да нямат никакъв друг избор, и за спасението на тях самите друг път вече не се предвижда!

2. Но без Духовно пробуждане е просто невъзможно не само спасение, тоест продължение на сложния път на еволюцията на Съ-Знанието, но и въобще каквото и да е да се обсъжда, тъй като без пробуждане няма бъдеще не само за Народа на Русия, но и за цялото човечество!

3. Разбира се, в Моя власт е да спра тази Духовна вакханалия на човечеството с един мощен природен катаклизъм! Така е, Аз мога да създам такива условия, при които няма да може да има никакъв друг път за спасение, освен пътя към Твореца, но тогава ще се изгуби смисълът на този дълъг (според човешките мерки) диалог на Твореца със Съ-Знанието на хората, постепенно повишаващо го (Съ-Знанието) до нивото на СъТворци – за хората, съзнателно или неосъзнато избрали трудната пътека на САМОусъвършенстването!

4. Аз говорих на хората и при това не веднъж, че ЦЯЛОТО Пространство е строго (повярвайте Ми) подчинено на Каноните на Вечността и Матрицата (Програмата) се спуска на ниското ниво, в Плътния план, за всичко живо и неживо, и единствено на хората, единствени във Вселената, им е дадено Право (Свободна воля) да творят Нова матрица и в края на пътя да достигнат до възможността да СЪТВОРЯТ Нов свят!

5. Длъжен съм да ви кажа, че тези Мои ДУМИ, от които няма нищо по-важно, остават нечути, макар че те биха могли да станат химн на СЪТВОРЧЕСТВОТО на човека със Създателя, разкриващ уникалните способности на човека-СъТворец, заложени във всеки човек, които е трябвало да станат определящи при изграждането на съвършено Нов свят – Свят, основата на който се явява СЪТВОРЧЕСТВОТО в Любовта с Мен, вашия ПървоТворец.

6. Повярвайте Ми, именно Аз съм заложил в човека всички възможности и способности на СъТворец, давайки Право на хората не само да творят, но и да усъвършенстват себе си до настъпване на ОСЪЗНАВАНЕ, и преди всичко Духовно осъзнаване, на това, че вътре в себе си човекът е Бог!

7. Вътре във всеки човек е Бог и се съхранява кода на Вечността, тоест всеки човек носи в себе си пълния набор от свойства на ПЪРВОТВОРЕЦА, тъй като се явява част от Неговата Велика холограма, и така също, както и ПървоТворецът, човекът не е фокусиран, а проявен на всякъде и във всичко.

8. Много от хората дори и не се досещат, какъв потенциал е заложен вътре в тях самите, и че присъствието тук и сега във всяка точка на Пространството е способност не само на Цялото, но и на всички Негови частички!

9. Хората винаги се опитват да използват Знанията, натрупвани от столетия, винаги се опитват да изградят своя собствена картина на Света на базата на откритията, които все пак ( и във всички случаи ) представляват преки подсказки ОТГОРЕ, във всичко това обаче упорито се проявява единствено човешкият промисъл, лишен за съжаление от разбирането на главната същност на взаимоотношенията на частицата и Цялото !

10. Повярвайте Ми, хората биха могли все още много продължително да “ ходят в кръг и наоколо ”, а без Моите подсказвания всички научни изследвания биха си отишли в задънена улица, и тази задънена улица се наблюдава вече във фундаменталната наука, а този научно-технически прогрес, с който хората толкова много се гордеят са само припеви на “добре забравеното старо ” !

11. Настъпва Моментът на ИСТИНАТА, макар че милиони хора на Планетата ( и не само в Русия ) продължават да си дават вид, че нищо не се случва! Но наблюдаващото се ( обективно ) видимо изменение на условията на съществуване на всичко живо ( Аз говоря за повишаването честотата на вибрации на Пространството ), все пак ще застави хората, при това много скоро, да се обърнат към Мен с молба за спасение !

12. Разберете, че спасението не е само Духовно прозрение ! На Мен Ми е необходимо такова ПРОЗРЕНИЕ, което трябва да разкрие у хората потенциалът на СъТворци, тъй като ако този потенциал не бъде разкрит, то това единствено означава, че светът въобще не се управлява от Любов и съвършенство, а само от Духовно невежество, блудство и пълно морално и нравствено разложение, подтикващи хората към самоунищожение !

13. Каквото и да се говори, но спасението е заключено единствено в Духовното пробуждане и без осъзнаването от човека на своя потенциал на СъТворец нищо хубаво в този свят няма да се случи !

14. Човечеството е в задънена улица, защото без кардинална промяна в начина на мислене ( на живот ), и най-вече, без промяна в Съ-Знанието ПРОБУЖДАНЕ у хората няма как да стане !

