Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184156 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.12.2011 г.
image СаЛуСа , December 9 , 2011

По света има лошо предчувствие , тъй като става очевидно от външни случаи , че всичко не е наред . Човек е разбрал тази цивилизация , доколко далеч тя може да отиде и се изправя пред хлъзгав наклон до забвението . Обаче , всичко това беше предвидено , а вие не бяхте просто оставени както бихте казали да се „ пържите в собствен сос ” . Кармата изисква вие да преживеете резултатите от семената , които сте засели от хилядолетия от време . Все пак Създателят няма желание да ви вижда да страдате ненужно и ви е дал изход чрез Издигането . Онези от вас , които вече са от Светлина се нуждаят да следват малко или никакво напътствие и преместват съзнанието си на по - високи нива , които ще ви издигнат от дуалността . Вашето знание е такова , че вие вече сте на пътя , който ви води всички по пътя нагоре към и през крайните времена , по следващите етапи на еволюцията .

Може да попитате , а какво ще кажем за онези , които все още дремят или отричат истината , които имат същите възможности както всички останали . Ние бихме казали , че много скоро събитията ще допринесат медиите да обърнат внимание на това , което се случва по Земята . Там бавно ще се издигне разбиране , че промените ще се разпространят широко и не само това , но ще има средства , чрез които вашата цивилизация ще направи гигантска стъпка напред . Те ще открият , че отговорите се проявяват навсякъде около вас и че информирани хора излизат напред , за да ви водят нататък . Така че , Скъпи мои , всяка душа еднакво ще има шанса да промени живота си и да отправи поглед по - високо , ако иска . Никога няма да им бъде оказван натиск , но всяка помощ им е на разположение , ако започнат да търсят истината .

Ние разбира се също ще бъдем инструмент за осигуряване на необходимите факти , за да няма грешка , що се отнася до всеки един от вас , когато търсите целта на живота . Като начало ясно ще помогне , ако има разпознаване на Източника на Всичко Което Е . Малко значение има как го наричате , но ще помогне да се даде база за работа , която ще обясни всичко около вас . Виждането на връзката между всичко живо също би направило нашето идване по - лесно за хората да го приемат . За вас ние не сме извънземни или странници , а много подобни на вас в много отношения . Ние имаме същите стремежи да творим любов и мир и обичаме красотата и всичко , което е в хармония и баланс . В нас вие ще видите себе си и ще разберете какво може да направи Издигането за вас . Винаги е имало за цел ние да станем Едно отново и сме тук , за да гарантираме , че това е успех .

Когато нещата станат малко страшни , не си позволявайте да преминете в режим на страх и поддържайте фокуса си върху това , което знаете , че са промените , които ще ви издигнат . Ние ще бъдем като Рицарите в Бяла Броня , която ще става видима , когато трябва и ще ви вземем под крилата си . Ние знаем какво точно се изисква и сме в готовност веднъж след като можем открито да се покажем . Нашето време наближава доста бързо , а ние чакаме сигнала , който ще ни позволи да навлезем в живота ви за доброто на всички души . Ние не сме тук , за да водим война , освен , ако не виждате мрака и Светлината като опоненти за контрол на крайните времена . Пътищата ни са позитивни , ние никога няма да прибегнем до насилие , но ще се защитаваме по начини , които не водят до загуба на живот . Ние често демонстрирахме това , когато се сблъсквахме с враждебността на вашите военни .

Има толкова много неща , към които искаме да насочим вниманието ви , които ще покажат , че сте били посещавани от нас от хиляди години . При цялата почтеност , някои неща не биха били разбрани без знание за Космическата Епоха . Обаче ,  днес вие имате предимството да живеете в Космическа Епоха . Дори и така , има проблеми за решаване и един , който ви задържа назад , е свързан с пътуването в космоса . Разберете , че ние не сме ограничени да пътуваме по такъв начин , че нашата близост до вас може да се измери само със Светлинни години . Напреднали цивилизации като нашата използват междуизмерни пътувания , включващи червейните дупки ( wormholes ) , както ги наричате . Ние буквално можем да прескочим разстоянието чрез поемане на пряк път и ако е необходимо можем да пътуваме по - бързо от светлината . Има правила на поведение , които трябва да бъдат спазвани и това , което бихте нарекли Полицаи на Вселената като Командване Аштар  , които поддържат реда . Тези технологии обаче ще бъдат ваши , за да ги използвате веднъж след като сте показали , че можете да поемете отговорността .

