Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183991 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 25.10.2012 г.
25.10.2012 16:25 - Избор !
22.10.2012
" Избор " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

 1. Случващите се днес събития (Аз имам предвид Преображението на Пространството), разбира се, се отразяват на
ВСЕКИ, включително и на човека, на който още му е и съдено за първи път за цялата история на човечеството да направи свой личен и СВОБОДЕН избор, решаващ неговата съдба в бъдещето, при това в бъдеще, което се измерва с много хилядолетия!

2. Всичко говори за това, че НЕЩО, НЕРАЗБИРАЕМО за много от хората, настъпва и много от хората усещат това, но не разбират, какво точно може да се случи, което, според мнението на много от хората, по никакъв начин не може да се отнася за техния живот, и по-точно, за тяхната съдба !

3. Такова отношение от мнозинството от населението на страната (за сега Аз говоря за хората от постсъветското пространство) към случващите се събития вече не само на Планетарно, но и на Галактическото Пространство е свързано разбира се, не само с човешко неразбиране и незнание, но и с успешното забудаляване или премълчаване от сегашните власти (Аз имам предвид светската и най-вече религиозната власт, като отделена от държавата) факта на Преображение на Пространството.

4. Глупаво и неуместно изглеждат думите за отделяне на Църквата от държавата в тази страна, защото днес всяка минута и всяка секунда от пребиваването на човека в Плътния план зависи от неговото ниво на Съ-Знание, контролирано не само от Църквата, но и от светската власт, формиращи устойчив образ на гражданин, послушен за това, което се издига за него в качеството му на образец за обществен морал и нравственост.

5. Искам да отбележа, че при всички промени на обществените отношения или при всички „ИЗМи”, за съхраняването на морално-нравствения климат в обществото отговаря все пак Църквата, което я прави в определен смисъл начало на началото на този Народ, който днес извършва несигурни крачки към бъдещето на Шестата раса!

6. Затова и искат ли хората или не искат, но морално-нравственият климат на тази територия, както вече ви казах, от океан до океан, зависи не толкова непосредствено от властите, колкото от нивото на Съ-Знание на „малкия” човек, способен или неспособен да поеме върху себе си отговорността за бъдещето, и най-напред – за бъдещето на своя Народ!

7. А това означава – да поемат върху себе си отговорността за формиране в страната на такъв микроклимат, ако искате – МИКРОКОСМОС, който ще трябва да определи за една много дълга перспектива това КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, което ще формира вече не Народ, а съвършено Нова цивилизация, способна да изведе човечеството до висотите на Съ-Знание на СъТворец – на Съ-Знание на човек-Бог!

8. Може колкото си искаме да си говорим за бъдещето и да рисуваме хоризонти от възможности за Творчество на Шестата раса, всичко обаче може да си остане и на хартия, ако Началото на Началата на Шестата раса, а това означава – „малките” хора, не реагират адекватно на Моето Обръщение и ако всеки от тях не отреагира на това, че променящото се Пространство представлява още и отражение на този Духовен и морално-нравствен климат, който се формира и се създава от всеки един човек поотделно!

9. Повярвайте Ми, нищо няма да стане в тази страна, ако „малките” хора не видят себе си в качеството на Духовна сила, способна да промени света, тъй като каквото и да си говорят, и каквото и да правят и двата клона на властта, нищо няма да се промени, ако предлаганият от властите път на развитие на страната бъде приет (дори и при мълчаливо съгласие) от мнозинството на страната!

10. Само така ви се струва, че властите диктуват „правилата на играта”, само така ви се струва, че управляващите във властта управляват страната! Повярвайте Ми, всичко зависи не от властите, а от това, как „малките” хора ще реагират на произтичащите събития, тъй като властите, каквито и да са били те, все едно са част от този Народ и отразяват сами по себе си всичко това, което става дълбоко в недрата на Етноса (не Ми се иска да казвам – на „обществото”, тъй като обществото е маска за Душата на Народа)!

11. Затова и миналото, настоящето и бъдещето са зависили и зависят от това, на какво ниво се намира Съ-Знанието на „малкия” човек и способен ли е той да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на страната си, а това означава, и за своето бъдеще, и поемането на отговорност от този род става за него присъда от историята, която е била доста жестока и строга към тези народи, които не са отчитали това, че историята се създава все пак вътре в човека – Проявеният план на ПървоТвореца!

