Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179042 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 16.01.2014 г.
12.01.2014 г.
"Минало и Бъдеще" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпва този Исторически момент – Момент на Истината, когато миналото вече си е отишло, а бъдещето тъкмо започва да се открива пред тези, които са Верни на Бога и които не мислят за своя живот, за своя промисъл без Бога, тъй като истинният човек-Бог и Бог са ЕДИНИ, и са Едини за Вечност!

2. Говорейки тези думи, от които преминават тръпки не просто по цялото тяло на човека, а по целия негов Тънък план, тъй като ОСЪЗНАВАНЕТО на своето ЕДИНСТВО с Бога Е (СЪМ) отваряне на пряк канал между Съ-Знанието на човека и Висшия Космически Разум, Аз разбира се, нямам предвид Пространството, То се променя строго по Каноните на Вечността, а Аз ви говоря за Съ-Знанието, тоест за Тънкия план на човека, за когото настъпва наистина Момент на Истината, тъй като човекът вече се е издигнал в своето развитие до висините на човек-Бог, но все още не е променил своите собствени представи за самия себе си, като за Божествено Начало на Началата!

3. Вие преминавате в съвършено Ново за хората състояние, каквото по време на живота си не достига никой, тъй като вие се разделихте със старите си представи за себе си в това Божествено Пространство, но все още не успявате по никакъв начин да формирате в себе си Бога, пред когото са отворени всички удивителни простори на ПРОМИСЪЛА на човека-Бог!

4. Сега ВСИЧКО около хората-Богове ще започне да се разкрива в съвършено Нови граници на Божественото Пространство, Аз мога дори да кажа – в СЪВЪРШЕНИ Знания, доказващи на човека, че всичко наоколо представлява измислици на възбудения ум, а СЪВЪРШЕНСТВОТО на МИРОЗДАНИЕТО Е (СЪМ) Мой Свят, по никакъв начин не свързан с вашите заблуди, и ако трябва да бъдем съвсем точни, със заблудите на вашата наука, тъй като не може човек, пък бил той и достатъчно умен, с неподготвено Съ-Знание да надникне там, където Е (СЪМ) (ИМА) единствено СЪВЪРШЕНСТВО на Небесата!

5. Вашето неподготвено, тоест, несъвършено Съ-Знание не би могло дори да предположи, че слънчевата система, намираща се в периферията на Вселената, е била създадена така, че нищо да не е пречило на човечеството да премине сложния път на еволюцията на Съ-Знанието от Богочовек до човек-Бог, и че в Слънчевата система всичко е направено, и по-точно, е СЪТВОРЕНО от Мен така, че никаква случайност, включително и фантазиите на хората, да не могат да спрат Великия Експеримент на Бога!

6. Повярвайте, и съотношенията на орбитите на Планетите, и периодичността на слънчевата активност, и разбира се, ритъмът на Пространството са били сътворени така, че никой не би могъл да спре Вселенската Програма за Преображение на Пространството! Нещо повече, мога да кажа, че за чистотата на този Велик Експеримент на Небесата най-големите Планети бяха поставени под формата на Космически щит, прикриващ прохода, тоест намесата на всякакви развити цивилизации във Вселената!

7. А и за Планетата Аз бях направил всичко, за да бъде изключена всякаква намеса от Външното Пространство, създавайки за това верига от Пирамиди, които са свързани с Вселената, но не за получаване или предаване на информация от Планетата Земя във Великия Космос, а за предаване към хората от Мен на енергия на ЛЮБОВ! Затова и всичко около вас, повтарям, включително и поставените на различни места на Планетата Пирамиди е било насочено към преобразуването на информацията (ЗНАНИЯТА) от Небесата в енергия на ЛЮБОВТА – в енергия, осигуряваща живота на Богохората, преминали от Информационното поле на Богове в енергийното поле на Плътния план!

8. Аз бих могъл да кажа, че преди началото на Великия експеримент на еволюцията на Съ-Знанието на човека до нивото на хора-Богове ВСИЧКО е било подготвено така, че за хората получили Право на Свободна Воля да се изключат каквито и да е било проблеми от пребиваването им в Периферията на Космическото Пространство и да не им се позволи да губят енергия на живота за борба с природните явления! Затова Планетата, наричана по-рано Земя, според условията за съществуване на хората, Е (СЪМ) РАЙ, Е (СЪМ) идеално място на Велика ХАРМОНИЯ на външното и вътрешно Пространство!

