Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192738 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 04.10.2014 г.
СаЛуСа
3 октомври 2014 г.

Никога не подценявайте силите и технологиите, които имаме, за да трансформираме вашата Земя за много кратък период от време до такава, която повече подхожда на очакванията ви за бъдещето. Например, вие почти сте свикнали да очаквате някоя част на Земята да бъде въвлечена във войни. Около вас е доказателството за тях, които са опустошавали планетата ви в продължение на векове, без очевиден край на циклите на смърт и разрушение. Мирът изглежда точно толкова далеч, колкото винаги е бил, а Човекът продължава да пилее ресурсите на Земята, докато милиони хора от вашата цивилизация живеят в мизерия и гладуват. И все пак ние можем да донесем внезапен край на войните, но трябва да има приемане на смислен мир и намерение да сте като Едно, що се отнася до бъдещето ви. Понякога единственият път да напреднете и да постигнете мир заедно не може да се случи, докато като цивилизация не разпознаете Единството на Човешката Раса. Гледайки историята си, вие се учите бавно, но както казвате „справяте се”.

В даден момент в близко бъдеще ще се окаже, че тъй като сте отбелязали значителен духовен напредък, е време да се позволи на такива души да скочат напред, без препятствията на онези, които все още изостават. Това по никакъв начин не е дискриминация спрямо тях, но позволява на онези, които са готови, да напреднат в по-висшите вибрации, без да са забавяни от онези, които не са готови. В края на краищата не е възможно тези, които не са готови, да се преместят в по-висшите вибрации, те ще имат да следват собствения си път, за да продължат еволюцията си. Новият цикъл започна и бавно, но сигурно всички остатъци от предишния цикъл ще изчезнат, за да бъдат заменени от по-актуална версия, която е родена от Светлината. Няма да има място за по-ниските вибрации, които при никакъв случай не биха могли да съществуват в нея, а всички нива на мисълта ще бъдат базирани на Светлина и Любов.

Майката Земя също ще се радва на промените, които ще видят Земята възстановена до оригиналното си великолепие. Ще се изненадате от това колко бързо могат да се случат те и това ще е и радостно, и вълнуващо време за съществуване на Земята. Със завръщането на по-висшите вибрации нашите Космически приятели могат също да се появяват толкова често, колкото желаят, и ще използват опита си, за да ускорят промените на Земята. Цивилизацията от Вътрешната Земя също ще участва в промените и вие ще се срещнете с тях много по-скоро, отколкото може да сте очаквали. С други думи, Скъпи души, всичко това е промяна за по-добро, въпреки че е трудно сега да си го представите. Мнозина от вас вече са наясно, че Илюминатите са се възползвали от новите технологии, които са им дали възможност силно да напреднат. Те никога не са имали никакво намерение да ги споделят с вас, но ги пазят, за да държат властта в ръцете си. Въпреки това не се тревожете, тъй като те няма да се възползват от тях за дълго и ние ще гарантираме, че вие със сигурност ще се възползвате, но моля имайте предвид, че няма място или, всъщност, бъдеще за оръжия на войната.

Има толкова много нови технологии, които очакват да ви бъдат представени и пред вас има вълнуващи времена. Така че, моля, не се обезсърчавайте, когато сякаш нищо не се случва. Ние можем да уверим, че дейностите ни никога не са в застой и ние сме напълно ангажирани да гарантираме, че вие безопасно си проправяте път в Новата Епоха. Ние наблюдаваме вашата Земя и небето около вас, за да гарантираме, че можете да еволюирате необезпокоявани от външна намеса. Ние със сигурност контролираме дейностите на тъмните сили, за да гарантираме, че има лимит на степента, която те могат да достигнат в подготовката си да превземат Земята. Въпреки това, както по-рано споделихме, ние също трябва да им позволим да еволюират в ограниченията, поставени над тях. Животът изобилства навсякъде около вас, често скрит от погледа ви, което се дължи на разликата във вибрациите. Това, което може да мислите, че е малко доказателство за казаното, е по време на правене на снимки със Същества или призрачни изображения в тях, които не са наблюдавани по време на заснемането. Това просто се дължи на чувствителността на фотографския филм, който улавя изображение, което очите ви не могат да уловят.

Така че, гледайки през хаоса вън и вътре, ние виждаме отвъд очевидната бъркотия и откриваме първите наченки на Новата Епоха с всичките и технологии, които чакат да бъдат открити. Някои от тях изискват основни промени, които не биха могли да се изпълнят сега, изискващи ресурси, които сега не са на разположение. Въпреки това, постепенно всичко се подготвя за деня, когато това ще е възможно, а напредъкът ще се отбележи със скорост, която спира дъха. Не е имало период като сегашния ваш период от хилядолетия насам и със сигурност това ще стане по-очевидно с течение на времето. Така че ние се надяваме да не се тревожите за изхода от настоящите ви опити, концентрирайте се върху собствените си нужди и се уверете, че сте напълно подготвени за промените.

Като цяло ние констатираме, че хората са с по-отворени умове, що се отнася до теми, които някога се смятаха за твърде трудни, за да бъдат дискутирани публично. Страхът да не станете за смях почти премина, тъй като Новата Епоха отключи вратите за въпроси, които не бяха обсъждани като цяло. И така, не крийте Светлината си и се чувствайте достатъчно смели, за да говорите за нея и може да откриете, че повече хора, отколкото си мислите, се интересуват. Преди всичко това са времената на откровенията, тъй като твърде дълго вие бяхте държани в мрака за истината за вас и за Човешката история. Както споменахме в едно от по-ранните си съобщения, вие не произлизате от Земята. Това не означава, че сте напълно нови на Земята, дотолкова, доколкото вече сте имали много животи на нея. Можете ли да започнете да виждате, че Земята е Училище за Живот и всъщност ви дава един от най-бързите опити, в който да еволюирате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам, когато мога да ви дам прозрение в бъдещето ви. Естествено винаги има „подходящо” време да разширите ума си и да се надяваме това да ви позволи да освободите старите концепции, които повече не ви служат. В миналото хората лесно се обвързваха от суеверието, което произлиза от липса на разбиране. Научният напредък и технологиите ви помогнаха да разширите познанието си, което е голям преход от дните, когато мислехте, че сте в центъра на Вселената. Можете да отидете много по-далеч, така че моля, поддържайте отворен ум. Оставям ви с моята Любов и енергия, за да се възвисите.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014_10_01_archive.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1246 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192738
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031