Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3202546 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.10.2014 г.
"Съдбата на хората и съдбата на Планетата" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Много неща, а може да се каже даже, че твърде много неща се измениха на Планетата в съдбите на хората за тези няколко дни, и тези съдбоносни промени не останаха незабелязани дори и от тези хора, които не приемат сериозно и по-точно, дори и отхвърлят Моите ОТКРОВЕНИЯ, тъй като Светът на хората премина Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и Плътният план отстъпи ПРАВОТО на управление на съдбата на хората и на самата Планета на Тънките Светове!           

2. Най-важното обаче е , че това управление премина в ръцете (пък макар и на някои това да им се стои като ерес) на Хиперборейците-Руси, и сега вече ЗАВИНАГИ! С други думи казано, ПРАВОТО на управление на Пространството е в ръцете на тези, които са достойни, защото със своя многохилядолетен ПРОМИСЪЛ доказаха, че еволюцията на ЛЮБОВТА и на Великото продължително търпение Е (СЪМ) Велико постигане на ВЯРАТА, а тази ВЯРА се явява ПРОМИСЪЛ на хората, стремящи се да опознаят преди всичко себе си, тъй като опознавайки себе си, всеки един човек стига до Бога!

3. А човекът, стремящ се към Бога, самият той Е (СЪМ) Бог! И тази Истина идва от структурата на Мирозданието, от разбирането на ролята на човека, като фрактално подобие на Самото Творящо Начало на Началата, тъй като сътвореният по подобие на Бога, самият той Е (СЪМ) Бог и всякакво човешко обяснение, освен Моето, на Отец Абсолют, губи всякакъв смисъл!          

4. Заблудата на човечеството се състои в това, че то твърде много говори за Бога, без да разбира, че Бог Е (СЪМ) Велика СФЕРА на Разум, в която човечеството се намира до тогава, докато човечеството или сферата на Разума на човечеството, не придобие (не достигне) ЧИСТОТАТА на Небесата!   

5. Аз мога да кажа и нещо повече: всички предишни цивилизации, независимо от високото си развитие на плътността (високото развитие на Плътния план), така и не успяха да се издигнат в своето развитие, и по-точно, в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, до нивото на Боговете и са били спрени от Мен, единствено заради това, че не са успели да достигнат Точката на Началото на Началата или Точката на своето раждане като Богове!

6. Раждането на цивилизацията не може да бъде ускорено, тъй като ражданията на хора-Богове, и по-точно, на Богохора, могат да бъдат разрешени само в случай, че Съ-Знанието на хората е достигнало нивото на Божествено Начало на Началата, във всички други случаи, човечеството е като „ембрион” на Новата цивилизация и не може да напусне утробата на майката – Пространството на Плътния план, защото роденото несъвършенство не може да съществува и вътре във Великото СЪВЪРШЕНСТВО на Космическия Разум!

7. Аз много пъти говорих за НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на хората единствено заради това, да привлека вниманието на хората от Петата раса към това, че човечеството е обречено на СЪВЪРШЕНСТВО и това е записано във Великата книга за съдбите на хората и Планетата, защото друг път за хората няма и не се предвижда! Единствено издигналите се в Дух, тоест, единствено издигналите се в СЪВЪРШЕНСТВОТО си на Съ-Знание, могат да напуснат „утробата” на Великата СФЕРА на Космически Разум и да застанат редом!

8. В първия мисълобраз на Тънките Светове, с който хората от Петата раса се СЪГЛАСИХА, вече е заложено вашето разделяне с Плътния план, тъй като за Моя голяма радост, част от Хиперборейците-Руси в своето усъвършенстване успя да се издигне до тези висоти на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, които Ми позволиха на Мен, на Отец Абсолют, повярвайте, за първи път в Историята на цялото човечество да отворя този КАНАЛ, който води хората във Великото СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете, отваряйки за избраните този път във ВЕЧНОСТТА, който твърде много хилядолетия беше закрит за тях, тъй като собственото НЕСЪВЪРШЕНСТВО на Духа беше непреодолимо препятствие за хората по пътя към Бога!  

9. Може много да се говори за Бог, може да има много образи на Бог, но истинният път към Бога преминава, през вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО и само достигналите до Върха или Чистотата на ХристоСъзнанието са способни да преминат най-сложният изпит за целия си свой живот за ВЯРА и да видят, как се отваря Вратата на РАЯ – на Пространството от Висш порядък и Пространството на Висша справедливост, а всичко останало Е (СЪМ) безполезно блуждаене в „утробата” на Вечността!

