Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193530 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.11.2014 г.

Бог е в Сърцето ни!

Бог е вечно настояще, гледащ чрез нашата душа

Бог вижда през очите ни, чува през ушите ни, говори чрез устата ни, и чувства чрез сърцето ни. Зад нашата личност, Бог е вечно настояще, гледащ чрез нашата душа и чрез нашето тяло в света, който създаваме. Обикновено Бог е мълчалив свидетел на всичко, което правим и рядко се намесва в нашите избори. Като човешко същество ние имаме свободна воля да решим, какво искаме да правим и как ще го направим. Ние правим нашите собствени избори и Бог мълчаливо бди над нас.

След като направим много избори, нашата душа един ден решава, че ние сме ограничени от нашето себе и осъзнава, че се нуждаем от помощ. Бог е там, чакащ за този магически момент в живота ни, когато искаме да намерим по-добър начин за правене на нещата. Нашият ум ни крещи, за да направим нещата така, както искаме, но Бог винаги чака и ни прошепва да го направим по друг начин. Да се научи как да слуша шепота на Бога е голямо предизвикателство за всяка човешка душа. Ние трябва да се научим да се предаваме на нашите мисли и мълчаливо да слушаме по-високият път.

Сърцето е врата към Бога. Отваряне на вратата на нашето сърце ни позволява да разширим нашата перспектива и просто да почувстваме истината за това, което наистина искаме и как да движим енергията на Любовта и Космическият интелект, за да го направим. В този момент ние трябва да се освободим от нашите индивидуални мисли и да се отдадем на по-високата сила, на Бога вътре в нас.

Първата стъпка, която трябва да предприемем е да се научим как да отворим сърцата си и да почувстваме добротата на Бог вътре в нас. Сложете настрана всичките си притеснения и съмнения, оставете настрана всичките си мисли и просто чувствайте присъствието на могъщата сила на Любовта и Светлината вътре в сърцето си. Първият път, когато поискаме нашето сърце да се отвори за Бог, вратата се отваря достатъчно, за да позволи малко светлина вътре.

Трябва да практикуваме отварянето на вратата отново и отново, докато повече светлина влезе. Не се опитвайте прекалено! Просто се отпуснете и се чувствайте по-отворени. Светлината постепенно ще дойде в повече и по-интензивно, докато сърцето ни е пълно. Вие ще започнете да чувствате сърцето си все по-топло и изпълнено с дълбок вътрешен мир и любов. Чувства се толкова добре, че ние автоматично се предаваме и позволяваме повече любов да влезе.

След като сърцето почувства този дълбок вътрешен мир и любов, попитайте го: "Какво наистина искаш да ми дадеш?" Сърцето ще се раздвижи и ще почувствате нещо, което наистина обичате, нещо, което наистина искате. Не се опитвайте да мислите за това. Почувствайте го и не се тревожете за подробностите. Почувствайте движението на енергията и си позволете да се движите с потока. Ако смятате, че ви притиска, отпуснете се отново и просто го оставете да тече, без да мислите за това. Ако започнете да се притеснявате, отпуснете се отново и повярвайте, че това чувство е един добър старт и в крайна сметка ще се разбере какво е това, което искате да направите.

В самия център на вътрешното ви същество, Бог е там, чакащ да ви помогне. Ние просто трябва да излезем от пътя и да позволим на тази могъща сила да ни води. Стъпка по стъпка, сърцето ви ще стане достатъчно чисто, за да позволи на чувствата да говорят с вас и да ви водят. Бог не е вън. Бог е дълбоко в сърцето ви и самия център на живота ви. Умът е на самата повърхност на океана на съзнанието. Когато океана на Бог се издига вътре във вас, сърцето ви ще се почувства по-уверено да предприеме следващата стъпка и да позволи на чувствата да се изразят. Освободете се и позволете на Бог да се движи през вас. Това е най-невероятното преживяване, което някога ще имате. Това ще промени живота ви завинаги.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/…/bog-e-v-sarceto-ni.ht…
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/blog-post_10.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове: 2

Седмично послание на Хиларион
9-16 ноември 2014г.

