Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184017 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 24.10.2011 г.
 Въпрос към Крион – Разкажете , моля ,  за 11.11.11 , що за дата е това и как да се подготвим да я преминем правилно , и какво да очакваме !

 

ОТГОВОР :

 

Здравейте – Аз съм Крион от магнитната Служба .

 

11.11.11. – е Велика Врата и Преминаване на Земята . Лейди Гея влиза в голямата междумерна Зала на Възнесението , в неговото Велико Космическо Пространство на безвремието за получаване на последни подготвителни инициации и Мистерии на Възнесението .

 

Аз ще нарека този ден – ДЕН НА СЪДБАТА ! Защото това е много особен Ден за всички вас . Такава възможност се дава много рядко . Но в този Ден , Велик за всички нас , цялото човечество отново ще направи своя ИЗБОР към Възнесението и ако този ИЗБОР бъде единогласен , то той като златна нишка ще бъде вплетен в Новия Килим на Времето на вашата Единна Планетарна Галактическа Съдба .

 

Разбира се този ИЗБОР ще направят всички Души на Света на тънкия План , когато се съберат по време на вашия сън на Земята в нощта на 10.11.2011 срещу 11.11.2011 в  Централния Слънчев Камелот на Галактиката зад Кръглата Маса на Йерархиите на Огъня и Светлината . Вие можете ли да си представите нещо такова ?! Цялото човечество е поканено на Бал в Сърцето на Слънцето в чест на Великия Преход на Земята !!!

 

Всички Души на Света ще приемат тази покана . Всички ви очакват като най - почетни гости на тази Вселена . И именно там , в тази нощ , на най - големия Празник на Света в най - близкото ви бъдеще , всички вие ще направите своя Нов ИЗБОР !

 

11.11.11 – е Ден на Промяна на Съдбите , ден на промяна на договорите ( контрактите ) . Всички свитъци ще се сгънат в Огън и отново ще се разкрият като цветя с нова слънчева информация за всеки от вас и за всички ви като цяло .

 

В този Велик Ден отново ще се промени Съдбата на вашата планета , на слънчевата система , на Галактиката и следователно , на цялата Вселена . Вие може да промените всички варианти , всичкото минало и бъдеще в този Вълшебен Ден . Програмата на реалността отново ще се промени глобално , пропускайки повече Божествена Светлина и Информация . И за вас в ускорено време ще ви бъде явено това , което вие избирате в точно този момент , сега !

 

Този ИЗБОР е изключителен . И тук не става въпрос само за избор на събития в индивидуалния живот на човешкото същество и на цялата Земя . По - голямата част от този ИЗБОР – това е непознатото за вас . Това , което за сега не може да бъде интерпретирано на Земята с термини или символи . Обяснението и разбирането на този процес – това е едва 10 % всичко , което вие ще направите в Слънцето . И сега това трябва да е така . Но вашите Сърца ! Ако те горят , ако те пулсират като свободни звездички , то те ще ви обяснят на свой си език на дълбоко духовно равнище , слънчевото преживяване на вашето Възнесение , възраждане и преображение .

 

11.11.11 – е начало на глобално „ ПРЕЗАРЕЖДАНЕ ” на Земята , което ще продължи през цялата 2012 година до 21.12.2012 г. Тогава , когато вие ще бъдете окончателно готови за тази вълшебна среща и пълното си сливане със самите себе си .

 

За много от вас сроковете няма да имат значение . Вие вече сте преминали във фактора на четиримерното кубично Време и вашите еволюционни преживявания и събития – всичко става сега вътре във вас и много от нещата се отразяват и около вас . Това е добър знак за Прехода . Завесата е станала доста тънка и проницаема за вас и вие с всеки един ден ставате все по - решителни и свободни .

