Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193541 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.11.2011 г.
В Навечерието" из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Хората се приближиха до последната точка на отброяването, която наистина ще раздели Света на минало и бъдеще, и вече нищо няма да може да ги върне в Света на заблудите, измамата, лъжата и грешките !

2.  Но много ви моля, не изчислявайте, което е абсолютно напразно, датата на Бога, тъй като хората ( в крайна сметка – огромното мнозинство от тях ) все още „ дремят ” и на практика не участват в Преображението на Божественото Пространство, и Аз вече даже не говоря за собственото за хората усъвършенстване !

3.  Хората все още не са СъТворци, но по-важното – у хората отсъства осъзнаване на необходимостта за СЪНАСТРОЙКА с Твореца и за съжаление те се ръководят от пълното НЕРАЗБИРАНЕ смисъла на Великите Преображения !

4.  Но Аз предупреждавах хората неведнъж, че ако в тях не се получава СЪНАСТРОЙКА с Твореца , това означава , че тях ги води НЕВЕРИЕТО , а НЕВЕРИЕТО на свой ред , не позволява на хората да почувстват сега вече рязкото изменение на РИТЪМА на Пространството, което и поражда в хората СТРАХ и пълно неразбиране за своето бъдеще !

5. Нали си спомняте: „очите на страха са големи ”, и поради тази причина в това Велико историческо време хората от страх се отдават на мистиката, и всяка най-обикновена или с нищо не значителна дата ( число от месеца ) изведнъж става за тях фатална, решаваща !

6.  Затова още веднъж искам да ви помоля: не изчислявайте числото ( датата ) на Бога, защото хората ще почувстват този ЗНАК, и той няма да е в календара, а в Пространството, което ще се измени ВНЕЗАПНО , давайки на хората ЗНАК , че Светът се е променил, и се е променил ЗАВИНАГИ !

7. Не нагнетявайте страх и униване, постоянно си припомняйте вашия израз – „ Каквото и да прави Бог – все е за по-добро”! Затова всичко, което сега става в Пространството (а То се променя много ускорено, и вашето неразположение е доказателство за това ) се променя само към по-добро, тъй като частицата на Твореца не трябва повече да живее не подобаващо в Проявения план на Твореца !

8. Повтарям още веднъж : хората ‘ СА ’ ( СЪМ ) Проявеният план на Твореца, затова те са ДЛЪЖНИ да изпълнят тази функция на Твореца, която им е била ДАРЕНА още по-време на раждането им ( при първото им проявление – появяване ) ; хората трябва да помнят, че частиците не могат да съществуват отделно от Цялото и Неговите Планове на Творение !

9. Повярвайте ми, съществуването на частицата извън Цялото – е пълен абсурд, който сега трябва да бъде ОТСТРАНЕН и този процес, макар и донякъде принудителен, е точно тази СЪНАСТРОЙКА между човека и Твореца, и това е благо и за частицата, и за Твореца !

10. Изгубеното от Мен Време за предаване на Знанията на човечеството, и по-точно – на Богоизбрания Народ, Ми дава основание и по-скоро УВЕРЕНОСТ за това, че Русия като Форпост ( Преден пост, Предна линия ) на Духовността на човечеството, все пак ще прояви МЪДРОСТТА на СъТворец, първа ще направи крачката над пропастта и ще премине своя Път без загуби !

11. Аз виждам как се съпротивляват и проявяват неочаквана активност силите на Задържането, защото силите на СВЕТЛИНАТА завъртат стрелката на историята на човечеството върху Новата цифрова скала, нарушавайки по този начин равновесието във всички Божествени сили в полза на СВЕТЛИНАТА !   

12. Нагорещяването в борбата на Божествените сили по никакъв начин не трябва да се отразява на собствения избор на човека, та нали това води до нарушаване на баланса във Великия Космос, затова сега за хората е особено важен техния собствен избор, важна е борбата на равнището на мненията (на мисълобразите), защото точно това засяга всеки човек при избора му на пътя към Истината !

13. Отчитайки не съвсем коректните методи за водене на борба от силите на Задържането (силите на Тъмнината)  Аз многократно предупреждавах ръководителите или просто представителите на различните езотерични школи или течения за това, че настъпващото ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ ще изисква истинно Духовно ЕДИНЕНИЕ и знаме (флаг) на такова ЕДИНЕНИЕ трябва да стане Духовното равенство на всички частици на Твореца !

14. Аз съм говорил и ще продължавам да повтарям това постоянно: всички хора са равни пред Твореца и ако на някого му се е сторило, че той представлява Духовен лидер на определена част от човечеството, то този лидер – или по добре да кажем – този псевдолидер, трябва преди всичко да помисли за своята отговорност за съдбата на хората, тоест за бъдещето на частиците на Твореца и за Самия Творец !

15. И ако човекът се осмелява да пречи на Самия Творец, то тази безнравствена крачка, която по правило няма нищо общо с Бога, ще бъде негов избор, но избор на противодействие на Твореца ! Последствията от такава постъпка за бъдещето на този човек, Аз мисля, че няма за какво да обяснявам на хората .

