Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178973 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.01.2014 г.
Моля ви, прочетете това зряло и трезво, без излишни емоции по възможност, защото целта тук не е да се създаде мощен егрегор на страх и паника, а точно обратното - всички ние да работим енергийно, с преживяването в сърцето си на решеният вече проблем - чист въздух, чиста океанска вода, здрави хора, възстановена земя, работеща в екологични норми, или успешно спряна от работа, и успешно контролирана АЕЦ във Фукушима. Да призовем всички свои водачи, ангели и Светли Същества да помогнат за решаването на този огромен проблем, а също и хората, които реално и практически се занимават с него да успяват да се справят по най-добрия за човечеството и планетата ни начин. Да призовем и извънземните ни семейства и приятели, които единствено имат технологиите в момента да се справят, както са го правили досега с последиците от това, което вече се е случило и да помогнат за предотвратяването на нови глобални замърсявания. Благодаря на всички за разбирането и отговорността, за решителността и активността в общият импулс на загриженост, Любов и добра воля опастността във Фукушима да бъде преодоляна. Всеки, който има информация и идеи, нека ги споделя. Добре е да има един общ час в деня, в който едновременно да работим с Енергия, Мисъл-форма и преживяване в полето на сърцето, за да бъдем по-ефективни. И тъй като имаме ежедневни послания на енергия в 20 часа на Любов, Светлина и Божествена Енергия към Майката Земя, предлагам 20 часа всеки ден за нашата обща енергийна работа за решаване на проблемите във Фукушима, което разбира се не изключва във всеки един момент от деня и нощта ние да излъчваме своята Вяра, Надежда, Любов и Мъдрост, своята позитивна нагласа, мисъл и преживявания насочени към Фукушима. Благодаря ви ! Успех на всички ни !

Това е звукова медитация дадена от Хаторите през Том Кениън за справяне с проблемите във Фукушима на енергийно ниво !
https://tomkenyon.app.box.com/s/o2may524llqee0zav86s
Кликнете тук  https://tomkenyon.app.box.com/s/o2may524llqee0zav86s, за да чуете и/или свалите Звукова Медитация Фукушима (3:28 минути).
Медитацията в помощ на Фукушима се провежда всеки ден от 20 часа, който желае може да се включи веднага след това от 20:04 ч. в изпращане на Любов, Благодарност и Божествена Енергия към Майката Земя - 3 мин., след което още 3 минути послание към сърцата на всички човешки същества по цялата Планета - за по-бързото им и успешно пробуждане от илюзията - от 20:07 до 20:10 ч.

1. Послание - звукова медитация дадена от Хаторите - за най-добър изход за човечеството от ситуацията във Фукушима - Япония (4 мин.) от 20:00 ч. до 20:04 ч.

2. Послание с Любов, Благодарност и Признателност - синхронизация с Майката Земя (3 мин.) от 20:04 ч. до 20:07 ч.

3. Послание към сърцата на всички човешки същества по цялата Планета за пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал. (3 мин.) от 20:07 ч. до 20:10 ч.

Благодаря ви !
Събитие във фейсбук за всекидневната медитация в 20 ч.
https://www.facebook.com/events/624033410990111/?ref_newsfeed_story_type=regular

Фукушима
Планетарно послание на Хаторите
чрез Том Кениън

Ядреното съоръжение във Фукушима, Япония, е в критична фаза на своето извеждане от експлоатация. Това включва премахването на силно радиоактивни лостове от един от нейните повредени реактори. За най-голямо съжаление това става по време на ескалацията на фазата на настоящия ви Хаотичен Възел, но такава е природата на дуалността.
Фукушима представлява голяма екологична заплаха за целия Тихоокеански басейн и ако радиацията не се ограничи, в крайна сметка тя ще застраши екосистемата на цялата планета.
Това е много сложна ситуация.
Три от реакторите изпитаха ядрени сривове по време на земетресението през 2011 г. Сега няма технология, която е способна да се справи с такова ниво на радиация. Освен изтичането от складовете на Фукушима, където се съхранява радиоактивна вода, подземните води, течащи под Фукушима и вливащи се в Тихия океан, са замърсени от трите ядрени срива.
От наша гледна точка това има тежки последици.
Ние предлагаме използването на специфична звукова медитация с цел да се помогне на природните духове на този регион, да се помогне на човешките същества, които работят в опасните и критичните изваждания от експлоатация на това съоръжение и за вдъхновяване с нови технологии, които да се справят с кризата. Тази звукова медитация е за онези от вас, посветени в служба на планетата за „дълго време”, както казвате вие.

