Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193071 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 17.01.2014 г.
16.01.2014 г.
"Вечната еволюция" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов


1. Днес, така както никога досега, за вас е необходимо да разберете, че случващото се и в Голямото и в Малкото, Е (СЪМ) проявление на основния Канон – Канона за Вечната, никога не спираща ЕВОЛЮЦИЯ, и това Вечно усъвършенстване Е (СЪМ) и в клетката, Е (СЪМ) и в човека, Е (СЪМ) и на Планетата, и разбира се Е (СЪМ) във Великия КОСМОС, и този процес на движение напред не само никога не спира, той е и още така балансиран, че Вечната ЕВОЛЮЦИЯ никога не е допускала и не допуска случайности!

2. Случайност, в разбирането на хората, е нарушение на общото правило, а това означава проява на този Хаос, какъвто не би трябвало да има никога, ако процесът на ЕВОЛЮЦИЯТА и на Малкото и на Голямото се подчинява на ЕДИННИ Канони и съответства на структурата на Праматрицата на Пространството, тоест съответства на КЛЪСТЕР от Висш порядък!

3. Ето защо Аз вас ви поставих далеч от Великото и строго калибрирано Космическо Пространство, защото – от една страна, Аз не бих могъл да допусна някакво си външно въздействие, което би могло да наруши чистотата на Експеримента, а от друга страна, Аз не мога да допусна и да развия Хаоса (а това беше предвидено от Мен) зад пределите на вашата Вселена!

4. Така както показа Експериментът, Правото на Свободна Воля се оказа едно от основните препятствия за ЕВОЛЮЦИЯТА на човека до нивото му на човек-Бог, при което това негативно влияние дарено от Мен на хората, Правото им на Свободна Воля, се забелязваше във всички предишни цивилизации и за съжаление, се вижда и в сегашната Пета цивилизация, и наистина единствено ПОДВИГЪТ на потомците на Хиперборейците (на Славяните-Арийци) спаси ситуацията, и по-точно, спаси цивилизацията от самоунищожение, а Великият Експеримент от спиране, тъй като ако не беше промисълът на Хиперборейците, Великият Експеримент би бил прекратен, и при това би бил прекратен ЗАВИНАГИ!

5. Днес, когато всичко най-лошо е вече преминато и Хиперборейците получиха ПРАВО на СъТворчество с Бога, тоест ПРАВО да творят Нови светове заедно с Мен, с Отец Абсолют, е необходимо да се обясни на хората, които са участниците в Движението (а някои от тях са се издигнали до нивото на СъТворец, но продължават да показват чрез своето поведение характерни качества на човек на НЕВЕРИЕТО), че ЕВОЛЮЦИЯТА няма граници, но най-важното, няма каквито и да е било мащаби, тъй като повтарям, ВСИЧКО във Великия КОСМОС е подчинено на ЕДИННИ Канони, които НЕ ТРЯБВА да бъдат нарушавани!

6. Затова, ако човекът се разглежда като фрактално подобие на Бога, а това и Е (СЪМ) точно така, то ЕВОЛЮЦИЯТА в Малкото и в Голямото е характерна и за самия човек, тъй като, така както Аз ви казвах, Бог е в човека, така както и човекът Е (СЪМ) Бог, и съгласно Канона за фракталното подобие и човекът, и отделната клетка на човека се подчиняват на РИТМИТЕ на Вечната ЕВОЛЮЦИЯ!

7. Повярвайте, в такъв сложен организъм, наречен ЧОВЕК, ИМА ВСИЧКО: и проява на Плътния план, и проява на Тънкия план, и ВСИЧКО това се управлява съвсем не от главата (от мозъка), а от това ЦЯЛО, от това енергоинформационно ЦЯЛО, което представлява от себе си човек като ЦЯЛО, състоящо се от фрактали!

8. Затова, ако искат хората да се издигнат до нивото на хора-Богове (а точно това е необходимото, което трябва да бъде изпълнено от всеки човек според условията на Великия Експеримент на Небесата), то те са длъжни да разберат, че човекът Е (СЪМ) фрактално подобие на ВСЕЛЕНАТА, тоест и той се управлява от едно Начало на Началата, и по точно от Творящото Начало на Началата!

