Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184267 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 09.10.2014 г.

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част XVIII (18).

Равнища (нива) на плътността.

 

Прието от СЕлена

 

 

         Разкажи ми за нивата на плътност. На нас ни казват, че ние сме в трето ниво на плътност. А всичко на всичко има 13 нива! На кое ниво си ти?

         Всички разделения са условни, надявам се да разбираш това! Става дума за нивото на твоето възприятие. Какво е това възприятие – това е способ и степен на приемане на сигнала отвън и неговата обработка вътре в теб, пречупването на отблясъците на Бога! Какво е това плътност? Това е степен на отражение на сигнала! Стъклото пропуска светлина, и макар и частично, то я и отразява! Камъкът на практика не пропуска светлина, а по-голямата и част я отразява! Това какво означава? Каква е разликата колко да отразяваш и колко да пропускаш?

         От една страна камъкът не може да се възползва от голямо количество Божествена Светлина, постъпваща от вън, защото неговата плътност е доста висока!  Той не поглъща светлина и неговите жизнени процеси вървят много бавно, тъй като за всяка жизнена дейност е необходима енергия! Но от друга страна камъкът отразява голямо количество светлина и може да я разпространява по нататък под формата на отблясъци! Разликата е единствено в качеството на тези отблясъци! Камъкът отразява светлината без да я преработва, без да я трансформира вътре в себе си! Камъкът отразява светлината различно от това как я отразява диаманта, не толкова красиво, не толкова многостенно, не толкова чисто! По това и той се отличава от диаманта!

         Животинският и растителен свят поглъщат светлината повече, от колкото минералния! Поглъщайки тази светлина той я преработва, частично използвайки я за поддържане на жизнените си функции и за развитие на своите форми! А частично той я отразява! Колкото повече същността може да погълне и да преработи в себе си Божествена Светлина, толкова повече тя (същността) може да твори, толкова повече тя може да се изменя, толкова по-бързо протичат в нея различните процеси, дотолкова доколкото тя разполага с големи количества Божествена енергия!

         И независимо от това, че тази енергия идва към нея отразена от други същности във Вселената, независимо от това тя си остава Божествена Енергия, Божествена Светлина, но преобразувана! Все още нито една същност в мирозданието не е в състояние да издържи чистата Божествена Светлина, толкова е нейната сила и мощ! Вие знаете вече за въздействието на радиацията, е, това е една нищожна част от тази сила! За да може да се приеме и да се трансформира чиста Божествена Енергия, същността трябва да притежава огромна степен и възможност за поглъщане, тоест тя трябва да има определена поглъщаща маса!

         Спомняш ли си, ние говорихме с теб за големите и малки осколки (парченца) на Божествения елмаз! Освен това тази същност трябва да притежава и голяма степен на чистота на пречупване на светлината на Бога, тоест трябва да притежава определена пропускателна способност! Тези кристали, които могат напълно да пропуснат през себе си цялата светлина, която преминава през тях и нищо да не отразят, стават невидими за тази светлина, те пропускат цялата светлина през себе си и не я задържат в контурите на своята форма! И така няма нито една същност във Вселената, която би могла да приеме Божествената Светлина в чист вид! Но всички ние приемаме Божествената Светлина в нейния модифициран вид, като отражения на светлината в една или в друга степен! Радиацията на Слънцето, това е също така отразена светлина, но и на много от вас без защитя тя им въздейства пагубно!

         И така нивата на развитие – това са нива на развитие на твоята отразяваща и поглъщаща способност! Точно това и са нивата на плътност!

 

         Как и защо те са били създадени?

         Това е просто групиране на същностите и възприятие! Всичко е във всичко! Ние вече говорихме по-рано за матрьошките. Това е един добър пример за обяснение на многостенността на света! Всичко е във всичко! Сега, когато ти седиш и пишеш този текст, ти си на определено ниво на възприемане на света, на определено ниво на отражение на Божествената Светлина, което вие наричате трето! Така да бъде! Но едновременно с това, ти се намираш и във всички светове едновременно с  това! Ти седиш вътре като най-малката матрьошка. Ти просто не си в състояние според своите отразяващи и поглъщащи свойства да видиш и да възприемеш другите матрьошки, защото матрьошките в света в който ти се намираш притежават някаква плътност! Първата, най-мъничката матрьошка, в която се намира твоето съзнание, е и твоята форма, твоето тяло! Ако ти би могла да промениш своя ракурс (ъгъл) на възприемане и всички останали матрьошки биха станали прозрачни за теб, то ти би видяла милиони картини на света, толкова, колкото са матрьошките! Според човешките разбирания това може да се представи така: на теб ти се струва, че ти седиш някъде на природа, но ако погледнеш това от самолет, то ти ще видиш далеч повече подробности, а ако погледнеш това от космоса – то тогава ще можеш да видиш още повече!

