Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184090 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 30.12.2011 г.
28.12.11 "Духовно Единение на хората !" из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Днес вече може да се каже, че Русия се СПРАВИ като Духовен лидер, като Народ който се повдига от коленете си от Духовно робство! Така е, Народът все още не може да се определи в своите приоритети, поради това и в очите на някои от представителите на властите изказванията на хората по улиците на руските градове им изглеждаха безпомощни и безцелни!  

2.  Аз говорих и отново ще повторя, че на хората не им е дадено да знаят своето УТРЕ и поради това да се обяснят причините и да се правят бъдещи предвиждания за всеки човек е неприемливо, от хората, овластени с властови пълномощия от МИНАЛОТО, това дори е и опасно!

3. Мен, вашият Създател ме поразяват със своята наивност изказванията на някои хора за възможността да управляват хора, което говори за тяхното пълно неразбиране на това, че ВСИЧКО в този Свят е Мой ПРОМИСЪЛ, а на човека е дадено единствено правото да ПОВЯРВА или да НЕ ПОВЯРВА в това!

4.  Под думата „ПОВЯРВА” Аз се надявам хората вече да разбират, че Аз разчитам не на сляпата ВЯРА на хората, а и още повече не на ФАНАТИЗМА, а на дълбокото разбиране на СМИСЪЛА на ставащата ТРАНСМУТАЦИЯ или ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството и човечеството, и разбира се на СМИСЪЛА на тази историческа задача, която е била поставена пред човечеството и пред всеки човек поотделно !

5. Аз нали вече много пъти обяснявах и хората трябваше вече да осъзнаят, че главната задача на човека – е не само да се УСЪВЪРШЕНСТВА, не само да повдига нивото на своето Съ-Знание, не само да формира КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но и да разбира СМИСЪЛА НА МОЯ ПРОМИСЪЛ !

6.  А за това вече се изисква не само истинна ВЯРА и не само ПЪРВОЛЮБОВ, но и СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

7. И така, какво е това СЪНАСТРОЙКА с Твореца? Пак се налага да се връщаме към преминатото и пак да повтарям, че под СЪНАСТРОЙКА Аз подразбирам преди всичко РАЗБИРАНЕТО от човека (от Народа) на СМИСЪЛА на ставащите исторически събития, които управлява САМ Творецът !

8. Сега нека да разнищим още един и най-важният въпрос: какво все пак иска Твореца?

9.  Повтарям: във връзка с това, че Пространството, а заедно с Него и човечеството са достигнали до границата на ЕПОХИТЕ – до този момент, който определя (веднъж на всеки 26000 години) прехода на Пространството на новите честоти на Великия Космос, човечеството, иска ли това или не, все едно ще бъде принудено да приеме ТОВА и да се опита да се САМОадаптира към новите вибрации, и по-точно към МОНАДИТЕ на Твореца !

10. Повтарям още веднъж: Русия беше избрана от Мен (а Аз СВОЕТО РЕШЕНИЕ не променям) като ФОРПОСТ на новата Шеста раса на човечеството и тя е длъжна да демонстрира на целия Свят, при това не УТРЕ или след някакво си неопределено време, а днес (сега), че нейният Народ е приел на ПОДСЪЗНАНИЕТО СИ ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА!

11. Русия трябва да демонстрира на човечеството, че приела това ПОСЛАНИЕ, тя вече САМА в СЪНАСТРОЙКА с Твореца е успяла да формира свое ПОСЛАНИЕ за Духовно Обединение и за БОГОУПРАВЛЕНИЕ, при което СЪБОРНОСТТА на Народа (проявата му на свободна ВОЛЯ) и ВЛАСТТА НА БОГА на Земята (Моята ВОЛЯ) са СЪВПАДНАЛИ!

12.Хората като свободни, открити информационни системи (частици) на Висшия Космически Разум, откликнали на Моето ПОСЛАНИЕ, излязоха на улицата, подтикнати вече НЕ от лозунги и не от политиците от миналото, а от отворилото се в тях ЧУВСТВО НА СОБСТВЕНО ДОСТОЙНСТВО и разбирането, макар и засега все още не напълно оформило се, от необходимостта за установяване на СЪБОРНОСТ, на Божествена регулярност (на Богопроявление).