Последиците при Фукушима ще продължат под много форми поне в следващите две или три десетилетия, освен ако неизвестни досега нови технологии не се появят, за да се справят с ядрените сривове и замърсяването на подземни потоци, вливащи се в Тихия океан.
Ако чувствате съпричастност с тази цел и резонирате със звуците, които изграждат тази медитация, ние ви каним да се присъедините към тази планетарна служба.
За да участвате пълноценно в тази звукова медитация и за да окажете положително въздействие върху ситуацията, трябва да имате яснота, вибрационна устойчивост и постоянство. Това е призив към високо духовно майсторство при ужасни обстоятелства.
Позволете ни да обясним необходимите три качества.

Яснота

Яснотата, която е необходима тук, е признанието, че като същества-творци вие имате капацитета и правото като човешки същества, живеещи на тази планета, особено колективно, да променяте крайния резултат. Това става чрез яснота на целта и яснота на емоцията. Това е обединение на мисъл и цел, сплотени чрез съгласувана емоция, което ще породи най-положително въздействие.

Вибрационна устойчивост

Казано метафорично, вие плувате сред отломките от глобално енергийно цунами.
Вие сте свидетели на срива на цивилизация, каквато сте познавали, и на раждането на нова цивилизация. Но една последица от такава радикална промяна за толкова кратко време е нарастването на страха.
За да участвате в тази глобална медитация, тази форма на планетарна служба, вие трябва временно да се издигнете над реакциите на страха си. Трябва да навлезете в силно съгласувано състояние на емоционална вибрация, за да сте ефективни в тази служба.

Постоянство

Тъй като ситуацията във Фукушима ще продължи под различни форми за много години, това не е краткосрочно приложение на духовно майсторство. Това изисква вие да посетите ситуацията в медитация много, много пъти. Задачата да се присъедините към настоящата служба, т.е. трансформирането на ситуацията във Фукушима чрез високо съгласувани състояния на емоция и яснота на целта, изисква вниманието ви многократно. С други думи, след като получите усещане за медитацията, вие навлизате отново в нея, когато почувствате призив да направите това, докато ситуацията във Фукушима напълно се разреши.

Медитацията

Звуците, които изграждат тази медитация, включват целебни енергии към природните духове от региона покрай Фукушима. Тя също включва подкрепа за човешките същества, работещи върху задачата за изваждане от експлоатация на съоръжението.
Когато слушате тази звукова медитация, вие идеално бихте навлезли в състояние на вибрационен резонанс, който бихте описали като екстаз, безлична любов, признателност или благодарност. Докато стоите в едно или във всички тези кохерентни състояния през цялото време на медитацията, вие си представяте положителни резултати, по каквито и начини те да ви се явят.
Ако не знаете как да навлезете в състояние на екстаз и искате да експериментирате с това съгласувано състояние, ние ви предлагаме да прочетете предишното съобщение, озаглавено Екстазът и сърцето, което представя прост метод за генериране на това състояние на съзнанието.

Не е важно кое съгласувано състояние на съзнание използвате, т.е, екстаз, безлична любов, признателност или благодарност. Но от жизненоважно значение е вие да постигнете високо съгласувано състояние, което надмогва страха, за да бъде ефективно по време на тази медитация.
Без да знаете как това ще бъде осъществено, вие поддържате ясното намерение ситуацията във Фукушима да се разреши в полза на живота на тази планета.
Колективно това намерение ще задейства ефект на квантово поле. Целта на тази енергийна дейност е да вдъхнови нови технологии и нови начини за справяне със ситуацията.

Самата медитация е с продължителност 3 минути и 28 секунди.

Лична защита

Ако живеете сред или близо до Тихия океан, предлагаме ви да прочетете предишното ни съобщение, озаглавено Лекарства от Светлина. Това е умствен/телесен/духовен процес, който включва най-висшите ви измерни аспекти, за да защити биологичния ви израз, т.е, физическото ви тяло.