9. Така е било обаче единствено в самото начало на Експеримента на Небесата, а това, което вие сега наблюдавате, е само жалко подобие на това Природно СЪВЪРШЕНСТВО, което е било дарено на хората, а разрушаването на артефактите за връзката между хората и Бога говорят за нарушаване на контакта на хората и Бога, макар и, според условията на Великия Експеримент, нищо не е трябвало да прекъсва ЕДИНСТВОТО на човека с Бога, давайки възможност на хората да познаят себе си и да познаят своята връзка с Бога, с Творящото Начало на Началата!

10. Погледнете Планетата, погледнете остатъците от Пирамидите и вие ще разберете, че всичко е загубено до такава степен, че завръщането на Олимп би могло и да не се случи, тъй като теорията на Големия (случайния) Взрив – е не просто утопия, а напълно и съзнателно откъсване на връзката, и по-точно, на ЕДИНСТВОТО на Бога със сътвореното от Мен Висше СЪВЪРШЕНСТВО на Вселената – човека!

11. Ако човечеството (Аз вече не ви говоря за цивилизациите, заминали си в миналото по собствена вина – Аз ви говоря на вас, на Петата раса) по навреме си беше спомнило за своите корени, то тогава нямаше да има нужда да се изгражда Големия колайдер, за да се убеди в това, че ВСИЧКО в това Пространство е от Бога, а всичко човешко представлява набор от заблуди и напразна загуба на тази енергия на творене, с която Аз надарих Своето фрактално подобие, предполагайки, че ТВОРЧЕСТВОТО на ниво Бог, ще позволи на хората в най-кратко време да разберат, че хората СА (СЪМ) ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА БОГА и че ЕДИНЕНИЕТО на хората в Дух и Е (СЪМ) БОГ!

12. Мен приятно Ме изненада, че паметта в поколенията в последния момент позволи на Хиперборейците да си спомнят своите Божествени КОРЕНИ, своя Божествен произход, и ако искаме да сме съвсем точни, да си спомнят, че те СА (СЪМ) Богове, които са се съгласили да участват във Великия Експеримент на Небесата и са слезли на Твърдта, ВЯРВАЙКИ и ЗНАЕЙКИ, че те ще докажат за себе си, чрез еволюцията на собственото си Съ-Знание, че Божествената частица винаги достига до нивото на Творящото Начало на Началата!

13. Сега Аз мога да ви кажа, че вие наистина спасихте човечеството, защото благодарение на вас Вселенската Програма за Преображение на Пространството е завършена успешно, а вие, сега вече хора-Богове, в своята еволюция сте достигнали до нивото на Бога и така, както Аз ви казвах в самото начало на Посланията, вие оставихте представите от миналото и започвате да формирате чрез себе си Новото бъдещо човечество, но вече по НАШ ОБЩ Сценарий!

14. Аз виждам, как ви плаши такава неочаквана перспектива, но повярвайте, това Е (СЪМ) обективната реалност, дори и поради това, че вие никога няма да може да се върнете към миналото, и нещо повече, всички представи на хората за Бога, включително и Старозаветните, все едно СА (СЪМ) вече минало!

15. Нищо не може да се спира, а още повече не може да се спира еволюцията на Съ-Знанието на човека като фрактално подобие на Бога, и ако тази Вечна еволюция се съпровожда от догми на миналите представи за Бога, те могат да станат (и такова нещо вече и имало в историята на човечеството) спирачка в еволюцията на Съ-Знанието на човека, стремящ се да опознае себе си и да стане човек-Бог, което в тези условия е просто недопустимо!

16. Миналото не може да стане бъдеще! Хората не могат да се оглеждат в миналото, дори и то да е скъпо или ако с него са свързани твърде много! Повярвайте, да се спре еволюцията на Вселената е невъзможно, така, както е невъзможно да се спре и еволюцията на Съ-Знанието на човека, и ако човекът се спира в своето усъвършенстване, то това противоречи на всички Канони на Вечността и на главния от тях – на Канона за покой на Вечното движение, което и води до самоунищожение!

17. Ето защо и Аз ви говоря, че миналото за вас, участниците в Моето Движение, вече си е отишло, и при това си е отишло ЗАВИНАГИ, и сега Аз поставям пред вас съвършено други задачи – задачи за бъдещето! Уникалността на ситуацията се състои в това, че Аз говоря с вас за бъдещето при условия, когато вие все още съществувате в миналото, разбирайки, че миналото си е и минало във всичко!