12. Повярвайте Ми, ако „малкият” човек изведнъж разбере, че именно той и никой друг е ОСНОВАТА не само на Народа, но и на ЕТНОСА, способен да промени Света, то тогава вътре в този човек най-накрая ще се пробуди СЪТВОРЕЦЪТ, способен да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на цялото човечеството!

13. Аз искам да подчертая този факт, че даже и най-последният „малък” човек все едно се явява Проявен план на ПървоТвореца, и че във всеки човек е заложена възможност – дадено му е Право да твори Нови светове, независимо от това, къде и при какви условия се е родил той, защото чувството за СъТворчество е наследено чувство, съхраняващо се в Душата на всеки човек!

14. Не трябва да се забравя най-важното – че всички хора са Мои Проявени планове, затова няма сред хората главни или „малки” хора, няма и не може да има сред вас притежаващи власт, управляващи други Проявени планове на ПървоТвореца, а още повече управляващи тяхното Съ-Знание, което противоречи на всички Канони на Вечността!

15. Искам още веднъж да подчертая, че всички хора на Планетата, дори и тези, които са дошли на Земята от други Светове, са Мои Проявени планове и носят в себе си СПОСОБНОСТИ за СъТворчество!

16. Хората исторически са изграждали на Земята подобие на образи на този Свят на Праматрицата, от който те са дошли в Плътния план, и тази ПИРАМИДА на УПРАВЛЕНИЕТО (обърнете внимание: Пирамида на управлението, а не власт) винаги е носила в себе си признаците на многостепенността на Пространството и подчиненост на висшестоящото ниво на Съ-Знание!

17. Подмяната на понятията е довела до това, че в човешкото разбиране Пирамидата на УПРАВЛЕНИЕ се е превърнала в Пирамида на властта, когато независимо от нивото на развитие на вътрешното или Висшето „Аз” (Йерархията на Духовността) във властта са започнали да идват хора с ниско ниво на собствено Съ-Знание, нарушаващо само по себе си Великата ХАРМОНИЯ на Пространството !

18. Това, което се наблюдава сега в Плътния план, и по-точно – в недрата на Петата раса, единствено потвърждава, че нарушаването на Великата Хармония на Пространството или Хармонията на Проявените планове, е довело до това, че усилващата се вътрешна Дуалност на човека, и като резултат, усилващата се Дуалност на Петата раса са започнали да задържат по нататъшното развитие (усъвършенстване) на цивилизацията, тоест са станали причина за нейното възможно самоунищожаване!

19. Парадоксално е, но бъдещето на вашата цивилизация по никакъв начин не е свързано не само с вашите власти, но и с нивото на научно-техническия прогрес, тъй като и едното, и другото, по никакъв начин не се отразяват на промяната на Съ-Знанието на отделната личност (същност), тъй като не засяга най-важното – УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на вътрешния свят на „малкия” човек, на неговото Съ-Знание!

20. Трагедията на съвременната цивилизация, така както, между впрочем и на всички предишни, е свързана с това, че мнозинството от хората или мнозинството от Проявени планове на ПървоТвореца, не участват във формирането на обществените отношения, а това означава, че не участват в управлението на страната, а всичко води до това, че властите, без активното участие на „малкия” човек, по никакъв начин не могат да изградят Божествената Пирамида на УПРАВЛЕНИЕТО! Пирамидата на властта никога не е била и не може да бъде Божествен Промисъл!

21. Затова всички „ИЗМи” без участието на Бога (не Го бъркайте с думата „религия”, тъй като съвременната религия и Бог в представите ви - много често са несъвместими понятия) не могат да съществуват дълго, защото нарушават Хармонията на Божественото Пространство, тоест нарушават и принципите на Божествената регулярност, които са подменени от представите на властите за необходимостта от управление на човешкото Съ-Знание!

22. Каквото и да си говорят притежаващите властта хора, както и властите да обясняват своето право за управление на Съ-Знанието на човека, намирайки в това оправдания от историята на човечеството, хората нямат никакво право да управляват Съ-Знанието на другите Проявени планове!

23. Необходимо е да се разбере, че основа на всичко в Плътния план и в другите планове е УПРАВЛЕНИЕТО, но не и властта! Разликата в тези думи е ПРИНЦИПНА, тъй като едното от тях е от Бога, а другото, от човешката горделивост!

24. Управлението е отражение на Божествения ред, а в същото това време властта е отражение на Духовно насилие, тоест, на ХАОСА.

25. Днес (а за това Аз говоря вече осем години) няма нищо по-важно от формирането (УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО) Съ-Знанието на „малкия” човек, тъй като от Духовното равнище на този човек, тоест от неговата активна и премерена позиция зависи бъдещето на Шестата раса (подчертавам: от активната позиция на „малкия” човек, но не и от решението на властите, била тя светска или религиозна)!