Животът , в който сте на път да навлезете , е доста отдалечен от това , с което сте свикнали сега . Той ще има цел и ще може да изпълни най - дълбоките ви мечти и ще даде възможности да изследвате милиони различни планети из Вселената . Животът изобилства навсякъде и вие също ще се движите между измеренията . Думите не могат да опишат това , което ви предстои , но бъдете сигурни , че никога няма да бъдете разочаровани , а това е на хвърлей разстояние от вас .

Връщайки се пак на Земята , ние можем да кажем , че прочистването започва да се случва и ще продължи с интензитета си . В същото време климатичните модели се променят , тъй като условията стават все по - умерени . Крайностите , които са нормални за Земята , няма да бъдат преживявани в по - висшите нива , в които се придвижвате , а това се прилага за живота като цяло . Животът ще бъде удовлетворяващ и ще се промени по хармоничен начин , който ще сложи край на стресиращите преживявания . Животът ще стане приятен , а приятелите ще бъдат на мисъл разстояние и ще отговорят на това . Както можете да си представите , всичко , което идва към вас ще направи живота абсолютна радост , така че забравете трудностите и скръбта , които сте издържали на Земята . Те скоро ще бъдат само далечен спомен , който да се замени с по - вълнуващи и приятни такива .

Вибрациите на Земята все пак отново се издигат с очакването на празненствата , за които много от вас се приготвят сега . Това е енергия , която ще остане и ще продължи да расте , тъй като мрежите около Земята стават по - силни . Няма отпускане на идващите енергии , които продължават да бъдат излъчвани към вас от много източници . Планът за вашето освобождаване от дуалността не може да се провали , а нашето присъствие ще премахне всички остатъчни съмнения , които може да имате .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих  желал да можех да ви впечатля колко щастливи сте да бъдете на Земята в такова прекрасно време . Не всяка душа бе способна да бъде присъстваща , а само онези , които са получили нашата вечна любов .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike09-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1785 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 14.12.2011 20:39
10.12.2011 01:17 - sa9
image СаЛуСа , December 9 , 2011

По света има лошо предчувствие , тъй като става очевидно от външни случаи , че всичко не е наред . Човек е разбрал тази цивилизация , доколко далеч тя може да отиде и се изправя пред хлъзгав наклон до забвението. Обаче, всичко това беше предвидено, а вие не бяхте просто оставени както бихте казали да се „пържите в собствен сос”. Кармата изисква вие да преживеете резултатите от семената, които сте засели от хилядолетия от време. Все пак Създателят няма желание да ви вижда да страдате ненужно и ви е дал изход чрез Издигането. Онези от вас, които вече са от Светлина се нуждаят да следват малко или никакво напътствие и преместват съзнанието си на по-високи нива, които ще ви издигнат от дуалността. Вашето знание е такова, че вие вече сте на пътя, който ви води всички по пътя нагоре към и през крайните времена, по следващите етапи на еволюцията.

Може да попитате, а какво ще кажем за онези, които все още дремят или отричат истината, които имат същите възможности както всички останали. Ние бихме казали, че много скоро събитията ще допринесат медиите да обърнат внимание на това, което се случва по Земята. Там бавно ще се издигне разбиране, че промените ще се разпространят широко и не само това, но ще има средства, чрез които вашата цивилизация ще направи гигантска стъпка напред. Те ще открият, че отговорите се проявяват навсякъде около вас и че информирани хора излизат напред, за да ви водят нататък. Така че, Скъпи мои, всяка душа еднакво ще има шанса да промени живота си и да отправи поглед по-високо, ако иска. Никога няма да им бъде оказван натиск, но всяка помощ им е на разположение, ако започнат да търсят истината.

