Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179003 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 04.03.2017 г.
 Приветствам всички, привлечени от това послание!

Човечество, изпитвам чрез вас невероятен възторг, свързан с пробуждането на все повече хора, с всеки изминал ден, по цялата планета и вече няма никакви съмнения, че скоро общата човешка осъзнатост ще достигне нивото, което може да бъде наречено "критична маса". Постигането на това ниво, позволява на Прехода да стартира финалния процес за възнесението на Гая и тези от светлите ѝ жители, които са готови, понеже, главния вселенски закон за свободната воля, ще се прояви.
Само, ако знаехте, колко са много в звездното небе тези, които искат да се срещнат с вас, нашите земни братя! Но не можем да започнем решаващата фаза без съответната земна молба — това би означавало намеса в свободната ви воля.
Ако земните управници не излязат в най-близко бъдеще с всенародно обръщение, в което да заявят за приключването на стария курс; обръщение, в което, най-накрая, ще разкрият истината, че извънземните ви братя са тук отдавна и са готови да започнат процеса. Ако не излязат с такова заявление, се обричат на незавидно съществуване по планети с по-сурови условия от земните, но вече без подкрепата на тъмните си спонсори.
Обричат се, не защото някой иска да ги накаже. Просто, огледалото на живота отразява всичко, което е проектирано чрез тях върху народите или с мълчаливото им съгласие.
В случай, че се случи всеобщо обръщение в най-скоро време, всеки от тези политици, безусловно, ще се възнесе по закона за жизненото огледало, което отразява народната благодарност - нали хората усещат с цялото си сърце, че оковите им падат и тази благодарност към Всевишния, ще повиши вибрациите до необходимото за възнесението им ниво, поради интензивната човешката реакция на голямо количество хора.
В случай, че такова обръщение не се състои, прехода на тези хора, които са пробили през тъмнината на невежеството, ще се състои и без него, пробуждането на земните хора за истината е с такива темпове, че критичната маса, необходима за масово възнесение — по всички признаци — ще се получи много бързо.
По мои наблюдения, може да стане още през първото полугодие на 2017 година.
Хора, не очаквайте! Очакването не е помощник.
И не желайте прехода. Когато много искаш нещо, не идва.
Искането (желанието) е затвърждаване на факта, че нещо го «няма, и затова го искаш». Вселената го възприема буквално и точно проектира в реалността ти желаното: «желаеш липсващото» Изпълнява се буквално.
Това е още един капан на стария режим — те са внушавали дълго чрез литература, кино, песни — че, колкото по-силно искаш, толкова по-бързо ще го получиш.
В реалността — желанието е отблъскване на желаното.
Някога Буда е казал, че всички страдания произлизат от желанията и е напълно прав.
Вместо да желаете, трябва да твърдите, че всичко ВЕЧЕ се е получило и да благодарите на Вселената за него. Да благодарите истински, не с думи, а с душата, от все сърце.
Индикатор за искреността ти е сълзата на щастието…
ОМ, ОМ, ОМ

Информация получена от Каа,
Записал: Брамин

Превод: Йосиф Йоргов
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10627

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове: 4
 Етапи в трансформирането на тялото