Заключение

Това съобщение е призив за специфична и силно отговорна планетарна дейност и служба. Ще знаете, ако сте призовани да участвате в тази форма на Планетарна Служба, защото ще почувствате отговор в сърцето/ума си и оживление на съществото си.
Ние сме го казвали преди и отново ще го кажем, „ Пътуването на Посветения е изкуството да прилагаш съзнание към живота”. Именно чрез това прилагане вие придобивате по-голямо майсторство.
За тези от вас, които се чувстват призовани да се присъединят към тази форма на планетарна служба, изпращаме към вас най-дълбоката си признателност.

Хаторите
26 ноември 2013 г.

Мисли и наблюдения на Том

Скоро след земетресението в Япония през 2011 г., което жестоко разруши ядреното съоръжение при Фукушима Даиичи, бях в медитация, когато неочаквано се намерих на въображаема скала с изглед към острова Япония.
Тибетски будист лама на име Ябсонг Ринпоч седеше до мен. Той посочи надолу и каза „ Скоро целият свят ще страда като Япония”.
Сякаш думите му се оказват тъжно пророчески.
Не е в обсега или целта на това съобщение да се обсъждат множеството екологични опасни сигнали, които сочат към Фукушима. Всеки, който се интересува от проучването на все по-големия брой данни, отвъд повърхностното третиране на кризата от основните ни медии, може да намери много в Интернет чрез търсене с думите „радиация Фукушима”, „ ядрен срив Фукушима” и „ отломки от Фукушима”.
Просто бих ви призовал да си запазите „остроумията си”, тъй като има много погрешна и преувеличена информация, която изтича там за бедствието. Фактите са достатъчно плашещи и без да се налага да се навлиза в необосновани спекулации. За по-голяма яснота бих предложил да четете доклади от уважавани учени – особено онези от областта на ядрената енергия, екологията и морските науки, както и онези, които работят в областта на епидемиологичните проучвания (имайки предвид, че ракът и болестите, свързани с радиацията, се увеличават в различни населения, включително в Япония и Северна Америка). Също бих обърнал по-голямо внимание на уважавани алтернативни източници на новини. По мое мнение те включват, но със сигурност не се ограничават до The Huffington Post (www.huffingtonpost.com), Energy News (www.enenews.com), Simply Info (www.fukuleaks.org), The Guardian (www.theguardian.com), and Greenpeace (www.greenpeace.org).

История на Звуковата Медитация Фукушима

След като Хаторите ме помолиха да канализирам тази звукова медитация, за да помогне в кризата, аз ги попитах – винаги скептик – да ми обяснят как тази медитация евентуално би могла да промени хода на такава истинска катастрофа. Преди всичко, радиацията от типа, излязъл от Фукушима, е силно токсична и унищожителна за повечето от биологичните форми на живот, включително и за нас хората, които сме се поставили на най-горното стъпало на еволюционната стълба, позиция, която смятам за много слаба.
Те обясниха, че звуковата медитация би се фокусирала върху трите споменати по-горе в съобщението им области – 1) да помогне на природните духове в района, 2) да помогне на хората, които поемат такава критична задача под злокобните обстоятелства и 3)да вдъхнови други хора в научните и технологичните сфери да създадат нови технологии, способни да се справят с безпрецедентните предизвикателства, които представя Фукушима.
Интересно е, че Хаторите са на мнение, че освен новите технологии за справяне с радиацията, някои от тези нови технологии ще са „биологични” и ще бъдат развити от биолози, изследващи клетките, както и от изследователи, които работят с гъби и плесени.

Хаторите твърдят, че когато самата Медитация e правилно приложена, тези, които работят с нея, в резултат на това ще създадат ефект на квантово поле, който може да повлияе на възможни бъдещи последици около Фукушима. По същество, тези, които изпълняват медитацията ще Скачат във времеви линии, както го наричат Хаторите.

Това е много важна информация, според мен, тъй като дава теоретично разбиране за това как такова краткотрайно нещо като тази медитация би могло да повлияе на такава ужасна ситуация в третоизмерната реалност. Следователно аз ви предлагам да прочетете предишното съобщение на Хаторите, озаглавено Изкуството на скоковете във времевите линии, ако вече не сте го прочели.

Предполагам, че някои читатели биха искали да знаят какво се случи по време на процеса на записа и ще се постарая да опиша преживяванията си, въпреки че, съвсем честно, намирам, че думите не стигат, за да се опише зашеметяващата шир на енергиите и космическата помощ, която се предлага на човечеството в този най-несигурен преход. Ако не се интересувате от такива неща, просто прескочете нататък до подзаглавието Медитацията, където пояснявам подробностите за това как да я извършите.

