Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3195075 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 21.10.2011 г.
 image СаЛуСа  October 19 , 2011


Събитията продължават , тъй като темпото на развитията се покачва и ще продължава да е така докато енергията за промяна се проявява за набелязаните цели . Вашите очаквания може да се различават и не всички от вас могат да са точни , но по принцип всички ще видят приемливи промени , които най - сетне ще ги удовлетворят частично . Дългът е най - големия проблем за почти всички държави , а това все пак може да доведе до падането на Европа . Тъй като това се очаква , то няма да дойде като шок , но ще предложи дълго търсения удобен случай за цялостна промяна на икономическите и финансовите системи . Така че знаете какво е вероятно да се появи през периода от няколко седмици и можете да се подготвите за последиците .  

Ако сте Служители на Светлината ще плавате през изненадващите събития в резултат на промените , защото знаете , че без значение как се развиват събитията , в крайна сметка те ще бъдат от полза за всички хора . Ще има изравняване нагоре , което ще позволи индивидуализъм , и все пак ще постави хората в една категория , където всички са третирани честно и равно . Като резултат няма да има завист или осъждане на другия , тъй като към всички ще има отношение , отговарящо на техните нужди . Като ново общество за вас ще бъде удоволствие да виждате , че за всеки се полагат грижи , а споделянето ще стане доста често срещано . Доверието ще се приема за даденост , тъй като ще знаете , че в основата на плана за вас стоят духовно изяснени причини , основани на Светлина и Любов .  

За известно време ще бъдете като вода за регенериране на плувец , използващи много енергия , но не отиващи никъде бързо . След това внезапно всички шлюзове ще се отворят и всичко ще се излее . Така че случаят е да играете игра на изчакване докато дойде вашият ред  да бъдете включени . Това ще ви даде възможността да се уверите , че сте готови за това , за което сте помолени . Ние ще се нуждаем от много помощници , когато въпросите започват да засягат хората на Земята . Всички вие имате някакъв вид таланти , които да предложите и помнете , че сте тук в това велико време по свой избор , имаме предвид всеки от вас .  

Ние от Галактическата Федерация продължаваме да следим тъмните сили , защото , въпреки че те се събуждат , не са необходими много , за да предизвикат смущения . Командната верига е фрагментирана , а те се сблъскват с нашите съюзници на всеки ъгъл . Военните са по - сплотени от всякога , а техните черни операции са по - трудни за контрол . В края на краищата , ние сме доволни от прогреса , който постигнахме , особено , защото играем играта по правилата . Все пак нямаме оплаквания , тъй като имаме благословията на Създателя и знаем , че сме Носители на Светлината , носещи Факела на Истината .  

Навсякъде по света това , което е свързано с трудещите се е , че те се събуждат за онова , което се случва около тях и търсят отговори . Силата им е в тяхната многочисленост , а те няма да си тръгнат , докато не получат отговорите . Те може да демонстрират в много различни държави , но техните енергии стават като една , даваща голяма мощ на техните искания . Сега мирната революция действително започна и има много повече хора , които я усилват чрез изпращане на мисли за победа на Светлината . Както виждаме , победата е вече ваша , така че дори и за миг не се колебайте относно намерението си да допринесете за промените .  

Ние предвиждаме известен смут на Земята в следващите няколко седмици , но в тази част , която е сезонна , въпреки че е имало намеса в климатичните модели . Дори и това се контролира от нас , но ние можем да се намесим дотолкова , доколкото можем да помогнем за запазване на баланса . Има малка разлика между помощ и намеса , а ние действаме с цялата възможна загриженост . Ние спазваме решенията и законите , които покриват кармични отговорности , тъй като е възможно да се направи грешка дори и при най - добрите намерения . Не се страхувайте , защото ние имаме опит в справянето с тъмните сили и вашите нужди да постигнете Издигането . Поддържайте фокуса си върху целта си , а ние ще ви наблюдаваме за ваша защита .  