Скъпи мои и любими, Аз Съм Метатрон, Аз Съм Светлината и Любовта на Бога. При мнозина от вас възникват въпроси, свързани с трансформирането на физическата ви обвивка и искам да ви разкажа за основните етапи, през които преминавате.
Първият етап на трансформацията, на който се намирате мнозина от вас, духовните труженици, е когато сте се научили да попивате в себе си Божествена светлина и да я споделяте със света.
Това е ваша вродена способност като истински Божии създания: Да попивате светлина в себе си, да я натрупвате, и разбира се, да светите.
Как става подобен процес в живота ви?
Светлината е висока Божествена вибрация, и колкото повече я повишавате, толкова повече светите. Светлина са всички най-чисти духовни ценности, душевни качества и вашата добродетел.
Позитивният живот: в радост и щастие, в любов и хармония, това винаги са високи вибрации, и съответно, точно в тези състояния натрупвате вътрешната си светлина и протича трансформирането: започва промяната в плътността на клетките ви.
Когато вдъхновявате всичко наоколо, посрещате с отворено сърце всеки по пътя си и споделяте душевната си топлина, светите ярко с цялото си същество, изливайки в пространството светлината си.
На този етап, физическата ви обвивка вече се променя, промените стават на дълбоко ниво, стартират се трансформационни процеси, които са невидими външно за повечето хора. Постепенно се променя енергийния ви състав, преустройват се всичките ви жизнени системи на ново, фино-материално състояние.
За хората си оставате същите, но това е само на пръв поглед. В действителност, самите вие и всички наоколо, усещате промените ви. Вие ставате други и го усещате, че постоянно се увеличава вътрешната ви светлина: колкото повече е любовта и радостта във вас, толкова е по-ярка.
При това, започвате да усещате, как загасва светлината ви, когато сте разстроени, опустошени, развълнувани… и понижавате вибрациите си. Усетете вътрешната си светлина и наблюдавайте, как се променя през деня или през седмицата.
През първия етап на трансформацията, обкръжаващите ще забелязват промяната ви, но не със зрението, а ще усещат светлината ви. Ще искат да общуват повече с вас, ще привличате хората, ще искат да са редом с вас, без да разбират защо…
Просто от вас излитат Божествени енергии, най-родните за всеки човек, а на подсъзнателно ниво, всеки ги помни и редом с вас се чувстват в къщи, в кръга на любещо семейство.
Но с хора, чиито вътрешен свят е много «тъмен», чиито вибрации са много ниски, във ваше присъствие ще се случват странни неща. Ще падат «маските» им и всички ще виждат истинската им същност, някои може да не са на себе си и започва вътрешно очистване, тъй като светлината ви нахлува във фините им тела и избутва ниската енергия.
От това може да страда физическата им обвивка, може да се появи главоболие, световъртеж, проблеми в корема, проблеми с кръвното налягане и други необичайни прояви на лошо самочувствие.
Но не си струва да се вълнувате, това са само временни симптоми поради енергийния дисонанс — огромната разлика между високи и ниски енергии.
Вие, светлинните работници, трябва да се научите да не понижавате вибрациите си при среща с ниски тримерни, а да запазвате вибрационното си ниво, като така ще помогнете на много свои събратя да се пробудят от илюзиите.
Вторият етап от трансформацията се състои в едва забележимото светене, което вече се забелязва с физическото зрение.
Все едно ставате по-ярки за всички, тъй като съществото ви е изпълнено с жизнерадост, а очите ви светят от щастие и любов, от неземна благодат.
За хора с ниски вибрации ще станете психически невидими и ще престане да ги дразни вашата радост и любов към живота.
Във вашата обвивка започват процеси на глобална промяна, които могат, ако пожелаете, да ви подмладят и оздравят. Вашето тяло преминава на ново ниво на функциониране и жизнена дейност. Ще се активизират напълно всичките ви вътрешни жлези, които ще облекчат съществуването на новата ви фина обвивка.
Ще изглеждате здрав, млад и жизнерадостен човек, намиращ се винаги във възвишено състояние и в огромно позитивно настроение, живеейки в хармония с целия свят, усещайки всички Божии създания като част от себе си, усещайки себе си като част от всичко съществуващо.
Ще усещате всяко живо същество и ще го обичате от все сърце. Ще общувате енергийно с целия свят: с дървета, с птици, с животни, с растения… и, разбира се, с хората.
Третият етап от трансформирането е пълното ви преобразяване от плътно материално в фино-материално състояние.
Ще излъчвате ярка светлина, тялото ви ще стане полупрозрачно и ще се промените външно. Ще изглеждате млади (на възрастта, която пожелаете), обвивката ви ще е пълна със сили и здраве.
Размера на тялото ви, от една стана, няма да се промени и ще съответства на обичайния размер, но от друга, ще се увеличите в обем за сметка разредените клетки и намаляване на плътността им.
Това увеличение ще е необичайно: ще изглеждате като матрьошка, най-малката ви част ще е предишното ви физическо тяло, но вече полупрозрачно, а всички останали, като сияещ ореол — Божествения спектър.
Ваш Метатрон.

Приела Магда
Превод: Йосиф Йоргов
http://novzhizn.ru/etapy-transmutatsii-tela/#more-3842
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10656

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове: 4
Попитали Моцарт как може да пише толкова хубава музика. А той отговорил: "Аз просто събирам тонове, които се обичат."

"Моцарт е вeнepин тип, неговата музика е весела, слънчева, тя благоухае и в нея преобладава синия цвят. Всички музикални гении са писали музикални произведения не за развлечение на хората, но за тяхното възпитание."
Петър Дънов

image

Целта на музиката е да трогва сърцата. 
Където има благочестива музика, Бог винаги е с благо присъствие. 
Крайната цел и причината на всяка музика трябва да бъде само прослава на Господа и укрепване на духа.
Йохан Себастиан Бах

 "Бах е слънчев тип, неговата музика е изворна, бликаща, тя изразява движението в Пpиpoдaтa – извори, вятър, растеж на цветята и дp. Той се е добрал до извора на музиката, ходил е по планините, за да види как се изразява музиката." 
Петър Дънов


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 467 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 05.03.2017 10:47
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179003
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2017  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031