Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3203705 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 20.10.2014 г.

Седмично послание на Хиларион
19-26 октомври 2014 г.

Възлюбени,
Ние призоваваме всички Служители на Светлината по света да поддържат визията високо, за да може новата Земя да се прояви. Ние ви молим да дисциплинирате себе си да не бъдете разсейвани или отклонявани от целта си чрез създадените илюзии, които обсипват света сега. Всички вие имате способност да разпознавате кое е истина и да създавате това, което искате да изпитате, и именно тук трябва да е фокусирано вниманието ви. Мирът е реалност, ако можете да го доведете в своя собствен опит. От тук, той тече навън в света около вас и има експоненциален ефект върху всеки и всичко. Новата епоха се създава от вашето придържане към най-висшите идеали, които можете да визуализирате и поддържате като ваш фокус. Ключът тук е да се идентифицирате с Божествените си начала ежедневно и да действате като дъщерята/сина на Божественото.

Човек не трябва да е магьосник, човек само трябва да вярва в собствената си Божественост и интегритет, и да ги поддържа. Оставете другите да изберат собствения си път. Именно чрез личен пример показващите пътя вдъхновяват и извисяват ближните си. Необходимо е да поддържате по-висшите добродетели и качества на поведение сега. Другите около вас ще ги видят, усетят или почувстват като излизащи от вас, те след това ще имат човешки шаблони и примери за Божествения човек, който могат да станат, вдъхновени и подражаващи на вас в собствения си живот. Време е да позволите на Светлината си да свети, да позволите на добротата си и на чистотата на сърцето си да светят, да позволите на дълбоката си любов към Създателя да свети. Ежедневно декларирайте Светлината, която сте и не се отклонявайте от това. Необходимо е да прибавите това защитно поле около себе си като щит или сфера от Светлина.

Прекарвайте колкото може повече време в дейности от Светлина под формата на мантри, молитви, заклинания и постановления, за да повишавате и поддържате постоянно по-висшата си вибрация. Прекарвайте време сред природата, за да се свържете и заземите в Земята и да позволите на космическата енергия да тече чрез вас в баланс и хармония. Поддържайте дейностите в живота си колкото може по-обикновени и простички, защото това ви помага да си спомните причината, поради която сте тук на Земята сега. От основно значение е ежедневната комуникация с Божественото. С това ние имаме предвид, че времето, прекарано в самота и тишина, е много важно за подпомагане на интегрирането на по-висшите енергии и енергийни приеми, които се случват сега. Правете всичко, което знаете, че ви помага в процеса на равновесие и стабилност, за да не изгубите пътя си.

Фокусирайте се върху създаването на чувство и състояние на радост, защото това състояние е по-висша вибрация, която човек лесно може да създаде чрез фокусирано намерение. Има много примери, които всеки един от вас е имал в миналото, които могат да бъдат взети под внимание, за да привлечете това състояние към себе си в момента си на сега. Всяка сутрин си правете списък на нещата, за които можете да сте благодарни и отново правете списък на тях преди лягане. Правете това всеки ден, тъй като тази практика ви носи повече, отколкото можете да си представите. Ако изпитвате предизвикателства и трудности, трябва да се упражнявате да поддържате тези практики на отдаване на благодарност, докато те станат ваша втора природа. Като енергийни алхимици, вие превръщате всичко, което идва в опита ви, в по-висша и по-светла енергия. Вие вече правите това ежедневно и е нужна само вашата осъзнатост за това, за да му дадете повече сила.

Ние отново ви напомняме за необходимостта от адекватна хидратация като пиете поне 8 чаши вода на ден. Повишените енергийни вливания може да ви накарат да се чувствате изморени и депресирани. Може да помогнете на ендокринната си система с добавки като билката Мака, която е естествен начин за регулиране и подкрепа на ендокринната система, защото регулира метаболизма, енергийните нива и помага на жлезите да произвеждат жизнено важни хормони, които създават усещане за здраве и добруване. Отхвърлянето на обработени храни и замяната им със сурови и необработени продукти колкото може повече може да помогне, както и изучаване на релаксация и техники за дълбоко дишане. Правете гимнастика за поне половин час всеки ден дори ако трябва да накъсвате това време на три по 10 минути. Движението на частите на тялото ви е важно, за да поддържа енергийните вливания в движение чрез вас. Един час сън преди полунощ е равен на два часа сън след полунощ и надбъбречните ви жлези се подмладяват чрез това. Това са някои от начините за оказване на практическа помощ на физическото ви тяло сега.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/19-26-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове: 1

СаЛуСа
17 октомври 2014 г.