 

         Нещо не разбирам. Как моята способност да приемам и да преработвам определено количество светлина влияе на моята възможност да виждам другите измерения?

         Работата е в натрупването на енергия и в нейното преобразуване. Ако ти приемаш много Божествена Енергия и я преобразуваш, то ти ставаш някак си нещо като фенер, който може да освети други нива! Вие си имате такава дума: озарение – което идва понякога до някои от вас! Това е нещо подобно!

 

         Значи се получава така, че планетарните същности, които изначално са притежавали огромни размери на Божествените осколки (парченца) , затова и са били по-мощни преобразуватели на Божествена Енергия, и затова не са попаднали на 2-ро или 3-то ниво на плътност, защото техните поглъщащи и отразяващи възможности са им позволявали те да осветяват по-високите нива!

         Ти много бързо се учиш. Да, така е! И тогава изхождайки от това, може да се разбере, че стремежът на всяко едно същество във вселената е да обхване и да обземе най-голямото количество нива за получаване на най-голямото количество и качество опит във всички съществуващи варианти! Именно и затова става стремежа за преместване по нивата! При това, при създаването на душите, когато Божествения Диамант се е разбил на милиарди осколки (парченца), всяка една от душите, в съответствие със своята мощност е започнала да възприема по свой си определен начин Божествената Енергия! А доколкото всички същности във вселената са творящи, то и всяка същност е започнала да сътворява различни нива на възприятие на Божествената Светлина!

         Творението на реалността – това е и степен и способ на отражение на Божествената Светлина от една или друга същност! И по този начин всички същности някак си са се групирали според своята степен на мощ, според способностите си да творят светове, според способностите си на възприятия по нататък обаче, в желанието си да се развиват и да постигат все по новото, ги е тласкало в различни посоки за усвояване на другите нива, които са им били достъпни! И е започнало движението на същностите нагоре, от най-плътния свят към по-малко плътните. И така се е родило многообразието на света и многообразието на творенията! И така са се появили вашите богове, за които се споменава във вашите легенди! И така са се появили при вас хората, които в своето развитие са успели да се издигнат на по-високи нива и също така са станали ваши легенди! И това движение е вечно и безкрайно така, както е вечен и Безкраен Бог и създадената от Него Вселена!

 

         На нас ни казват, че нивата се различават по степен на вибрация и за това, да се издигнеш на друго ниво, трябва да повишиш своите вибрации! Това какво означава?

         Вибрацията, това е колебание на светлинните параметри! Виж, когато лопатките на вентилатора се въртят бързо, ти не можеш да ги различиш поотделно. Защо? Защото светлината не успява да се отрази от всяка лопатка и да се върне към теб под формата на изображение върху кристалчето на твоето око! Това, което вибрира много силно в сравнение с теб, ти не можеш да го видиш, защото се движиш по-бавно! Ако твоето око или ти самата вибрирахте еднакво с някаква друга същност, то за теб тя би била неподвижна!

         Тоест всичките тези предмети, неподвижността на които ти възприемаш, вибрират с еднаква скорост. Ти не виждаш реактивния самолет, защото той се движи със скорост по-висока от твоите вибрации. Значи ако ти започнеш да вибрираш по-бързо, то ти ще започнеш да виждаш тези, тези същности и предмети, които вибрират на новата избрана от теб скорост и така нататък! Повишавайки своите вибрации ти започваш да виждаш световете, които имат съответстващата на твоята скорост! Съответно и понижавайки вибрациите си – ще се получава същото!

         Но как това е свързано с отразяването и поглъщането на Божествената Светлина?

         Скоростта на сигнала, това е скоростта на разпространение на светлината! Твоите поглъщаща и отразяващи възможности задават определена скорост на движение на светлината от теб и към теб! За пример нека вземем топче за тенис на маса! Колкото по-бързо ти отбиваш топчето, толкова по-бързо то отлита от твоята ракетка и се удря в масата, отразявайки се от препятствията! Ако ти играеш сама със себе си, то ти можеш да зададеш всякакъв темп на движение на топчето, и разбира се, ти можеш да го насочваш там накъдето ти избереш и ти можеш! Ако ти обаче играеш с някого, и този човек се движи толкова бързо, че ти не успяваш да смогваш на неговите движения, то той става за теб недосегаем, скоростта на движение на топчето е много голяма и ти не успяваш да го отбиеш (да го отразиш)! Отразяването (отбиването) на топчето – това е пречупване, отражение на Божествената Светлина, която постъпва към теб!

