Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193182 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 23.12.2016 г.
  Живот на новата Земя 
(Първи признаци на новия живот)

Здравейте, любими мои деца!
Днес искам да започна нова поредица от послания за бъдещето ви на новата Земя: какво и как да правите, за да може хармонично и спокойно да започнете своя живот в новите условия.
И така, да започнем с това, че всички, които четат това послание, правят прехода си съвсем ОСЪЗНАТО, защото са чули зова на душата си, спомнили са си за Божествения си произход, усетили са със сърцето си, че това е ТЕХНИЯ път.
Подготвяли са се за това много години, извършили са голяма работа по духовното си усъвършенстване и сега усещат, че се приближават към границата, отделяща живота в дуалния свят от живота в пето измерение.
Ако сте такъв човек, това послание е за вас.
Знам, че за мнозина е неразбираемо, как живот на едно и също място, с едно и също обкръжение, да се промени дотолкова, че да се окажете в друга реалност.
Но е възможно, скъпи мои. И ще опитам да посоча главните признаци, по които можете да определите, че реалността ви е съвсем различна.
Първо. Виждате ли промените, които стават с природата? Че тя ОЖИВЯВА? Че са станали други Слънцето, Луната, въздуха, водата? Че Земята е вече с други вибрации, с други параметри?
Вече разбирате повече, от когато и да е било, че сте нейна частица? Усещате ли диханието ѝ, сърцебиенето ѝ? Усещате ли, колко ви обича, и колко я обичате вие? Дотолкова, че ви е трудно понякога да дишате от препълващата ви любов към нея и към всичко на света?
Ако да, то вашите вибрации са се изравнили с тези на Земята, преминала с по-голямата си част в пето измерение.
Второ. Виждате ли, как се променят хората около вас? Как разтварят сърцата си за вашата ласкава усмивка? Как започват да се стремят към новите знания? Колко лесно ви се удава да потушите назряващи конфликти с изпращане на светлина и любов? Какви чудеса сътворяват енергиите на Доброто?
Усещате ли, че благодарение на тях, ЕНЕРГИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО наоколо става с ДРУГО КАЧЕСТВО? Че се променят дори физическите му параметри?
И вече не са ви нужни никакви прибори, за да мерите тези промени. Усещате ги със сърцето си. То е вече главният ви «пътеводител» в живота.
Трето. Забелязвате ли, колко ви е лесно да проследите причинно-следствените връзки на всяко събитие в живота ви? Че желанията ви (и нежеланията също) са започнали да се въплъщават в живота много по-бързо от преди, поради промяната на времевите параметри и ВЕЧЕ времето буквално ЛЕТИ?
Че МИСЛИТЕ ви стават МАТЕРИАЛНИ в прекия смисъл на думата?
И четвърто. Физическото ви състояние.
Забелязвате ли, как се променя тялото ви? Че понякога започва да вибрира? Или става почти безтегловно?
Усещате ли, как енергиите се разхождат по всичко, спират се ту тук, ту там? Нали са живи, умни. Знаят, какво, и как да ПОПРАВЯТ в тялото ви, как да му помогнат да се ПРИСПОСОБИ по-бързо към новите енергийни параметри на Земята.
С това приключваме за днес, скъпи мои. Иска ми се да обмислите добре казаното и сами да си направите обективна оценка, доколко сте напреднали по духовния си път, доколко усещате влиянието на енергиите от пето измерение.

Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют, говори с вас.

Приела Марта, 15 декември 2016
Превод: Йосиф Йоргов

http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10444

image
 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1261 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 23.12.2016 18:39
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193182
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031