Ако някога ви е трябвало доказателство за климатичните промени, които се случват, само трябва да погледнете назад към разликата между сега и преди само 50 години. Промените са драматични и сякаш не следват никакъв определен модел и на моменти изглеждат хаотични. И все пак промените не са случайни събития, а водят до по-приемлив модел, модел, който гарантира, че крайностите, които обикновено изпитвате, повече няма да се случват. Хаосът около вас е още един знак за това, което се случва, въпреки че много от това е кармично, тъй като се разрешават стари проблеми между хората и дори нациите. Да, това е несигурно време, но както бихте казали, е необходимо, за да се изхвърли боклукът, който няма да има място в по-висшите вибрации. Индивидуалната ви роля е да изчистите собствения си „боклук”, за да си осигурите място в Новата Епоха и да се радвате на всичките промени, които ще извисят човечеството до по-високо ниво. Ако вашето желание е да сте част от промените, намерението ви ще ви води и ще привлича Водачи, които ще ви помагат.

Ние често ви казвахме, че нищо не се случва случайно и си струва да имате това предвид, тъй като в противен случай бихте почувствали, че сте оставени на произвола на случайни събития. Що се отнася до собствения ви живот, винаги има план, който ще ви позволи да еволюирате, така че не бива да бъде пропилявана нито една възможност за това. Вие действате на ниво, което е съгласувано с Водачите ви, които ще ви помогнат да постигнете успех, въпреки че винаги имате свободна воля и крайното решение е ваше. Определено, ако желаете да еволюирате, вие ще направите необходимото, за да успеете, а това често означава да следвате интуицията си без непременно да знаете целта. Разбира се, някои опити се случват, за да изчистят всички кармични задължения, които може да имате, така че с това предвид може по-лесно за приемете добросърдечно такива ситуации. Нищо не се случва без причина, така че възползвайте се максимално от тези възможности. Това е време за прошка за всички грешки против вас и имайте предвид, че всички опити имат стойност.

Добрите новини рядко се отразяват във вашите медии и ние можем да ви уверим, че има тенденция все повече хора да помагат на други, които се нуждаят от помощ. Чувството за Единство се разпростира с осъзнаването, че вие сте „пазители на братята си”, въпреки че някои убеждения са толкова силни, че изцяло се поддържат различията. В такива обстоятелства душите с такива вярвания са родени в страни, където най-добре могат да научат уроците си и че „Всички Са Едно”. Ето защо все още продължават войните и ще спрат само когато мирът се разглежда като единственият път напред. Като по-осъзнат човек, вашето присъствие може да е много полезно, когато като пример вие живеете животът, какъвто трябва да бъде, в мир и хармония с всички живи Същества. Наистина, като живеете вярванията си, вие помагате на другите просто като сте сред тях. Вашата Светлина най-вероятно ще привлече към вас други хора, които желаят да узнаят как можете да живеете в мир, когато често навсякъде около вас е хаос.

Както осъзнахте, ние наблюдаваме отблизо онези, които биха могли да унищожат Земята, ако дейностите им бяха оставени извън контрол. Илюминатите и техните слуги са наблюдавани внимателно и не могат да сторят нищо без наше знание. Следователно може да сте сигурни, че няма да има мащабни унищожителни инциденти и със сигурност няма да има войни, освен малки разногласия. Нашата роля е да ви водим безопасно към мирен завършек и след това обстоятелствата ще ни позволят открито да дойдем на Земята. Това ще е велико време на радост и разкрития, които ще изчистят загадките на вашето минало. Вие умишлено бяхте държани в мрака и възпрепятствани към напредъка, който би могъл да подобри в огромна степен качеството ви на живот. Това е все едно, че сте били заключени в капсула на времето, където времето бе спряло. Всичко това ще се промени в близко бъдеще и вие ще се удивите на това колко бързо ще наваксате изгубеното време.

