Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184098 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 14.11.2013 г.

10.11.2013 г.
"Равносметката трябва да започвате от себе си"  из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Аз вече ви казах, че Великото време за правене на Равносметка не просто се приближава – то вече е на прага, и с този факт ще се наложи да се съобразява не само всеки човек, но и цялото човечество, което го очаква най-сложното изпитание, при което човек ще е длъжен да разкрие себе си и да каже истината, от която на самия него ще му бъде толкова неуютно, а да се скрие от това „неуютно” ще му бъде невъзможно, защото това Е (СЪМ) Истината!

2. Ето кога на хората, макар и в последния момент или миг, ще им стане пределно ясно, че никой друг и единствено Бог, определя смисъла на тяхното съществуване не само в Плътния план или във Физическия свят, но и във всички Светове в това сложно многостепенно Пространство на Висшия Космически Разум!

3. Но резултатите са си и резултати, затова да се погледне и да се анализира своя сложен и зигзагообразен път към Бога, а за някои и път за никъде, все пак ще се наложи, и ще се наложи да се направи това изследване на собствените си грешки, заблуди, а много често, и просто лъжи, от самото начало – от този момент, когато Боговете (все още Богове) са се спуснали от Небесата, тъй като първата крачка на Бога по твърдта е била първата крачка вече на човека!

4. Вие (хората) незнайно защо, винаги забравяте (а може би просто сте се криели от отговорност), че Пространството – не е „ царство от сънищата”, а Е (СЪМ) Велика и Вечна еволюция, подчиняваща се на Канона с името „ Покой на Вечното движение”, и Всичко, което Е (СЪМ) във Вечността, трябва да се подчинява на тези условия, или на този порядък, защото друго не е дадено, тъй като това Е (СЪМ) Истина и само човекът, висше (според възможностите на Твореца) ТВОРЕНИЕ на Самото Творящо Начало на Началата, е решил, че той е вече стопанин на Пространството и че на него му се подчинява ВСИЧКО, включително и Великият РИТЪМ на Цялото!

5. Мога да ви уверя, че такава представа на хората, особено на притежаващите властта, представлява най-голяма заблуда, тъй като на тях не им е дадено да знаят за това, че Боговете (сами и доброволно) са се съгласили да участват в Експеримент на Бога и да се спуснат от Олимп, за да станат хора, без възможност да помнят (до определено време) за своя Божествен произход, за да могат да преминат този еволюционен път на САМОусъвършенстване без подсказки и без пряка Помощ от Бога, а това означава, да преминат чист експеримент на възнесение на човека до равнището на Бога!

6. Независимо от това обаче, вътрешните възможности на Боговете, а и Даровете (наградата им за трудното сподвижничество от Самия Отец Абсолют) не са спомогнали за осъзнаването на Великата задача, поставена пред хората – да се докаже на Небесата, че човек „ без спомен за своя произход” ще може за сметка на упорит труд под формата на постоянен промисъл на мислител с названието „ еволюция на Съ-Знанието” , да се издигне до висините на съвършенство на човек-Бог, до висините на ХристоСъзнание!

7. И днес, когато Светът стои в точката на Незавръщане или казано с по други думи, е достигнал до този Момент на Истината, зад който или ИМА ВСИЧКО, или НЯМА НИЩО, Аз просто съм задължен да попитам всеки човек, какво той е успял да постигне, преминавайки през дългия път на инкарнациите, разтегнал се във 26000 дълги години, и ще може ли той да стане Основа на вече Шестата раса – расата на Духа, а не на Материята?

8. И на Мен Ми се налага да припомням на хората, и особено на тези, които Свободно и Доброволно са стоварили върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за спасяването на човечеството (Аз разбира се, говоря за Славяните-Арийци), че времето, когато трябва да се обобщават Резултатите от еволюцията на Съ-Знанието, дотолкова се е приближило, че е време спешно да се готвите за среща с Мен за анализ на собствения ви път във Вечността, и затова днес Моята препоръка към цялото човечество е такава: ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОБОБЩАВАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

9. Всичко, което Аз ви говорих за необходимостта от Духовно ЕДИНЕНИЕ, за необходимостта да се достигне до състояние „ НИЕ”, Е (СЪМ) Истина, но повярвайте, не може да бъде достигнато Истинно „НИЕ”, Истинно Духовно ЦЯЛО, ако елементарната частица на Великия КОСМОС не е преминала Изпит за СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като в този случай не може тази частица да влезе в Пъзела на Вечността, в Пъзела на Новата раса, поради собственото си несъвършенство!

