Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2071465 Постинги: 927 Коментари: 863
Постинги в блога от 04.03.2016 г.
04.03.2016 14:56 - Мечтите на Бог

Мечтите на Бог

Кой ще сбъдне 
мечтите на Бог ?
Кой ще го накара 
да се усмихне ?
Кой с радост 
ще го дари ?
Кой ще го изпълни 
с удовлетворение ?
Кой ще го накара 
да се почувства
разширен, обогатен, 
обновен ?
Кой ще излъчи 
Неговата Светлина ?
Кой ще отдаде 
Неговата Любов ?
Кой ще сътворява 
с Неговата Енергия ?
Кой ще създава красота 
с Неговото вдъхновение ?
Кой ще изпълни 
дълбините на душите 
с Неговата Вяра ?
Кой ще ги накара да тръпнат 
в Благодарност и Признателност ?
Ние сме Неговото сърце,
Неговите ръце,
Неговата нежност и ласка,
Неговата закрила и защита,
Неговата подкрепа и сила,
Неговата Воля и Мъдрост.
Ние сме Него, 
Той е всички нас.
И това Едно 
е Вечност и Могъщество,
Съзидание, Творчество,
Възраждане,
Безусловна Вяра и Любов -
вечният двигател на живота.
За нас е чест да сме Твои частички,
да бъдем достойни 
за Твоите Дарове и Благодат. 
Благодарни сливаме се с Теб
в мисъл, в чувство, 
в слово и дела.

4 март 2016 г.
Деляна Ангелова

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 853 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 04.03.2016 15:29
 Седмично послание на Хиларион 


Възлюбени,
Вие изпитвате ефектите на предишните енергийни приеми и се вглъбявате, тъй като излизат вътрешни прозрения. Завършва се много вътрешна работа, когато осъзнавате, че някъде по пътя сте станали наблюдател на собствения си живот. Това е мощна стъпка напред и тя ще ви служи добре, когато на повърхността излязат мисли. Тогава просто може да си кажете „О, това е стара енергия, нямам нищо общо с нея, избирам да я освободя”. Веднага я заменете с по-щастлива и силна мисъл, която ви кара да се чувствате добре и щастливи от нещо положително, което се случва в живота ви. Именно ВИЕ сте тези, които си възвръщате личната сила всеки път с една мисъл!

Да стоите в центъра си, без значение къде отивате, сега е важно, защото този процес ви поддържа чисти, за да може винаги да знаете кога енергията на другите се намесва в съзнанието ви и така можете да предприемете стъпки, за да го изчистите. За някои от вас, които са много чувствителни спрямо енергиите, това е много дискомфортно и изисква често почистване. Както казах миналата седмица, процес на Пълно енергийно почистване, Total Energy Clearing http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm, провеждан поне веднъж седмично е най-ефективен за бързото ви връщане в центъра ви, за да не страдате напразно, просто защото енергиите на другите – притеснения и тревоги, са навлезли във вашето поле. Помолих канала си да включи още веднъж линка в съобщението ни.

Онези, които следват собствената си звезда, вместо пътя, предложен или даден от другите, са на прав път. Вие имате в себе си всичко, от което се нуждаете и сте свързани с мъдростта и знанието на Източника. Сега бъдете проницателни, има мнозина, които се опитват да ви манипулират, заради собствената си материална изгода. Не се подлъгвайте от фалшиви предупреждения, които могат да ви изпълнят със страх и тревоги. Да оставате в тон с по-висшата ви мъдрост винаги ще ви поддържа в състояние на баланс и равновесие, които позволяват яснота на човешката мисъл, за да сте на правилния за вас път. Тези пътища много се различават сега и затова е важно да имате яснота на мисълта.

Като избягвате капаните в дневния ред на някой друг, вие живеете верни на себе си и пътят ви е чист от тежки емоции и драма, и става път, който е хармоничен и мирен, а това привлича хармонични събития и дейности към вас. Вие разрешавате на добрите неща, които са достъпни за вас, да получат база за връзка с вас. Много нови врати и възможности се отварят за вас, и благословиите и даровете на живота са нетърпеливи да навлязат. Наслаждавайте се на тези моменти. Не се отказвайте от собствената си способност да направите верния избор, дори когато попадате в неизследвана и непозната територия. Използвайте собствената си креативност и въображение, за да продължавате да създавате един нов свят, изпълнен с обещание и красота.