Възлюбени,
Всички вие получихте голямо енергийно вливане през изминалата седмица и сега енергията започва да се асимилира във вашата човешка операционна система. По-висшата енергия създава по-голямо прочистване, изваждайки спомени от миналото, които ви карат да реагирате, а не да мислите. Когато това се случи, осъзнайте, че то е част от процеса на интеграция и асимилиране от тялото ви и си простете раздразнението и липсата на търпение във взаимодействието си с другите. Справяте се чудесно, така че не се укорявайте твърде много, че нямате достатъчно търпение, за да разпознаете старите начини на поведение при реакцията си спрямо другите. Знаете, че има друг и по-добър начин да гледате и да отговаряте на ситуацията, но тя изниква пак по същия стар модел. Това изисква от вас самонаблюдение през такива моменти, за да може да изразите намерението си да отговорите по различен начин следващия път.

Когато всяка нишка на ДНК са активира, това изважда цялото натрупано „нещо”, което е донесено в този живот от предишни животи и също така унаследени неща. Всеки човек, с когото взаимодействате, е дошъл в живота ви , за да си помогнете взаимно да излекувате всичко, което трябва да бъде признато и балансирано. Именно това се случва в ежедневието ви точно сега. Утре е друг ден и ново и свежо начало. Ще е по-добре от днес. Всеки един от вас е на нов път, по който малцина са минали преди , а процесът на възкресението във физическо тяло не е бил предприеман преди. Приемайте всеки ден такъв, какъвто е, с каквото и да ви носи той и се опитайте да възвръщате баланса си колкото може по-бързо. Това означава майсторството, придобиването на майсторство над себе си и откъсването от човешката личностна гледна точка и поглед и действие от по-висша перспектива.

Записвайте си ежедневно всички чудесни пробиви, които се случват в ума ви, чувствата си и промените във физическите ви тела. Има много такива неща и ако ги записвате и разпознаете промените, това ще ви помогне да сте в синхрон с по-висшето си намерение и визия. Като призовавате водачите и ангелите си в този процес всеки ден, ще бъдете подпомагани по всякакъв начин. Когато сте в разгара на тези промени и трансформации, искането за извисяване в по-леки и положителни и усилващи енергии, може да е най-полезно. Ангелските водачи, които ви обграждат не съдят никой от гневните ви изблици, те само ви обграждат с тяхната любов и целебни енергии. Не забравяйте да изпращате любов и състрадание към онзи, който реагира по стария начин и оставайте в усилващото пространство на вътрешния си свят.

Движете се напред, когато можете, и подновявайте намеренията си да сте фар Светлина, любов и изцеление за другите и тръгнете по пътя си отново. Всяка стъпка е пътят да преминете през това пътуване към по-високите измерения. Вашият ум е строителят, така че дайте всичко от себе си, за да задействате мисли, които се фокусират върху това, което мечтаете да създадете и изпитате в живота си. Объркващо е за семейството ви да наблюдават избухванията ви, така че те се стремят да избягват нещата, които ви дразнят. Нервната ви система понася голям енергиен товар и ще е полезно да правите това, което ви помага да релаксирате, по време на този процес. Получаването на тези енергии във вашата система е като да имате включен по-висок волтаж и докато физическото ви тяло приема и интегрира този волтаж, съветваме ви да бъдете колкото може по-добри със себе си. Онези около вас, които не разбират това, ще го разберат в бъдеще.

Отделяйте всеки ден време за тихо съзерцание, тишина и медитация. Това помага за синхронизацията ви с по-висшите ви аспекти и по-висша визия за живота, който искате за себе си и за всички, които обичате, и наистина, за всички на планетата. Дори десет минути на ден за синхронизация могат да имат голям ефект. Говорете с нас – вашите водачи – и ни давайте сведения за това, през което преминавате и искайте помощ от нас. Ние винаги сме с вас и мечтаем да сме от още по-голяма помощ. Времената, които изпитвате сега и тези в бъдещето, поставят шаблона за всички други, които следват, така че ние сме нетърпеливи да ви подкрепим по всеки начин, по който можем.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/9-16-2014.html


Категория: Изкуство
Прочетен: 829 Коментари: 1 Гласове: 2

"Всичко е много сериозно!" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Колкото повече се приближава датата на ВЕЧЕ-то, толкова по-силно е усещането, че ВЕЧЕ-то, Великото ВЕЧЕ ще стане този водораздел, който ще бъде на само за вас, но и за цялото човечество най-сериозното изпитание за всички векове, или по-точно, за всички хилядолетия на Петата раса!. Така както и Аз ви предупреждавах, нищо не преминава безследно и все едно на хората им е съдено да отговарят за техния промисъл, а това което е съдено, то задължително се сбъдва и ето сега това „сбъдване” е вече на прага на вашия дом с името Планета Святая Рус, а за някого, така както си беше и преди – Планета Земя!