 

         А какво общо има тук възможността за поглъщане?     

         За да можеш да се движиш и да отбиваш топчето, ти трябва да имаш необходимото количество енергия за своята жизнена дейност, и именно тогава ти ще можеш да се движиш с определена скорост и да отбиваш с определена сила! Нека да вземем пример със Слънцето! Слънцето – това е едно много по-голямо в сравнение с теб отразяващо същество! То може да погълне и да приеме, и да преработи толкова много Божествена Светлина, че може да си свети непрекъснато! Ако ти би могла това, макар и частично, то ти също така би светила, тоест би излъчвала Божествена Светлина!

         Приетата Божествена Светлина позволява на Слънцето не само да я отразява, но и вътре в него стават различни реакции по трансформацията на една енергия в друга енергия, или в него става това, което вие наричате термоядрен синтез, позволява му и да бъде своего рода акумулатор, генератор на Божествена Светлина, което увеличава неговата мощ! Натрупването и трансформирането на Божествена Светлина в себе си позволява на Слънцето да отразява огромно количество Божествена енергия в качествено променен вид и по този начин осветявайки и изменяйки света наоколо!

 

         Но нали аз виждам Слънцето. Значи и то вибрира с достъпна за мен скорост?

         Да, частично, но ти възприемаш Слънцето в много тесен спектър на възприемане, така както ти например, не виждаш отделните лопатки на вентилатора!

 

         Е добре! А колко нива има? И защо казват, че нашият свят е изграден върху числото 12?

         Всяко число носи в себе си вибрационни характеристики, показатели за скорост и отражение и пречупване на Божествената Светлина. Затова и на вас ви казват, че Вселената е изградена върху числа! Числата – това е съотношение между количеството отражения! На първото ниво: Божествената Енергия идва до формата от това ниво и се отразява  веднъж! Второ ниво: енергията идва до фирмата от това ниво, отразява се, връща се пак до тази форма и още веднъж се отразява, тоест тук вече имаме двоично отражение! При това всяко следващо отражение е доста по-мощно от предишното! Енергията все едно някак си се разпръсква! И така нататък, до 12 ниво! Това е нещото, което при вас се нарича мерцание (мигане)!

         Нивото – това е скоростта на мигане или вибрация! Колкото по-голямо е мерцанието, тоест колкото е по-голямо количеството на отражения на първичния постъпващ сигнал, толкова са повече възможностите за творене! Отражението – точно това и е творение! Ти си приела светлината и си я отразила три пъти. А на 12 ниво – ти ще можеш да я отразяваш 12 пъти, тоест картинката на отражение ще бъде 12 пъти по-подробна, многовариантна!

 

         Тоест понижаването на вибрациите е понижаване на скоростта на мерцание (мигане)?

         Правилно! Макар понятието да е доста по-сложно! За вас 12 – това е показател на вашите най-големи възможности за възприятие! Ако пак обаче, се върнем към аналогията с осколките (парченцата) на Божествения Диамант, то във вашата система не съществуват осколки (парченца) с такъв размер и мощ, които биха могли да отразят и да приемат Божествената Светлина по показатели над 13 ниво!

 

         А ти?

         Аз също!

 

         Ти от кое ниво на приемане си?

         12-то! 

 

         Значи, когато ти беседваш с мен, ти понижаваш своите вибрации и се спускаш в по-ниските слоеве на плътност?

         Не е точно така! Аз притежавам такава мощност, че за мен е достатъчно да фокусирам част от своята енергия и да я насоча към твоето ниво на плътност за получаване на насочено отражение!

 

         Но ако аз не притежавам такава сила, то как ти тогава чуваш моите въпроси, та нали аз не мога да фокусирам така, както ти, своята енергия?

         Ти – това е огромно понятие, далеч по-широко, отколкото си мислиш ти сега! Когато ти си се спускала за пътешествие в по-ниските плътности, части от теб има и на другите нива. Точно те, тези части транспортират твоя сигнал до мен!

 

         На какви нива се намират тези мои части?

