Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183643 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 23.02.2015 г.
Седмично послание на Хиларион
22-29 февруари 2015 г.

Възлюбени,
Като стоите на кръстопътищата, чудейки се кой път ще избере човечеството, знайте, че вие не сте безпомощни – вие имате способността да влияете върху промените на морфогенетични нива /нива, които влияят върху модела или формата на нещата/, които обграждат всички ситуации. Това са полета на модели на поведение, които свързват всички хора, полета, които влияят и изпитват нечие влияние, навиците на всички хора, на знание, възприятие или поведение. Това е поле, което съществува дотам, докъдето всеки човек е наследник на колективна памет от отминали видове и е един, който също допринася за колективната памет, който влияе на други видове в бъдещето. (Вижте линковете отдолу.) Ето защо ние ви казваме, че сте по-мощни, отколкото знаете и ето защо съдържанието на мислите, думите и делата ви е толкова важно. Именно чрез фокусираното ви внимание, чрез любовта ви, интуитивната ви яснота и светлината ви се случват тези промени в настоящите шаблони на тези полета. Вие сте тези, които им влияят!

Всичко е въпрос на гледна точка, когато работите в тези полета. Оценяването на всяка възникнала ситуация и научаването на всичко, което можете за нея, огледът на всички предимства и недостатъци, за да решите по кой път да поемете, това ви се предлага, след това изберете най-добрата възможност за себе си. Вярвайте си, вземете това решение и вярвайте, че избирате най-добрата възможност за този миг. Вероятно с времето ще се разкрие, че това не е бил най-добрият път, ако това е случаят, бъдете готови да посрещнете последиците и направете нужните приспособявания и учете от опита си. Животът е единствено, за да се живее, вместо да сте пасивен страничен наблюдател на собствения си живот. Твърде много хора бяха поставени в условия да чакат друг човек да направи това, което трябва да се направи. Това сега трябва да се промени. Изисква се решителност и осъзнатост, за да се случи това. Вие можете да го направите.

Тъй като енергиите по планетата се повишават, има повече лекота във всички неща и така способността ви да повлияете на морфогенетичните нива е доста засилена. Изисква се внимание в ежедневните ви мисли и действия. Започвайте деня си чрез синхронизиране с Божествената си същност и останете верни на този синхрон във всичките си дейности през деня. Повтаряйте мощни утвърждавания, които подсилват по-висшата ви визия и по-висшия резултат, не само за себе си и за тези, които обичате, но за всички на планетата. Гледайте на себе си като на мощни и мъдри същества, каквито наистина сте, и стъпете в тези роли! Станете тези мощни същества, които упражняват силата си за добро, което да се прояви в техния свят. Вие стигнахте дотук благодарение на силната си воля и решителност да сте тук в тези времена и сега не е време да позволите цялата тази упорита работа и усилие да остане встрани.

Продължете с усилията си и с волята си да освобождавате и да изчиствате енергиите, които все още излизат на повърхността и помнете, че те не винаги се дължат на нещо, което лично сте претърпели и изпитали и за което носите лична отговорност. Много пъти това е почистване, което се случва за цялото колективно морфогенетично поле, което силно влияе на всичко живо. Вие играете роля, която бе одобрена преди настоящото ви въплъщение. Сега е време на основно освобождаване за всеки и всичко, което преди беше обусловено и повлияно от системите на старата парадигма и като вършите тази работа, поддържайте се колкото може по-чисти енергийно. Вие сте един от многото главни Служители на Светлината за вашата планета и всичко, което сега изпитвате, е за най-доброто на всички, въпреки че може да не го усещате така в момента.

Вие имате голяма способност да трансмутирате по-плътните енергии, които пречат на човечеството да осъзнае истинската природа на животите им на тази планета. Позволете на Светлината си да сияе като ярко слънце и да излъчва тази светлина от сърдечната ви чакра за всички и всичко, което ви заобикаля. Като посланици на Светлината и Любовта на Създателя, самото ви присъствие прави и ще продължи да прави промените. Вие помагате за донасянето на древно знание и мъдрост в модерния свят по подходящ начин, за да може съвременната цивилизация да ги възприеме и да размишлява върху тях и да научи от тях, свързвайки миналото с бъдещето. Вие сте котвите и проводниците, красивите дъги-мостове на любов и на пълния спектър на Светлината, тази диамантена Светлина, която наистина прави присъствието си осезаемо на вашата планета.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: ©2008-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part I -Society, Spirit & Ritual:
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic1_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part II -Extended Mind, Power, & Prayer:
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic2_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part III
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/22-29-2015.html

t III http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf Превод:Tauno http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/22-29-2015.html"" style="left:0px; top:0px;" src="https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s526x395/11021263_834899179915441_7021931722388484398_n.jpg?oh=37c0de9001490c51a889ea6f8d42a006&oe=558BD749" class="_46-i img" />
Категория: Изкуство
Прочетен: 1608 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183643
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Февруари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728