2. Усилващото се противопоставяне на силите на Светлината и на силите на Тъмнината, изразяващо се под формата на военни конфликти, а още повече, на войни, единствено подчертава сложността на ситуацията, в която са се оказали хората не приемащи известието за това, че Самият ПървоТворец е поел управлението на Планетата в Свои ръце и много внимателно разглежда измененията в Съ-Знанието на хората заради това, да определи най-накрая този път, по който ще тръгне съвременното човечество, стоящо на кръстопът – с Бог или без Бога!

3. Никой, което е най-неприятното, от Хиперборейците-Руси не обърна внимание на Моето проявление и не просто проявление, а на най-активната намеса в делата на хората, повтарям, такава активна намеса, която не може да сравни с нищо от всичките Мои предишни проявления!

4. Повярвайте, толкова дълго, според вашите времеви мерки (Аз говоря за времето от десет години Послания), аз никога досега не съм предавал информация за Своето проявление под формата на Знания, а още повече в организацията на Движение! Но ако дори и самото проявление е вече уникално, то по енергията на въздействието върху Съ-Знанието на хората това Мое проявление Е (СЪМ) ЗНАКОВО събитие, което, ако го има, то това е единствено и само, подчертавам, в Исторически момент на Велико Преображение на Пространството!

5. Във всичките Ми предишни Послания Аз подчертавах, че настъпва Моментът на Истината за Петата раса и от отговор на Моя въпрос за това, как хората са усвоили Науката на МЪДРОСТТА на Небесата, никой от хората няма как се измъкне! Днес този въпрос стои много сериозно за всички хора, даже дори и те да не са участници в Движението на Твореца!

6. На мен ще Ми се наложи да попитам всеки човек на Планетата, но особено строго – Коренната цивилизация на Хиперборейците-Руси: „Вие с кого сте?”, тъй като всичко останало въобще не е интересно и дори и не е толкова важно, тъй като дори и научните постижения на хората на нивото на открития помръкват пред очакваното Бъдеще на Шестата раса! Но преди това Бъдеще да стане реалност на всички вас ще ви се наложи да преминете Изпит съвсем не по човешките представи или планове, а по ПЛАНОВЕТЕ на ПървоТвореца или по Моя сценарий, и от този Изпит никой от вас няма как да се измъкне!

7. Аз много ви говорих за това, че УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на човека е предопределено от неговата природа, тъй като човек (и по-точно, всички хора) все пак Е (СЪМ) Бог или потомък на Богове, спуснали се от Небесата, а Боговете СА (СЪМ) ВЕЧНА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието, тоест и за хората е предопределена Вечна Вътрешна ЕВОЛЮЦИЯ (на Съ-Знанието), и ако такова нещо няма, ако няма еволюция, то този човек явно не е от Бога!

8. Тези думи днес звучат много сериозно, защото Аз и ще определям, кой по произход е Бог, и кой представлява друга цивилизация, защото Бог, според Моите представи, Е (СЪМ) Творящо Начало на Началата, и ако това го няма, то този човек не е Бог, е единствено само разумно същество!

9. Затова на ВЕЧЕ-то, ако хората пожелаят да продължат пътя на еволюция на Съ-Знанието си под Моите Знамена, от тях ще трябва да бъдат обозначени тези приоритети, които могат да разберат и да приемат само хора-Богове, тъй като на тях им е съдено да се върнат на Олимп на Боговете, но вече под формата на Богохора, на тези Богохора, които са стъпили на Твърдта, носейки на Планетата Висшия порядък и Висшата справедливост!

10. Тези хора, които бързат да се откръстят от Мен, дори и на ВЕЧЕ-то ще бъдат изолирани, тъй като това ВЕЧЕ Е (СЪМ) ВРАТА в Бъдещето и за някои тя ще бъде отворена, а за други – няма да бъде! Този процес, определящ „КОЙ – КЪДЕ?” Аз на ВЕЧЕ-то ще го управлявам САМ, тъй като хората никак не могат да се определят, от коя страна на Истината те ще застанат! А пък Истината е простичка и достъпна за всеки мислещ и за всеки постигащ, затова и всеки човек, ако той е човек-Бог, е много лесно чрез своето сърце да успее да разбере или да почувства, къде Е (СЪМ) ПървоТворецът!

