Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3195102 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 09.03.2015 г.

Пренастройка на магнитното поле на Планетата
08.03.2015 г.

Преди да прочетете това съобщение, струва си да прочетете статията на Том Кениън „Магнитното поле и Съзнанието" на сайта "Сознание Новой Волны" http://5dreal.com/2015/03/02/том-кенион-магнитное-пол. Там са дадени основните принципи за разбирането на ставащите сега работи.

В нощта на 7 март срещу 8 март Съдружеството от Светлите Сили, под прякото ръководство и кураторство на Твореца, където влизат жреците-арии, жреците-атланти, жреците-лемурийци, цивилизацията на делфините и китовете, Галактическия Съвет, Съвета на Планетарната коалиция, Майката Божия с Ангелското и с Архангелското воинство, а така също и неголяма група въплътени звезднородени, проведоха важна работа по дълбока пренастройка на вибрационния режим на цялата Планета!

Енергийният поток на Северния полюс (антената) беше пренастроена в нов вибрационен режим. Но най-важното е, че беше пренастроена цялата магнитна решетка на Земята. В последните години стана изместване на магнитните полюси на Земята. И ако преди те съвпадаха с географските полюси, то сега те се намират на различни места. Съответно и магнитните меридиани и паралели също така се изместиха. Тази разлика твърде отдавна влияе деструктивно на физическото състояние на всички хора и на всички живи същества на Земята. Защото нашите тела са сънастроени с магнитните потоци на планетата. За да се получи това, че тази работа да протече хармонично, въплътените звезднородени се вградиха в Кристалната решетка на Любовта и закриха със своите вибрации на Енергията на Любовта цялото Северно Полукълбо от мощните магнитни импулси, с които се изравняваше цялата решетка. Благодарение на това самият процес протече достатъчно хармонично и благоприятно. Новата магнитна решетка беше отново сънастроена с Кристала в центъра на планетата (с Реактора). И сега вече тези, които получат допуск от Съвета на Планетарната Коалиция, ще могат буквално да влязат в Реактора. Потапяйки се в Него и да получат собствени настройки на Неговите еталонни вибрации (точно и за това ставаше дума в статията на Том Кениън). Това ще даде възможност за неоспоримото предимство постоянно да се живее в еталонните вибрации на планетата, от една страна, а от друга, да бъдете в контакт със своите цивилизации и с Твореца. Това е нещото, което нашите предци са наричали „да живееш по Съвест”!
Освен тази работа бяха изпълнени и множество други действия, но те не успяха да бъдат развърнати в пълния им обем. Когато му дойде времето ще бъде дадена допълнителна информация. Във всички случаи обаче, следва да се разбира, че планетата започва активно да излиза от съня си, в който пребиваваше през последните столетия и хилядолетия. А това означава, че в най-близко време всички ние ще бъдем свидетели на множество феноменални промени, и на първо място, засягащи природата, времето, качеството на водата и въздуха, ритъма на планетата и много други. И разбира се, това неизбежно ще се прояви като активни промени в живота на човечеството. Нека кажем така, активната фаза на промените започна! Времето на уговорки и обяснения приключи, започна времето на събитията. Разчетите вървят вече за седмици или месеци. Единствено не трябва да се задават въпроси за каквато и да е определена конкретика. Това е просто непредсказуемо. Важно е, че пречистването на планетата и на човечеството вече започна. А как ще прояви себе си новата магнитна система ще видим в най-близко бъдеще. Не трябва от нищо да се страхувате. Ако вие живеете в активните енергии на Любовта, то с вас, по определение, нищо лошо не може да се случи. Всичко ще бъде добре!

С уважение към всички стремящи се към Светлината!

Споделяйте Знанията и Информацията.

Вооллстриусс Абсалямов

превод Иван Иванов
http://vk.com/club52344950
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1487
http://espavo.ning.com/profi…/blogs/3776235:BlogPost:1417662

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2887 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 09.03.2015 22:48
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195102
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Март, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031