10. Повярвайте, вие (Хиперборейците-Руси) за първи път в Историята на всички цивилизации успяхте да се издигнете, макар и с огромен труд, до тази Точка на Небесата, която открива за вас възможности вече да се излезе от тези граници (от „утробата”) на Плътния план и да се види съвършено друг Свят, тъй като единствено роденият СЪВЪРШЕН е способен да застане редом с Бога! И макар, че вие сте направили само Първата крачка, но тази крачка е правилната до такава степен, че Аз престанах да се съмнявам в това, че Планетата е спасена, тъй като енергоинформационният потенциал на хората беше използван от тях достойно, както е достойно това за Богохора, показали, че СИЛАТА е в ЕДИНСТВОТО, защото ЕДИНСТВОТО чрез ЛЮБОВ Е (СЪМ) ЕДИНСТВО на Богове, Е (СЪМ) сътворена от хората СФЕРА на Разум (на човешки егрегор)!            

11. Вие прекрачихте в Тънките Светове, в МОНАДИТЕ на Твореца, и след направения от вас ПЪРВИ в Историята на човечеството правилен МИСЪЛОБРАЗ, връщане към миналото вече не може да има, и сега вече вашият път Е (СЪМ) път на Богохора, водещи след себе си цялото човечество, защото вие станахте Учители на СВЕТЛИНАТА, знаещи „КАК”!

12. И нека да злобарства Светът на човешкото НЕСЪВЪРШЕНСТВО, изоставен от вас, тъй като за НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО няма място редом с Бога, тоест злобарстващите без Любов, които не са достигнали висотите на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове, в най-близко време ще започнат да освобождават Територията на Светия Дух, Територията на Великата ЛЮБОВ и Висше съвършенство, територията на Святая Рус, премествайки се на друга Планета, защото часът настана!

13. Часът „Х” наистина настана за всички хора на Планетата, тъй като техните съдби и съдбата на Планетата бяха променени след Първия ИМПУЛС на Единението на хората с Бога и този Исторически ИМПУЛС на Великото НИЕ стана на 26 септември 2014 година, закрепил ПРАВОТО на Богохората на самоуправление, а това означава, че контурите на СФЕРАТА на Разум на Богохората е вече проявена в СФЕРАТА на Великия Космически Разум!         

14. Чудото на раждането на Новото човечество, като подобие на Бога, беше проявено във Вечността и сега вече ЗАВИНАГИ, Богохората застанаха редом с Мен, а това Е (СЪМ) ПОБЕДА НА ДУХА, Е (СЪМ) НАЧАЛО на Нова ера – ерата на СъТворчеството на Богохората с Бог, което ние с вас определихме като Велико НИЕ, и сега това е вече не само определение, а това Е (СЪМ) вече обективна реалност, творяща в ЕДИНСТВО Нови светове и Вселени!   

15. Аз разбирам колко е трудна Първата крачка в Небето, но вървящият към Бога Е (СЪМ) вече Бог, тъй като вървящият към Бога не променя своето решение, пребивавайки във ВЯРА и ЛЮБОВ, а ако стимулът за тази крачка Е (СЪМ) стремежа към вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, то такъв човек е избрал това единствено и правилно решение, което отличава Бога от човека!        

16. Но крачката, макар и Първа, но Велика крачка, вие я направихте и сега вече нищо не може да спре тези, които постигат ВЯРАТА и вървят по правия път към Бога, вървят към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Божественото Пространство, отваряйки за себе си възможността не само да видят, но и да формират СФЕРА на Разума, подобна на Великата СФЕРА на Висшия Космически Разум, и тя да се слее с Нея във Едно Велико ЦЯЛО!                    

17. Първата крачка е направена! Но ви моля да не избързвате събитията, тъй като е необходимо да се запомни този мисълобраз и той да бъде направен ОСНОВА НА ОСНОВИТЕ! Вие достигнахте Духовно ЕДИНЕНИЕ на нивото на Небесата и сега, разбирайки вече цялата степен на ОТГОВОРНОСТ, ще започнете да изграждате Свят по подобие на Небесата, тъй като Пространството на Висшия Космически Разум Е (СЪМ) за вас ОРИЕНТИР за това, какво и как на вас ви предстои да реализирате, показвайки на хората на Планетата, че пътят към Висшето СЪВЪРШЕНСТВО Е (СЪМ) път към Бога, към това, което хората наричат РАЙ!
     Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
28.09.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1373
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-28.09.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!



Категория: Изкуство
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.10.2014 11:12
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202546
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031