11. Днес, когато вече всичко наистина е много сериозно и така както Аз ви говорих, това Вече за някои от вас може да се окаже ПОСЛЕДНО, аз съм просто принуден да ви говоря на вас не толкова приятни слова с Надеждата, че такова сериозно ЗАЯВЛЕНИЕ на Бог ще застави всеки от вас да погледне ПРАВДАТА в очите и дори и в последния миг да успее да се определи: КЪДЕ Е ТОЙ?

12. Аз на вас ето вече десет години ви преподавам Великата наука на МЪДРОСТТА на Небесата и вие като че ли възприемахте всичко правилно, но Знанията никога не са били и няма да бъдат само думи, тъй като Знанията СА (СЪМ) огромна вътрешна работа, при това постоянна работа над себе си, и така както Аз ви говорих, СА (СЪМ) каторжен труд, който може да изведе човека към СВЕТЛИНАТА!

13. Аз разбирам, че десет тома Откровения не всеки един човек ще може да ги усвои (осмисли) толкова бързо, но търсещият винаги ще намери време и Аз няма да приема оправдания от някои от вас, че трябва много дълго да се чете, а време съвсем няма! Длъжен съм да ви кажа, че екстерниране (изселване, излизане извън пределите на страната) в това десетилетие вие няма да можете да преминете, а и Аз няма да приемам Изпит от тези, които бързат, тъй като във Вечността няма ускорена еволюция: тя или я ИМА или нея я няма!

14. И ако вие много бързате, то повярвайте, няма да може да усвоите Знанията, а полуграмотни Богове просто няма, и затова вие или сте Бог, постигнал Науката на МЪДРОСТТА на Боговете, или сте никой, тъй като полубогове няма! Аз това го казвам на тези, които се опитват с „благи намерения” да направят конспект от Откровенията, тъй като това, според тяхното мнение, може да облекчи получаването и постигането на Моите Знания, по Мое мнение обаче, те правят „мечешка услуга” на тези хора, които се стремят към Знанията!

15. Аз съм длъжен да предупредя всички за това, че Знанията на Бог ги ИМА или ги няма и всяко конспектиране, тоест, едностранчиво представяне на Моите Знания е ЗАБРАНЕНО, и този, който не разбира това, ще си понесе кармата за глупостта си, тъй като умният, тоест мислещият и вярващият, не може даже и да си помисли за това, че Знанията дарени от Самия Отец Абсолют, могат да бъдат разчленени според виждането на човека!

16. Искам да подчертая, че времето, което остава е съвсем малко, за да се определите със своята си позиция! Аз дори и ще жа нещо повече: Аз САМИЯТ не приемам (не вземам) много прибързани решения и не съветвам никого от хората да прави това, тъй като е напразно и нищо хубаво не се получава от това, и дори и Моето име не ви съветвам да споменавате напразно! Аз много пъти ви говорих на вас и ви молих да мислите, тъй като мислещият, тоест анализиращият човек, винаги ще намери Истината! Повярвайте, Истината лежи в дълбочината на знанията, но не и на повърхността на празните разговори!

17. Повтарям, остана съвсем малко време до Моя исторически въпрос „Вие с кого сте?”. Ужким всичко е изговорено, но проблемите с еволюцията на Съ-Знанието не са намалели и не всички от вас са разбрали Първият ЕДИНЕН Мисълобраз, който трябваше да стане за вас Начало на Началата на общуването между хората-Богове, тъй като повтарям, Боговете не разговарят, но всички разбират, и не само разбират, но и творят Нови светове и Вселени, при това творят СЪВЪРШЕНСТВА, нещо, което на хората, или по-точно на всички предишни раси (цивилизации) така и не им се е отдало да достигнат, нещо повече, дори и да се приближат до нивото на ТВОРЕНЕ на Богове! Сега цялата НАДЕЖДА е само във вас, тъй като не Ми се иска, Петата раса също така да си отиде в небитието, без да остави след себе си нищо освен руини! Разбира се в Книгата на Съдбите вас вече ви ИМА, но повтарям, Аз много се надявам, че вие ще можете да кажете своята ДУМА в ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО и Петата раса ще стане основа на Шестата раса – РАСАТА НА БОГОВЕТЕ!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
09.11.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1390
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-09.11.14.htm

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!


Категория: Изкуство
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193530
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930