Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184861 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 05.01.2017 г.
05.01.2017 23:32 - 2017 година
 2017 година

Приветстваме ви, ние сме пазителите на земните хроники Акаша.
Днес в навечерието на новата година, ни се иска да ви разкажем, как могат да се развият бъдещите събития.
В други статии вече стана на въпрос, че през 2017-та на Земята ще започнат да идват нови енергии. Струва си да се отбележи, че тези енергии вече са в ход, но през 2017-та, интензивността им ще нарасне многократно. Хората ще го усетят като емоции и разбира се, ще им реагират. Повечето хора няма да разбират, как да изразходват възникналата изведнъж в тях енергия, и затова си струва да разкажем по-подробно за възможностите, които се разкриват с идването на тази вълна.
На първо място, тези енергии ще стимулират активиране на способностите, които хората не използват отдавна или дори никога не са били характерни за хората. Това ще стане възможно следствие активацията на гените, подкрепяна от енергийния поток, както и с подкрепата на извънземните цивилизации, които някога са предали тези гени на хората. Потока от космически енергии ще повишат фината човешка чувствителност и така ще се появи възможност за общуване с тези цивилизации, които се канят да проведат активизацията. Това е огромен кръг от цивилизации, наброяващ няколко хиляди, всяка от които е имала преди контакти с хората.
Хората ще започнат да установяват контакти с тези цивилизации, които ще се окажат близки генетично или взаимодействието е най-продуктивно за активиране на необходимите качества. Такова взаимодействие може дори да не е осъзнато, просто човека ще изпада в особено състояние, в което качествата му се активират, а тялото му привиква с новата енергия. След известно време, тялото ще се научи само да генерира подобна честота и тогава качеството ще бъде усвоено осъзнато от човека и ще има възможност да го използва във всеки един момент.
Например, ако някога е искал да пише стихове, но не му се е получавало, вече ще стане възможно да постигне необходимото състояние. Отначало ще се случва епизодично и спонтанно, човека изведнъж изпада в необичайно състояние, когато му се прииска да пише. Възползвайки се от момента, става възможно затвърждаването на новата енергия и като се получи няколко пъти, ще я усети в достатъчна степен, за да предизвиква усещането съзнателно. След това, ще му е вече лесно да предизвиква творческото състояние по свое желание, превръщайки качеството в наистина свое. Подобен активизационен процес не е задължително да се провежда от някоя извънземна цивилизация, човека може просто да реагира на някаква вибрация самостоятелно в енергийния поток, който се окаже за него особено ценен. Цивилизациите, които присъстват в земното поле, могат да усилват и концентрират тези честоти, които са необходими за активацията на способности, за които отговарят. Затова, ако бъдещия поет установи контакт с извънземна цивилизация, то вдъхновението му ще се окаже особено силно и ще може много по-бързо да възстанови желаното качество.
Активацията на способностите е именно възстановяване на загубени качества, тъй като човека вече притежава съответните гени и в минали въплъщения е проявявал тази способност, но по-късно е била блокирана. Възможно е, да не е била нужна в следващите въплъщения или човека не е успял да я реализира. Като следствие, качеството се е запазило на ниво подсъзнание и се е проявявало в ДНК, но не се е проявявало в живота. Сега, когато човека е в емоционален енергиен поток с висока интензивност, в хората се пробуждат подсъзнателните желания и започват да се проявяват заспали гени, стремящи се да разгърнат потенциала си в човека.
Още една особеност на новото време е възможност за установяване контакт със земните светове. Енергийните вълни не се отразяват само на хората, те активизират и земната кора, в която са разположени приказните същества. Преди е бил невъзможен практически контакт с тези същества, защото са били полузаспали, просто са нямали достатъчно енергия за активно взаимодействие с хората. Но вече енергиите на земната повърхност са достатъчни, за да може приказните същества да престанат да се крият, за да икономисват силите си. Но въпроса остава, доколко енергийните условия ще са комфортни за такива същества, нали повърхностните полета са толкова разнородни и са под влияние на технологичната среда, към която не са свикнали. Затова, вероятно е още дълго да не се появяват, но са възможни контакти с отделни хора. Всеки човек ще може да намери такива светове, които ще взаимодействат именно с него, предавайки необходимите знания и способности за осъществяване на мечтите, а за това не е нужно да се появяват на повърхността. По-вероятно обратно, човека с излишък от енергия да преодолее бариерата между тях и да установи дългоочакваната връзка.
