Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183752 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 03.02.2016 г.

Седмично послание на Хиларион 
31 януари – 7 февруари 2016 г.

Възлюбени,
От вас, Възлюбени, зависи силата и стабилността на вашия свят. Вие сте поели приключението и стъпвате в непознатото и смело изпитвате всеки миг от него. Като правите това, вие поставяте шаблона на новата Земна реалност. И тъй като повече от вас приемат тази мантия, вашата Светлина и Светлината на света нарастват експоненциално. Много пъти сме казвали това, но си струва често да се повтаря, защото е лесно да се забрави, тъй като събитията по света около вас ви въвличат в драмите си, които са много. Повтаряйте си често, че СТЕ Светлината, която е истинската ви същност.

Светът, в който живеете, е много богат и има достатъчно ресурси за всички, но има такива, които чувстват, че само те трябва да контролират всичко това. Това бързо ще се промени, когато напреднем още повече в потока на космическите енергии. Тъй като енергиите на любовта стават още по-силни, сърцата, които бяха затворени, ще започнат да се променят, тъй като осъзнават, че има по-добър начин да се живее и съществува. Ще има повече сътрудничество и желание да се слушат гласовете на протеста, които стават още по-настоятелни и търсят справедливост и истинско равноправие за всички, които живеят и се движат по този свят. Той ще бъде свят, който удовлетворява нуждите на всички. Разбира се, това ще отнеме известно време, но крайният резултат ще е щастлив.

Продължавайте да вярвате във вълшебството и го вижте! Мнозина от вас улавят чудесата на света около вас в снимки и споделят тези снимки помежду си и с мнозина, които никога не са считани за отворени да изследват нови идеи и концепции като присъствието на други форми на живот, съществуващи в едно и също пространство с тях самите. Тези снимки отварят съзнанието им по начини, които не бяха възможни преди. Като споделяте тези чудесни дарове, много чудесни промени започват да настъпват във всеки човек, който ги гледа. Това ги отваря за преоткриване на радостта и чудото, което те усещаха и преживяваха като деца, и ще си върнат всички тези качества.

Бившите структури на световните системи продължават да се променят и това ще стане все по-очевидно в ежедневието на всички на планетата. Фокусът на световните лидери ще е върху задоволяването на нуждите на всички граждани, а не на малцина, тъй като хората по света ще настояват за това и настояващите ще се увеличават. Остарелите начини на правене на бизнес и търговия ще се променят в по-добри от гледна точка на по-справедливо разпределение и употреба на наличните ресурси. Хората ще поставят под въпрос необходимостта от по-нататъшно експлоатиране на някои от тези ресурси и ще настояват за развиване на нови технологии и алтернативи, които имат по-малко въздействие върху живота на планетата и нейните обитатели.

И така, виждате, че решителното ви фокусиране върху увеличаването и разширяването на Светлината във вас има последствия в ползи за всички, защото тя отваря пътя за нови идеи и иновации, които да се проявят. Това не беше възможно дори преди няколко кратки години. Това, което не беше възможно, сега става възможно! Погледнете увеличаването на новите технологии и изобретения, които имат за своя цел подобряването на качеството на живот на всеки.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
The Hilarion Connection©, Book One available here
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016_02_01_archive.html
http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове: 2
 Съдбоносна година

Здравейте, скъпи мои!
Отново съм с вас, защото в този отговорен момент, много ми се иска да ви подкрепя със своите съвети и наставления.
Обяснявам, защо 2016 става преломна година, за което се говори в много послания от Висшите Сили.
На първо място, е преломна за вашето съзнание. Количеството натрупано за последните години информация, ще премине, най-накрая, в качество. Това подразбира, разкриване на телепатичните ви способности, умение да общувате със своите ангели-хранители, със своя висш аз, с духовните наставници, със същностите от Божествения свят.
Вече ще стане достъпно за всеки, който си го постави за цел, а не само за избрани, както беше преди. И това ще стане благодарение на Божествения канал, който е отворен от Твореца за всеки от вас и ще постъпват такова количество енергии с високи вибрации, че постепенно ще започнат да променят структурата на мозъчните клетки, залагайки в тях Божествен потенциал, който ще се разкрива при всички, които изразят намерение да тръгнат по пътя на духовното развитие.
Твореца дава еднакви възможности на всеки по Земята и само от вас зависи сега, как ще се разпоредите с този дар на Твореца.
Второ, тази година ще стане нов етап в развитието на човечеството благодарение на дългоочакваното равновесие на мъжките и женски енергии, а това кардинално ще промени, както политическия, така и социалния климат на планетата.
Всичко ще стане прозрачно, вече няма да могат да бъдат лъгани хората, защото съзнанието им ще израсне дотолкова, че няма да могат да избират лидери по инерция, по навик, безгрижно. Т.е. съзнанието им също ще се «уравновеси» благодарение на хармонично и «равновесно» изливащите се на Земята мъжки и женски енергии.
Трето, хората ще започнат да се обединяват, да се привличат един друг по вибрации, което ще предизвика образуването на високо развити и духовни общества, които са способни да създават селища и дори градове, основани на напълно различни принципи, на взаимно уважение, равенство и братство, за което толкова отдавна мечтае човечеството, но които е било невъзможно да се въплътят в света на трето измерение, в който съзнанието на хората не е дорасло до тях.
И последно, това е резкия подем, може да се каже, техническата революция в областта на енергетиката, понеже на Земята ще дойде огромно количество нови технологии благодарение на извънземните цивилизации, които вземат активно участие в процеса за обновяване на Земята.
Всичко това ще ви помогне да осъзнаете, скъпи мои, реалността на ставащите промени и ще укрепи вярата ви, че новия живот на Земята е съвсем близо.
С това спирам за днес и се надявам, че всичко казано от мен ще ви зарадва и ще ви даде нови сили да работите над себе си, за да продължите изкачването в света на пето измерение.

Исус бе с вас днес.

Приела Марта, 29 януари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/sudbonosnyy-god/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9301

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183752
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Февруари, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29