10. Днес, когато вие сами се съгласихте да направите Равносметка на фона на формиращото се „ НИЕ”, Аз съм просто длъжен да попитам всички и всеки: уверени ли сте вие, особено участниците в Моето Движение – прообраза на Божествената монархия, че вие сте съвършени до такава степен, че без труд, без промисъл на човек, стремящ се към Истината, към Бога, ще може да изградите Духовно ЦЯЛО, което Аз наричах и наричам Колективен Разум, Колективно, Безличностно Цяло, тоест Бог!

11. Искам да ви напомня, че Пространството на Висшия Космически Разум представлява многостепенна Пирамида, но при своята многостепенност и комплементарност, То не е просто Едино ЦЯЛО – То Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНО Цяло, тъй като То Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО, притежаващо необходимите за това равнище Права и Свободи за Творчество!

12. Хората дълбоко се заблуждават, ако те смятат, че може да бъдеш част от Божествената Пирамида от което и да е ниво, при това без да се усъвършенстваш или даже въобще да не еволюираш, присламчвайки се, предполагайки, че Аз ще простя и ще пропусна всички, които просто само заявят желание да бъдат с Бога, да бъдат в СъНастройка с Бога, продължавайки при това да се намират в Духовен сън, а най-вече, в Духовно невежество!

13. Аз никога не съм ви казвал, а и не мога да ви кажа, че хората просто поради това, че те заявяват за своята Вяра, могат леко да преминат Моя Изпит и да получат Право на участие в този Спектакъл на Вечността и разбира се, в Божествената монархия като неизбежност, тъй като вратата, така както им се е сторило, е отворена за всеки човек, нарекъл се участник в Движението на Самия Бог!

14. Ще трябва на тези хора да им кажа, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО няма как да стане част от СЪВЪРШЕНСТВОТО, а още повече от това СЪВЪРШЕНСТВО, на върха на което стои Самият Отец Абсолют! Затова тези хора са обречени на избор, и преди всичко на своя собствен избор, и ако този избор бъде в полза на Бога, и ако този избор бъде в полза на каторжния труд за постигане на Истината, то тогава за този човек все още не всичко е загубено и Аз мога да му помогна дори и тогава, когато заминаващият си влак на еволюцията на Съ-Знанието тръгне към Вечността!

15. Затова при изграждането на планове във Вечността Аз съветвам такива хора, виждащи себе си редом с Бога на Великия ОЛИМП на Боговете, да погледнат към себе си по най-критичния начин, и преди всичко на нивото на собственото си СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като съвършеният човек Е (СЪМ) човек-Бог, промисълът на който въобще не е човешки, тъй като неговите мисли СА (СЪМ) мисли на Бог, а неговият промисъл съответства на промисъла на Бог, творящ около себе си ЛЮБОВ и СЪВЪРШЕНСТВО!

16. Аз предупреждавах хората вече много пъти, че единствено каторжният труд на САМОусъвършенстването дава Надежда за СъТворчество на човека с Бога, тоест дава Надежда за спасение, и основавайки се на Канона „ Най-хубаво малко, но най-хубаво” пред всеки човек (подчертавам: особено пред участниците в Движението) стои вечната задача или Вечната цел (предназначение) за САМОусъвършенстване! Обърнете внимание: САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, а не участие в Духовни школи, тъй като учителите в тези школи, на свой ред и те ще трябва да вземат своя и при това, много строг Изпит пред Бога, и да вземат този Изпит за себеизвисеност за тези хора ще бъде изключително сложно, тъй като Правото на учителстване го давам единствено Аз Сам!  

17. Всички хора са равни пред Бога и повтарям, няма за Мен сред хората първи и последни, няма учители и ученици, тъй като вие всички под Мой контрол преминавате Изпит или правите Равносметка на своя труден път към Бога, та нали, така както Аз ви говорих, Планетата Земя е била и си остава за хората полигон на изпитания, тоест, този, който не е готов да взема Изпит, не е готов да премине на Новите (високи) вибрации – на Монадите на Твореца, а това единствено потвърждава, че той няма място в Бъдещето, а ако е още по-строго – той няма място и във Вечността!   

18. Не забравяйте: Вечността е СЪВЪРШЕНА и в нея цари най-строг порядък, и единствено на експерименталната площадка наречена „Планета Земя” на хората им е дадено, и по-точно им е било дадено Право на експеримент по еволюцията на собственото им Съ-Знание, преминавайки през Хаоса на различни представи (именно представи, а не Знания за Божественото Пространство), през Хаоса на религиозните представи, тоест, през неприемането на други представи за Вечността, да достигнат в тези тежки изпитания до Духовен порядък, без който е просто невъзможно да се твори в Пространството!  