Спускане на Светлина

Още с първите ноти на първия ченълинг, който стана основа на записа, аз психически усетих кула от бяла светлина, спускаща се от космоса в реакторите на Фукушима и в околностите й.

Когато записах други канализирани звуци, светлината често се променяше в тип виолетов пламък, който според мен е опит за трансмутиране на много трудните енергийни условия. Също така ясно усетих други цветове от светлинния спектър – особено златен, сребърен, син и пурпурен – показващи ми, че много духовни същества от реалностите на светлината също добавяха присъствието си.
В един момент по време на процеса на запис, част от който се случваше в малките часове на утрото, аз бях обзет от патос, тъй като канализираните звуци започнаха да текат от Кралството на Девите към природните звукове около Фукушима. За миг бях залят от чувство на крайно отчаяние, идващо от природните духове в региона, така силно, че трябваше да спра записа и да се успокоя, за да открия състояние на емоционален баланс, за да мога за продължа ченълинга.
На около една трета от записа можете вероятно да чуете три различни гласове до крайно стерео ляво, крайно стерео дясно и в стерео центъра. Това са гласовете на трите Върховни Деви (в моя език това значи високо нагоре по вибрационната скала на кръстопътя между Висшия Астрал и Етера). За мен тези гласове носят чувство на духовна сила и сила, смесена с меко и нежно състрадание.
Тези невероятни същества насочваха енергията си и цялото си внимание, за да подкрепят и природните духове в региона, и човешките същества, които са изправени пред страшната задача да извадят съоръжението от експлоатация.

Медитацията

Записът е дълъг 3 минути и 28 секунди.

Въпреки че Хаторите описаха доста добре медитацията, в интерес на яснотата, ето стъпките:

1) Навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз. Съзнателно навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз според собствения си капацитет да навлизате в съгласувани състояния на съзнанието. Най-простото съгласувано състояние, в което да се навлезе, за повечето хора е обикновената признателност. Ако сте по-умели в тези неща, може да изберете едно от по-сложните съгласувани състояния по ваш избор. Но за да съм ясен, обикновената признателност е достатъчно съгласувано състояние, за да направи медитацията ефективна. Както Хаторите ясно заявяват, трябва да сте в съгласувано състояние на ума и емоциите, което надмогва страха, за да има ефект от това.

2) Слушайте звуковата медитация, докато сте в това съгласувано емоционално състояние.

3)Представете си, според както за вас е естествено, че ситуацията във Фукушима се разрешава по начини, които са в полза на живота.


Този тип знаене не е само празна надежда или откровена фантазия от ваша страна. Това е изграждане на намерение чрез обединяване на съгласувана емоция и умствена яснота.
Тази енергизирана яснота е това, което създава ефектът на квантово поле, който Хаторите ми описаха, когато ги попитах как такава медитация би могла да допринесе с нещо реално на ситуацията.
С други думи, когато тези от нас по света задействат медитацията, ние ще задействаме задвижване на енергии, които могат да натрупат нови и по-положителни резултати. Как ще се прояви това, само можем да предполагаме. Но ако медитацията е успешна чрез всички наши обединени усилия, бих очаквал да видя увеличение и в случайностите, и в новите форми на креативно разрешаване на проблема, свързан с Фукушима.
Подозирам, че в нашата световна мрежа ще има много вариации на медитацията. Важното е да се работи с нея по начини, които ви се струват естествени и правдоподобни. Онези от вас, които имат опит в създаване на резултати чрез медитативни състояния на ума, без съмнение ще знаят какво да правят. За тези от вас, които не сте запознати с този тип медитация, основното ми предложение е да се настроите в нея и да бъдете обгърнати от съгласувана емоция, която сте избрали. Когато медитирате и наистина изпитвате съгласуваността на избраната от вас емоция, най-накрая ще намерите да изплува дълбоко интуитивно усещане. Този тип интуиция идва от собственото ви сърце/ум и ще ви разкрие как да работите чрез творческото си въображение. С други думи, след като сте навлезли достатъчно дълбоко в съгласуваност и сте задействали намерението си да си представите решение на проблема, идеите спонтанно ще изникнат в ума ви.
Едно от многото неща, които оценявам в тази звукова медитация, е, че е кратка и ефективна. Тя променя много бързо състоянието на ума ми в много възприемчиво състояние и благодарение на нейната продължителност откривам, че мога лесно да нагодя медитацията си към ежедневните си задачи.
Тази медитация е за самостоятелно използване когато и да пожелаете да я извършвате. На този етап няма планове за провеждане на глобална световна медитация, в която всички ние да медитираме по едно и също време.
Важно е да се запомни, че това не е еднократно действие. За да е ефективен този експеримент в съзнанието, медитацията ще трябва да се извършва от много от нас по света многократно в продължение на много години, даже на десетилетия. Наистина, за тези от вас, които избират да приемат тази форма на планетарна служба, медитацията е дълбок призив за намеса. Освен това, това ниво на работа ще изисква ниво на духовна твърдост и постоянство, което, за повечето от нас, е безпрецедентно.