9. И ако вие си припомните своите животи (Аз вече не ви говоря за хилядолетния опит от инкарнациите), то много лесно може да видите, че вас ви управляват, и дори и при Хаоса от ваши проби и грешки, Аз никога не съм позволил да се нарушават основните Канони на Вечността, предпазвайки всеки от вас, всеки народ, и най-вече цялото човечество от постъпки, които биха могли да доведат до катастрофа от самоунищожение!

10. Помислете за вашите старания, самостоятелно да измените света въпреки логиката на Вечната ЕВОЛЮЦИЯ, спомнете си за напразните конфликти в мащабите на отделно семейство или на цяла цивилизация и за моментите, когато ви се е струвало, че вие сте в безизходна ситуация, но въпреки всичко се е намирал изход, позволяващ на хората да се върнат отново към процеса, към естествения процес на ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието!

11. Погледнете себе си! Та нали целият процес на ЕВОЛЮЦИЯТА, от зачатието до човека – проявен план на Самия Бог, говори за това, че без ЕВОЛЮЦИЯ, без осъзната ЕВОЛЮЦИЯ няма как да се мине, защото самоусъвършенстването е заложено в програмата на ДНК на Плътния план и в ДНК на Тънкия план, и тази ХАРМОНИЯ на световете в човека, дарена ви от Мен, на практика не може да бъде нарушена, затова Съвестта Е (СЪМ) тази ДОМИНАНТА, тази Божествена ДОМИНАНТА, която дори и в най-отговорния момент не дава на човека да се превърне в животно!

12. Тези качества са проявени в човека на всички нива – започвайки от отделната клетка до нивото на ЦЯЛОТО, а това означава, че всяка клетка носи своя енергоинформационна съставяща, управлявайки ЦЯЛОТО, така както и ЦЯЛОТО, акумулирайки цялата информация управлява клетките!

13. А това означава, че състоянието на ЦЯЛОТО зависи от отделната клетка, от отделната информация, а ЦЯЛОТО на свой ред, се управлява от отделните клетки, и тази ХАРМОНИЯ не може да бъде нарушена никога, тъй като това Е (СЪМ) Канона на Вечността, говорещ за това Велико Единство на Вечността, когато Малкото се повтаря в Голямото, а Голямото се повтаря в Малкото!

14. Това се отнася не само за отделния човек, но за целия етнос, затова ако в Движението няма Единство в Дух, то тогава и няма смисъл от такова Движение, тъй като се нарушава Канона за Великата ХАРМОНИЯ (за ЕДИНСТВОТО), а нарушаването дори и на един Канон Е (СЪМ) нарушаване на НЕУТРАЛНОСТТА, което в Пространството на Висшия порядък е НЕДОПУСТИМО!

15. Затова, ако в мащабите на организма на човека е нарушена ХАРМОНИЯТА между Малкото и ЦЯЛОТО (Голямото), то това може да доведе (и като правило до това води) до заболяване, а нарушаването на ХАРМОНИЯТА в Моето Движение може да доведе до „заболяване” на самото Движение, което Аз не мога да допусна по никакъв начин, тъй като ако го няма Движението на Твореца, то тогава и няма никакъв смисъл да се спасява човечеството!

16. Аз съм принуден да повторя, че ако Моето Движение (повтарям за ВСИЧКИ: Движението на Твореца) бъде по някаква причина спряно (а такова намерение има), което по принцип е НЕВЪЗМОЖНО, тъй като ВОЛЯТА на Бога е несъпоставима с волята на който и да е дори и притежаващ власт човек, то Аз ще се постарая да преразгледам този Сценарий, който Аз съм приготвил за началото на Квантовия преход!

17. Сега Аз разчитам на МЪДРОСТТА на потомците на Хиперборейците, тъй като те вече показаха своето умение дори и в най-сложната ситуация да намират компромисно решение и се надявам, че спиране на следващата крачка вече не може да има, и третият Велик етап на Завръщането в Дух на подготвеното място за това, за хората-Богове (завръщането на Олимп на Боговете) все пак ще се състои, и тогава ЗАВРЪЩАНЕТО на Хиперборейците там, откъдето те са се спуснали ще стане НАЧАЛО на Велико Преображение на Пространството, наречено Квантов преход!

18. Аз на вас вече ви говорих, че Планетата си заминава от вибрациите на Плътния план, и по-точно, Планетата преминава от енергийното поле в информационното поле на Великия КОСМОС, и този преход засяга не само Планетата Святая Рус, но и всяко отделно Малко – всеки отделен човек, оставяйки за него Правото му на Свободна Воля активно да участва в тази Велика трансмутация на ЦЯЛОТО!