Както и при общуване с близките му извънземни, контакта със земните светове ще е много индивидуален. Такова взаимодействие води до активиране на гените, които са използвани от хората през приказните времена, следствие на което, човека ще разгръща нови за себе си качества. Различието е само в това, че представителите на извънземните цивилизации ще използват космически енергии, а не адаптирани земни, а земните светове дават на човека по-хармонично състояние, което може да бъде прието без проблеми от тялото му. Разбира се, възможни са всякакви случаи и за някои, общуването с космическите сили могат да са най-силни, но връзката със земните светове отваря достъп до дълбочинните земни енергии и такъв контакт е особено ценен.
Ще запитате: «Как да различаваме, какви сили помагат за активирането на способностите ми – космически или земни?»
Извънземните цивилизации могат да взаимодействат с човека по всяко време независимо от местоположението, нали също като хората са на земната повърхност и не са обвързани с определено място. Контактуването със земните светове може да започне на определено място, където човека усети необичайна за него енергия и връщайки се отново, да усили този контакт. Възможно, запомняйки емоциите, усетил ги първия път, ще може да ги възобнови, като по този начин предизвика контакт със земните светове от разстояние. Но, при всички случаи, инициативата за възобновяването на такъв контакт, трябва да произлиза от човека, желаещ да закрепи в себе си харесалата му вибрация. Извънземните могат сами да активират човека, действайки, например, по време на сън или използвайки други удобни моменти, когато използването на новите способности стават актуални. Ако човека иска да общува преобладаващо с земните светове, такива контакти трябва да се поддържат осъзнато.
В най-близко време, практически във всеки човек ще е активиран поток от космически енергии, но тази активация ще протича по различни начини. Някой просто ще усети прилив на сили и с това въодушевление ще осъзнае желанието да направи това, което е мечтал отдавна. Следствие това намерение, може да активира необходимите способности за реализиране на замисленото и това може да се случва и без подкрепа на извънземни. Други ще започнат да проявяват качества на извънземни цивилизации и буквално да станат техни представители на Земята, и най-често, това може да стане неосъзнато.
Някои хора могат да установят дълбок контакт със земните светове и в повечето случаи, ще го правят осъзнато. Макар взаимодействието със земните светове да изисква повече внимание, отколкото общуването с извънземните, такъв контакт може да бъде по-плодотворен. Причината не е само в по-балансираните и желани за човека земни енергии. Общуване с такива светове може да пробуди дълбоката връзка с планетата му, да го пробуди за чувството, към което се е стремил много животи. В този случай, в човека се разкрива възможност да не се чувства гост на Земята, а истински неин стопанин, да усети близостта на енергиите ѝ.
Всеки човек търси тези впечатления, заради тях пътешестват, търсейки да намерят местата, които да са им най-близки. Затова, неосъзнато, хората са започнали да работят с тези земни сили, които са най-близки до земните светове и започвайки от 2017-та година, това взаимодействие ще стане особено достъпно. Благодарение на такива контакти, хората ще могат да си спомнят най-важните ценности, заради които са дошли в този живот и тогава съществуването им няма да е обособено от случващото се в природата. А активирания от извънземните, ще получи определени способности, но все повече ще се дистанцира от планетарните енергии. Следствие управлението на социума от извънземни цивилизации, съвременните хора са практически извънземни. В бъдеще, тази нежелана тенденция ще се прояви още повече, затова акцентираме на възможността за усилване връзката със земните светове.
Какво ще се случи в социалния живот, следствие на новите енергии?
