Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194091 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 11.10.2014 г.
Винаги ИМА време и възможност за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Пространството се променя все по-активно и по-активно, все едно подгонвайки времето за Великата еволюция, и всичко е заради това, че Великото време на промени отдавна вече трябваше да е настъпило, защото ВСИЧКО е готово, но този, който все още не е успял, все още може да успее, тъй като аз чакам хората до най-последния момент!         

2. Аз много добре разбирам Своето ПОДОБИЕ, Своето творящо ПОДОБИЕ, тъй като всичко, което го ИМА в човека, във Великото ПОДОБИЕ, го ИМА от Мен, и то Е (СЪМ) често, дори и много често не така, както е в Природата, защото самата Природа, и всичко, което е в нея, е подчинено единствено на ритмите на Планетарното Пространство, и само Моето фрактално ПОДОБИЕ живее и се развива без да се подчинява на ритмите на Планетарното Пространство, но в съответствие с РИТМИТЕ на Вселената!    

3. Може да се каже, че човекът не е от сего Мира (от този Свят), тъй като, ако той се бе подчинил на ритмите на Планетата, то той, неговото поведение, би било много лесно предсказуемо от него самия, но всички теории на еволюцията и всички теории на подобието се разрушават при всеки един опит да се прогнозира поведението на човека, защото той, колкото и странно да ви звучи, живее като че ли някак си извън Планетата, без да се подчинява на логиката на Планетарното Пространство, затова и той би трябвало да бъде разглеждан извън това Планетарно Пространство, но в рамките на Великия КОСМОС, тоест извън времето!          

4. Съдбата на човека и по-точно, съдбата на цялото човечество, никога не се е подчинявала на логиката на еволюцията на Природата и никакви теории (на еволюцията) не могат да обяснят поведението на човешкия Егрегор, тъй като човекът Е (СЪМ) Същество от Божествен произход, съществуващо извън времето и извън Планетарното Пространство, подчинявайки се, повтарям, само на логиката на Великите Канони на Вечността, на логиката на Великото Мироздание!      

5. Затова и Моите ДУМИ за това, че вие се издигате в Небесата или ТАМ, откъдето човекът се е спуснал на Твърдта, съвсем не са словосъчетание, а са Истинна ПРАВДА, тъй като няма как да бъде описан пътя на човека във Вечността само със законите на Природата, но виж с Каноните на Небесата, това се обяснява много лесно, защото вие, родените Богове и живеещи (а така и трябва да бъде) по Каноните на Вечността, съвършено нелогично и неразбираемо за самите хора, тъй като в рамките на природната еволюция човекът не се вмества и не трябва да се вмества, Аз мисля, че много от напредналите хора не веднъж са усещали границите на Плътния план, като препятствие за еволюцията на собственото им Съ-Знание за тези, които са извън Природата!

6. Затова и Аз чакам до последния момент, знаейки че за събудилия се Бог няма никакви времеви препятствия, за да прекрачи в Новия свят, тоест да догони тези, които ПЪРВИ сега се завръщат на Олимп, защото за Истинния Бог няма граници и препятствия, защото изправилият се от коленете си Бог е изправено от коленете си СЪВЪРШЕНСТВО, за което няма граници за вътрешното му УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!        

7. Аз искам да кажа и нещо повече: за човека въобще няма никакви препятствия за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО му и няма необходимост да се създават някакви особени условия, тъй като БОГ Е (СЪМ) В БОГА, а това е достатъчно, за да се твори не само себе си, но и Нови светове и Вселени!              

8. Аз потвърждавам, че само при ЕДИНСТВО НА МИСЪЛОБРАЗА, Боговете стават Богове, защото брилянтите на Божествените възможности са разсипани във всяко едно Мое ПОДОБИЕ, но истински вие можете да станете Богове с голяма буква само в ЕДИНСТВО НА ДУХА! Самите вие прекрасно разбирате, а и Аз за това ви говоря не едно хилядолетие: силата е в многообразието, тъй като вие и СТЕ (СЪМ) насрещни вълнови потоци, формиращи от себе си КЛЪСТЕРИ на Божествено СЪВЪРШЕНСТВО, и това ЧУДО не може да се прояви само в рамките на Природата (на Планетарното Пространство)! Вие, вашето ЧУДО може да се прояви само в ЕДИНСТВОТО НА ДУХА и в съответствие с Каноните на Вечността!                        