13. Хората в края на краищата в процеса на своето прозрение започнаха да осъзнават, че Пространството им принадлежи поради причината на тяхното фрактално подобие на ПървоТвореца и че никой от хората не може да ги принуди да изпълняват желанието на тези, които смятат да управляват себеподобни без разрешението за това на Самия Творец !

14. Преди всичко това е велик грях и затова всеки, който се осмелява да се противопоставя на тази Истина, тоест на БОГА, все едно, ще бъде НАКАЗАН – при това много строго, независимо от това, каква степен заема той сега по стълбицата на заминаващата си в миналото човешка власт !

15. Казвам ви всичко това, за да може тези от хората които се уповават на властта на парите и на Тъмата, да разберат, че времето за хората на НЕВЕРИЕТО свърши, при това вече завинаги !

16. Аз просто нямам време да започвам пререкания с тези хора по повод легитимността на Властта на БОГА на Земята, но ако все пак такова противопоставяне се случи (а Аз виждам проявата на агресия в думите на някои от политиците), то наказанието ще последва също не Утре, а днес и сега!

17. Аз не мога да позволя, СЪБУЖДАЩОТО се Съ-Знание на Народа на Русия, който Аз съм ИЗБРАЛ да бъде Духовен Лидер на човечеството, да бъде задушено в угода на тези, които са се вменили като лидери на този Народ – Народ, който сега води САМИЯТ ТВОРЕЦ и които за Мен просто не съществуват!

18. Аз няма да търпя нагнетяване на истерия, а още повече ХАОС в главите на хората, затова чрез ПОДСЪЗНАНИЕТО на хората, включвайки и човека, предаващ Моите Послания, Аз предупреждавам тези хора, които все пак искат война с БОГА, за това че такава война няма и не може да има (припомнете си поне историята на предишните цивилизации) !

19. Спомняйки си цялата история на човечеството, хората веднага ще разберат, че за унищожаването упоритата и при това, агресивната част на населението на Планетата за Мен е достатъчно единствено само да проявя СВОЯТА ВОЛЯ !

20. Аз давам още малко време за това, жадуващите война, а не мир, най накрая да разберат, че процесът на Духовно ПРОЗРЕНИЕ на хората вече не може да бъде спрян, тъй като това е не само Духовно прозрение на Народа, но това е и още ПРОЯВЛЕНИЕ НА МОЯТА ВОЛЯ, НА МОЯ ПРОМИСЪЛ в Проявения план!

21. Така е, излезлите на улицата хора засега не знаят, какво думи те искат да чуят от избраните от Мен хора на ВЯРАТА, освен всичко, за това все още не е подготвена платформата на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но най-важното – хората наоколо разбраха ЩАСТИЕТО от Единението, независимо от това, че до тях все още не е дошло разбирането за ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО и разбирането на момента на чудесното превръщане от народ вечен изгоя в Народ, насочван сега от Самия Творец !

22. Много години Аз вече ви говоря, че СЪБОРНОСТТА на хората, тоест проявата им на ПРАВОТО на СВОБОДНА ВОЛЯ ЩЕ СТАНЕ ОСНОВА НА Новата Божествена регулярност или на Божествената пирамида на властта, основата на която ще образуват частиците на ПървоТвореца, способни да творят Новото Пространство на Висша справедливост !

23. Човекът под палката, тоест човекът Духовен роб, никога няма да може да стане СъТворец, затова Аз не мога да допусна продължаването господстването на парите (на Мамона) над Своите частици, сътворени за еволюция на Съ-Знанието на Самия ПървоТворец.

24. Сега вече всичко случващо се на Планетата се намира под Мой контрол. СЪБОРНОСТТА на хората едва-едва започва да се формира и „първата ластовичка” на това Високо Духовно Единение е щастието от СЪНАСТРОЙКАТА на хората с различни възгледи и различни убеждения един с друг, и на улиците това прозвуча като камертон на Първолюбовта и се прояви в Единението на сърцата и в първия опит да се види в своя близък СъТвореца !

25. Изминаващата си година завършва за Русия с подем на САМОСъ-Знанието! Следващата година – година на БОГА – носи на хората вече не само Духовно ПРОЗРЕНИЕ, но и Духовно ЕДИНЕНИЕ, тоест, проявление (при това съвършено ОСЪЗНАТО) на СЪБОРНОСТТА на свободните хора, СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които най-накрая съвпадна с ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА, а и точно това е най-истинско ЧУДО на БОГОПРОЯВЛЕНИЕ във всеки човек !