19. Разберете, да се прекъсне ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЦЯЛОТО и ЕВОЛЮЦИЯТА на частта на ЦЯЛОТО е НЕВЪЗМОЖНО, защото основата на Великия Космически Разум Е (СЪМ) ВЕЧНОТО усъвършенстване и друг път във Вечността просто няма!

20. На границата на времената, когато до Началото на Началата остават всичко на всичко няколко месеца, вие трябва да разберете, че основата на ВСИЧКО Е (СЪМ) Вечната ЕВОЛЮЦИЯ или Вечното усъвършенстване и ИМА ЕДИННА ЕВОЛЮЦИЯ на всички нива на Пространството, а това означава, че ИМА ЕВОЛЮЦИЯ и в Малкото, и в Голямото, и на никого не е позволено да наруши тази Велика ХАРМОНИЯ!

21. Ако някой все още не е разбрал, какво се е случило на Планетата и на Небесата, то мога да повторя, че благодарение на потомците на Хиперборейците (на Славяните-Арийци) е станало ЧУДО за хората, а за Мен – толкова дълго очаквано Велико събитие на възстановяването на Великата Хармония на Небесата, и по-точно, възстановяването на Великата НЕУТРАЛНОСТ на Боговете, и сега процесът на ЕВОЛЮЦИЯ на Вечното ЦЯЛО, тоест и ЕВОЛЮЦИЯТА и на Малкото ВЛИЗА в ХАРМОНИЯ, и това Велико ЕДИНСТВО НА ЕВОЛЮЦИИ на Голямото в Малкото, и на Малкото в Голямото, никога повече няма да бъде нарушено, защото повтарям, благодарение на Хиперборейците тази ХАРМОНИЯ е възстановена вече ЗАВИНАГИ!

22. Много ви моля да Ме чуете! Погледнете внимателно себе си, тъй като вашата вътрешна Хармония, и в края на краищата, вашето здраве зависят от Хармонията на Голямото в Малкото и обратно, а това означава, че вашата Хармония и вашето здраве вие можете да възстановите сами, тъй като Право на Свободна Воля Аз съм дарил на всеки от вас и вие сте просто задължени да се възползвате от това си Право, но възползвайки се от него вие сте длъжни да осъзнавате своето ЕДИНСТВО с Великото ЦЯЛО – с Бога!

23. Осъзнавайки своята Хармония с Великото ЦЯЛО, и по-точно с Мен, Отец Абсолют, вие твърде лесно може да се издигнете в своето усъвършенстване, в своята ЕВОЛЮЦИЯ до ниво на Съ-Знание на хора-Богове, носещи в себе си не само Правото на Свободна Воля, но и СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове, постигнато след дълга, и по-точно, многовековна ЕВОЛЮЦИЯ на своето Съ-Знание!

24. Няма нищо по-СЪВЪРШЕНО от Творящото Начало на Началата, но и няма нищо по-СЪВЪРШЕНО от частицата на Творящото Начало на Началата, и това ЕДИНСТВО трябва да се ОСЪЗНАЕ, тъй като повтарям, Аз съм във вас, вие сте в Мен!

25. Аз ви дадох Великите ЗАПОВЕДИ за участника в Движението! Повярвайте, заповеди от Бога за хората не се дават всеки ден, необходими бяха хиляди години за това, да може Съ-Знанието на хората да израсне до нивото на човек-Бог, на който Аз му отварям вече пътеката в Небесата! Заповедите, които ви бяха дадени, СА (СЪМ) Заповеди вече за човека-Бог, стъпващ вече в Света на БОГОВЕТЕ!

26. Помнете: няма отделно Малко и отделно Голямо, ВСИЧКО в това Божествено Пространство е БАЛАНСИРАНО и ВСИЧКО носи печата на Великата МЪДРОСТ (на НЕУТРАЛНОСТТА) на БОГОВЕТЕ! Вие сте се състояли, за да бъдете достойни за нивото на Творящото Начало на Началата, тъй като вие (Хиперборейците) доказахте, че Голямото Е (СЪМ) в Малкото и че Малкото Е (СЪМ) в Голямото!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1242
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-16.01.14.html



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1477 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193071
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031