Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192131 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 08.03.2015 г.

Седмично послание на Хиларион
7- 14 март 2015 г.

Възлюбени,
Ходът на времето се ускорява или по-скоро има това влияние върху живота ви. Има много епохи в историята на Земята, които се синхронизират с настоящата времева линия, и информацията, и знанието, които бяха изгубени в мъглите на древността, сега се завръщат обновени. Има процес на интегриране и рекалибриране на новата земна реалност на всеки и всичко на планетата. Това за много хора по света е предизвикателно време и настоящите постоянно увеличаващи се енергии им носят необходимостта от преоценка и преосмисляне на приоритетите им, целите им и задачите им. Това ще продължи да се случва през предстоящите години, тъй като всеки човек се придвижва напред според собственото си ниво на растеж и разширяване. По време на този ускорен процес на израстване за всеки човек, по пътя ще има много спирки и нови начала. На всеки човек подобава да познае себе си, и личните си, и планетарни цикли и след това да започне да работи в унисон с тях.

Всеки човек сега твърдо следва собствената си звезда, собствения си индивидуален път и по-висша съдба. Важно е да сте търпеливи един с друг, когато този процес продължава, защото за всички има място в разнообразието им да се разширят напълно по чудесни и удивителни начини. Това, което за един човек изглежда погрешно, е точно правилното нещо за друг. Всеки човек се учи да слуша, да се настройва и да чувства вътрешните си подтици. Това може да създаде сблъсъци от време на време и трябва да се внимава, за да се даде възможност на всички в нечия сфера на влияние на правото им да се движат с тяхна собствена скорост, когато отработват метаморфозата, която се случва в тях. Вътрешните промени, които се случват, влияят на всеки и е важно да си спомните това, когато общувате помежду си. Осъзнайте, че всеки дава най-доброто от себе си във всеки момент и може да усвоява единствено на собственото си ниво на разбиране. Освободете всички твърди идеи и очаквания, и се оставете на естествения поток на събитията. Бъдете мили със себе си и с другите, и не се ангажирайте във всички ситуации.

Онези от вас, които вече преминаха през по-голямата част от пречистването, изчистването и прочистването, работят за усъвършенстване на системата си от пет тела. Вие се учихте да виждате красотата на всеки миг в личния си свят и на хората в него. Тъй като любовта, уважението и признателността един към друг, и към вашия свят се разширяват и растат, освобождаването на възприети в миналото ограничения във всички области на живота ви и заменянето им с решителност да преминете през тези предизвикателни възможности в обединението и мира ще са първостепенната мотивация в сърцето на всеки човек. Настъпва по-голямо обединение на Земните хора. Всеки човек на Земята е важен в Божествената схема на нещата и взаимната помощ с открито сърце, смирението, честността, милостта и щедростта е начинът за създаване на промяната, която мечтаете да донесете на този свят.

Човек сега разбира, че любов, състрадание и милост са мотивиращите сили зад всяка дума и действие, зад всяка мисъл и чувство, които пазите в сърцето си, за да създадете по-мирен, проспериращ и изобилен живот. Като внимавате в изборите, които правите и това как тези избори могат да повлияят на околните, винаги търсете само тяхното най-висше добро във всичко, което правите. Когато всеки от вас се стреми към градината си на живота, най-висшият потенциал пуска корени и расте в реалността на всеки човек и се храни от неговата грижовност, търпение и усърдие. Огромна сила има в твърдото намерение, което е подхранено с любов. Когато благославяте света, светът ви благославя десетократно в отговор.

Като култивирате фокусиране върху нещата в живота ви, които ви носят радост, и маневрирате покрай всички пречки по пътя си, може да сте сигурни, че фокусът ви и вашата решителност ще започнат да проявяват тези неща в живота ви по удивително синхронизирани начини. Вярвайте в себе си, Скъпи души, че имате силата и способността да създадете живота на мечтите си. Упорствайте в решителните си усилия да повлияете на положителната промяна в живота ви, в живота на тези, които обичате, и във вашия свят. Заслужавате да имате всичко, за което сърцето ви мечтае и то да се прояви напълно тук на Земята.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано от: ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/7-14-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2098 Коментари: 0 Гласове: 1
СаЛуСа
6 март 2015 г.

Нося ви поздрави от Галактическите Сили, които следят напредъка ви с голям интерес, придружавайки ви в продължение на много животи. Обаче ангажираността ни с вас никога не е била по-интензивна от сега, когато наближавате края на опитите си в старата парадигма. Изминахме дълъг път заедно и поздравяваме вашата решителност да се посветите на задачите си и да постигнете победа над тъмните сили. Фактът, че вие вече ефективно спечелихте тази битка, не означава, че повече нямате работа за вършене, сега ударението е върху поддържането на позицията ви в по-висшите вибрации. Те са вашето бъдеще и също защита, докато продължавате да се фокусирате върху настоящата си роля, подпомагайки Светлината. Ние сме говорили преди за способността ви да стоите в Светлината си и да не сте засегнати от всичко, което се случва около вас. Сега, когато стигнахте дотук, вие създадохте аура, която е потенциално непромокаема, но от вас зависи дали ще сте в състояние да я поддържате непокътната. Това значи да не се разсейвате  или подвеждате от всякакви опити за отвличане на вниманието ви на друго място. Да запазвате спокойствие пред ситуациите, които са изпитание за силата ви, е предизвикателството, пред което сте изправени.

