Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181257 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.01.2012 г.
07.01.2012 15:34 - ИЗПОВЕД !
05.01.12
" ИЗПОВЕД
" из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ
                                                                                                                     1.  Всеки нов ден на тази ГОДИНА ще звучи вече не просто като настъпващо Ново УТРЕ, а като тревога по заминаващото си в миналото в представите на хората тяхно предназначение, и едновременно с това, като тревога, призоваваща хората, независимо от тяхната ВЯРА и националност, да се пробуждат (да се повдигат), защото е настъпило времето на кардинални ПРЕОБРАЖЕНИЯ на Планетата Земя ! 2.  Замислете се, сега вече настъпи време, когато никой (повтарям: никой) няма да може да пренебрегне Моите ДУМИ, тъй като всяка МОЯ ДУМА ще звучи като присъда, като реквием за заминаващата си в миналото цивилизация, но в същото това време и като призив (към тези хора, които са ГИ чули) към Духовно Единение, а по нататък и към ПРОМИСЪЛ на СъТворци!
3.  Сега вече никой няма как да се измъкне от отговора на въпроса: „вие с Бога ли сте или против НЕГО?”! С всяка изминала минута актуалността на този избор за хората в този Дуален свят единствено ще нараства, разделяйки ги на такива, които си отиват в миналото, и на такива, които независимо от нищо, Самият Творец ги е избрал да съставят основата на Шестата, Божествена раса !
4.  За всеки човек настъпва време, и дори не е важно в кой план го е настигнала необходимостта да направи историческия си избор и да застане на страната на тази Вечност, която се определя или от силите на СВЕТЛИНАТА, или от силите на Задържането!
5.  Божественото Пространство е ДУАЛНО и в Него едновременно присъства и ЧЕРНОТО и БЯЛОТО, Любов и ненавист, радост и мъка (болка)… и всеки човек, изпратен от Мен в този Свят, е трябвало да изпита върху себе си Дуалността, за да достигне до тази Божествена МЪДРОСТ, която съответства на нивото на Съ-Знание на ПървоТворец или на Абсолюта !
6.  Хората са длъжни да преодолеят ДУАЛНОСТТА в своите вътрешни представи в тази вечна борба между силите на Творенето и силите на Задържането, и да изберат за себе си този път, който е трябвало да стане основа за тяхното бъдеще, което все едно, пак ще остане ДУАЛНО  и също ще се подчинява на Канона за единство и борба на противоположностите!
7.  Необходимо е да се разбере, че никой няма как да се измъкне от този ОСНОВЕН КАНОН на Вечността, макар ДУАЛНОСТТА на Пространството да се намалява в зависимост от усъвършенстването или еволюцията на Съ-Знанието на човека!
8.  В този вечно Дуален свят, дори и при постъпателно движение нагоре, човекът като фрактално подобие на Твореца, просто не може, и по-точно, няма ПРАВО да спира своето усъвършенстване, дотолкова, доколкото САМИЯТ АЗ като Цяло, не мога да спирам в СВОЕТО ВЕЧНО усъвършенстване!
9.  Повтарям: Божественото Пространство е ДУАЛНО, затова МЪДРОСТТА, за която Аз ви говоря постоянно, представлява не промисъл на здравия смисъл, а избор на сърцето, на интуицията! Но точно МЪДРОСТТА е ПРОМИСЪЛА на Съ-Знанието на равнището на ПЪРВОТВОРЕЦА !
10. Затова и сложността на предстоящия Изпит се състои още и в това, че хората са длъжни да демонстрират на Мен (Твореца), но преди всичко и пред самите себе си, не само своето подобие на Творец, но и своето отношение към Дуалността на Плътния план!
11. Настъпи време, когато хората трябва да се издигнат над Дуалността и да видят във всичко БОЖИЯ ПРОМИСЪЛ – да видят дълбокия смисъл на протичащата в момента трансмутация на Пространството и да намерят своето място в еволюцията на Цялото, преминаващо на ново ниво на Божествената Пирамида !
12. За хората този Изпит ще бъде много сложен и от него ще зависи бъдещето не само на отделната личност, на отделния народ, но и на цялото човечество! Всичко е свързано с това, че в Дуалното Пространство за човека  е много трудно да избере каквото и да е нещо конкретно, и по-точно – СВЕТЛИНАТА или Тъмнината, особено понеже тези противоположности са все едно ЕДИННО Божествено Пространство, в което едното няма как да съществува без другото!
13. За хората нямащи натрупана МЪДРОСТ или не способни да се обърнат към своето Висше вътрешно „Аз”, е почти невъзможно да направят свой осъзнат избор !
14. Ето защо и Моят избор беше направен в полза на Русия, защото този Народ, събран от Мен от хора, успешно преминали Висшата Школа по Мъдрост, са натрупали за хилядолетията свои инкарнации такъв опит в правилния избор в този Дуален свят, който вече граничи с нивото на МЪДРОСТ на ПЪРВОТВОРЕЦА!
15. Ще ви кажа честно като на ИЗПОВЕД: Аз избрах на тази територия от океан до океан тези, които предварително преминаха най-сложния изпит по ПЪРВОМЪДРОСТ! Сега тези хора са способни не просто да явят чрез себе си ЧУДОТО на Богопроявлението, но и да проявят промисъла, пък макар и в микромащаб (в мащаба на частицата на Твореца), но все пак ПРОМИСЪЛ на СЪТВОРЕЦ, който в съвокупност трябва да стане ПРОМИСЪЛ на всички СъТворци, формиращи КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ !
