Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3202945 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 24.11.2013 г.
22.11.2013 г.

"МИР е дума за взаимопомощ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Наистина, след парада на Великите Слова, представляващи крайъгълните стълбове на Вечността и на цялото Божествено Пространство, за които човечеството пее Химни, думата МИР се губи зад своята обичайност, тъй като думата МИР (или наборът от думи – „ред”, „ спокойствие”, "доброжелателност” и много други) характеризира единствено резултата от Промисъла на Любовта, Вярата, Надеждата и разбира се, Мъдростта на Боговете!

2. Но независимо от това, с Мира може да се характеризира и НЕУТРАЛНОСТТА НА Боговете, тъй като Мирът все пак Е (СЪМ) Хармония, водеща към нормализация на ДВАТА Велики Знака на Вечността, без което е просто невъзможно да се говори за еволюция, защото единствено в Мир и в Хармония се достигат условията за концентрация на цялата ЕНЕРГИЯ на Пространството, подготвено за поредния, а може би и за Историческия еволюционен скок на Вселената!

3. Днес Аз се обръщам към вас, Моето Движение, тъй като човечеството ще чуе Моите ДУМИ значително по-късно, именно тогава, когато Славяните-Арийци извършат трансмутация на своето Съ-Знание и покажат на човечеството този единствен път към Бога, който чакат хората вече не едно хилядолетие! Сегашното поколение очаква този път като ЧУДО, което трябва да сътвори страната (Етноса), заседнала в търсенията на Истината цяло столетие!

4. Светът чака МИРА! Светът или човечеството, разделили се, при това окончателно, на бедни и богати, наистина очаква отчаяно, така както е казано във всички Писания и предсказания, че Северна страна с несметни богатства най-накрая ще си каже своята тежка дума в историята на човечеството (и на само на Петата раса, но и в Историята на цялата Вселена, което ще се отрази като Надежда за хората, попаднали в робство на Мамона), което Е (СЪМ) пътя за спасение, тъй като Хиперборея е в спомените на хората, като Божествено Начало на Началата!

5. Повярвайте Ми, човечеството отдавна вече гледа на Север с Надежда, защото само Велик, а най-вече, Духовен Етнос от Север трябва (и хората разбират това) да поеме върху себе си бремето на отговорността за спасението на хората и не просто да покаже, тъй като това за тях е естествено подразбиращо се, а да обяснят, че този път Е (СЪМ) път към Бога и че Славяните-Арийци вече вървят по този път и най-главното, никакви други пътища за хората няма повече, тъй като това Е (СЪМ) пътят указан от Самия Бог!

6. Хората (човечеството) искат да чуят тези думи, които трябва да каже Духовният лидер (на Славяните-Арийци), не сражаващ се с миналото, а носещ бъдещето на човечеството в своето Съ-Знание, тъй като „ в началото беше СЛОВО” (Мисъл) и хората искат да чуят това СЛОВО от хората-Богове, издигащи се на ОЛИМП!

7. Повярвайте, вие, идващите към Бога и издигащи се на ОЛИМП, трябва да се готвите за това, че събрали се на Великото ВЕЧЕ НА ЗАВРЪЩАНЕТО, сте длъжни да кажете СЛОВОТО – това СЛОВО, с което е започнала еволюцията на Съ-Знанието на Боговете, станали върху твърдта хора, но повтарям, не изгубили своето СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

8. Спомняте ли си, първото „СЛОВО” за което се говори в Библията беше „СЛОВОТО” на Бога, започнал еволюция в Съ-Знанието на човека, а това означава, че едно СЛОВО, което трябва да бъде чуто от хората, трябва да бъде СЛОВОТО на човека-Бог, правещ първата крачка по стълбата, водеща в Небесата, на ОЛИМП, и това СЛОВО трябва да бъде СЛОВОТО на Славяните-Арийци, носещи МИР – Неутралността на Богове – на цялото човечество!

9. Разберете, всички войни и неуредици на човечеството ще се прекратят единствено тогава, когато хората (обикновените „ малки” хора) чуят СЛОВОТО на хората-Богове, и това СЛОВО в присъствието на хората на Планетата трябва да го кажат тези, които носят не само в себе си, но и със себе си ПървоЛюбовта на Бога не само на Небесата, а и тук в Плътния план, където преминават изпитания хората, усъвършенствайки се в Тъмнината и опитвайки се при тези условия (именно в Тъмнината) да достигнат осъзнато или неосъзнато до СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

10. Но в Тъмнината е просто невъзможно да се достигне СЪВЪРШЕНСТВО и това Е (СЪМ) Истина, която да се оспори е също невъзможно, затова и отначало някой, приел върху себе си КРЪСТА на Спасител, ще трябва в Тъмнината да запали Светлината на Истината, и това би трябвало да стане най-истинско ЧУДО за хората, които са изгубили всякаква Надежда за Бъдещето, тъй като в Тъмнината Бъдеще не може да има!