Финална мисъл

„ Никой проблем не може да бъде разрешен от същото ниво на съзнание, което го е създало”.

Алберт Айнщайн


Превод:Tauno
© 2013 Tom Kenyon
www.tomkenyon.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/blog-post.html


image

Възраждане !

Над Фукушима слънце грее
и птиците волно летящи
в небето синьо и чисто като коприна
то с любов и радост поздравява.
А долу водата в океана,
прозрачна и кристална се дипли
на красиви, изящни дантели,
под които живот приказен,
цветен и интересен има
от морски звезди и кончета,
от риби танцуващи
и делфини подскачащи
палаво и весело.
А хората в града
спокойни и усмихнати са,
успокоени,
отдъхващи си с облекчение,
осъзнали своите грешки и уроци,
и станали още по-ценящи и пазещи,
благодарни и трогнати
от всемирната помощ.
Работниците във АЕЦ-а,
удовлетворени са и щастливи
от всичко, което успели са
да спрат, да спасят, да предпазят,
че живи и здрави са
да се радват на това,
което успели са да опазят.
Децата песни пеят и играят.
Нов свят е започнал да се сътворява
и в тази картина,
всеки своя щрих дава,
за да бъде тя най-прекрасна,
чиста и искряща
в тонове и багри сияйни и красиви.
Уханието на цъфтящата Земя
всеки вдъхва и поема
и се радва на Любовта,
която контрола и властта е поела,
за да пребъде всичко
в безкрайна Хармония и Красота.

С цялата си Любов и Вяра !
Деляна Ангелова
3.01.2014 г.
15:50 ч.



image

ОГРОМНИЯТ ЖИТЕН КРЪГ от 30 декември 2013 БИЕ ТРЕВОГА за ГОЛЯМА ОПАСНОСТ от ФУКУШИМА !!

На 30 декември 2013 г. в долината Салинас в Калифорния се появи огромен житен кръг с площ около 4000 кв.м. Тук можете да видите снимки и видеоклипове за житния кръг:

http://www.cropcircleconnector.com/2013/chualar/chualar2013a.html

Има много основания да предположим, че на този житен кръг е изобразена Атомната централа във Фукушима и че този житен кръг е опит да се алармира човечеството за огромна и непосредствена опасност, свързана с централата!

Ето албум със снимки на Атомната централа Фукушима:

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.528871980553372&type=1

В квадрата в центъра на житния кръг се виждат три реда със символи, които според Брайловата азбука за слепи се дешифрират като “#192" и този израз е изписан общо 6 пъти: на 3 реда, по 2 пъти на ред.

“#192" означава “№ 192”.

В Google за “Fukushima, 192” намираме следния линк:
http://www.fmu.ac.jp/univ/dbook-e/pageindices/index192.html

FUKUSHIMA Lives on the Line 192 /
306 1881 Department of Emergency and Critical Care Medicine, Fukushima Medical University School of Medicine, 1-Hikarigaoka, Fukushima…

Това е горещ телефон за спешни случаи във Фукушима, за връзка с Спешен център за медицинска помощ в Медицинския университет...

На снимката на житния кръг се вижда един “поток”, който излиза отвътре, тук в долната част на житния кръг. Според мен той символизира потока на заразената с радиация вода, който пресича бариерата, изобразена с три вертикални линии, после излиза извън кръга и изтича “в океана”...

През последните месеци на 2013 г. са публикувани много статии и видеоклипове, които алармират, че ситуацията във Фукушима става все по-тревожна и опасна.