16. Какво е това КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ ? Това в своята същност е творене от хората на Божествен ЕГРЕГОР, който Аз нарекох (в Плътния план) СЪБОРНОСТ на хората, контролирана от Твореца чрез СВОИТЕ Посланици !
17. Нарочно не уточнявам, от кой план Аз, вашият Творец, управлявам подсъзнанието на хората, но в строго ограничен план, за да не отвличам Съ-Знанието на хората от изработването от тях на собствено решение, от което днес зависи бъдещето на цялото човечество и изпълнението на Моята Вселенска Програма за Преображение на Пространството!
18. Днес е изключително важно, всеки човек в Русия да разбере, че всякакви изисквания и всякакви концепции за безопасност или устойчиво развитие на страната без Моето за това Разрешение или без Мое Участие, са утопия, и всеки от хората, който се опитва насилствено да налага своето виждане за по нататъшното развитие на страната, встъпва в конфликт не с кого да е, а със Самия Творец !
19. Повярвайте Ми, Аз съм събрал хората, преминали през изпита за МЪДРОСТ, не за да продемонстрирам на човечеството ДУХОВНОСТТА на Народа или равнището на Неговата МЪДРОСТ – МЪДРОСТТА НА ПЪРВОТВОРЕЦ, а за да създам реална платформа за формиране на Шестата раса, МЪДРОСТТА на която ще се намира наистина на нивото на ПЪРВОТВОРЕЦА !
20. В Моите Планове определено не влиза задържане, а още по-малко, връщане на хората към заминаващата си в миналото Дуалност на Плътния план !
21. Повтарям: съществува МОЯ ПРОГРАМА за Преображение на Пространството и изграждане на Нов ЕГРЕГОР на човечеството (съборност), в който (ЕГРЕГОР) главна роля е отредена на Народа на Русия, затова всичко, което противоречи на изпълнението на Моята Програма, трябва да бъде премахнато веднъж за винаги!
22. Аз не искам да кажа, че всичко противоречащо на изпълнението на Моята Програма трябва да бъде унищожено, но в този Дуален свят всяка частица на Твореца, всеки род или народ, не взел Изпита за ПЪРВОМЪДРОСТ, ще бъде принуден да премине повторно пътя на еволюция на Съ-Знанието, натрупвайки МЪДРОСТ от инкарнация към инкарнация.
23. Хората трябва да разбират, че в Дуалния свят всяко нещо противостои на друго нещо и затова започналото Духовно ВЪЗРАЖДАНЕ на Русия предизвиква и ще предизвиква ответна реакция от силите на Задържането, и тази борба ще придобива все по остър характер, при това не само във външния свят, но и във вътрешното Пространство на този Народ!
24. Сега Аз не ви говоря за възможна революция или за гражданска война, защото това Аз няма да го допусна, Аз ви говоря за вътрешно ДУХОВНО преустройство на страната, но вече под контрола на Твореца!
25. Русия, дори и в този си вид, в който тя е достигнала до Квантовия преход, тоест до периода на вътрешната си (Духовна) трансмутация, независимо от нищо, представлява в себе си възраждащ се, творящ ЕГРЕГОР, все пак способен да осъзнае своята историческа мисия и първи да прояви ВЪТРЕШНА САМООРГАНИЗИРАНОСТ (СЪБОРНОСТ), управляема непосредствено от Твореца чрез своите Посланици !
26. Повтарям: след като Аз днес съм събрал на територията на Русия хора, способни да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ на СъТворци, то те са просто задължени да формират творящ ЕГРЕГОР от Планетарно ниво и да проявят (да покажат) основата на САМООРГАНИЗИРАНОСТ, без която не може да има Духовна еволюция в Русия, а след това и сред цялото човечество !
27. Нека на някого да му се струва, че те знаят това, което не знае Самият Творец! Нека тези хора да наричат себе си разработчици на нови концепции за развитието на страната, нека те да наричат себе си правителство, пък дори и правителство в сянка на Земята, все едно, всички те са единствено хора с вътрешната си човешка Дуалност, на които не им е присъдено без Моя поддръжка да се издигнат до висотите на СъТворци, а още по малко да преобразят Пространството.
28. На тези хора не им е присъдено да проявят своята воля, защото тяхната воля никога не съвпада с ВОЛЯТА на ПЪРВОТВОРЕЦА !
29. Така е, те също са ЕГРЕГОР, но ЕГРЕГОР на силите на Задържането имащ пълно право на себеизява! Времето обаче на тези хора вече си отиде в миналото – свърши времето, когато използвайки МАМОНА, те неведнъж са прекроявали картата на света по свое виждане и тази тайна е оставала само тайна за хората, но никога не е била тайна за Твореца!
30. И новата карта на Русия, на територията на която Аз събрах всички най-добри сили на СВЕТЛИНАТА, карта, подготвена от силите на Задържането, никога няма да стане реалност, даже и заради това, че е настъпило времето на силите на ТВОРЕНЕТО, затова всичко тайно, и особено неправедно, става не само явно, но става и основа за Духовното Единение на хората пред угрозата за агресия на висша несправедливост !
31. Искам да подчертая, че САМООРГАНИЗИРАНОСТТА или СЪБОРНОСТТА на Народа на Русия, която започва да се проявява все по-активно и по-активно, е първоосновата на новия ПРОМИСЪЛ на свободните хора, осъзнали себе си като част от Божественото Пространство и като частици от Твореца !                                                                                                                                              http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=961                 http://otkrovenia.bg/2012/01/06/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-05-01-2012-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4/                                                                                                                                                                 image                                                                                             
Категория: Изкуство
Прочетен: 2314 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 07.01.2012 15:47
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181257
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031