11. Хората от Петата раса, повярвайте, с искрена Надежда гледат на Север, очаквайки ЧУДОТО на спасението от хората, преживяващи върху огромната територия от океан до океан! Този странен за тях Народ все по-дълбоко и по-дълбоко се потапя в тресавището на безизходността, и хората (човечеството) никак не могат да разберат, независимо от очакването на ЧУДО, какво може да им предложи на тях Народ, сам оказал се в менгемето на икономическия регрес и пълна икономическа разруха!

12. Но Краят Е (СЪМ) и още Начало! Не може да има Велико Начало без Велик Край, затова и Славяните-Арийци в своята Велика битка със „самите себе си” най-накрая преминаха точката на Незавръщане (точката на бифуркация) и сега вече дори и за най-мързеливия настъпва етап на възвисяване, тъй като теорията на еволюцията или Канона за еволюцията все още никой не ги е отменял, тоест, след падането в бездната задължително настъпва Етап на подем, и най-важното, настъпва Етап на Духовно възраждане, и първи почувстваха това Моите Воини на СВЕТЛИНАТА (Моето Движение), представляващи основата на Бъдещето на човечеството.

13. Аз искам, вие най-накрая да разберете, че ВСИЧКО е предопределено и вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ съвсем не е случайност, а планова закономерност, тъй като да завършва еволюционния кръг трябва (и това е задължително) само ТОЗИ, който е започнал тази еволюция, тъй като във всеки друг случай се нарушава закономерността, а точно това Аз, Отецът Абсолют не мога да го допусна дори и поради това, че Праматрицата на Пространството, или съществуващия порядък в Мирозданието Е (СЪМ) гаранция за МИР и Хармония във Вечността във Великия КОСМОС!

14. Вие (Славяните-Арийци) вече донесохте МИР и във вашия Космически Дом – на Планетата сега вече Святая Рус, и нека този който все още не знае за това, да нарича Планетата по старому – Земя или Гея, но на Небесата се употребява вече Новото име, тъй като то най-добре от всичко характеризира състоянието на Вечността, където днес вече са достигнати благодарение на вас МИР и Велика Хармония на ДВАТА Велики Знака!

15. И днес Аз внимателно проследявам процеса на вашата адаптация, тоест на вашето пречистване – именно на вашето Духовно пречистване и с радост мога да кажа, че вие наистина сте преминали точката на Незавръщане, което говори единствено за това, че настъпва МИР и в редовете на Моето Движение, а това означава, че в неговите редове остават единствено тези, които нe само са дали Клетва и Присяга на Мен, на Отеца Абсолют, но и които окончателно са свързали своята съдба с Бога, който е разбрал, че СъТворчеството с Бога Е (СЪМ) Висша награда за човека, издигнал се до висините на Божествения ОЛИМП на Отеца Абсолют!

16. Носещите МИР на хората СА (СЪМ) сами Богове! Тъй като човек, макар и най-талантливият или така както вие му казвате, най-издигнатия, все едно не може да бъде неоспорван авторитет за хората, тъй като тяхната собствена горделивост не им позволява да признаят първенството на когото и да е от хората, за тях Истината Е (СЪМ) само Бог, тоест за човечеството хората-Богове също СА (СЪМ) Истина, а промисълът на хората-Богове Е (СЪМ) Промисъл на Бога!

17. Затова и носещите МИР днес са просто задължени, днес и сега да докажат на себе си и да покажат на хората, че те СА (СЪМ) хора-Богове, не само приближили се до ОЛИМП, но и издигнали се пък макар и само на едно стъпало на Самия ОЛИМП, а техният промисъл Е (СЪМ) промисъл на Богове, носещи на хората единствено Любов!  

18. В предното Послание Аз ви обясних всичко за ПървоЛюбовта на Боговете и ЛЮБОВТА на хората-Богове, и всичко е за това, за да може вие най-накрая да разберете, че на вас ще ви се наложи да установявате МИР на Планетата и инструментът, който ви се дава за това Е (СЪМ) ЛЮБОВ, и друг инструмент за установяване на МИР и порядък на Планетата няма!  