 

За 11.11.11 трябва да бъдете просто готови . Бъдете готови за ЧУДЕСА за всяко от нивата на вашето Същество и на всички нива едновременно . Не трябва да правите нищо особено ( само ако на вас много ви се иска – усмивки ) . Ако вашите сърца са открити за Светлината , за Свободата и промените . Бъдете като вълните – течащи и свободни . Духът – това е МУЗИКА , а вашето обучение и сливане – това е Духовен Танц . Пропуснете в себе си този Танц и се въртете в Прекрасни Разноцветни Дрехи в този Велик Ден . Защото това е Денят на Освобождение от Времето . И Космическите Знаещи на Времената – Маите – ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ЗЕМЯТА В ТОЗИ ДЕН !!!  Те вече са тук . Но на 11.11.11 те ще обявят за себе си чрез ВАС !!! Мили Мои !

 

Сега аз показвам на канала ( ченълинга ) , че 11.11.11 – това са шест възклицателни знака на Духа !!! Ето колко е важен този ден . Това е сигнал за вас . Това е вибрация 6 – шест единици и едновременно с това е и вибрация 8 – ( 11.11.2011 = 8 ) . 6 е целостта , завършеността и магнетизмът . Магнетизъм и Любов . ЕНЕРГИЯ . Това е новото , но което е станало зряло . Обърнете внимание , че цялата диаграма на този портал се състои от единици – 11.11.11 . И тази дата ви говори само едно – НОВО ! НОВО ! НОВО ! Нова Земя ! Нова Галактика ! Нов ти ! Нова Вселена ! Така е , ние ви казваме за това . Вибрацията – 8 – общата сума от Номерологията  на цялата тази дата , осигурява идеално равновесие за всички полярни енергии във вашето бъдеще и в настоящето на това събитие – 11.11.11 , както и за всички следващи го процеси . Нулата присъстваща в пълната дата на този ден , това е Великият Проход , който още дълго ще бъде отворен за вас . Осмицата – това е безкрайността и знак на Прехода през нулевата зона на пресичането в полярната примка на времето  . На 11.11.11 – целият Свят , Цялата Вселена и всеки от вас ще премине през тази нулева зона и през центъра на осмицата – зоната на пресичане в галактическата примка на времето .

 

Това е ПРАЗНИК .

 

В този Ден Маите ще ви облекат в бяло - разноцветни огнени покривала на Възнесението и аз ви призовавам да се въртите в този ден .

Въртене в кръг – това е ТАНЦЪТ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО . Танцувайте в разноцветните си одежди от Светлина !

 

Това кръжене , което ще се осъществява на много места на Планетата окончателно ще събуди Земята . И кръженето ще ви възнесе и вас и Земята . Докато вие ще кръжите под музиката на Великата Душа , вие ще се премествате заедно с Целия Свят нагоре по спиралата на времето . Аз ви предлагам универсален принцип за Възнесение в този ден – три октави на Възнесение в един ден . Вие ще се въртите всички заедно , но всеки по своето време по 11 минути на разсъмване ( при изгряване на Слънцето ) , в 3.00 часа ( Крион приема именно три часа , а не 15.00 – така както е прието у нас ) по ваше местно време , и по време на свечеряване ( на залязване на Слънцето ) . Точно 11 минути – три пъти . Всичко ще се получи 33 минути от вашето въртене и Възнесение на новото ниво на космическото и планетарно Съзнание на Бого - Майстор , за да се осъществи Великият Преход на Земята и на всеки човек в огнената реалност на истинните съновидения . По такъв начин вие ще се подвключите към Новия Лъч на Съновиденията – 2012 и към портала на 4 - тото измерение ( и към всички следващи измерения ) 12.12.12 – в настоящия момент .

 

След този Ден въртенето ви вече никога няма да спре . Вашият огнен Дух през цялото време ще се върти вътре и около вас , във вашите клетки . Вие ще видите разноцветната Магия на този Танц . Това е великолепно ( усмивка ) . Въртете се и Танцувайте . Как трябва да се подготвим за Любовта ? Никак . Просто бъдете отворени за нея и тогава тя задължително ще почука на вашата врата . Вие сте ПРЕКРАСНИ . Вие сте прекрасни мистични същества . Разноцветно Племе на Вселената, аз Те приветствам !!! Мой Поклон !!! – 7.10.2011 г.          Аз СЪМ Крион !

 

Сефера . Златният Град на Йерарсите .                                                                                                                                 image                                                                                                                                   image                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                   

Категория: Изкуство
Прочетен: 3599 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 24.10.2011 20:57
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184017
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31