Всеки човек ще усети желание да направи това, което е планирал отдавна, но е нямал време и сили да го реализира. Активността на социалните процеси нараства значително, тъй като хората търсят възможност за активност. Отначало може да е доста безпорядъчна, тъй като има желание, но няма представа, накъде да се насочат усилията. Затова, много неща зависят от точките на взаимодействия, на взаимната подкрепа едни други, при реализиране на замислите. Най-вероятно, в началото, хората да се чувстват много разбалансирани, нали е нещо напълно ново за тях. След това, привиквайки, ще се появят възможности за по-конструктивни действия, ще възникнат необичайно интересни проекти, разкриващи възможности за реализиране в социума на новите енергии.
Като цяло, 2017-та е година за запознаване с новите енергии, когато хората започват да реагират, без да разбират, как могат да ги използват. Тази година може да бъде посветена за активирането на качества и вграждане в живота, както и на балансиране собственото състояние. За поддържане на баланса, може да се наложи запознаване с земните светове или да се посветите на увлечения, които са източник на положителни емоции. Т.е. предстоящата година е време за адаптация към новите условия и такава възможност ще има няколко години, примерно до 2020 година. В този период, потока от нови енергии няма да е прекалено интензивен, затова, хората ще имат възможност да се запознаят с необичайни способности и да изберат тези от тях, които да са им подкрепа.
Такова осъзнато запознанство, ще позволи по-късно да не реагирате болезнено на усилената интензивност, а да лавирате в идващия поток, настройвайки се към определени честоти, необходими на конкретния човек. Започвайки от 2021-ва година, всички честоти, които са се появили през 2017-та, ще получат по-голяма сила, както и ще се появят напълно нови. Започва следващата активационна вълна, когато в хората ще се разкрият други качества, а появилите се преди способности ще се затвърдят окончателно. Благодарение на това, хората ще могат да действат последователно, запознавайки се с първия фронт на вълната, след това със следващия и т.н. Такива активизационни вълни ще има няколко през времеви интервали, примерно, от 4-5 години. Ако първата е сега, следващата през 2021-ва, след това през 2025-та и т.н.. Общо такива активации ще са около пет.
Всяка нова активация е преход на ново стъпало, помагащо да се усвоят способностите и да се активират нови. В началото на всеки цикъл, човешката емоционална активност ще нараства, тъй като усещате прилива на енергия и търсите приложението ѝ. Като следствие, социалните процеси могат да излязат извън предварително набелязаното русло и дори да дават грешки, но благодарение на това има възможност за пренастройка и поемане в необходимата посока.
С напредване запознаването с новите енергии, които се съдържат във всеки нов цикъл, ще започне и прилагането им в социума, вграждането им в социалните процеси. Например, започвайки от 2021 годна, много от предишните социални методи ще престанат да са актуални и управляващите няма да знаят, как да решават възникналите трудности. Но могат да се намерят ентусиасти, които вдъхновени от дошлите енергии, да успеят да въплътят свои идеи, обновявайки социума и стартирайки нови процеси. Разбира се, социалната система може да не допусне проявлението на новите идеи, но най-вероятно, да е заинтересована от тях, защото в противен случай, ще започне да се руши. Още от сега е необходимо обновяване на управленската система, но все още старите процеси вършат работа и системата продължава по отъпкания коловоз, а така може да продължи няколко години. Но след идването на втория фронт, ще започнат проблеми, тъй като старите методи не могат да решат възникналите проблеми и ще са необходими нови идеи. В такива ситуации помагат хора, които до този момент са активирали в себе си редица нови способности и чрез социалната си реализация ще подкрепят системата. Затова, следващите 4-5 години може да се смятат за адаптиращи към новите енергии, а следващия цикъл, след 2021-ва година – като време за активни действия.
Какво може да се случи в личния живот на всеки човек, започвайки от 2017-та година?