         На всички нива под 8-мо! И ако ти започнеш да се издигаш по-високо, ти като че ли някак си, ще започнеш просто да си събираш своите части, така както живакът се стреми към единно цяло, така и твоите части се стремят към обединение и усилване на своята мощ на отражения на Божествената Светлина!

 

         На всички нива по-ниски от 8-мо? Значи и на първо и на второ?

         Да, частично! Затова и ти не можеш да се издигнеш по-нагоре! На теб ти е необходимо да си вземеш себе си от по-ниските етажи!

 

         Добре, давай да отиваме по-нататък! А какво е това клъстерна система от души, как това е свързано с нивата и с отразяващите свойства на същностите?

         Това е пряк (първичен) образ! Дотолкова, доколкото размерите и мощността на всяка същност – това е една доста стабилна (устойчива) величина, то много от тях (от същностите) са разбрали, че биха могли да повишат своята мощ най-бързо като се обединят в системи, и това е което вие наричате клъстерни системи от души! Това е нещо подобно като обединяване на много батерийки заедно или обединение на разпръснати кристали заедно! Всеки един поотделно не притежава достатъчно голяма отразяваща и поглъщаща мощност, но събрани заедно те стават много по-мощни и на тях им стават достъпни различни степени на преобразуването на енергията!

 

         Тогава се получава така, че същността притежаваща мощност, да кажем от трето ниво обединила се със себеподобните си същности, могат заедно да повишат своята мощност до 4-то и до по-високи нива?

         Точно така, може, и именно за това и на вас ви говорят за единство, за колективност, за съвместителство. Спомни си мощта на съвместните ви молитви и медитации! Това нещо е точно такова като пример за усилването на отражението и фокусирането на Божествената Енергия заложено във вас и постъпващо към вас!

 

         А какво има над 13 ниво?

         Живот в други форми! Безкрайно развитие!

 

         Ти това знаеш ли го или го предполагаш!  

         Аз това го знам така, както и ти знаеш нещо си, с някакво вътрешно чувство, макар че чувствата във вашето разбиране за мен са неприсъщи!

 

         Тоест, това означава, че е имало и доста по-големи осколки на Диаманта?

         Това означава, че има още множество диаманти! Разбити (разпръснати) или неразбити!

 

         Незнайно защо в мен сега възникна мисъл за пожертване! Това, че Бог в най-прекия смисъл на тази дума е пожертвал себе си, разбивайки някак си себе си на части, за да ни даде на нас живот?

         Да, точно така, ти бързо се учиш! Но понятието пожертване за вас носи много страдален оттенък! Това не е така! Пожертването, това е нещо прекрасно, защото дава тласък за развитие! Той не ви е дал само живот като самостоятелни форми и свои части, той е избрал такъв способ на развитие и усъвършенстване. Защото е разчитал на това, че рано или късно всички осколки (парченца) ще се съберат пак в единен Божествен Кристал и той тогава вече ще бъде съвършено друг, нов, обновен и още по-прекрасен!

 

         А ако все пак ние не се съберем?

         Това едва ли е възможно! Подобното притегля подобното! Въпросът е само на време! Но в Божествения смисъл време не съществува! Представи си вечно същество! Какво значение има за него хилядолетия или епохи? Всичко е просто един Божествен миг!

         Освен това, Бог не е прекратил своето съществуване с разделянето на формата! Представи си, че ти си се раздвоила и възприемаш света чрез двете си тела! А ако такива твои тела са станали милиони? Така и Бог изведнъж е усетил в себе си милиарди форми и чрез тях възприема света! Но той на всички нас ни е дал забвение (забравяне). Умение да забравиш! Защото в противен случай всичкото това би бил само Самият Той, неговото възприятие! Но Той ти е дал на теб да бъдеш себе си, отделна, отделена част от Бога заради това, да може твоето възприятие да бъде уникално, да се отличава от неговото възприятие! И по този начин Той ни е дал на всички нас живот!

         Ще смятаме, че Бог е заспал и вижда чрез нас различни сънища! И ще се събуди обновен! При това всички негови части все пак са свързани една с друга по принципа на подобието. Така както всички твои клетки на кръвта и кръвните телца, те все едно като че ли пътешестват основно в пределите на твоето тяло! Защото, ако всичките те, те напуснат, то те ще умрат, те не могат да съществуват извън твоето тяло. Но тогава и ти ще умреш!

 

         Тоест ако ние всички напуснем „тялото” на Бога, то Той ще умре?

