Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184526 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 01.12.2014 г.

Седмично послание на Хиларион
30 ноември – 7 декември 2014 г.

Възлюбени,
Трудни времена са тези, когато продължавате да освобождавате всичко, на което някога толкова много сте държали. Много от вашите очаквания за това какъв би трябвало да е животът ви сега са разпръснати от ветровете на промяната. Накъдето и да се загледате, има да се направи избор – любов или страх. Избирането на любовта отваря сърцето ви за болката да освободите всичките си най-скъпи и най-дълбоки мечти и да се разширите към непознатото. Това е нова граница на съзнанието и вие сте носителите на новата мечта. И все пак вие се придържате към онези, които обичате, и не можете да позволите разпадане на връзките, които са ви свързвали. И това е така, както е трябвало да бъде, защото какво е любовта без ангажимент, без лоялност, честност и чест. Силната ви същност не може да ви позволи да изоставите тези хора и вие правите непрестанни опити да ги събудите. Това го правите от по-висшите измерения, където преобладава по-висшето съзнание на всички. Ние ви казваме, винаги следвайте сърцето си и съвместявайте това с вътрешната мъдрост на мъдреца във вас.

Връзките на любовта не се нуждаят от разкъсване, за да изпълните мисията си, защото именно връзките на любовта са тези, които правят всичко, което сте преживели, да си струва. Нека сърцата ви да са изпълнени с целебната сила на тази мощна енергия, не се страхувайте да обичате. Вижте красотата във всеки човек, който е в сферата на влиянието ви и им изпратете вашите благословии. Нека силата на любовта да оформи новата ви идентичност, когато ходите леко, но мощно по вашия свят. Изпълнете пространството, което заемате, с повече от истинската си божествена същност и нека тя да стане целебен балсам за онези, които се нуждаят от нея. Вие може да срещнете тяхната съпротива и техните предизвикателства с мир, приемане и спокойствие, плавно адаптирайки се към нуждите на мига. Не приемайте нищо лично и се опитайте да гледате от по-висша гледна точка. Всеки се бори с нещо сега и те трябва да открият силата и яснотата в себе си, за да продължат напред по пътя си. Поддържайте място за по-висшия резултат и за най-доброто за всички.

Всяка мисъл, дума и действие, които предприемате отсега нататък, създават нова реалност, така че на всеки човек подобава да изчисти и последната утайка на стария багаж от миналото и да я замени с надежда, вяра и доверие в най-висшия резултат за всички. За такива като вас, знайте, че всеки човек трябва да направи така, че да се сбъдне щастието, защото то е лично състояние на съществуване, на мисъл и е еднакво достъпно за всички. Всичко това зависи от мислите, които поддържате, и това е силата, която вие владеете сега. Дисциплината на ума е от основно значение, защото умът е творецът на нов начин на изразяване на вашата планета. Синхронизирайте се с по-висшето си умствено тяло в началото на всеки нов ден като заявявате намерението си да направите това и сте непоколебими в решителността си. Нека любовта ви един към друг да надделее и бързо да отхвърли всички мисли, които излизат на повърхността, които са по-малко от любов.

Като следвате средния път, вие пристигате в крайната си цел, а тя включва разнообразие и уважение за всички. Съвършенство не се очаква, нито е необходимо, само че всеки човек дава всичко от себе си, за да надмогне предишните си ограничения, за да се отвори за неограничения си потенциал. За Създателя няма само един път, има безкраен потенциал за тях и всеки е прав за пътя, на който се намира. Придържането към чувствата и убежденията ви за това ще ви помогне да създадете реалността, която устоява и поддържа този подход и проправя път за онези, които следват.

Бъдете безупречни във всички неща и ситуации, не раздавайте личната си сила, за да може други да се чувстват силни вместо вас. Често не е лесна задача да оставате верни на себе си, но в крайна сметка това е правилното и доброто нещо, което да направите. Озарете пътеката пред вас със сияйната си светлина и доброта и нека изборът ви да е любовта.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/30-7-2014.html

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184526
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Декември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031