15. Премина това време, когато човекът можеше да си позволи да повегетира в Духовно невежество и да живее за сметка на експлоатацията на природните ресурси на Планетата, човекът не трябва да живее повече така, тъй като повярвайте, говорейки с вашия език, има възможност да се използват съвършено други енергии, ефективността на които не върви в никакво сравнение с тези, които сега човекът взема от Природата !

16. Всичко това може да бъде открито на човечеството, но единствено тогава, когато Съ-Знанието на хората достигне нивото на СъТворец, който вече ще бъде адаптиран към Новите условия – към Монадите на Твореца !

17. Аз продължавам да уговарям хората да обърнат внимание или своя поглед навътре към себе си и да се постараят да се концентрират върху своето вътрешно „ Аз ”, да видят в себе си Бога и тогава думата „ ЕНЕРГИЯ ” ще се изпълни със съвсем ново съдържание, откривайки в Съ-Знанието на човека все още засега не известни за него Знания за строежа на Вселената !

18. Днес, за съжаление, само избрани хора могат, макар за малко да видят „ Хоризонта ” и да видят многомерността на Пространството, в което управлява съвсем не енергията като характеристика на Проявения план, а информацията, за която не съществува време, граници за скорост на разпространение и непреодолими препятствия !

19. Хората във всички случаи ще трябва да преминават в по-високочестотния Астрал, тоест, на тях, все едно, ще им се наложи да преминават ( да се адаптират ) на други характеристики на Пространството, свойствени на Абсолютния Вакуум !

20. Подобието на хората на ПървоТвореца, проявено в Плътния план, се съхранява и на другите нива на многомерното Пространство, затова и формиращото се сега СЪТВОРЧЕСТВО ще се съхрани във всички останали ( по-тънки ) планове и може да бъде изкривено единствено по желание на самия човек !

21. Аз разбирам, че за хилядолетия Духовно робство в човека се е изработил устойчив ген на страха и пълна вътрешна безизходица, но нали сега Аз Самият, вашият Творец, съм взел решение да бъда изпълнител на съдбите на хората и активен съучастник в Духовното пробуждане на хората, затова без създаването за хората на условия за Духовно пробуждане няма как да мине !

22. Аз ви говоря за това,че Духовните медитации и молебени са просто необходими, но тези Мои думи се отнасят преди всичко за тези хора, които вече са избрали своя път към Бога, и такива хора няма как да се удържат в бездуховен свят !

23. Но вие трябва да помните, че Моят ПРОМИСЪЛ и промисълът на СъТвореца са прицелени в това, да се спасят хората (човечеството) с най-малки загуби !

24. А това означава, че Самият Аз и Моето Движение „ За Държавност и Духовно възраждане на Русия ” трябва да създадат в Проявения план условия, при които у хората да се появи шанс, и единствен шанс, да открият в себе си потенциала на СъТворец, тоест да се появи възможност да промени начина им на живот и да изберат най-накрая промисъла за Духовно усъвършенстване.

25. Такива условия, които биха отворили възможност за Духовно пробуждане, могат да бъдат само условията на променения Проявен план, когато в Съ-Знанието на хората са започнали да се формират КЛЪСТЕРИ на Висша справедливост, или КЛЪСТЕРИ на Божествена регулярност!

26. Божествената регулярност – това не е само Власт на Бога и даже не е само СЪБОРНОСТ на СВОБОДНИ хора, а това е преди всичко Духовно пробуждане вътре в самия човек, способно да го застави да види в себе си Светлината на Истината – Светлината на ПървоТвореца!

27. Няма как да бъде РАЙ в Проявения план, наречен от хората Царството Божие на Земята, без такова Духовно пробуждане, когато човекът е безучастен към всички промени в Пространството, които въпреки всичко, много скоро ще достигнат своя максимум, предопределяйки прехода на човека на Новите вибрации !

28. Човечеството ще бъде принудено да открие нови източници за своето съществуване ( Аз специално не ви казвам „ Нови енергии ”, защото думата „ енергия ” се отнася към категориите на Плътния план), но това ще се случи единствено тогава, когато „ малкият ” човек престане да бъде „ малък ” и разбере, че самият той е не само стопанин на своята собствена съдба, но е и Творец на МАТРИЦАТА на Новото Пространство !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1000
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-04.05.12.html

image


В 10 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност , излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                        
((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))
  

image

  Послание за духовно единение 

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                                                              Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

 
Категория: Изкуство
Прочетен: 3090 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 09.05.2012 09:07
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193947
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Май, 2012  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031