Накратко планът на Създателя за крайните дни е , че нищо няма да промени резултата и това е вашата гаранция за Издигане . Имайте предвид , че ние говорим за цялата Вселена , а не само за вашата малка Земя . Знаем , че е трудно за вас да си представите величието и мощта на Създателя , а ние стоим в благоговение от невероятните промени , които се случват . Дори ние от Галактическата Федерация сме малка част от действието , въпреки че трябва да се каже , че онези от по - високите измерения могат да се справят сами със своето Издигане . Ние сме тук заради вас , защото вие се нуждаете от помощ и напътствия, в противен случай може би не бихте постигнали успех . Въпреки това , вие изминахте толкова дълъг път в сравнително ново време , така че сега сте основните , които допринасят за поддържането на пътя ви към Издигането .  

Ние не действаме като разрушители , това не е нашият начин , но понякога това , което е груба обида към плана на Създателя , ще бъде премахнато по този начин . Това означава , че материята е върната към изначалните си компоненти , за да бъде използвана отново . Всъщност нищо не може да бъде напълно унищожено , а просто „ ре - циклирано ” . Същото се отнася до души , които са върнати към източника , защото отказват да разпознаят Божествената си същност и връзката си с нея . Те ще станат част от следващото издишване и ще пропътуват друго пътешествие за тяхната еволюция . Бъдете сигурни , че много малко души се провалят в разпознаването на истината за техния произход или отказват да приемат Светлината . Всяка душа има продължителна помощ през всеки живот и много планове гарантират , че техните животи прогресивно ги издигат . Души , които се поддават на тъмнината , рядко падат толкова ниско , за да бъдат погълнати напълно от по - ниските вибрации , в които намират за трудно да се издигнат отново .  

В средата на всекидневния хаос , като Служители на Светлината вие сте част от велика армия , която помага за донасянето на повече Светлина на Земята . Ако не правите нищо друго , вие всъщност ще правите много , както много от вас сега правят , да помогнете на онези , които не виждат непосредствено бъдеще за себе си . Особено младите хора са най - уязвими , но все пак много от тях са дошли на света с по - висше ниво на съзнание в сравнение с това на по - старите поколения . Те по - лесно могат да възприемат резултатите , тъй като те са навлезли в живота напълно подготвени за трудностите на този период . Те вероятно имат повече да предложат веднъж , след като промените напреднат и са наясно с това , от което има нужда . Ще откриете , че ще гледате към по - младите си хора за отговорите , а те ще ги имат .  

Междувременно , ние продължаваме с нашия план да премахнем тъмните сили от позициите на властта , по този начин позволявайки на номинираните хора да поемат управлението и да заемат мястото си . В крайна сметка нещата ще се завъртят и душите от Светлина ще оглавят правителствата и ще управляват , що се отнася до банковата общност . Ще има промени от върха надолу , а резултатът от това ще е възстановяването на вашите права . Просперитетът ще се върне чрез разпределение на фондовете и много от това , върху което имате право , но ви е било отказано ще ви се даде . Дълговете са създадени преднамерено и това би било вашата смърт , ако Илюминатите имаха тази възможност . Това няма да стане така и ако някое действие е било отредено да промени бъдещето ви , опрощаването на дълговете е именно това действие . Вие не сте отговорни за тях , но в момента носите бремето на последиците .  

Не се тревожете за никой от настоящите проблеми , отговорите на всички тях са ни известни , така че те ще бъдат само преходна фаза . Както винаги , поддържайте вниманието си твърдо върху бъдещето , което обещава да ви издигне над сегашните ви трудности , тъй като то наближава всеки ден . Мислете Издигане и всичко , което го представлява като красиво и успокояващо , и почувствайте радостта , която ще го придружава .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас , които показват чувствата си и споделят Любовта и Светлината си с всички души – вие сте напълно будни за истината .  

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  


Website: Tree of the Golden Light 
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired 

                                image                                                                                                                                                                          http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike19-10-11.html                                                                                                                                                                                              image                                                                      image                                                                       image                                                                       image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2448 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 21.10.2011 12:02
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195075
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31