26. Всичко, което сега става в обществото е не само припеви на миналото, но и реално задържане, защото натрупаните грехове и пороци не дават на хората да видят, че от тяхната проява на Правото им на Свободна Воля зависи твърде много, в това число и бъдещето на Планетата!

27. Повтарям: нищо не може да се случи в това Пространство, ако не се промени Съ-Знанието на „малкия” човек и докато той не ОСЪЗНАЕ себе си като частица от Проявения план на ПървоТвореца, а това означава, като частица от Великия Порядък или от Божествената регулярност!

28. При това, човек осъзнал себе си като частица от Праматрицата на Пространството трябва да разбира, че порядъка или регулярността не търпят ХАОС и не търпят тази словесна вакханалия, която се е стоварила в Моето Движение, представляващо днес зародиш на Новото Начало на Началата!

29. Аз не съветвам хората да обсъждат сложността на формирането от Хаоса на този Порядък или КЛЪСТЕР на Висша регулярност, който скоро ще стане (и вече става) основа на Божествената Пирамида на УПРАВЛЕНИЕ, защото задачата на хората днес – е да се занимават с усъвършенстването на своето вътрешно „Аз”. Засега обаче Аз виждам единствено амбиции, нямащи нищо общо със задачите на Моите Проявени планове!

30. Та нали Аз предупреждавах хората, че КЛЕТВАТА ще раздели хората на „зърно” и „плява”, но този болезнен процес е свързан преди всичко с това, че хората са забравили, че във всеки човек има Бог и че всеки човек трябва да премине трудния път на еволюция на Съ-Знанието до нивото на „човек-Бог”!

31. За съжаление, твърде много от Моите Проявени планове, продали се на Мамона, по никакъв начин не могат да разберат, че времето за ИЗБОР е настъпило, и при това е настъпило окончателно !


Отговор на въпрос

1. Какви грешки може да има, след като всички те са на повърхността? Най-важната от тях е тази, че хората така и не се научиха да виждат главното, да виждат основата на това, което необратимо се приближава !

2. Трябва да се разбере, че нищо не може да стане без Моето пряко Участие! Тези думи не трябва да се свързват по никакъв начин с традиционните религии на човечеството, тъй като Моята Религия е преди всичко състояние на Душата, затова търсете корените на Духовността вътре в себе си, а не по стените дори и на най-великите Храмове !

3. Хората не бива да се плашат да погледнат навътре в себе си и да видят в себе си това, което е било натрупано под формата на грехове и пороци, та нали и това е трудният път на пречистването !

4. Замотаването на Истината с думи, много приличащи на Истината, води хората към задънена улица, а това означава, към самоунищожение, защото Пространството ще се измени даже и в този случай, ако мнозинството от хората Ми отговорят с „НЕ”!

5. Аз вече ви говорих за това, че на Мен са ми достатъчни всичко на всичко два процента от цялото население на Планетата, за да мога да реализирам Своята Вселенска Програма и да формирам основата на Шестата раса, но тогава, цялата останала част от населението ще трябва да премине повторен цикъл на еволюция на Съ-Знанието, но вече на други Планети !

6. Упоритото нежелание на мнозинството от хората да чуят Моите Слова ще доведе до това, че хората, които до много скоро са били единни по национален признак ще бъдат принудени да се разделят, и сега вече ЗАВИНАГИ, тъй като едните ще се отправят към Рая, а другите ще се спуснат на ниво на Съ-Знание на „човек-животно”!

7. Всичко това звучи много печално, но Аз отдавна ви говоря, че СВОБОДНИЯ избор на СВОБОДНИЯ човек за Мен са аргумент за това, как трябва да се разпоредя с неговата съдба !

8. Затова повтарям, в Моето Движение не трябва да има насилие и опити за установяване на диктат от когото и да е. Движението ще стане Движение на Твореца едва тогава, когато „малкият” човек разбере, че Божествената регулярност или Пирамидата на УПРАВЛЕНИЕ е единствената и последна Надежда за СПАСЕНИЕ !

9. Основата на Моето Движение е събранието на СъТворците и приемащите условията на Божествения порядък и УПРАВЛЕНИЕ, а това означава, приемащите Пирамидалното устройство на Началото на Началата !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1062

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-22.10.12.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! 

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

  http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! Обичам ви !

  image

 
image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2940 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 25.10.2012 20:25
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183991
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031