Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184369 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 19.11.2011 г.
image СаЛуСа , November 16 , 2011

Очаквайте да се случат много неща , но дайте възможност намерението да гарантира поредността на потока , така че всяко събитие да е благодарение на предишното . Както много от вас ще разберат , нашите съюзници сега са много по - активни от всякога преди и чрез значителното отслабване на Илюминатите ние можахме да отстраним много от онези , които стоят на пътя на прогреса . На всички различни нива има хора , които са били използвани без тяхното знание , но с пробуждането те започват да разбират как са били манипулирани . Това само по себе си често е достатъчно , за да ги принуди да подадат оставка , а тъй като слуховете се разпространяват бързо , други научават за това . Също така въпросът за повишаването на нивата на съзнанието , който кара някои хора да поставят под съмнение етиката на тези, за които работят . Вие ще започнете да виждате , че повечето от тези неща се случват , тъй като натискът за повече прозрачност и довереност нараства .

Като резултат от 11.11.11 също могат да бъдат очаквани промени в емоционалните реакции , които понякога може би сте намирали за трудно да контролирате , тъй като по - високите нива на съзнанието ще ви донесат способността да оставате по - спокойни . Това ще ви помогне да елиминирате прибързаността и неконтролируемите реакции , които често причиняват сериозни беди . Такива неща ще станат белег на промяната в хората и ще станат по - забележими с течение на времето . Това ще е добре дошло и ще е знак за успеха на личността в интегрирането на по - висшите вибрации . Повечето хора сякаш първо действат , после мислят , когато определено е най - желателно противоположното положение . Същият начин на мислене може да се добави към групите , които действат чрез стадния инстинкт , без да влагат каквато и да било мисъл в това , което правят .

Проблемите в Европа са първостепенни в дневния ни ред , а изхода ще има резултат в първата основна промяна , която е предсказана . Тя ще разчисти път за другите , които са почти готови да продължат и зависи от приключването на наземната работа от нашите съюзници. Повярвайте ни, Скъпи мои, че когато са окончателно завършени, те ще бъдат постижения и ще покажат на Илюминатите кой командва. Те вече знаят, че ние имаме способността и божествената власт да ги премахнем и не могат да избягат от отговорността за престъпленията, които те са извършили. Когато те приемат ситуацията си ние очакваме от тях да капитулират и да се предадат. Обаче, чувстваме, че те са достатъчно наивни, за да повярват, че могат да ни заблудят, но няма къде да се скрият, тъй като ние винаги ще знаем точно къде могат да бъдат намерени.

Така че реално няма нищо , от което да се страхувате или за което да се тревожите , тъй като ние имаме контрол над всички въпроси и сега просто чакаме за наша удобна възможност да отбележим първия си успех . Ние очакваме , че да бъдеш в областта на финансовите проблеми , ни най - малко не е неочаквано , при положение , че повечето държави са в такива области . Ние обаче трябва първо да позволим на определени събития да се случат , тъй като хората трябва да видят как последните заговорници са си създали невъзможни за самите тях ситуации . За тях също е необходимо да разберат , че е поставен и замислен различен изход , от който да се възползват .

Няма повече какво да се каже за настоящите събития и като вас , ние чакаме започването на промените , които са очевидни знаци , че края наистина е в ход . За неинформираните би им се сторило , че царува хаос и за съжаление това идва със степен на страх . Това е , което ние искаме да избегнем , ако е възможно , тъй като тази енергия храни тъмните сили и те ще се възползват от нея . Обаче , както сме подчертавали напоследък , Светлината сега е върховната сила и ще продължи да трансмутира по - нисшите енергии . Дори тези с военно мислене започват да чувстват различно по отношение на военните игри, които имат всичко, но унищожиха Земята ви. Някои от нас застават на наша страна сега и не можем да кажем дали промяната на сърцето им е истинска или не. Ние не можем да бъдем заблудени или излъгани, тъй като знаем абсолютно всичко, което човек си мисли, независимо от това, което говори.

Говоренето на истината е нещо, с което ще трябва да свиквате и ще откриете, че веднъж след като сте в по - висшите вибрации , няма смисъл да криете истинските си мисли или чувства . Вие често правите така от страх да не ви се подиграят или да не ви съдят остро и се чувствате неудобно . Това няма да се случи и действително защо трябва след като веднъж сте се обединили в Любов и Светлина . Критиката е често срещана на Земята , а ние забелязваме , че някои хора се радват да потискат другите . Това Скъпи мои обикновено се дължи на самоизтъкване , където някои иска да бъде считан за по - добър от друг . Състезанието е нещо , с което вие се забавлявате и има своите предимства в изграждането на характера , но не за сметка на другите . С времето състезанията няма да се случват по начина , по който ги разбирате и ще бъдат безполезни , но игрите ще се играят за чисто забавление и само за релаксиране . Някои спортове , които играете , ще бъдат описани като варварски от нас, а онези, които биха довели до физически наранявания, няма да бъдат насърчавани. Ще откриете, че с времето вие също ще бъдете по-малко предразположени да участвате във физически спортове.

В по-висшите измерения има неограничени възможности за вълнуващи приключения и няма ограничение в себеизразяването в избраните ви забавления. Като един, които се е възнесъл, вашите интереси към живота ще се променят така или иначе и ще бъдете по-предразположени към онези теми, които продължават еволюцията ви. Просто си представете разнообразието от интереси само в една Вселена. Нека говорим за паралелни Вселени или Омни-вселени с тяхното разнообразие от цивилизации и Същества, за които все още ще трябва да научавате. За най-близко бъдеще вие ще се срещнете с повече човешки Същества от вашата Вселена, но веднъж след като сте свикнали с идеята, че всички форми на интелигентен живот съществуват, вие също така ще ги срещнете. Винаги помнете, че целият живот идва от Източника на Всичко Което Е.

Сега знаете защо ви казваме , че има толкова много , което да очаквате с нетърпение , тъй като ще бъдете като развълнувани малки деца в магазин за играчки , бягащи по първата пътека , след това по другата . До тогава вие ще сте постигнали по - високо ниво на духовно разбиране и ще сте освободени от ограниченията на това да бъдеш човек на Земята . Когато се почувствате потиснати , просто помислете за времето пред вас , което единствено ще ви изведе на един път , а той е напред и нагоре .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и още веднъж съм доволен да ви държа в течение на това , което се случва около вас . Галактическата Федерация е фокусирана върху вас и върху вашата красива Земя , за да гарантира , че мечтите ви се сбъдват .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси                                                                                                                                                                                                                                                                                      http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike16-11-11.html 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                                        
Категория: Изкуство
Прочетен: 1413 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 21.11.2011 20:03
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184369
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930