Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184996 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.01.2012 г.

ПОСЛАНИЕ

от

ХАТОРИ , МЕЛХИСЕДЕЦИ , СИРИУСИАНЦИ , АРКТУРИАНЦИ , ПЛЕЯДИ !

                            Ние сме Източника – Всичко , което Ние Сме – Сме Ние !

Нашето Послание за вас – това е преди всичко – източник на многостепенни междупространствени вибрации от Светлина – това е Фрактална Светлина - Реалност в която вие преминавате, завинаги заминавайки си от линейното възприемане на времето. По време на тези минути на общуване помежду ни ние вкарваме Цялата си енергия на Безусловна Любов, за да може да усетите нашето единство с вас. Ние ви молим да се настроите за момента на РАДОСТ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА БЛАГОСЛОВИЯТА – четейки тези редове – усещайте себе си в Канала на МОЩНА КРИСТАЛНО чиста Светлина – в който се стичат към вас под формата на Божествени искри – ярки цветове – Това е Есенцията от Божествени енергии от Източника. Вие навлизате в пространството на Светлината с фракталните реалности, а това означава, че нашите реалности се преплитат. Вие вече усещате върху себе си – междуеволюционните и междупространствени енергии – но все още не с пълна сила. Ние ви съобщаваме, че процесът на подготовка е вече завършен. Започнал е процеса на закотвяне на нашите Енергии и Ние ще опитаме да направим това, колкото се може по - меко. Вие преминахте особен път и този път е събран от вас в продължение на времето на всичките ви предишни реинкарнации , а не само през този живот. Ние предаваме на всички отчаяни Души енергия на Благодарност , вкарвайки я помежду редовете – БЛАГОДАРИМ – за вашето участие в този процес , за вашата Любов и Енергия. Ние винаги сме с ВАС и много от вас скоро ще разберат и ще видят това. Нищо вече няма да може да попречи на ТОВА ! Това е Радостен момент !

Това послание е особено важно , тъй като то носи в себе си особен МОМЕНТ – важни промени на Земята и във вашите тела. С цялата ни Любов към всеки, който чете тези редове , Ние ви казваме , че всичко вече е преминало и единствено линейността на Вашето Пространство не ни даде напълно да се извършат всички промени във вас. Вие се движите в периода на Зануляването. Отложете всички свои дела и мисли и се заемете единствено с този ПЕРИОД ! Какво значи това ? Вие трябва да се синхронизирате със Земята. Всички тези , които не се настроят на единната вибрационна Честота – на Неизмерната Любов – и не се синхронизират с нея , няма да могат да преминат тази фаза без определени загуби. Земята вече прие всички настройки необходими за това и влезе в ПОЛЕТО на Взаимодействие с този режим. Всички вие знаете, „ Любовта Твори ЧУДЕСА ” и това наистина е така. Неизмерната Любов – това е тази честота , която премахва всички граници – и ако вие наистина Обичате , то вие може да Пренесете , да ТЕЛЕПОРТИРАТЕ в това поле, така също и своите роднини и близки, тези които Обичате с такава страстна Любов. Няма повече време. Всеки един , който не е бил глух и сляп – е чувал и знае за това. Ние заедно с вас направихме чудеса , които дадоха на човечеството Велика ЛЮБОВ и знание за това от ИЗТОЧНИКА ! Предавайки техниките , посвещенията , вие закотвихте в себе си необходимите кодове на междуеволюционното съзнание. Всички Души които пристигнаха след 1999 година имат това съзнание. Този период ще ви донесе много неизвестни неща за вас. За да бъдете готови , ние ще ви предадем информация за необходимите действия , ще ви изпълним с вибрации , това ще повиши честотата ви дотолкова , доколкото е уместно за вас и вашето духовно развитие. Вие самите и вашият опит това е ценното нещо което вие Притежавате и именно това прави ВАС !   ( Това ви прави Вас самите ).

Вие преживяхте много интересни опити , където можехте да натрупате енергията на Неизмерната Любов. Единствено за това идват Душите на Земята ! ВАШИЯТ опит , а не знанията за това , е изградил ВАС. ОПИТЪТ и единствено опитът – това е нещото, което ще остане във вашите Души и тела, давайки енергия на разширяващата се Любов на Източника. Ето защо вашите постъпки по време на живота ви са толкова важни. НЕ ТРЯБВА нищо да очаквате – вие сте длъжни да натрупате свой безценен ОПИТ и да се обучавате Майсторски да го задълбочите каквото и да ви струва това. Всички знания ще бъдат изтрити от Земята , затова е толкова важно да правите вие през цялото време едно и също нещо, достигайки до пълно усвояване на определени процеси във вашата енергийна структура , формирайки ОПИТ. Всичко това , което вие сте натрупали по време на Старите енергии , ще бъде изтрито и ще изчезне от Земята завинаги , ще остане единствено опита , тоест всичко това, с което вие сте се занимавали , а не това което сте знаели. Тези които не са натрупали такъв опит – ще започнат всичко отначало ПРЕМИНАВАЙКИ през целия този път ОТНОВО , от раждането си в световете на минералите , растителния и животинските царства на Земята или ще инкарнират на други планети.

Нашият следващ етап ще служи на вас , Смекчаване на Космическото Излъчване и налагане на телепатичните мрежи.

Ние Ви предлагаме своята помощ , където и да се намирате и в какъвто и етап на развитие да се намирате сега , правете ЗАЕДНО с нас и преживявайте всеки свой ден заедно с нас С ИЗТОЧНИКА на Безусловна Любов , намирайки се в канала на ЕСЕНЦИЯТА на Божествената Светлина.