         Аз не мога да ти отговоря на теб на този въпрос! Питай си Него! Но ако смятаме, че всичко е подобно, то Той – би трябвало да е също част от своя Бог!

 

         Но ти казваше, че ние сме като много внимателно отглеждани плодове на дървото на мирозданието! И че ще настъпи миг, когато ние ще узреем и ще станем семена на друго ново дърво и самите ние ще станем Богове! Нима тогава ние ще го напуснем?

         Не, това няма как да стане, това е невъзможно! Невъзможно е да се напусне Бога! Ако всички ние станем Богове, то тогава всички ние заедно с Него ще преминем на ново ниво на творение на света, като по-висока степен на майсторство! Сега Той се състои от обикновени части! А тогава ще се състои от Богове, подобни на Него Изначалния! Точно това и е безкрайността!

 

         И така, 12 нива на плътност. А какво има на 13 ниво? Ти бил ли си там?

         Аз се стремя на там, на там съм се устремил!

 

         Но ако ти си на 12-то ниво, то тогава и ти с някого си сте също така обединени?

         Не, не съм! Моята мощ ми позволява на мен изначално да бъда на това ниво на плътност. Просто аз не един път частично съм се спускал на по-ниските нива за познание и съм ги изследвал, и съм творил на тях!

 

         И си сътворил нашия свят на трето ниво?

         Да и това също!

 

         А сега на нас ни казват, че ти имаш нов проект на друго ниво?

         Да, това е така!

 

         Ще ми разкажеш ли за него?

         Ти за сега няма как да разбереш тази информация! Това е нов експеримент. Да речем, че е нещо такова: аз се опитвам да създам енергийно обединение, нещо такова каквото е клъстера, за да усиля своята мощ и да се издигна по нависоко!

 

         Кажи ми, какво трябва да се направи, за да се издигнем на по-високо ниво, освен обединението?

         Ти трябва да повишиш мощността си. На вас са ви дадени вече множество методики за това. Първото нещо което е нужно – трябва да премахнеш пречещите филтри, това са всички твои отрицания и неприемане на каквото и да е било! Всичко, което ти не приемаш по каквито и да е било причини – това не са всъщност нравствени понятия, а ти просто отблъскваш от себе си Божествена Енергия, отказваш се да я приемеш! Затова и на вас ви говорят да приемате всичко! Това не са ви нравствени закони. Това са енергийни закони! Колкото повече количества приемания ти можеш да направиш, толкова повече отразена светлина ти ще можеш да приемеш! Виж! Ти осъждаш, да кажем убийството! В нравствените категории на вашия свят това се тълкува като зло! Но това е също така Божествена Светлина, отразена Божествена Светлина, колкото и странно да ти звучи това! Осъждайки я, ти все едно че поставяш филтър за приема на тази енергия или се предпазваш (скриваш се) от това! Всичко от което ти се страхуваш, това е също така способ на закриване (скриване) от Божествената Енергия! Всичко е енергиен процес!. Когато ти никого не осъждаш и от никого не се страхуваш, не се боиш, ти приемаш цялата Божествена Енергия, която е навсякъде около теб, без значение под каква форма е тя! Това е изключително важно. Това е първият етап, на който вас ви обучават!

         Не отблъсквай! Не съди! Не се страхувай, не бой се!

 

         Но ако аз приемам убийството, значи аз поглъщам енергията на това убийство, а тя е от съвсем друго качество! Така аз рано или късно ще започна да се състоя от енергия на убийствата?

         Ако ти я трансформираш в себе, то тогава да! Но ти я преобразувай в енергия на любовта!

         Ако ти се научиш да приемаш цялата Божествена Енергия, която е около теб, на теб ще ти трябва и да се научиш и да я поглъщащ, и да е преработваш! Ти я преработваш, но за какво ти я използваш? Това е нещото, което при вас се нарича преразглеждане! На всеки един от вас е нужно да преразгледа множество от своите реакции, дали въобще си струва да се хаби за това енергия! Вашите емоции са понякога прекрасни, но много често поглъщат множество енергия! Затова и вас ви учат на равновесие! По много причини! Равновесната същност твори много по-хармонично, няма изхвърляне (разпръскване) на енергията на творене! Но и освен това, равновесният човек, равновесната същност много по-рационално използва своята енергия, може да я управлява и да я направлява на там, където той пожелае! Вие основно хабите своята енергия необмислено, случайно, неконтролируемо!