16. Повярвайте Ми, пред всеки човек се поставят индивидуални задачи по САМОусъвършенстването му или еволюцията на неговото Съ-Знание, и никой освен Мен (вашия Творец) няма ПРАВО да предлага на хората някакъв си друг смисъл на проявлението им в Плътния план  ! Всеки човек без странично подсказване (дори и Мое) трябва да избере свой път към Истината, тоест – към Твореца, защото Истината  ‘Е’ ( СЪМ ) Творецът !

17. Аз това го повтарям многократно, за да могат хората да ОСЪЗНАЯТ, че такова множество от езотерични школи или течения носи опасността от Духовно разделение на Народа и никога не е способствало за ЕДИНЕНИЕ ! ‘ИМА” ( Е СЪМ ) само ЕДНА Висша Школа за Божествено Прозрение, Учител в която е САМ ТВОРЕЦЪТ !

18. За хората ВИНАГИ и особено по ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, ТВОРЕЦЪТ ‘Е’ (СЪМ ) ЕДИН И ЕДИНЕН и не е годно (изгодно) хората да приемат предложения не от Бога, а от човека !

19. Трябва само да се помни, че Творецът ‘Е’ (СЪМ) многостепенно Пространство с безкрайно множество от насрещни вълнови потоци (енергоинформационни потоци), формиращи КЛЪСТЕРИ на Творящото Начало на Началата !

20. Затова, нещата които очакват хората, не трябва да се разглеждат като КРАЙ НА СВЕТА, тъй като от една страна СВЕТЪТ Е БЕЗКРАЕН, а от друга страна, Пространството на Висшия Разум също е ВЕЧНО и се намира в постоянна еволюция или в състояние на ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ !

21. Човечеството така и за цялото време на своето съществуване не е успяло да УСВОИ тази парадигма за Вечната Еволюция, в резултат на което и беше приета Вселенската Програма за Преображение на Пространството, а неизпълнението от човечеството и на тази Програма е довело до това, че САМИЯТ ТВОРЕЦ беше принуден да се намеси и да се опита да предотврати започналия Духовен регрес, който би могъл да доведе до унищожаването на човечеството – на фракталните частички на Твореца !

22. Аз не мога да допусна, фракталното подобие на Твореца, и по-точно, Моята СОБСТВЕНА ЧАСТ (част от Цялото) да бъде унищожена от Мен, като допусната грешка в еволюцията на Висшия Разум, затова Моето Участие в спасяването на хората представлява принудителна мярка (за Мен), която единствено потвърждава, че Съ-Знанието на хората твърде бавно възприема Моето към тях ОБРЪЩЕНИЕ, и по никакъв начин не може да ги откъсне от Плътния план, и по точно – от Мамона !  

23. Печално е, но дори и избраните Народи не можаха да разберат смисъла на Моята Програма и независимо от Моите ДАРОВЕ и преки подсказвания, продължават морално да се спускат в бездната на небитието, защото неизпълнението от хората на Вселенската Програма нарушава смисъла за по нататъшното пребиваване на Моите частици във Вечността !

24. Аз не плаша хората, а им говоря съвършено ОТКРОВЕНО за Своята болка и оценка на резултатите на САМОусъвършенстването не само за цялото човечество, но и за избраните от Мен Народи, включително, естествено, и Русия – съвременният Народ-Богоносец !

25. Независимо от всичко обаче, Аз все пак ЧАКАМ, че макар и под натиска на обстоятелствата, Русия правилно ще възприеме Моите ЗНАМЕНИЯ (а те ще бъдат няколко) и до заложения срок ще формира в Народа позиция на истинна ВЯРА, а това означава, че още в НАВЕЧЕРИЕТО на Преображение на Пространството ще формира ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО (КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ) за целия Народ, което да създаде предпоставки за формиране на Новия човек – човекът Съ-Творец на Шестата раса !

26. Аз се обръщам към целия Народ на Русия и особено към „малкия” човек, и моля да не се обръща внимание на посланията на лъжепророци и прогнилите клонове на властта, които много скоро няма да ги има, защото Аз не мога да допусна, измамата и лъжата да присъстват в Света на Моите ВИСОКИ МОНАДИ !

27. Вие сте длъжни да формирате позиция на ВЯРАТА и ДОВЕРИЕТО в Твореца, тъй като това е – единственият път водещ човека (частицата на Твореца) в Бъдещето !

28. Доверявайте се единствено на себе си, на своето вътрешно „Аз”, защото точно това и ‘Е’ (СЪМ) частицата на Твореца и бъдете ПРЕДЕЛНО внимателни към тези Знамения, с които Аз обкръжавам хората в НАВЕЧЕРИЕТО на ВЕЛИКОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО и ЧОВЕКА – ЧАСТИЦАТА НА ТВОРЕЦА !

                                                                                                                                                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=936                                                            http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-05.11.11.html                                                                               http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                         http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        image                                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                         image  
Категория: Изкуство
Прочетен: 1589 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 07.11.2011 09:30
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193541
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930