Практически, всеки от вас ще усети прилив на енергия, ще усети желание да промени много неща в живота си. Но ние съветваме, да не правите резки промени, а да вникнете в емоциите, които ви посещават. Нали не всяка активираща ви вибрация може да се реализира хармонично във вас, повечето от тези енергии са толкова нови за социума, че все още не са в състояние да се вградят в него. Това е характерно, практически, за всяка нова енергия, за която все още няма условия за реализиране, нали все още никога не е имало подобни енергии на Земята. Но някои от енергиите ще могат да се усвоят по-бързо от други и на първо място ще се реализират не в социалните процеси, а в личния живот на хората и в общуването между тях.
Новото време е уникално с това, че общуването ще разкрива нови впечатления, нали ще се повишава чувствителността, а активирането на емоционалните качества ще прави взаимодействието многостранно. Хората ще започнат да намират нови начини за изразяване на чувствата си и тяхното възприемане, ще могат да навлизат в особено дълбоки емоционални състояния. Затова, самото общуване може да стане много по-интересно, ще се появи възможност за активно развитие. Когато човек се намира в лично пространство, може да развива само това, което вече е усетил, развивайки качеството си до съвършенство. Общуването ще е полезно за запознаване с новите енергии, нали всеки човек реагира по специфичен начин на нахлулата вълна и в емоциите му новите енергии се проявяват по уникален начин. Възможно е, в най-близко време, хората да не общуват толкова много, тъй като ще станат прекалено чувствителни, всеки контакт за тях ще е прекалено ярък и източник на множество впечатления. Постоянното общуване ще уморява хората и мнозина ще търсят самота. Но периодично, ще им се иска общуване с хората, които могат да ги стимулират за нови състояния, ще търсят нови запознанства или ще изграждат отношенията си по такъв начин, че да създават желаните промени.
Като цяло, ще се променят всички отношения и сега при много хора се появява възможност да ги изведат на нивото, на което им се иска. Новите енергии ще подпомагат обновяването, затова, на мнозина няма да им се иска да подкрепят стари програми и ще търсят нови начини за общуване. Струва си да сте по-внимателни и да не правите резки крачки, нали първо ще се появи желанието да се избавите от старото, а достойно решение да не се е появило. За целта, някои имат желание да вземат тайм-аут, за да намерят желаните енергии, с които ще общуват по-нататък. Такова временно дистанциране едни от други може да е естествена реакция следствие новите енергии, защото, докато сте в постоянен контакт един с друг, хората се активизират прекалено много един друг, а това може да предизвиква дискомфорт.
Ако ви се появи желание да останете насаме, означава, че впечатленията ви са достатъчно, за да напипате нещо в себе си и след това да го имате предвид при по-нататъшното си общуване. Самото общуване може да стане много по-кратко, но при това, по-ярко и продуктивно, когато близки хора ще могат да си предадат един на друг тези чувства, които преди са били блокирани. Ще се намерят нови начини за предаването на съкровени чувства, а отношенията ще станат по-дълбоки и чисти, но не си струва да форсирате тези промени под въздействието на дошлите енергии. Безусловно, първото нещо, което ще пожелаете, е да разрушите старото, но на старото не може да бъде намерена мигновена замяна, и затова не си струва да се прибързва. Общуването скоро може да заприлича на танц, когато хората се усамотяват, за да усетят нещо в себе си и сближавайки се, да подарят един на друг подобрено взаимно разбиране. В личното пространство, човека ще е по-свободен от външни влияния, в самота ще му е по-лесно да разбере собствените си чувства и да намери енергията, с която ще му е комфортно да общува с другите. Сближаването е средство за затвърждаване на намерени начини, както и активация на нови впечатления, които ще станат храна за последваща вътрешна работа.