Ето една статия на английски от 30 декември 2013, която директно съветва американците по западното крайбрежие на САЩ да се подготвят за справяне с радиацията, защото опасността е много голяма:

TEPCO мълчаливо допуска, че Реактор 3 може да избухне СЕГА

http://www.occupycorporatism.com/tepco-quietly-admits-reactor-3-melting-now/

Радио Turner Radio Network (TRN) е съобщило, че Атомната централа Фукушима се очаква да окаже въздействие върху цялото северно полукълбо.

Според репортажа “Лица, които живеят по западното крайбрежие на Северна Америка, трябва НЕЗАБАВНО да започнат да се подготвят за възможна атака от опасна атмосферна радиация от Фукушима.”

TEPCO е потвърдила, че пара е започнала да изтича от Реактор 3, но те "не били установили анормални условия в централата”...

TEPCO съобщава, че “радиоактивна пара изведнъж започнала да излиза от избухналия по-рано атомен реактор 3...”

Експерти заключават, че това може да е “началото на критично избухване на резервоар с гориво, включващ до 89 ТОНА атомно гориво, което може да избухне навън в атмосферата и да удари Северна Америка...”

Ситуацията може да ескалира бързо извън контрол...

TRN предупреждава да се вземат подготвителни мерки от жителите по Западното крайбрежие на Америка, защото 2-3 дена след “изпускането на 89 тона смъртоносно ядрено гориво директно във въздуха” материалът ще достигне Северна Америка и тези горещи частици могат да са смъртоносни”.

Дават се препоръки за хората да следят информацията по Интернет, да се запасят с маски и филтри, да покрият с пластмаса прозорци, врати, електрически изводи, вентили и пр....

Ето една по-голяма статия на английски от 30 декември 2013, в която се дават много подробни инструкции за населението – как да се подготви:

СПЕШНО: ЗАПАДНИЯТ БРЯГ НА СЕВЕРНА АМЕРИКА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ПОДГОТОВКА ЗА ВЪЗМОЖЕН РАДИАЦИОНЕН ОБЛАК В РАМКИТЕ на 3 до 5 ДНИ

http://www.thelibertybeacon.com/2013/12/30/news-flash-urgent-steam-suddenly-emanating-from-fukushima-reactor-3/

Още статии и видеоклипове:

Статия на български език от 22 декември 2013:
От АЕЦ "Фукушима-1" изтекоха 1,6 т радиоактивна вода

Предполага се, че причина за произшествието е повреда в основата на защитната стена вследствие на силните дъждове

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-iaponiia-sled-bedstviiata/ot-aec-fukushima-1-iztekoha-16-t-radioaktivna-voda-6001397

Tepco смята да излее цялата радиация от Фукушима в океана
- статия от 16 декември 2013 на английски език:

http://www.globalresearch.ca/tepco-plans-to-dump-all-the-fukushima-radiation-into-the-ocean/5361714

US, CANADA RADIATION REPORT, DEC. 28, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=KK4pnvgHy9g

Ето и три видеоклипа на английски език, в които също алармират за радиация по западното американско крайбрежие:

АЛАРМА! Радиация от Фукушима удря Сан Франциско! – видео от 26 декември 2013:
http://www.youtube.com/watch?v=Fytpcs6oRig

Радиоактивна реалност (17 декември 2013) – Гориво във Фукушима стопено "в безпрецедентен размер":
http://www.youtube.com/watch?v=3uaEmn5Kr18

Видео от 28 декември 2013 - Радиация от Фукушима удря Калифорния:
http://www.youtube.com/watch?v=ru102DBNW0s

Статия на английски: Въздействията от Фукушима върху здравето се крият – Япония не публикува данни за раковите заболявания, мъртво родените деца и пр. – страхуват се да ги пуббликуват (видео)

Статията е от 15 ноември 2013 и е със 192 коментара!!
http://enenews.com/gundersen-fukushima-health-effects-being-hidden-japan-publishing-data-stillbirths-spontaneous-abortions-cancers-311-indicates-theyre-afraid-release-audio

Видео със заглавие “ФУКУШИМА, РАДИАЦИЯТА и ТИ"

Видеото е от 8 ноември 2013 и към 31 декември 2013 беше видяно от 192 души!!
Обясненията за радиацията под видеото са направо покъртителни!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LnldSMX-FC0


Моля разпространете тази информация и нека всеки да помогне с каквото може !!

информацията за Фукушима е събрана от Мая Тодорова. Благодарност !

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2782 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 06.01.2014 18:31
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178973
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031