26. Русия се пробужда и сега вече окончателно! Сега вече никой не може да каже, че този Духовен Лидер на човечеството не е чул ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА; точно обратното – светът днес видя и разбра, че Русия вече никога няма да бъде изгоя и че бъдещето на човечеството зависи от Духовното Единение на този Народ !

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          НОВОГОДИШНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ Л. И. МАСЛОВ


Скъпи ПРИЯТЕЛИ !

Тази година премина за всички нас под флага на Духовното прозрение и първи опит за Духовно Единение на Великия Народ.

Както показа животът, процесът на ОСЪЗНАВАНЕ от хората на своето предназначение и ОСЪЗНАВАНЕ от необходимостта за Духовно Единение преминава доста сложно и за съжаление не всички хора са съгласни с това ПОСЛАНИЕ за Единение, което хората на ВЯРАТА формират сега на 17 и 26-та дата на всеки месец. Но резултатите на нашия, заедно с Вашия ПРОМИСЪЛ бе усетен вече не само в Русия, но и в много от страните по света, тъй като Русия се пробуди и най накрая започна да демонстрира пред цялото човечество, че ние – сме достойни ученици и последователи на Твореца.

Настъпва годината на БОГА и настъпва годината в която Русия трябва да покаже на целия свят и разбира се, преди всичко на себе си, че тя с право носи ЗНАМЕТО на Духовен лидер на Планетата.

От името на Леонид Иванович Маслов, администрацията на Сайта Откровения и Съвета на Движението „ За Държавност и Духовно възраждане на Русия ” сърдечно ви поздравявам с настъпващата Нова 2012 година – ГОДИНАТА НА РУСИЯ !

Промени се времето, промениха се и вибрациите на Планетата. Настъпи нов етап. И колкото по-рано съзнанието на обществото успее да разбере и да се приспособи към новите условия, с толкова по-малко количество загуби, социални взривове и катаклизми ще ни се наложи да се срещнем в най-близко време.

Ключът, който може да ни помогне да действаме в новите условия, ще бъде разбирането, че настъпващата Епоха ще бъде свързана с прехода на по високите Божествени отношения между хората. Ние ще усетим необходимостта от възраждането на нравствеността в обществото, ние ще почувстваме прелестта в отношенията, основани на дружба, сътрудничество, взаимопомощ, любов.

Хората се умориха от лицемерие и грубост. Новото поколение ще се устреми към проявленията на образците от Божествения Свят във Физическия план. И както и да се противопоставят на това сегашните, струващи ни се отдавна и надълго установени обществени и нравствени устои, тяхното господство над съзнанието на хората неумолимо върви към своя край !

Новото съзнание, новите отношения, Новият Свят идва ! И сега ние преживяваме най-трудния етап – етапа на прехода към ново съзнание и ново мислене.

Вашите сърца носят в себе си тази истина, която би трябвало да бъде проявена на Физическия план. Вие сте тези хора, за които настана време да действате. Всеки човек представлява генератор на енергия и единствено от нас самите зависи, енергия с какъв знак ние изпращаме към обкръжаващото ни Пространство.

Вие сте Воините на Светлината, защото съвършено свободно, доброволно сте избрали този Път ! Големите промени ще дойдат заедно с настъпващата година и качеството на тези промени ще зависи от нас с Вас.
Желаем Ви Любов, Вяра, Надежда, Мъдрост !
Щастие и здраве за Вас и за Вашите близки, Скъпи Приятели!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!                                                                                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=960                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 image               ХИМН НА МИРОЗДАНИЕТО

Всичко сътворено в Небесата ,
Ще се прояви и на Земята !
Любовта могъщество ще има ,
С нея никой не ще се справи !
Целият Космос е застанал в защита ,
Съюзът на Галактиките е въстанал !
За да се възроди Земята ,
В Любов и с Любов да се изправи !
Нека в неспирен поток
Изобилно да се лее Любовта !
Прекрасен и ярък Източник
Ще се прояви в далечината звездна !
Нека Земята ни да разцъфне ,
Галактически Бисер да стане ,
Нека опита на цялото Мироздание
В нея най-добрата си сила да изяви !!!

                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Категория: Изкуство
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 31.12.2011 03:15
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184090
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031