По този начин, в най-близко бъдеще, общуването става инструмент за активиране на нови качества, при това, особено ефективен, нали чрез взаимодействието с другите хора, човека ще може особено ярко да усети новите енергии. Но за да бъде хармонично общуването, не трябва да се забравя за личното пространство, което помага за поддържането на баланса. Активацията в повечето случаи води до разбалансиране, тъй като човека преживява емоционален изблик и за да запази хармоничното си състояние, ще му се иска да бъде сам, за да усети новите впечатления и да не направи прибързани изводи. За целта, повечето хора ще се стремят да намерят свое лично пространство, в което да са сами. Лично пространство може да е всяко занимание, което поддържа в човека спокойно протичане на енергиите и възстановява хармоничното му състояние. Това може да е всеки ваш интерес, който вече сте изпробвали, но в който има пространство за творческо развитие. През новото време, такова увлечение няма да стои на едно място, нали човека откликвайки на новите енергии, ще иска да ги въплъти. Личното пространство ще бъде комфортно в тези случаи, ако човека започне постепенно да го променя, въплъщавайки в него приятните си състояния.
Всеки може да си има собствено занимание, свързано с неговата дейност или хоби и при вас вече съществуват такива насоки на развитие. Най-вероятно, всеки вече е мислил, как да разнообрази увлечението си, и какви негови страни да развие. В близко бъдеще, може да намерите сили за осъществяването на тези идеи и по този начин да обновите увлечението си, правейки го особено интересно. Например, човек всяка сутрин излиза на разходка и вече толкова дълго го прави, че не намира нищо ново. Има идеи да посещава други места или да добави към разходката и спорт, но няма достатъчно желание. Вече ще може да намери сили в себе си, за да направи разходката си истинско творческо увлечение и всеки ден да посещава нови места или да изпробва нови начини за отдих на свеж въздух. Изпробвайки нещо ново всеки ден, човека се запознава с нови енергии и ще намира такива вибрации, които да се окажат особено привлекателни. С такива прости способи, човека ще започне процеса на лична активация, и за това дори няма нужда да общува с някого. След това, ако има желание, може да сподели новите си усещания с другите, предавайки им впечатленията си или като ги покани на разходка. Така се стартира циркулацията на нова енергия между него и другите хора, което е полезно за поддържане на баланса.
Докато човека изследва нови вибрации в личното си пространство, той ги концентрира и в някакъв момент, ще пожелаят да избликнат навън. За целта, човека ще пожелае да приложи някак личните си открития и това ще е действие в социалния свят или общуване с други хора. Затова, всеки човек, който изследва нови енергии, трябва да има точка за приложението им, например, близки хора, на които да подари впечатленията си, професионален или обществен проект, където да се реализират идеите му. Т.е. може да се постигне баланс благодарение обединението на две крайности – лично пространство, където да си сам със себе си и активна дейност във външния свят. Благодарение контакта с обкръжението, човека няма да затъва в личното си пространство и впечатленията му винаги ще се обновяват, затова в увлеченията му винаги ще има развитие.
По този начин, през 2017-та година, човечеството само ще започне да се запознава с новите енергии, а това запознаване ще продължи още няколко години. За хармоничното настройване към дошлата вълна, е полезно развитие в личните интереси и общуване с обкръжението, благодарение на което се създава балансирана енергийна циркулация. Всеки сам ще намери за себе си златната среда, колко време ще отдели за общуване, а колко за личното си пространство. Възможно дори, някой изобщо да няма нужда от общуване с други хора и да усвояват новите енергии чрез общуване с природата, опознавайки земните светове или влизайки в контакт с някоя извънземна цивилизация. Другите хора, които нямат интерес към финото ниво, да се активират за сметка на общуването си с други хора, а след това да проявяват тези енергии в личните си увлечения. Затова, енергийната вълна засяга всеки, но всеки човек да избере свой подход за усвояването на новите вибрации.
Пожелаваме на всеки от вас да намери този начин за запознаване с новите енергии, който е хармоничен именно за него, който да помогне за намирането на интересни и дългоочаквани пътища за развитие. В следващите статии ще продължим разказа си за особеностите на новите енергии, прогнозирайки, как вибрациите ще влияят на човешкия живот.

С уважение и любов,
Пазителите на земните хроники Акаша.

Превод: Йосиф Йоргов
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10496
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/2017-6

image

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1367 Коментари: 2 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184861
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2017  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031