И така предстои ви да повторите ВСИЧКО отново – тези опити за натрупване на СВЕТЛИНА във ВАС , са отработени от вас , но вече в НОВИТЕ МЕЖДУПРОСТРАНСТВЕНИ Енергии.

Първа стъпка – Установете НЕОНОВАТА СВЕТЛИНА , НАШИЯ КАНАЛ от Междуеволюционни и междупространственни енергии в своите тела.

* Представете си , че във физическото ви тяло , в гръбначния ви стълб се е образувал канал от НЕОНОВА Светлина ( многоцветен и много ярък ), в който се стичат към вас под формата на Божествени искри с ярки цветове Божествени Есенции – Енергия от ПРИЕМАНЕ НА БЛАГОСЛОВЕНА ВИСОКА ЛЮБОВ – Единство и Радост на Духовното СЕМЕЙСТВО – и го свържете с центъра на ЗЕМЯТА. След това фокусирайте погледа си върху своя слънчев сплит, направете дълбоко вдишване , разширете , нека да се образува енергиен балон , след това издишайте и създайте импулс от тази светлина довеждайки го до Източника нагоре и от Източника надолу към Земята , създавайки триъгълник. Сега опитайте да усетите себе си във всички тези точки, най-напред по отделно, а след това едновременно. В точката – Аз съм Източник ; в точката – Аз съм Център на Земята ; в Точката – Аз съм Физически Център ( слънчевия сплит ).

Направете това с всички свои тела. Това е вашата сакрална геометрия. Станете Сакрално Същество. Усетете всички свои точки на светимост – представяйки си геометричната рисунка, попътешествайте по тези ВАШИ точки , налагайте си контакт ! Слушайте мислите идващи към вас , усещанията. Превръщайте ги в думи и дори ги записвайте, закотвяйте ги на хартия в продължение на деня.
Всичко, което в последствие ще правите , правете го заедно с нас , намирайки се в КАНАЛА НА ЕСЕНЦИЯТА , бъдете с нас на една вибрационна вълна.

Втора стъпка – Сътворчество. Работа на Духовното СЕМЕЙСТВО , на РОДА

* Завършване на програмата на Родовото Дърво на Живота – „ СЕВИРОТ ”. Спомнете си за вашите предци , за потомците , за своя ГЕНЕТИЧЕН родословен РОД , създайте в себе си за тях необходимата енергия , за да могат те да повдигнат своите вибрации , вложете в техния образ толкова НЕОНОВА Светлина , Безмерна Любов , Божествени Есенции , толкова колкото те биха могли да приемат . Около тях би трябвало да се формира ПОЛЕ от Безмерна Любов , включвайки ги към ИЗТОЧНИКА и захранвайки ги вече непосредствено от ОКЕАНА НА НЕИЗМЕРНАТА ЛЮБОВ. Вие просто им добавихте недостигащата им енергия , която специално сте натрупали , тъй като те нямат такава възможност и сега ви молят за това. ТОВА е Велик процес , вие трябва да почувствате Велико Чувство на Освобождаване , а ако не се получи , то направете това още веднъж , и ако трябва още веднъж , усещайки ОПРОЩАВАНЕ И ПРОСТЕНОСТ , СТРАСТНА ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ към тях и към себе си от тях . НАЛОЖЕТЕ КОНТАКТ –  чувствайки , усещайки , приемайки тези мисли и енергии !

След завършване трябва да направите три дълбоки вдишвания и издишвания, представяйки си при това пълно ОСВОБОЖДАВАНЕ и изпълване със Силата на Светлината , завърнала се вследствие на този процес , а в своето Сърце трябва да усещате циркулацията на СВЕТЛИНАТА и нейното разширяване.

НИЕ СМЕ ВСИЧКО това , КОЕТО СМЕ – НИЕ СМЕ ЕДИННИ С ВАС. Вие сте ни безмерно любими и ние усещаме важността на това послание и за неговата спешност ЗА ВАС ви обръщаме ОЩЕ и ОЩЕ веднъж ВНИМАНИЕ. Вие сте Любяща Светлина в нашето Единно Сърце , в Полето на Безграничната ни Любов и цялата Любов , която Ние имаме , ние ви я носим в тези моменти. Това са радостни моменти и всички ние толкова дълго сме ги чакали, за да се възсъединим ОТНОВО ! Вие сте ни безмерно Скъпи , Любими. Приемете всичко като че ли се случва Чудо , не раздавайте своите енергии по старите реалности и образци , чувствайте се в момента ТУК и СЕГА в РАДОСТ от ПРИЕМАНЕТО на всичко, което се случва , синхронизирани в Единно ПОЛЕ , създавайте само радостни и светли мисли. РАЗБИРАНЕТО – няма смисъл , има смисъл – ПРИЕМАНЕТО. Разбирането в ниските вибрации е просто невъзможно. Влезте в полето на Безмерната Любов , Ние с Радост и Любов ще ви посрещнем !!!

МИСЛЕТЕ само за ЛЮБОВ и в Любов започвайте деня си !

Ние сме това , което Ние Сме – ИЗТОЧНИКЪТ !
                                                                                                                                                       http://otkrovenia.bg/2011/12/27/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%85%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%85%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%83/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                         
Категория: Изкуство
Прочетен: 2504 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 02.01.2012 07:57
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184996
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031