Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181395 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 11.01.2012 г.

image СаЛуСа , January 11, 2012
Скъпи мои , имайте предвид , че вашите вярвания са тези , които могат да ви задържат назад , така че особено важно е тази година да сте с отворен ум . С напредването на годината ще излязат толкова големи истини и в зависимост от източника ще бъде разумно внимателно да прецените какво е дадено . Разбира се , крайното решение зависи само от вас и никой друг не може да поеме отговорност , но това е време да бъдете честни със себе си и да следвате импулсите на сърцето си. Тъй като нивата на съзнанието ви се повишават , вие ще сте в състояние да различите по-лесно истината и бавно да изградите разбирането си . Вие имахте много животи и възможности да продължите с духовната си еволюция , а сега достигнахте най-последния шанс да се присъедините към всички тези , които вече са подготвени за Издигане . Разбира се , някои ще продължат да имат малко или никакъв интерес , вземайки решението си да придобият още опит в третото измерение . Позволете на такива души , които имат право толкова , колкото всички други , да следват собствения си път .

Все още се извършва голяма дейност и ние имаме всички очаквания за голям пробив в най-скоро време . Подпомагани сме значително от онези от вас , които не само стоят за истината , а излизат и я разпростират надлъж и шир . Това има ефект в промяната на енергиите към много по-висока вибрация и заедно с другите усилия да се донесе повече Светлина на Земята , помага за трансмутирането на по-ниските енергии . Ние бихме могли да форсираме промените , но това не е начинът , по който работим , а най-добре е да правим това заедно , тъй като е важно вие да създавате собствено темпо за напредък . Разбира се , има въпроси , които са наша собствена пряка отговорност и ние се движим в абсолютно правилна посока , както е планирано . Въобще не се страхувайте , тъй като Галактическата Федерация е страхотен играч в играта , която се играе . Победата е вече наша , а това също означава , че вашият път към Издигането е разчистен и нищо не може да попречи на гранд финала , който ще бъде отпразнуван във Вселената .

Когато ви се каже , че сте Хора Ангели , знаем , че ви е трудно да го разберете и много от вас намират за трудно да го приемат . Обаче , ние няма да ви подведем и е време да научите истината за себе си . Част от проблема ви е , че вие сте били карани да се чувствате безполезни и не ви е оказано уважението , което заслужавате . В действителност , това е повлияло на взаимоотношенията между всички вас и вие също не успяхте да се уважавате взаимно . Проблемите ви като Човешка Раса са от преди хиляди години , когато падахте все по-далеч в ямата на мрака . Излизането от нея доведе до катерене , в което инстинкта ви означаваше , че само най-здравият и най-силният са оцелели и от тогава насам е било така . Въпреки това , напоследък Светлината проникна в тази твърда външна кожа и запали сърцата ви , така че любовта и състраданието нараснаха . Сега имате значителни сили на Служители на Светлината , които се изправят и говорят тяхната част , а това помага на другите да осъзнаят специалното си място във Вселената . Всички вие сте велики души , спомнящи си кои в действителност сте и подготвящи се да заемете мястото си с нас .

Към края на тази година онези от вас , които избират да се издигнат , ще бъдат готови и ще са се променили доста значително спрямо това , което сте сега . Основната разлика ще бъде в нивата ви на съзнание , които значително ще се разширят в много близко бъдеще . В това вие ще имате помощта ни , включително технологии , които могат да ускорят целия процес . Това е съвсем в реда на нещата и в общи линии цялото знание ще бъде програмирано във вас , тъй като не е необходимо да прекарвате много време в учене , тъй като сте свикнали да действате . С времето вие директно ще включите Универсално Съзнание и ще придобиете нива на Христово Съзнание , което ще ви отведе навсякъде , където искате . Вие ще сте преодолели ограниченията , които сега ви задържат .

Много лидери все още не могат да мислят по отношение на мирното съвместно съществуване и все още намират за трудно да вярват един на друг . Това е нещо , в което ние ще се включим , тъй като вие хората го изисквате заедно с край на всички войни . Ние ще осигурим фона , който ще попречи на която и да е държава да вдигне оръжие против друга и гарантираме , че няма да има нарушение   . Имаме прости мирни средства да направим това , така че войната да е невъзможна и да направим всички оръжия на войната неизползваеми . Парите и енергията , изразходвани за въоръжаване в продължение на хилядолетия , могат да ви осигурят добър стандарт на живот . Унищожението и загубата на живот бяха пряко неподчинение на Божиите Закони , ето защо сте си създали такава тежка карма. Въпреки това  , много се придвижиха отвъд такива нива на мрак и зло . Битката между Светлината и Тъмнината приключи , а Светлината е на път да предприеме изключителна стъпка напред , така че всички ще видят посоката , в която Човечеството навлиза .

Както често посочвахме напоследък , тъмните сили правят последните си опити да причинят страх , но те повече няма да имат ефекта , на който се надяват , а това ще им откаже енергията , с която те се хранят . Останете спокойни и знайте какво се случва , без да им давате никаква енергия . Ние предпочитаме да гледате на тях като на изгубени души и като такива , дайте им от любовта си , така че да може някой ден те да се върнат към Светлината , както със сигурност ще го направят . Никоя душа не е изгубена за всички времена , а Бог с голямо състрадание ги обгражда с любов , която ще възпламени техните Божествени Искри отново . По свой собствен начин те са служили на велика цел , като ви показваха какво може да се случи , когато изгубите пътя си и сте погълнати от мрака .

Много от вас постигнаха забележителен напредък в издигането на вибрациите ви през последните няколко години и носят Светлината за Човечеството . Това е , за което дойдохте и сте част от прекрасно събрание , което се въплъти специално , за да помогне на другите и да види как се случва Издигането. Толкова голяма част от вашата работа премина тихо зад кулисите , но сега дойде времето , когато вие би трябвало да сте в състояние да пристъпите напред и да завършите житейския си план . Разкриването наближава още повече , а това ще освободи много хора , които могат открито да говорят за своята истина чрез личен опит .  Какви вълнуващи времена стоят само зад ъгъла , а ние очакваме своята възможност да говорим с вас чрез медийните ви системи . Имаме много да ви разказваме и вече сме напълно подготвени за този случай .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благославям от името на нашите екипи , които се чувстват толкова доволни и привилегировани да вземат участие в такова велико събитие като вашето Издигане .

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 2829 Коментари: 2 Гласове: 6
11.01.2012 15:19 - Усещате ли ?!
    Усещате ли ?!

Усещате ли радостта,
която ражда се в живота ?!
Усещате ли Любовта,
която ни залива отгоре ?!
Висша Енергия лее се над нас,
денем и нощем в сияйна люлка люлеят ни !
И каква Благословия,
каква помощ свише,
толкова ръце – криле,
протягат се към нас
за утеха и помощ !
Нежна грижа и топла обич,
дават ни, безмерно и неудържимо !
Усещате ли, чувствате ли Божия Дух,
възраждащ се във нас,
Светлината, която готова е да се разпръсне
на милиарди искрици, като Заря,
по цялата Земя ?!
Еха !
Светъл празник ! Тържество !
Ангелски фанфари зоват ни !
Любящ Отец ни очаква ! Всички ! Сега ! Да !


Деляна Ангелова

11.01.2012 г.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             image                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1018 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.08.2013 00:39
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181395
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031