Помнете, че сте преминали през изпитания и сътресения, които третото измерение хвърли върху вас. Вие спечелихте битката и все пак трябва да се извисите в по-висшите измерения. Тъмните сили ще предприемат последните си опити да ви отклонят, но с малко усилие вие би трябвало да ги преодолеете. Досега пробуждането ви би трябвало да ви е дало възможност да погледнете отвъд програмата, която ви спираше, за да видите измамата, в която сте били поставени. Отново ви казваме, че сте далеч по-велики, отколкото си представяте или сте карани да вярвате. Всъщност вие сте велики Същества от Светлина, каквито отново ще сте, когато се слеете с Висшия си Аз. Така че , кажете си , че имате пълния потенциал да сте отново велики и че нищо не е отвъд възможностите ви. Твърде дълго време вие работихте под впечатлението, че сте нисши Същества и следователно страдахте. Сега започвате да разбирате защо бяхте забавяни чрез действията на тъмните сили, но сега силата им беше намалена и вие си възвръщате своята сила.

Докато вие разпространявате Светлината, ние, както винаги, ви наблюдаваме и няма да позволим никаква намеса в напредъка ви, която да застраши резултата. Ние можем да направим много, за да предотвратим всеки опит за забавяне или намеса в работата ви,а  често вие не знаете за такива опити. Имайте предвид, че крайните времена са такива, че се отработва много карма или несвършена работа. Често тя е оставяна за този период от време, защото когато сте повишили вибрациите си, способността ви да се справите с нерешените въпроси е много по-висока. Не се подценявайте, тъй като имате огромен потенциал и като проектирате такава вяра, вие се засилвате. Законът на Привличането е мощен и истински, но работи по начини, които може да не осъзнавате. Трябва да сте позитивни по всяко време, защото негативната нагласа ще привлече повече от същото. Като заявявате, че може да направите нещо, вместо да молите за помощ то да стане, ще напреднете много по-бързо. Резултатите може невинаги да се случат толкова бързо, колкото бихте искали, но ще дойдат в подходящото време.

Бог не си играе с вас, но има други Същества, които поради различни причини ще се представят за Бог и ще опитат да ви поведат в различна посока. Интуитивните ви сили би трябвало да ви направят подозрителни спрямо такива същности, особено ако сте подлъгани от атрактивни предложения. Обаче ако сте се примирили с егото си, би трябвало да разпознавате опити за подвеждането ви. Докато напълно се завърнете в Светлината, ще срещате различни препятствия по пътя си по различно време. Бъдете будни и знайте, че Бог и По-висшите същества не си играят с вас и са Любов и ще ги познаете по Светлината им. Може би сте били отрязани от нас, но сега, когато  завесите, които криеха истината, се премахват, вие постепенно ще си възвърнете пълното разбиране. Бъдете готови да научите по-големи истини за себе си и бъдете готови да заемете мястото си сред нас.

Някои души още не са готови да научат истината за вашето съществуване или наистина миналата ви история, но това няма да задържи напредъка им. Те ще бъдат водени към път, който ще ги отведе напред и уроците ще бъдат научени, независимо от това колко време ще е нужно. Ето защо ние ви молим да виждате Светлината във всички души и никога да не ги засягате, защото не знаете какви предизвикателства са приели. Излизането  от мрака в Светлината е мощен опит и душите, които правят това, се нуждаят от състрадание и помощ, за да успеят. Не ви ли беше казано от великия Учител Исус да сте внимателни с когото общувате, защото няма да знаете кога сте в компанията на Ангелско Същество. Ако се отнасяте уважително и мило с всички хора, вие ще правите най-доброто, което можете, за тях и за себе си.

В реалността животът не е сложен, но в сегашното ви измерение има продължителна битка с по-ниските вибрации. На всеки ъгъл има потенциално предизвикателство, което може да ви хване неподготвени, и все пак ,ако сте силни във вярата си, те не могат да ви причинят никакви вреди. Има само една велика сила , която не може да се промени и е над всичко останало, това е Любовта, а всички вие имате нужда да плавате през опитите си. Обичайте всяка душа и ако поведението им е такова, че го намирате за отблъскващо, определено не се налага да се сприятелявате с тях. Имате пословица” ако не можете да кажете нещо добро за някого, не казвайте нищо лошо” и това е добра философия. Подобното ще привлече подобно, както със сигурност сте разбрали и би трябвало вече да имате кръг от приятели, с които сте в хармония.

Ние от Галактическите Флоти сме готови да пристигнем на Земята скоро след като ни е дадена командата. Така че бъдете сигурни, че няма да има забавяне от наша страна след като ситуацията е такава, че можем безопасно да ви посетим. Вие трябва да разберете, че ние не искаме пряко да се намесваме в напредъка ви, но ще последваме заповеди, дадени ни за вас, за ваше добро. Бъдете сигурни, че сме тук за вас и че очакваме с нетърпение да се срещнем с вас в мир.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и представлявам силите на Светлината, които се грижат за вас. Изпращам ви Любов и най-добри пожелания за успешен край на мисията ви.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/6-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 997 Коментари: 0 Гласове: 1
Честит празник, любящи, нежни, сияйни създания! Нека всеки ден, всяка жена по света се събужда с усещането, че е здрава и силна, обичана и безценна, че светът я очаква да го дари със своята любов и нежност, доброта и съчувствие, с красота, сила и мъдрост! Обичам ви! Благодаря ви, че ви има!

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 08.03.2015 01:07
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192131
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Март, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031