9. Повтарям: Божественото Пространство или СФЕРАТА на Великия Космически Разум Е (СЪМ) Велико ЦЯЛО, Велико многообразие, и вие – Моето ПОДОБИЕ – изцяло повтаряте Мен, тъй като вие СТЕ (СЪМ) Мое продължение, потвърждаващо Канона на Вечността „каквото ГОРЕ, това и ДОЛУ”, и вашата поява (уточнявам:не проявление, а поява) Е (СЪМ) проява на ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО на Бога, затова и човекът не е извън, а е вътре във Великото Пространство на Разум и трябва да търси Истината не в Природата, а в себе си, защото ЧОВЕКЪТ НЕ Е ЧАСТ ОТ ПРИРОДАТА, А Е ЧАСТ ОТ МЕН, ОТ ВЕЛИКИЯ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ!       

10. Сега, след такова интензивно въздействие върху вашето спящо Съ-Знание, вие започвате своя самостоятелен път в Небесата, защото, от една страна, вие изпълнихте всички задачи, поставени ви пред вас от Мен, Отец Абсолют, а от друга страна, настъпващият Нов свят, ви принуждава да преминете процесът на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството не като части на Природата, а като част от Великото Творящо Начало на Началата, способна да застане редом с Бога, да стане Бог!        

11. Величието на ТВОРЯЩИЯ се състои в това, че той вижда хоризонтите на Бъдещето и това е съдбата (участта) на СЪВЪРШЕНСТВОТО, и по-точно, това е участта на Моето ПОДОБИЕ, и вие потвърдихте на Небесата, че част от Хиперборейците-Руси вече е готова да прекрачи в Небесата! Посланията, които вие започнахте да формирате не с думи, а с МИСЪЛОБРАЗИ, СА (СЪМ) потвърждение за това, че вие сте готови да прекрачите или да се завърнете във Вечността, така както и подобава на Богове!

12. Затова и човекът, преминал през всички Голготи на Плътния план, от тази Школа за МЪДРОСТ на Богове е достоен да застане редом с Мен да отвори себе си за човечеството, което много хилядолетия не успя да издържи изпитите на Отец Луцифер, но днес, във Великия ден на Великото ПРОЗРЕНИЕ, всички съмнения трябва да бъдат отменени, защото човекът се е върнал към себе си и сега вече е длъжен да усети себе си като Бог, който се подчинява на Великите ритми на Небесата!          

13. Днес вече може да се празнува раждането на Боговете втори път, и това раждане се явява за хората съвсем не проста работа, тъй като второто раждане предполага проявление на това Божествено Начало, което идва от Мен, а това е много сложно за тези, чието Съ-Знание е било под гнета на Историческата лъжа и Духовното блудство! Аз разбирам, че Новият, добре забравеният стар Свят на Боговете, заслепява очите, но ПРОЗРЕНИЕТО независимо от нищо, вече се е случило и за някого то ще стане Велико ЧУДО, а за някого огромно изпитание, което за тях ще се окаже последното препятствие в Света на Боговете!                 

14. Никога не забравяйте, че вие СТЕ (СЪМ) Богове, спуснали се от Небесата, и няма и не може да има разногласия между Боговете, и ако някой продължи да злорадства, то повярвайте, няма в тези хора нищо от Мен и никакви техни думи не могат да променят сценария, който е подготвен за тях! В ЕДИНЕНИЕТО В ДУХ Е (СЪМ) Пространството на Боговете, а всичко останало не трябва да се разглежда като Божествено, а само като човешко, недостойно за висотите на Бога!             

15. Изпитът с названието Великият СЪД за много от хората ще се окаже твърде труден, тъй като залогът е Бъдещето не само на хората, но и на Божественото Пространство, и този, който е редом с Мен, винаги има Бъдеще на Бог, а виж този, който се съмнява и води след себе си съмняващите се, не може дори и да предполага СъТворчество с Бога, тъй като е отхвърлил сам себе си, а отхвърлилият Бога, ще бъде отхвърлен от Бога ЗАВИНАГИ!         

16. Аз не искам да плаша никого, нещо повече, Аз потвърждавам, че за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на хората няма никакви прегради и вървящият винаги ще намери път към Бога, но застанал на този път на Великото УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, той трябва да разбира, че път назад няма и не може да има никога повече!               

17. Днес, когато всичко е вече решено и за вас, Моето ПОДОБИЕ, от Мен не може да има никакви тайни, искам да ви кажа, че Аз приемам всички, дори и заблудилите се, тъй като за Бога няма време и няма разстояния, и за тези, които са видели в себе си Бога – Моят, тоест НАШИЯТ СВЯТ – е отворен и Великото НИЕ, Боговете, Е (СЪМ) реалност, Е (СЪМ) основа на Божествената монархия (БОГОДЪРЖАВИЕ) Святая Рус, тоест Е (СЪМ) Бъдеще за цялото Космическо Пространство на РАЗУМА, част от което се явява човечеството!  
               Амин!  
 
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
10.10.2014 г

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1377
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-10.10.14.html.
 

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 11.10.2014 01:26
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194091
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031