Тъй като продължавате да преминавате през големи промени и се учите да използвате способността си да се справяте с откритието, свързано с това, на което сте способни в тази нова територия, вие откривате себе си и започвате да изследвате безбройните възможности, които изникват. Синхронизирайте се с това ново приключение и започнете живота си отначало! Знайте, че това се случва сега и че вие сте неразделна част от всичко това. Вие сте толкова креативни и сте вдъхновявани от идеите, които ви се представят, за произведения на изкуството, разкази, музика и другите дарове, които чакат отвъд повърхността на новото ви аз!
До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Всички права запазени
Канализирано от : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book One available here 
www.therainbowscribe.com
View video by clicking here 
https://www.youtube.com/watch?v=No-x-22GGGo&feature=youtu.be
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/02/28-6-2016.html
http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове: 3
 Андромедианите - Официална дружеска визита

Здравейте, наши скъпи земни хора!
Днес дойдохме с необичайно послание. То е адресирано не толкова до вас, колкото до тези извънземни цивилизации, които се канят да влязат във връзка с вас. И те ще го чуят. Но ни се иска много, вие също да сте в течение на преговорите с тях.
Скъпи наши братя по разум и съседи в Галактиката!
Обръщаме се към вас с голяма молба. Тя е по отношение на нашите земни приятели. Знаем, колко дълго очакват среща с пришълци от други планети, за които толкова дълго слушат и много ни се иска да не са разочаровани или, още по-зле, изплашени от срещата с нас.
За съжаление, много години ви е насаждан страх и враждебно отношение към извънземните, благодарение на многобройните филми и фантастични разкази на тази тема и в съзнанието на много хора е заседнала здраво мисълта, че не може да се очаква нищо добро от нас.
Затова ни се налага да вложим максимални усилия, за да разрушим този погрешен мит за страшните пришълци и да създадем, колкото се може по-благоприятно впечатление.
Затова ви молим да ги предупредите предварително за посещението си чрез надеждни контактьори, каквито вече има доста по Земята. Разкажете им, кои сте, и каква е целта на визитата ви.
Помолете да предадат това послание на най-високо ниво в държавното им ръководство, за да вземат необходимите мерки и да осведомят хората за предстоящата среща, за да се проведе спокойно, без паника и излишни емоции.
Много е важно, първата среща да даде желания резултат, т.е. земните хора да се убедят, че ние не сме врагове, а приятели, които са дошли на планетата с официална визита и да установим дългосрочен контакт и започнем сътрудничество.
В какво може да се състои? В най-различни области. Понеже сме на по-високо ниво в развитието си, на първо място, в духовното, най-важната ни задача е, пробуждането на човешкото съзнание за Божественото, за да разберат, че сме единни и равни пред Твореца и носим отговорност за общия ни дом.
А що се отнася до останалите области на сътрудничество, всеки си има своя програма и всяка цивилизация може да внесе значителен принос в преобразяването на Земята и в по-бързото ѝ придвижване към пето измерение.
Този процес вече е необратим и с радост ще помогнем на земните жители за преодоляването на тази последна граница и ще им предадем знанията и целия си опит в тази област, през който вече мнозина от нас са преминали.
И последното, за което искаме да помолим своите братя по Галактика. Направете всичко възможно, за да убедите, колкото се може повече хора, че земното възнесение не е измислица, не е мит, че е с Божествената воля и необратима реалност. И мислим, че ще ни повярват много повече, отколкото, на когото и да е по Земята.
Това бе обръщение на Съвета от старейшини на съзвездието Андромеда към своите звездни братя.

Приела Марта, 28 февруари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/oficialnyy-druzhestvennyy-vizit/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9413

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 850 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2071465
Постинги: 927
Коментари: 863
Гласове: 3088
Календар
«  Март, 2016  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031