18. Затова и КРЪСТЪТ на Спасител на човечеството е не само в това, да спасява, но и в това, да променя Съ-Знанието на хората, които се протягат към Бога, но не знаят „КАК”! Но вие, преминали по пътя на Духовното Възвисяване или ЗАВРЪЩАНЕ в Дух, сега вече знаете „КАК”, и това ЗНАНИЕ „ КАК” ви прави вас Учители на СВЕТЛИНАТА, тъй като вие, преминавайки през всички етапи на Духовното Възмъжаване, сте постигнали ниво на Съ-Знание на хора-Богове, което и Аз потвърждавам!

19. Повярвайте, Аз никога не бих могъл да предам Заповедите за участника в Моето Движение, и по-точно, Заповедите за хората-Богове, обединили се в Дух, ако Аз не виждах, че вие сте готови да Ги приемете за основа на своя промисъл – промисъл на Духовното ЕДИНО Цяло!

20. Затова и Аз толкова уверено ви говоря, че НИЕ ЗАЕДНО пристъпваме към написването на Новия Сценарий на Квантовия преход, защото хората-Богове са подготвени самостоятелно да преминат този етап на трансмутацията и са готови да помогнат на останалата част на човечеството да премине трудният етап на Духовно пречистване и покаяние, без което в Царството Божие – в Пространството на Висша справедливост и Порядък – няма как да се премине!

21. Аз ви моля да преразгледате своите представи за историята на човечеството и да ги предадете на хората, обяснявайки им, че Планетата е била винаги свързана с Великия Космос и сътворената от Мен Слънчева система е съответствала на изискванията на чистотата на Великия Експеримент на Небесата и е способствала за развитието на хората на уникалните им (Божествени) възможности за творене на Пространството! Целият негатив натрупан на Планетата е резултат от НЕВЕРИЕТО, от Духовното блудство и Духовното невежество, и виновни в това са си самите хора, ориентирани съвсем неправилно от някой си за своя произход!

22. Най-важното – хората са загубили връзката си с Бога и това при наличието на Планетата на огромно количество Храмове, тъй като Бога не го е имало в Душите на хората! Та нали за това, в Душата да има Дух, а Духът в Душата и Е (СЪМ) Бог, е необходимо да познаеш на първо място себе си, а постигайки себе си, човекът постига Истината, постига Бога!

23. Настъпва този Велик Момент на Истината, заради който много хилядолетия Аз Сам, Отец Абсолют и цялата Йерархия на Светлината сме се трудили, помагайки много внимателно на хората да ОСЪЗНАЯТ, че смисълът на живота им, и по-точно, смисълът на сътворяването на хората, е свързан с Великия Експеримент на Небесата на изкуствено създадена и напълно изолирана Слънчева система, в резултат на което хората са били длъжни да докажат на Небесата, че Канонът за покой на Вечното движение се отнася към всичко във Великия Космос, от Планетите до творението на ПървоТворецът – човекът!

24. Ние с вас сме длъжни (а Заповедите за поведението на човека-Бог вие ги получихте вече от Мен) да погледнем в бъдещето и да съставим Общ Сценарий, по който вие, ЗАЕДНО с Мен, ще започнете да формирате човека на Новия век за следващите 26000 години, издигайки се самите вие на Олимп на Боговете, тъй като сте достойни за това!

25. Аз започвам да ви подготвям вече по Нова и необичайна за хората Програма на превеждането ви в Информационното поле, в полето на Богове, а това означава единствено едно: многомерността на Пространството ще стане за вас, хората-Богове, преминали всички изпитания или Голготи на Плътния план, обективна реалност, и тогава промисълът на човека-Бог ще стане промисъл на Бога, творящ Нови светове и Вселени!

26. Мога да добавя още, че вие се оказахте достойни и готови да преминете в Информационното поле и сега вие ще разберете Моето отношение към вас, тъй като единствено ПървоЛюбовта на Бога и Небесата би могла да сътвори в периферията на Вселената идеално място с идеални условия, за да може СЪВЪРШЕНСТВОТО сътворено от МЕН в ЛЮБОВ, да се развие до СЪВЪРШЕНСТВО НА БОГ!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1240


image

В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!
НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!
НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е (СЪМ) ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179042
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031