Ние разбира се също ще бъдем инструмент за осигуряване на необходимите факти, за да няма грешка, що се отнася до всеки един от вас, когато търсите целта на живота. Като начало ясно ще помогне, ако има разпознаване на Източника на Всичко Което Е. Малко значение има как го наричате, но ще помогне да се даде база за работа, която ще обясни всичко около вас. Виждането на връзката между всичко живо също би направило нашето идване по-лесно за хората да го приемат. За вас ние не сме извънземни или странници, а много подобни на вас в много отношения. Ние имаме същите стремежи да творим любов и мир и обичаме красотата и всичко, което е в хармония и баланс. В нас вие ще видите себе си и ще разберете какво може да направи Издигането за вас. Винаги е имало за цел ние да станем Едно отново и сме тук, за да гарантираме, че това е успех.

Когато нещата станат малко страшни, не си позволявайте да преминете в режим на страх и поддържайте фокуса си върху това, което знаете, че са промените, които ще ви издигнат. Ние ще бъдем като Рицарите в Бяла Броня, която ще става видима, когато трябва и ще ви вземем под крилата си. Ние знаем какво точно се изисква и сме в готовност веднъж след като можем открито да се покажем. Нашето време наближава доста бързо, а ние чакаме сигнала, който ще ни позволи да навлезем в живота ви за доброто на всички души. Ние не сме тук, за да водим война, освен, ако не виждате мрака и Светлината като опоненти за контрол на крайните времена. Пътищата ни са позитивни, ние никога няма да прибегнем до насилие, но ще се защитаваме по начини, които не водят до загуба на живот. Ние често демонстрирахме това, когато се сблъсквахме с враждебността на вашите военни.

Има толкова много неща, към които искаме да насочим вниманието ви, които ще покажат, че сте били посещавани от нас от хиляди години. При цялата почтеност, някои неща не биха били разбрани без знание за Космическата Епоха. Обаче, днес вие имате предимството да живеете в Космическа Епоха. Дори и така, има проблеми за решаване и един, който ви задържа назад, е свързан с пътуването в космоса. Разберете, че ние не сме ограничени да пътуваме по такъв начин, че нашата близост до вас може да се измери само със Светлинни години. Напреднали цивилизации като нашата използват междуизмерни пътувания, включващи червейните дупки, както ги наричате. Ние буквално можем да прескочим разстоянието чрез поемане на пряк път и ако е необходимо можем да пътуваме по-бързо от светлината. Има правила на поведение, които трябва да бъдат спазвани и това, което бихте нарекли Полицаи на Вселената като Командване Аштар, които поддържат реда. Тези технологии обаче ще бъдат ваши, за да ги използвате веднъж след като сте показали, че можете да поемете отговорността.

Животът, в който сте на път да навлезете, е доста отдалечено от това, с което сте свикнали сега. Той ще има цел и ще може да изпълни най-дълбоките ви мечти и ще даде възможности да изследвате милиони различни планети из Вселената. Животът изобилства навсякъде и вие също ще се движите между измеренията. Думите не могат да опишат това, което ви предстои, но бъдете сигурни, че никога няма да бъдете разочаровани, а това е на хвърлей разстояние от вас.

Връщайки се пак на Земята, ние можем да кажем, че прочистването започва да се случва и ще продължи с интензитета си. В същото време климатичните модели се променят, тъй като условията стават все по-умерени. Крайностите, които са нормални за Земята, няма да бъдат преживявани в по-висшите нива, в които се придвижвате, а това се прилага за живота като цяло. Животът ще бъде удовлетворяващ и ще се промени по хармоничен начин, който ще сложи край на стресиращите преживявания. Животът ще стане приятен, а приятелите ще бъдат на мисъл разстояние и ще отговорят на това. Както можете да си представите, всичко, което идва към вас ще направи живота абсолютна радост, така че забравете трудностите и скръбта, които сте издържали на Земята. Те скоро ще бъдат само далечен спомен, който да се замени с по-вълнуващи и приятни такива.

Вибрациите на Земята все пак отново се издигат с очакването на празненствата, за които много от вас се приготвят сега. Това е енергия, която ще остане и ще продължи да расте, тъй като мрежите около Земята стават по-силни. Няма отпускане на идващите енергии, които продължават да бъдат излъчвани към вас от много източници. Планът за вашето освобождаване от дуалността не може да се провали, а нашето присъствие ще премахне всички остатъчни съмнения, които може да имате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих желал да можех да ви впечатля колко щастливи сте да бъдете на Земята в такова прекрасно време. Не всяка душа бе способна да бъде присъстваща, а само онези, които са получили нашата вечна любов.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 571 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184156
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031