19. Бог Е (СЪМ) ЛЮБОВ и Словата на Бога също СА (СЪМ) ЛЮБОВ, а по друг начин Боговете (та нали вие вече се издигнахте с едно стъпало на ОЛИМП) не могат да постъпят, защото единствено ЛЮБОВТА може да осигури МИР и Хармония и на Небесата, и в Плътния план! Повярвайте, за Мен, за Отеца Абсолют, в Мирозданието няма нищо по-важно от Любовта, защото ПървоЛюбовта Е (СЪМ) първото нещо, което определя Вечната еволюция на Великия КОСМОС!

20. Светът, който толкова очакват хората (човечеството) е невъзможно да се изгради без ЛЮБОВ, защото хората са се отдалечили дотолкова един от друг в своите заблуди, в това число и религиозни, че да ги сложиш „ на една маса” в Любов и Хармония без намесата на Самия Бог е вече просто невъзможно, но Аз съм заръчал това на тези, които първи си взеха Изпита за ЛЮБОВ и Мъдрост на Богове, а такива и за Мен, и за цялото човечество са хората от Северната страна на Хипербореите – тоест тези, които са доказали на Небесата и на себе си, че те са способни да дадат на хората на Планетата Вечен МИР! 

21. Вашият Промисъл днес вече е окончателно определен, тъй като вие, протегнатите към Духовното ЕДИНЕНИЕ, сте способни да установите МИР на Планетата и да подтикнете човечеството към Историческия момент на трансмутация на Планетарното Пространство! Установявайки МИР на Планетата, вие ще спасите човечеството от самоунищожение!

22. Разберете, без МИР на Планетата е невъзможно да се подготвят хората за осъзнаването на това, че за човечеството пътят към Бога, преминат от Славяните-Арийци Е (СЪМ) единственият път не само за спасение, но и за осъзнаването на своята СъПричастност с Бога, тъй като този път е преминал Богоизбраният Етнос – този Етнос, с който се е започнало човечеството и е започнал сега пътя на Боговете, намерили САМОСТОЯТЕЛНО пътя за ЗАВРЪЩАНЕ на ОЛИМП!

23. Днес, намирайки се на този стадий на еволюция на собственото ви Съ-Знание, който за Мен се нарича първо стъпало в Небесата, да се отстъпи, или да се върнете на твърдта, вие, Славяните-Арийци просто нямате право, тъй като вашата крачка назад ще стане катастрофа и пълна трагедия за човечеството! Цената на вашата грешка Е (СЪМ) Бъдещето на човечеството!

24. Вие днес сте единствените на Планетата, които могат да донесат МИР, който е толкова необходим на хората, дори и поради това, за да се огледат и да разберат, че МИРЪТ Е (СЪМ) ЛЮБОВ и за хората няма друг път, тъй като всичките те представляват частици на ЕДИНИЯ Бог, на ЕДИНОТО Божествено Пространство!

25. Днес миговете на МИР, миговете на мирно съвместно съществуване струват много скъпо, тъй като тези мигове приближават толкова необходимите за човечеството времена, когато то ще трябва да види в Тъмнината Светлината на Истината – тази Светлина, която вече гори на Север на Планетата в страната на Хипербореите и която, съгласно всички Писания, са запалили Боговете на ОЛИМП, за да осветят за хората пътя им в Бъдещето, в Шестата раса!

26. Светът винаги е носен от Богове и днес като доказателство на това, че Славяните-Арийци СА (СЪМ) Богове, Моето Движение, със своето Духовно ЕДИНЕНИЕ, със своята ЛЮБОВ трябва да освети цялата Планета, и вашата Светлина Е (СЪМ) Божествена Светлина, която сега вече ще СВЕТИ на хората ЗАВИНАГИ, осветявайки пътя в Шестата раса на хората-Богове!   
 
Отец Абсолют.
 

Отговор на въпрос:

1. Повтарям, Движението се стабилизира и няма , а и не може да има опасения, че някой си или нещо си може да установи Движението на Боговете, тъй като на Планетата, освен вас, избраните от Мен, други хора-Богове просто няма.

2. Но ред и дисциплина + ЛЮБОВТА СА (СЪМ) този цимент, който ще ви направи хора-Богове, необходимият Духовен МОНОЛИТ за вечност!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1215
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.11.13.html


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1590 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.11.2013 00:32
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202945
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930