19. И днес, когато на хората, ето вече девет години им се дават Истинни Знания, така както Аз ви казвах, за първи път в Историята на човечеството, Сам Аз, Отец Абсолют диктувам ПРАВДАТА за Мирозданието (тъй като хората трябва да видят „светлинката в края на тунела”), при това толкова просто и пределно разбираемо, че неприемането на тези Истини Аз ще бъда принуден да разглеждам като отричане от Бога, като крачка в посока на самоунищожението!

20. Моля да Ме разберете (а Аз забелязах някои тенденции, дори и вътре в Моето Движение към Хаос на мнения), че единствено ПОРЯДЪКА, тоест, единствено ОТГОВОРНОСТТА за своите мисли и за своя промисъл могат да доведат хората, участниците в Движението, към сътворяване на Едино ЦЯЛО, а без сътворяване на „ НИЕ” е просто невъзможно да се движим напред – в Новата реалност на Шестата раса!  

21. Правейки равносметка, макар и дори предварителна, направете от това пробен изпит за СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, тъй като да се прави това през април следващата година ще бъде твърде късно и към този момент на Последното Велико ВЕЧЕ на ВРЪЩАНЕТО на ОЛИМП Аз трябва окончателно да определя не само състава на Първия отряд от Воини на СВЕТЛИНАТА, решили да прекрачат в четвъртото измерение (Шеста раса), но и да определя, кой кой е във Вечността, и това Мое РЕШЕНИЕ ще бъде последно, тъй като времето за избор, в това число и Моето, ЗАВЪРШВА!

22. Аз знам, че далеч не всички от вас ще прекрачат във Вечността, но това съвсем няма да е Мой избор, това ще бъде ваше решение, тъй като на вас ще ви се наложи да решавате своите съдби и Аз вече ви казах, че разчитам на „триста спартанци”, които вече са направили избор, и този избор Е (СЪМ) избор на тези, които ще бъдат с Мен до край и на които им предстои окончателно да разсеят Тъмнината за представите за Бога, за Висшата справедливост и за СЪВЪРШЕНСТВОТО на Божественото Пространство!

23. Но Моята ръка няма да трепне при решението на кардиналните въпроси за Бъдещето на хората, защото Правото на Свободен и Доброволен избор беше ДАДЕНО на всеки човек и така както вие казвате, „ незнанието на законите не освобождава от отговорност”, точно съответства на днешната ситуация не само на Небесата, но и в Плътния план, който първи ще започне своето Преображение, тъй като думата ТРАНСМУТАЦИЯ е характеристика на бъдещето на Планетата и човека на нея! 

24. Повярвайте Ми, вашият Свят няма да остане такъв какъвто е той в момента – свят на изкривени представи за Бога, тоест свят с изкривена система на човешка регулярност, замесена от Духовно блудство и Мамон, тъй като това не съответства на Духа на времето и не способства за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на Моето фрактално подобие (на „ малкия” човек), а това означава, свят, който няма бъдеще и е неспособен да се адаптира към Новия РИТЪМ на Вечността!

25. Ето защо Аз ви помолих да не правите планове за бъдещето, тъй като това ще бъдат планове на самозалъгването и на Духовната заблуда, а въобще няма да бъдат планове на СъТворчеството на хората с Бога и това се вижда особено добре на фона на стремежа на хората-Богове от Моята команда да достигнат до Духовно ЕДИНЕНИЕ, преминавайки през немислими изпитания, които единствено способстват, така както ви бях говорил, за Духовно ВЪЗМЪЖАВАНЕ, тъй като само при такива условия се формират Воини на СВЕТЛИНАТА, готови да приемат ОТГОВОРНОСТ и МЪДРО решение на Богове!

26. Моля ви да разберете, че във връзка с това, че на вас много скоро ще ви се наложи да станете Духовни Учители (а това вече Е (СЪМ) Божествен промисъл), Аз ще бъда принуден много внимателно да преразгледам списъка със Своите Воини на СВЕТЛИНАТА, тъй като на тях първи ще им се наложи да носят Знанията на хората, търсещи пътя към Бога в Тъмата на миналото, и такива хора на Планетата ще бъдат милиарди! Този ваш промисъл Е (СЪМ) наистина промисъл на хора-Богове, издигнали се на Олимп и осъзнали своята степен на отговорност за бъдещето на цялото човечество!
 
Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1210
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-10.11.13.html


image


В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е (СЪМ) ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 14.11.2013 16:18
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184098
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930