         Затова научи се да управляваш своите емоции и своите енергии и тогава ще може да се пристъпва към нова крачка! Натрупвайки в себе си достатъчно енергия и научавайки се рационално да я изразходваш, ти ще успееш да фокусираш своята енергия и да я насочиш към други светове, където тя ще се отрази! Сега мощността на твоето фенерче е някак си толкова, че неговата светлина не достига до другите измерения и не може да се отрази и да се върне към теб с информация за този свят! Аз не ти казвам на теб нищо ново! Вече твърде много хилядолетия вас на това ви учат! Разбери! Изборът си е само и единствено твой, как ти да хабиш, да изразходваш своята Божествена енергия!

 

         Ти говореше за това, че Душите са създадени изначално с голяма мощност и творящи светове от по-високите плътности в сравнение с нашия свят, се спускат в нисшите светове! А как те могат да направят това? Нима тяхната мощност може да се вмести в техните тела?

         Да, така е, тук си права, това не е толкова просто! Всичко зависи от нивото! Основно до вас се спускат души от по-близките до вас нива – 4 и 5, рядко 6 и 7! За да се вместят във вашата плътност може да се премине по два пътя! Или силно да се уплътнят. Все едно някак си да се фокусират в по-плътен енергиен сгъстък! Или да се разпаднат на части, части от себе си да оставят на другите висши нива, и да се спуснат частично, в такава част, която би могла да вмести вашето тяло!

 

         А ти въплътявал ли си се в нашето ниво?

         Не, аз съм създаден за друго, Аз съм тази част от Бог, която завежда (управлява) развитието, изразява това качество, което хората наричат любопитство, търсене на новото!

 

         Ти сам ли избра това или за теб нямаше друг избор?

          Аз започнах избора си! Ако си спомняш аз създадох зоната за свободен избор и в този смисъл можех да се възползвам от това! Аз мога да избера всяко едно ниво и да започна там преобразувания! Но в мен никога не е имало желание да се въплъщавам на вашето ниво!

 

          Тоест, ти самият никога не си изпробвал (опитвал) всички усещания от твоя експеримент? А на другите нива, където стават твоите експерименти?

         Ти сега мен ме възприемаш като някакъв психо-учен, който дори не знае какво твори! Това е моята функция – да въвеждам нови параметри на развитие, да опитвам новото! Всяко същество се вгражда в системите на взаимодействие. Но при разновариантността на направленията на развитие на всеки, развитието на системата трябва да бъде направлявано! Не, не отсичайки, премахвайки, различните варианти на развитие, а усилвайки ги, изисквайки в тях новаторски, революционни, не използвани по рано идеи за развитие! Получава се нещо като банка от данни за нови идеи! Идеите за творение се изработват от милиарди същности, но все пак някой трябва да им прави мониторинг, казано по вашему, и да отбира най-интересните от тях за обработка в експериментални условия! И ако тези резултати са положителни, тоест тази идея дава тласък за развитие, то тя може да се занесе в банката за идеи на мирозданието като жизнеспособна за бъдещото развитие на световете и за използване от всякакви същности на мирозданието!

 

         Аз си мислех, че идеята за дуалността си я измислил ти?

         Аз създадох света на дуалността, идеята не е моя!

 

         А чия е?

         Виж тук, ти ще се изненадаш! Тази идея е на тази същност, която вие наричате Иисус Христос! Затова и именно той се е спуснал във вашия свят, за да коригира експеримента! И е направил изключително много!

 

         Получава се така, че вие сте съавтори?

         Ние си сътрудничим, ако мога така да се изразя!

 

         А какво означава изразът „млади души”?

         Всички души са създадени едномоментно! Но за вашия свят много от тях са млади! Защото за първи път са дошли да се въплътяват във вашия свят. В друга плътност – там откъдето те идват, там те са си стари души!

 

         Благодаря ти Архангел Луцифер!

         Аз ти благодаря на теб, частица на Бога! Ти се учиш! И правилното завършване на взаимодействието е важно! Това е нещо подобно, както при вас си обменяте ръкостискане! 

         А за какво ти на мен ми благодариш?

         За това, че ти се опитваш да опознаеш света, стремиш се да се промениш!

 

         СЕлена

 

         16.05.2014 г.    

 http://espavo.ning.com/profiles/blogs/18-12

 

Авторски превод от руски: Иван Иванов
Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!         

 image

 

 


Категория: Изкуство
Прочетен: 1180 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184267
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031