Мислете мащабно що се отнася до бъдещето ви, тъй като ще откриете съзнанието си да се разширява по-бързо, когато навлезете в по-висшето вибрационно ниво. Вие ще се изумите от степента на промените, които ще ви отведат в Новата Ера на мир и просперитет. Плодовете на Земята ще са повече от достатъчно за нуждите ви и споделянето ще е нормално и ще има достатъчно за всички. Нови изобретения, които са били задържани, ще бъдат освободени и изтощителната и упорита работа за оцеляването ще остане в миналото. Светът ще се отвори за вас и пътуването ще стане нормално, далечни места ще могат да се достигат лесно и за много кратко време. Това разбира се ще означава, че ще бъдат въведени нови форми на пътуване, а много от сегашните ви средства ще са старомодни. Ще е вълнуващо време за всеки и промените ще настъпят доста бързо с наша помощ.

Във време, когато е трудно да разбереш накъде водят събитията, ние се надяваме да сме ви извисили като ви даваме прозрение в бъдещето. Нищо не може да спре плана за бъдещето ви и ние сме, както бихте казали, нетърпеливи да започнем и очакваме с нетърпение да ви отведем в новата епоха. Предишните цикли приключиха с огромни промени, които поставиха Човечеството обратно на началната точка на нов цикъл. Този път вие завършихте Слънчев цикъл успешно и онези от вас, които са извисили вибрациите си, ще продължат да еволюират, когато навлезете в Новата Епоха. Всяка душа ще се намери точно там, където е най-добре разположена, за да продължи опитите си. Ние знаем, че такива изявления причиняват известни притеснения в семействата, които искат да останат заедно. Бихме искали да ви уверим, че обикновено има здрави връзки между тях и би било необичайно, ако те не напреднат като една единица. Въпреки това, ще откриете, че когато еволюирате, ще бъдете привличани към групи с подобна вибрация, където ще продължите да еволюирате докато откриете необходимостта от различен опит.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на времето си с вас и очаквам с нетърпение да се срещна с много от вас в близко бъдеще. Само по себе си времето няма да има същия ефект върху вас, както сега и честно казано вече няма да управлява живота ви. Има толкова много желани промени, които ви очакват и веднъж след като можем да ви се представим, всички ние ще отидем бързо в Новата Епоха, която пази толкова много неща за вас. Продължавайте да гледате напред и знайте, че животът ви е една история с щастлив край.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/17-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове: 1

Ебола - гигантска мистификация с глобален размах

Срочни новости от Африка: местните активисти от движението за освобождение от диктата на запада представиха доказателства за това, че всички заразени с ебола пациенти са умрели от инжекции направени от сътрудници на Европейското регионално бюро ВОЗ и Международния Червен Кръст.

Съобщение от Гана

Разкрити са факти за насилствено ваксиниране на населението от западна Африка с неизвестни ваксини, след което при хората се появяват симптоми на Ебола. Въвеждането на американските военни в зоните с обявена карантина, фактически се явяват военно навлизане с цел да бъдат ваксинирани максимално бързо колкото се може повече местни жители, за да бъде обявен максимално твърд режим на карантина с пълен и абсолютен контрол от страна на военизираните парамедицински формирования на Запада. Освен напълно ясните причини в духа на новоколониализма (точно тези райони на Африка са най-богати на нефт, елмази и др. природни богатства) има като минимум още една: създаване на масова психоза в глобални мащаби с цел да бъдат принудени хората в целия свят да се ваксинират срещу изкуствено създадения вирус - убиец. И ваксинирането ще е съпроводено точно с това, с което искат да се сдобият задкулисните манипулатори – глобална пандемия. За да бъде осъществен контрол над регионите с пандемия, ще бъде въведен режим на особено опасна карантина с ограничаване правото на придвижване и прочее...

Пред очите ни се организира гигантска провокация-афера, която спокойно маже да се нарече "Испанка-2". И този път нейни жертви могат да станат не милиони, а милиарди...

Превод: Георги

Източник: Сайт "Наша Планета": http://nashaplaneta.su/blog/ehbola_gigantskaja_mistifikacija_s_globalnym_razmakhom/2014-10-18-51666#ixzz3GV9DcYSM
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/blog-post_18.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 20.10.2014 09:49
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3203705
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031